Tredje gången

Så nuu skriver jag alltså blogg för tredje gången, på En dag! Just nu sitter Lasse & Inga - Lill, Kicki och pappa och pratar uppe vid matbordet medan jag och Johan sitter vid datorerna. Vi var och kollade på Kicki när hon sjöng, visst de sköng fint men det blev väldigt långtråkigt efter ett tag. Hade absolut räckt med halva! Jag har faktiskt börjat gilla svamp! Jag har typ liksom vant mig bara sådär. Eller nått. Men jag har börjat gilla kantareller och typ trumpet( det är en svamp).

Annars idag har jag varit sugen på Ben&Jerry´s glass med borwnie:) Fast jag vill prova alla smaker! Men jag älskar att äta Ben&Jerry´s Choklad glass med brownie i direkt från paketet! Yummi!

Men nu ska jag göra något annat, orkar inte sitta vid datorn.

Kram!

Skriver igen..

Nu ska jag skriva mer:) Just nu håller pappa på att försöka laga mat och samtidigt, vilket resulterar att han lätt blir sur. Men man får vara på gott humör själv:) Det luktar i alla fall jättegott! Johan ska komma hit också och äta middag, det gör säkert pappa gladare. Sen ska vi + lasse och inga-lill kolla när kicki sjunger med sin kör. Det blir kanske halv kul men jag följer med iaf. Det är lite jobbigt för jag har bara ett par kläder att ha på mig just nu för pappa hann inte hämta dem igår när vi skulle bort till ida och hennes familj och idag var mamma inte vaken när han kom så jag får se on han hämtar dem idag, imorron eller inte alls, för jag ska ändå till gärdet imorgon. Imorgon tror jag inget spec händer,kanske att jag är med lin eller sandra? Kanske kanske:D

Men nu ska jag dra, ska äta om ca 20 min. Kanske skriver ännu mer sen!


Massa pussar och kramar!

Lidingö

Just nu är jag hemma i huset på lidingö och städar för fullt! Det blir jättefint:) skriver mer ikväll!
Puss

Lite nya kläder:D

Den här dagen började med att en ganska trött maria skulle gå till skolan. Vi var ganska sena så jag försökte gå ganska snabbt. Sen hade vi typ en tipsrunda med hälsofrågor -  Boring!
Och så fortsatte dagen med massa hälso grejor, bla. var vi på gärdet. Sen tog skoldagen äntligen slut! Så ringde jag mamma och vi träffades i Karlaplans T - bana. Sen åkte vi ner på stan, jag kan säga att jag är väldigt trött i fötterna just nu. Vi gick runt och kollade lite, bla. på gina tricot där jag provade massa saker som ser jättefina ut på galjen, men inte var så fina på. Men jag köpte en grårandig T - shirt och ett svart längre linne. Segick vi till Vila i gallerian, där jag köpte ett vitt långt linne och en omlottkofta, eller vad jag ska säga. Ska lägga ut bilder sen, om jag hittar min kamera.
Och så åt vi på stan, jättetigigt, men jag var hungrig:P Pratade just med pappa, ska få praoa på expressen! Puh vad skönt. Fast i nian ska jag nog försöka hitta ngt roligare, en tidning kanske eller nått:) Jag kommer nog mest få sortera papper eller nått nu, men det gör inget:) Snart kanske jag ska göra något med lin och sandra, eller bara nån av dem. Det blir säkert jättekul, hoppas de kan göra nått! De skulle ner till fältan och göra nått men jag orkade inte följa med eftersom jag precis hade varit nere:) Men nu ska jag gå.


Pussisar!

Prao, någon?

På onsdag. Nästa onsdag. Alltså om en vecka. Då måste det vara klart....
med prao. Vad ska jag jobba med? Ikväll ska jag ringa pappa, snälla säg att du har ett riktigt kul jobb:)
Annars ska typ jag och sandra ringa runt och fråga på nått ställe, eller gå dit. Kanske ringa till någon tidning? Om det är någon som hade prao i 8:an kan väl skriva en kommentar med tips!

Annars idag har jag inte gjort ngt särskilt. Skolan som vanligt. Och vi bakade inte på hemkunskapen idag:( För praoinfot tog så lång tid så vi hann inte. Aja för äta något riktigt gott här hemma:) Kanske tar ett pitabröd rostat....Mmmmm: ) Men nu ska jag dra, kanske skriver mer ikväll!


Puss&Kram

O.C. 1 FEBRARI?!

