pink fluffy unicorns

gick i dessa hemma igår för att bli bättre på att gå i dem helt enkelt! höhö.
Haj haj! Var på utförsäljning av The Local Firm tillsammans med Lin, köpte två tröjor!! Sedan mötte hon upp Eleonora och jag drog mig hemåt. Har pluggat en stund, men det är inte så himla kul alls, börjar bli trött. Idag är det ju fredag, pepp pepp! Ska firas av släkten på söndag, kanske kan plugga på kvällen sedan...löser sig!

23.26

Hallå! Har känt mig rätt trött och på konstigt humör idag, vaknade kanske på fel sida eller något. Var på en liten casting, spelade gitarr o träffade Oden en stund. Sedan lagade jag middag, duktigt va! Imorgon ska jag på utförsäljning, hoppas hitta något snyggt och billigt! Hehe. Har ingen riktig koll på dagarna, det är snart helg märker jag.

I want to buy you something, but i don't have any money!!

Hej hej hej! Idag träffade jag Lin och Björn och så åt vi lunch och kollade på Myrorna. Sedan mötte vi upp Lins kompis Kim och spelade biljard. Riktigt kul! Sista omgången var jag riktigt bra, höhö! Tummen upp för det!
Nu ikväll hängde jag, Lin och Louise på Lionbar och snackade bland annat med en tysk och en italienare vid namn Pascal som hade världens konstigaste men roligaste röst haha. Hade en riktigt bra dag och kväll idag!


Har snott exakt alla bilder från Lin, dvs hennes schyssta blogg beforewefall!!

clap your hands say yeah


från Popaganda (Serenades)

Så. Nu ska jag gå och lägga mig. Har bestämt mig. Har dammsugit mitt rum och fixat, duktigt skulle jag säga! Kvällens musiktips får väl bli Clap your hands say yeah, deras nya skiva är inte så dum! Godnatt!

nownow

Tja! Livet rullar på som vanligt. Hantverkarna kom tillslut, och när de gått mötte jag upp lin och hängde med henne några timmar! Gick runt på stan och kollade på trevliga grejor. Känner mig rätt trött, men ska nog sätta på lite schysst musik och fixa i mitt rum.

baby blue

Hallå hallå! Sitter i soffan, lyssnar på Dylan på LP:n och har huvudvärk. Hade ställt klockan i tid, men råkat somna om efter antal snoozande, så hoppade upp ur sängen när jag upptäckte hur mycket klockan var, kanske lite för snabbt. Det skulle nämligen komma en hantverkare hit klockan tolv. Är inte jätteförvånad över att han inte är här än. Får se hur detta går...ska väl försöka äta lunch snart.

fall at your feet

Måste sova nu. Imorgon kommer någon hantverkare hit för att fixa lite saker, och då kan det ju vara bra att vara vaken och så! Godnatt.

22.52


bild från 2009 kanske

Hepp hepp! Har badat, mycket skönt. Ska lägga mig i sängen och läsa, kanske Sonic jag fick för någon vecka sedan (blir alltid lika glad!) eller en bok. Försöker få ordning på mitt läsande (läser ju alltid cirka fem böcker samtidigt). Har för övrigt inga mer lektioner denna vecka, yay på den!


heaven knows i'm miserable now

Lugn dag idag, men är riktigt trött så tänkte lägga mig i badet, lyssna på the smiths och kanske läsa en bok. Ska försöka lägga mig i tid om jag fortfarande är trött sedan. Imorgon ska jag träffa Lin!!!!

i'll be home


Popaganda 2011

Gääsp. Jag är ganska trött. Igår var jag ute med Louise och Louise, och idag har jag dels varit med Louise hos Louise (haha vad roligt det låter..) och sedan har jag tagit det lugnt. Just nu försöker jag städa mitt rum lite. Rensade ur min ena garderob härom dagen, väldigt bra. Inte helt klar. Fixar med den andra just nu. Att städa mitt rum är som att städa mig själv på något sätt. Få ordning på allt.

Känner för övrigt att jag måste börja röra på mig mera. I somras gick jag många promenader, det var jättebra. Tänkte kanske köpa månadskort på friskis eller något också. Har ont i ryggen. Fast köper inget kort förrän jag är helt bra i foten. Vet inte om jag sagt att jag lyckades tappa min systemkamera på min fot i någon konstig vinkel så att det gjorde sjukt ont, och har det fortfarande! Gick in i min cd-spelare med samma fot samma kväll också..är visst lite klumpig ibland!

Nu ska jag fixa klart med garderoben och kanke gå och lägga mig sedan om jag fortfarande är trött.