Är det sant? Är det sant att O.C. börjar 1 februari! Gud vad långt det känns...
fast ändå kul att det ska börja, jagh kommer ha ngt att längta till:)
Idag har jag varit i skolan, sätt en skum film( boken var bättre) som kommer ha premiär i februari, Linas kvällsbok hette den. Den var....ja sådär. Sedan gick vi hem och duschade och efter typ 30 min var jag tvungen att gå till dansen. Det var jättekul! I love dancing(L)
Fast det är ganska svårt ibland. Vi hade Hannes från floor filler som hjälp till läraren( hon är bla. gravid) och han är verkligen jätteduktig. Vi fick göra lite break - dance. Vissa saker var verkligen jättesvårt! Men övning ger färdighet. Sen körde vi Madonna - Sorry. Det gick bra. Åh det var jättekul! Man blir alldeles glad efteråt - och såklart trött. Men mest glad.
Och jag måste göra NO idag, en labbrapport. Hur boring som helst.
Men nu ska jag göra NO. Glöm som vanligt inte bort Desperate Housewives kl 21.00 på kanal 5 idag!
Ha en underbar tisdag.

Ciao!<3

92335-10


Beskriva mig idag med en mening - "Trött med massa läxor".
Jo det är sant. Tråkigt, tråkigt, tråkigt! Längtar till lovet nu:) Fast allra mest till julafton och 27 dec.
27 DEC 27 DEC 27 DEC 27 DEC!
Jag vet jag tjatar om det, men det ska bli så kul! Och behöver ett par jeans nu - jag vet jag har på mig samma hela tiden, fast de är i alla fall rena:) Men ändå jag behöver verkligen. NU!
Snart ska jag äta. Korv & Makaroner tror jag. Annars har det inte hänt så mkt idag. Kanske det läskigaste var på håltimmen när vi körde anden i glaset. Scary!
Men nu ska jag äta, kanske skriver mer sen.

Puss på alla o här kommer en bild på en av världens sötaste katter!

92335-10


Helgen

Har haft en kul helg. I alla fall lör - sön.

Lördag:
På lördagen frågade sandra om jag ville sova över. Absolut. Så skulle jag sova hos sandra. Och lin kanske skulle sova över också. Sen när vi skulle göra jätteroliga sminkningar på varandra så frågade vi Cajsa om hon också ville sova över och så kunde hon det jättekul! Och sen ringde Emelie och Niki och hennes kusin Alice och undrade om vi kunde göra nått så kunde vi det så de skulle också komma över:)Så gick Lin och mötte Cajsa om de andra ringe och frågade efter vägen, antagligen var det inte så lätt att hitta hit. Så kom de hit och det var jättekul. Sen tog colan slut och  vi ville ha mer så vi gick till seveneleven.Så gick vi över gärdet där det var skitmörkt o cajsa var typ jätterädd hehe.Så köpte vi två color och gick hem igen. Funny funny. Sen körde vi anden i glaset! Haha. Efter ett tag gick Niki, Emelie och Alice hem sminkade jag och cajsa varandra och lin och sandra varandra. Det var kul.
Hade en kul kväll med er och somnade efter 05.00 när jag, Lin och Sandra hade kört anden i glaset.

Söndag:
På söndagen var jag, lin, cajsa och sandra nere på stan, det var  kul men jag var inte så kul för jag var så trött. Slutade med att jag på vägen hem kände mig konstig i huvudet och tog bussen hem istället för att gå.

Tack för en kul helg!



Puss&Kram


Tv idag



Alla som är intresserade av tv så är detta ikväll:
Idol - om 9 minuter!
Pirates of the carabien kl 21.00

Ha en Underbar skön, rolig och bra kväll
Önskar Maria



92335-9


Ny datorskärm...

Nu har vi köpt en ny datorskärm, en plattis:) Den är jättefin.
Idag har jag varit hemma mådde dåligt. Och sandra och resten av klassen sprang två varv runt gärdet! Duktigt:) Jag skulle aldrig kunna spring två, kanske om jag blev jagad av en mördare...haha.

Det här vill jag ha NU!:
Massa klänningar!!
Långa svarta tröjor!!
Fler svarta, vita och andra fina färgade linnen!!
Vita och svarta shorts!!
Svarta pumps!!
Guldiga pumps!!
Svarta ballerinaskor(lackade eller i mocka?)!!
Gubbshorts!!
Massa fina koftor!!
Jeans!!
Mörkrött nagellack!!
Massa halsband!!
Svart och vitt hårband!!

Och mkt mer som vanligt!