Popaganda 2011

boy & bear

'



Upptäckte just detta australienska bandet på youtube, inte dumt alls!

sometimes I just want to disappear

Några låtar jag dansar till vid busshållplatser och mimar på bussen.




so worry not, all things are well

Somnade runt elva igår, så idag är jag på riktigt bra humör. Sol ute och ganska varmt, tummen upp för det! Har fixat en hel del grejor, köpte bland annat ett par hörlurar (mina andra funkade bara på ena örat..), nya plektrum (eftersom alla mina spårlöst försvunnit) och så gick jag på Fifth Avenue Shoe Repairs utförsäljning, och köpte ett par tights! Träffade mamma på Fältöversten efteråt och fikade. Köpte en halsduk på H&M också.

Får se vad som händer ikväll, kanske utgång.


En dålig bild på dagens köp. Halsduken är till exempel orange.

I reason with my cigarette and say your hair’s on fire, you must have lost your wits

Har varit i skolan på en väldigt lugnt lektion, lyssnat på the Drums senaste skiva och lite Foster the people och Gipsy and the Cat, och nu håller jag på att göra lunch! Väckarklockan ringde inte imorse eftersom min mobil hade stängt av sig helt av sig själv..konstigt. Sen kommer louise och så ska vi skypea med Johanna!

Gud vad det är blåsigt förresten. Skulle kanske hellre ha australienklimat...fast jag gillar ju i och för sig hösten. Nu speciellt början! Nu börjar träden bli röda utanför mitt fönster.


s

Hej! Idag råkade jag sova lite längre än vad jag hade tänkt, men det var ändå skönt. Var och spelade gitarr med Zach och nu på kvällen fikade jag på café 60 med Louise! Mycket flummigt.
Imorgon har jag som vanligt min datorkunskapslektion (men har inga i nästa vecka!!), sedan ska jag skypea med Johanna också! Blir intressant att se om Louise är med denna gång, haha. Time will tell! Ska kolla på simpsons och sedan sova.

tjuptjup


Julia, Hettis, jag på sommar för ett tag sedan.

Hallå hallå! Idag har jag fikat med Elin och fått present; massa goda hembakta maränger och kokostoppar, mycket snällt! Ska antagligen ut snart, ska göra mig i ordning först..
Glömde at säga att jag fick ett kort i från Johanna och Australien, gulligt! Sånt
blir man ju glad för!

you'd better run better run, outrun my gun




Man kan säga att det varit en lugn dag idag, vilket har passat eftersom jag är trött. Gick på min enda lektion, åkte hem och tog det lugnt. Har mest lyssnat på vinylskivor (mest Beatles och lite Bob Dylan) på vinyl-spelaren och fixat runt i lägenheten, till exempel vardagsrummet! Nu lyssnar jag på Foster the People och funderar på om man kanske ska gå och se dem när de spelar i Stockholm..skulle inte vara helt fel!

these last days








1. Födelsedagen 2.Lionbar 3. Gypsy and the cat 4. Gokart

Har verkligen haft fullt upp de senaste dagarna! Denna måndag har varit väldigt lugn däremot. Igår firades jag först av Micke, Cissi, Johan och Magdalena, och sedan åkte vi till Operabaren och åt med pappa, Kicki och Sofia, mycket trevligt. Fick finfina presenter också! En LP-spelare av J&M tex! Snälla bröder! Dags att sova snart. Först äta upp kiwin!


By now you should've somehow realized what you gotta do

Sitter och lyssnar på Oasis, känns passande bara. Igår hade jag en kul kväll med Louise, hon hade gjort i ordning massa uppdrag vi skulle göra. Sedan gick vi till white room och så åt vi på Mcdonalds 06.00. Jag kom med andra ord hem ganska så sent! Har mest sovit idag, och kollat på film, simpsons, badat, spelat gitarr och sånt. Borde städa. Imorgon ska jag firas av familj!


"Skriv ned ditt namn och telefonnummer och lägg i en flaskpost. Lägg i närmaste vattendrag eller å".


Ett av uppdragen

tänkte se everything is illuminated



surprise!

Hejhejhej! Nu ska jag åka till Louise och få min födelsedagspresent! Har ingen aning om vad vi ska göra, det är en överraskning!! Busigt. Men sådant gillar vi! So long!


Jag och Louise igår på gokart!

19 19 19 19 19 19




Hade verkligen en lyckad födelsedag, den var bra ända från tolvslaget då alla på Lion bar sjöng "Ja må hon leva", till gokarten då jag kom tvåa och till den fina festen Lin fixade åt mig!. Hur bra som helst, alltihopa! Tack alla som var med och grattade! Nu är jag 19! Nu kör vi!