Längtar så mkt till 27 december, kan ni fatta?! New York och Florida! Eget rum med Soffi och Lisa!
Haha det kommer bli UNDERBART<3


Glada pussar och kramar

Ahh...vad trött jag är!

Shit, vad trött jag är! Har precis ätit och innan det var jag och dansade. Det var jättekul, men ganska svårt. Men kul!
Två bra saker är att det är både idol och desperate housewives idag:D Härligt härligt men farligt farligt:P
Har typ två läsläxor till imorron men jag har inga av böckerna hemma hehe.....får läsa imorron:)
Gud vad mörkt det har börjat bli nu! Har ni tänkt på det? När jag o Lin kom ut från dansen förra gången var det världens underbaraste vädret och det så härligt ut, killar i kanske lågstadiet spelade fotboll mot den orangea solen och det gröna gräset och ja.....det såg så härligt ut! Värsta picnic vädret!
Och idag när jag, Sandra och Lin kom ut var det mörkt, regnade och killarna som spelade fotboll va blöta och halkade omkring på gräsmattan.
Men det finns bra saker med hösten. Massa saker faktiskt:)
Om någon där ute i världen vet nån bra affär som har SOMMARREA fortfarande, snälla skriv!
På lördag ska kanske jag och mamma ut på stan och kolla på kläder, tex ett par jeans till mig - det är akut!
Fast i New York ska jag shoppa Minst 3 par jeans - och då säger jag Minst! Åh det ska bli så underbart härligt! Och om nån vet en bra second - hand butik skriv också!
Och sen vill jag ha Massa höstklänningar, de är så himla fina! Och en längre svart tröja, eller klänning kanske man ska säga. Jaja om en halvtimme börjar iaf idol, Kolla!


Love

M

Dance dance move your body:)

Idag ska jag dansa:) Men just nu ser mitt schema ut såhär:

Schema från 15:04 - 16:55
Skriva klart bloggen
Säga hej till mamma
Göra nudlar
Kolla på Grey´s anatomy medan jag äter nudlar.
Plocka ut och ställa i diskmaskinen.
Kolla en stund till på grey´s anatomy
Byta om
Fylla vattenflaska¨
Säga hejdå
Gå och möta sandra och lin och tillsammans gå till dansen:)

Det tycker jag är ett Väääääldigt bra schema. Vad tycker du?

Just nu sitter jag alltså och sktriver blogg, samtidigt som jag håller på med min nya rosa nokia mobil och lyssnar på mina nya högtalare - som är kopplade till min iPod. Alltså ett par iPod högtalare! De är jättebra.:)

Men nu ska jag koka nudlar.

Puss&Kram

Baka kaka...

Jag har bakat:) Käääärleksmums(h)
Men igentligen är de inte bara till mig.....det är till mig och min mentorsgrupp:) Nice price. De ser jättegoda ut! Och idag måste jag göra matte....men har ialla fall redan gjort eng, ud va jag e duktig:) Hoppas jag hinner göra ngt m. lin o sandra ellr nått de skulle va kuuul=)
Imorgon är det dans too, DANCE DANCE MOVE YOU BODY=)
Var bara tvungen att skriva det.
Men nu ska jag snart äta. Mumsi mumsi. Puss och kram!


Om nån har tips på en affär m. snygga kläder som fortfarande har sommarrea, skriv gärna en kommentar till mig! Ni andra får också skriva!

Ciao!


Släkten här:)

Jaha idag var släkten här...det var kul fick presenter:) Bla. grey´s anatomyboxen! Ska kolla på den lite idag tror jag:) Igår var jag och sandra på bio. Synd att du inte kunde gå lin:( Men vi får gå en annan gång! Filmen var bra, den hette "John Tucker must die". Sen köpte jag o pappa & co mat i kungshallen mmm jummi:)

Just nu utanför fönstret ser jag en stor röd ballong där det står Peak på:) Roligt va?
Idag har jag ätit massa gott bla. Jordgubbstårta! (h)


Men nu ska jag checka mina presenter lite.

Ciao!

Födelsedag igår!

Igår fyllde jag år! Hade en jättebra dag, verkligen. Först vakande jag av att Gunnar och mamma kom in ock sjöng(dock bara mamma) och jag fick massa presenter. Så vill man alltid vakna:) Det var första gången jag inte vaknade och låg och väntade på att man hörde nån sjunga. Sedan gick jag till skolan, hade gympa första lektionen, där vi fick öva på att "kasta spjut" med tennisbollar och innebandybollar......jättekul. Sen när vi hade lunch gick jag och sandra ut på skolgården och satte oss på en bänk och jossan, cajsa och cornelia kom också. Sen kom lin med blommor! Och tårta! Det var jättegulligt. Sen satt vi och åt tårta samtidigt som tallrikarna flög omkring. Sen fick jag ett halsband av lin och sandra som de hade gjort själva. Det var verkligen jättefint! Sen var det lektioner igen och eftervi hade slutat gick vi hem och se nåkte vi ner på stan( jag, lin o sandra) Vi hade jättekul:) Och så åt vi lunch. MMM mums! Sen efter ett tag var jag tvungen att gå hem så gjorde vi det. Sen åkte jag vidare till pappa där jag åt middag. Gästerna var ; micke, johan, cissi, claes och katarina. Det var mkt trevligt:) Innan de kom hade vi lite familjepaletöppning och jag fick bla. en mobil! Den jag hade önskar mig! Sen fick jag en present av claes o katarina och en av micke o johan och en av cissi. Jättefina:)
Och idag ska jag på bio med Lin och Sandra! Det ska bli jättekul:)
Och imorron kommer mammas släkt, då blir det mer presenter :D

Det här har jag fått:
• Två halsband
• Ebbas stil
• Ett linne
• En T-shirt
• En ljusgrå kofta
• Penna
• Premunation på Glamour
•En tunika klänning?
•Ett par tights
• En mobil!!
• Ett konstverk av sofia
• Doftljus
• Presentkort från H&M
• Högtalare till iPod
• Skissblock m. pennor

och lite till hehe :) Och så kommer jag få imorron! Längtar!

Men nu ska jag gå. Om 45 min ska jag träffa Lin&Sandra utanför bion.

Ciao!

(`v´)

IMORGON!

AHH imorgon fyller jag år!! Det ska bli sååå spännande:) Först firad av mamma på morgonen, skola, fika med lin & sandra, middag hos pappa och så kommer jag få presenter! Läääääängtar!!!!!!!!Ska såklart skriva mer imorgon om vad jag har fått! Sen på lördan ska jag tex baka, kanske gå på bio med lin och sandra( hoppas) och sen på söndan kommer mammas släkt + fler presenter:D

Ha en underbar dag alla läsare. Ciao!

Hejjj alllllla

Heeeej alla! Just nu sitter jag med mitt ena finger i ett glas fyllt med kallt vatten...varför då? Joo för jag brände mig på en grejj och nu gör det ont...aja ska inte klaga:) Så jag skrriver alltså det här med en hand, dessutom är det vänster så skriver inte så bra. hinner inte skriva mer har både sv och sp i läxa såå..jaa.

PUSSOKRAM

Dance today

Hej alla dansglada=)
Idag ska jag dansa. DANCE DANCE MOVE YOUR BODY:D
Vi får se hur det går:) Hoppas lin också ska gå, sandra ska inte gå , hon är sjuk :( Men hon kommer antagligen imorron:D :D :D :D
Idag har det varit en EXTREMT trött dag, eller hur? Har varit med Cajsa, Cornelia och Josefin. Grattis på födelsedagen jossan!:) Och på fredag fyller jag år...OMG haha det är inte långt kvar! Längtar!

Men hoppas ni har det jättebra allihopa, och kom ihåg:
idag är det DESPERATE HOUSWIVES kl 21.00 kanal 5. Viktigt viktig!


Pussar och kramar!


Ciao!


ATJOOO - Prosit

ATJOO - Prosit.
Så har de senaste dagarna varit lite för mig. Igår höll jag på att tappa rösten - haha. Det var lite roligt. När jag pratade med pappa så tyckte han det lät som om jag hade druckit whisky hehe. Men jag känner mig konstig i huvudet....ett förskyldt huvud helt enkelt. Vet ni hur det känns? Jobbigt i alla fall. Annars har jag inte gjort så mkt idag.....kollat på en film, den var helt Ok. Kanske skriver mer ikväll....Pussar!

En vecka kvar!

Vill bara säga till alla att det bara är EN vecka kvar tills jag fyller  år!
I know, EGO

Peperoni makaroni

Just nu sitter jag och äter,lyssnar på musik och skriver i bloggen. Är hemma från skolan idag också. Istället för att ha Jätteont när man sväljer har jag nu istället hosta, kli i halsen och en rinnande näsa...bättre eller sämre? Bra fråga. Den 15sep fyller jag år:D Inte långt kvar....önskar mig massa:) Vill inte va sjuk! Det ända som kan vara lite mysigt är att kolla på en bra film, eller en dvdbox när det regnar. Det är typ det enda...men det kan bli tråkigt om man är sjuk länge. Efter att jag har ätit klart tror jag att jag ska försöka göra lite matte - duktig maria. Ligger efter för praoen. Men nu ska jag äta ordentligt.

Pussar!

Sjuk - IGEN!

Herregud nu är ja sjuk - IGEN!  Varför kan det inte bara ta slut...så nu sitter jag hemma och har ont i halsen och proppar i mig halstabletter och lyssnar på musik..
I tisdags var jag, sandra och lin första gången på dansen! Det var jätteroligt, det kändes verkligen inte som en nybörjar grej utan vi körde på hårt. Haha. Men det var skitkul iallafall. Har låten som vi dansade till så jag kan öva när jag vill. Det känns som om alla i skolan blir sjuka, när jag kommer tillbaka är det väl bara jag som kommer vara där:P
 Kanske skriver mer ikväll....eller kanske inte Johan och Magdalena kommer hit, ska inte smitta dem!

Puss&Kram

Jag säger bara..

MUMS KAKA!





SHINES ON, DANCE WITH ME

Heey on

Hey oh listnen what I say yo come back and hey oh.
snow(hey oh) - red hot chili peppers.

:)

Idag, när jag och Sandra satt hemma hos henne och spelade kort så kom jag plötsligt på -
Shit jag har prao på G-punkten idag! Så jag satte på mig skorna och sprang iväg. Sprang nästan hela vägen( kändes det som). Sen när jag kom in där så gick jag fram och började prata om förlåt att jag är sen osv.

- Jaha, du är som ska internpraoa idag. Du börjar kl 10:30
-Okej, hur lång tid är det dit?
- En kvart
-Okej då kommer jag tillbaka om en kvart
-Gör det du :)

Ahh...Pinsamt:P
Säga massa ursäkter o sen ba: Du är inte försenad. Nähä.

Ja det var väl det idag. Så jag har alltså praoat på skolans café.

Kankse skriver mer ikväll:)


Puss&Kram









Hmm

Idag har jag varit på moderna museét. Det var väl helt ok:) Vi fikade i alla fall:P De var typ massa tavlor och skulpturer och så. Och så såg jag Björn Kjellman. Haha. Sen var det en utställning som var helkonstig..hmm..


Så imorgon är det dags för skola igen! Ska försöka hålla mig pigg/glad hela dan, men det är svårt när alla är trötta omkring en.  Men ska försöka i alla fall:) Både Sandra och Lin är förskylda:( Stackare. Jag har också varit sjuk. Krya på er!!!! Men nu ska jag gå........AHH LÄNGTAR TILL 15 SEP OCH 27 DEC.
SKA BLI SÅ KUL:D




Puss & Kram!


Idag....

Hej! Ah trött....TRÖTT TRÖTT TRÖTT TRÖTT!!!! Varför går jag inte och lägger mig da? Hmm bra fråga:)

Idag har jag köpt ett par byxor som jag ska dansa i:) På tisdag börjar det! Roligt roligt.
Kicki har typ dansat jättemkt när hon va lite äldre än jag och hon hjälpte mig lite. Kollade på skor också, hottade ett par sköna i storleken större, men ska vänta vet inte ens vad jag behöver för skor, hehe.
E ASTRÖTT just nu låter kanske jobbigt, tråkigt osv men det är det inte haha. E lite skrivflummig. Så ni bara vet. Åhh vill ha massa saker! ;D

Men nu ska jag gå , kan berätta ngn dag vad jag vill ha! :D


Puss&Kram


Ciao!

Resa i jul! <3

Hej alla glada, ledsna, trötta, pigga, sjuka, friska, hej alla! Själv är jag sjuk...idag har jag mått piss i början men nu är jag på lite bättre humör, har fått veta en kul nyhet! Den 27:e december åker jag, pappa, kicki, sofia till New York! Och då kommer johan o micke också vara där och Eva, Lisa och Michelle! Gud vad kul det ska bli längtar redan. Vi kommer vara där några dar sen åker jag, pappa, kicki, sofia, michelle, eva och lisa till Florida!!! LÄNGTAR! Sola & bada när det är vinter - underbart! Men kommer i alla fall fira Jul hemma:) Men nyärsafton i Florida( eller new york?) Efter typ 5 dar åker vi tillbaka till New York igen åhh ska shoppa!



Ni får veta mer sen!

Puss&Kram!