My day today

IDAG ÄR DET MIN FÖDELSEDAG! Hipp o hurra för mig! Väcktes av sång, tårta och presenter, det är ju aldrig fel! Hade en superbra kväll och början på födelsedag i natt! Först var jag och Lin och såg Gypsy and the cat på debaser slussen, kul! De var bra! Sedan gick vi till Lion Bar där jag träffade Ludwig och hans kompisar och Louise! Hade hur kul som helst.


2008: 16 år



2009: 17 år








2010: 18 år









2011: 19 ÅR!




1 gång per år!

IDAG ÄR DET MIN FÖDELSEDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 dag kvar

På bussen ner till stan! Ska kolla på lite grejor och köpa te till exempel! IMORGON FYLLER JAG ÅR!! Weiiii!! Kuligt! Ikväll ska jag se Gypsy and the cat med Lin!

svårt att sluta när man väl har börjat

Tog en godisbit och kunde inte sluta, och är där med hög på socker. Ska ändå försöka sova snart, är riktigt trött för jag har varit vaken sedan cirka halv åtta! Duktigt!


Något år sedan..


biljard





Kvällen spenderades med Lin: idol och biljard. Mycket trevligt!

3 september

Fullt upp idag! Började med lektion i skolan, datorkunskap. På väg hem ringde Louise och ville träffas så jag hoppade av bussen och åkte tillbaka mot odenplan! Vi åt lunch och kollade sedan på stan och var helflummiga. Jag var så himla trött att allt var extremt roligt! Sedan träffade vi Elin och jag fikade med henne, trevligt! Snart ska jag boka gokart och träffa Lin!


Juli 2011


Juli börjades med att vara i London med Lin och Martina!


















Sedan kom jag hem till Sverige igen! Då måste man ju fika utomhus




Foto med Lin


Skinnis med Lin!






Jag och Lin gick på gröna lund, för man måste ju prova den nya berg och dal banan, twister!




Tre timmars promenad med Lin


Kort på balkongen


Drink med Hettis!


Balkongmiddag med Johan och Magdalena


Harry bok och chill på balkongen


Sista Harry Potter-filmen på bio! Gick två gånger!


Drink med lin och sedan sommar!





Sedan packade jag och mamma vårt pick och pack och åkte till fina Italien!














Vi tog en lite dagstripp till Verona också!


Julias balkong!


Vi gick också upp för berget La Rocca! Vi kände oss väldigt duktiga!


Fantastisk utsikt




Var några dagar i Vadstena

Både bra och jobbig månad!


<3

Sitter och lyssnar och tittar på The National klipp. De är helt fruktansvärt bra. Definitivt ett av mina absoluta favoritband.








We’ll stay inside til somebody finds us do whatever the TV tells us


På stan

Hej o hå! Idag började min födelsedagsvecka som jag valt att kalla det! Den stora dagen är på torsdag. Gick på stan med Lin och såg sedan Casablanca på min filmkunskapslektion.


Lars and the real girl

Har precis sett en väldigt speciell film, men på ett positivt sätt! Blev att jag såg hela fast jag bara skulle se lite grann..satt och var fascinerade under nästan hela filmen haha. Men bra!

sista sommar! kvällen

Tja! Var på sommar igår, så sjukt mycket folk! Hade roligt i alla fall!!
Idag har jag hängt med lin. Snart fyller jag år!!!!!! Det peppar vi för! (TORSDAG)

not yet

 


Bilder från Italien, Garda (när vi gick upp för berget).

Jag gick förbi Humlegården idag. Det är inte alls helt höst än. I humlegården var det jättefint, grönt och soligt!

Juni 2011

Nu börjar det bli mörkare och lite svalare..men det har varit en fin sommar! Hoppas på fortsatt fint väder såklart, även om alla räknar att det är höst nu. Tänkte att vi kan ta en titt på min sommar från detta år. Vi börjar med juni!:



Först var det dags att tömma alla grejor från skåpet i skolan!


Och sedan åka och kolla på när Lin tog studenten! Himla härligt såklart.




Och så kväll på Sommar med fina tjejer!




Häng med Lin


På väg ut (gissa vart..). Helt grönt ute!




Häng i Louises källare!








Så himla rolig bild på Louise, självklart på Sommar!




Åkte till Långholmen och badade!


Årets första dopp


Gick över Västerbron


Sommarlunch på balkongen


Födelsedags-picknick för Johanna!




Ölköp inför studenten! Många blickar och kommentarer på vägen till skolan kan jag säga.





Studenten!


Champagnefrukost


Så extremt glad!


Mottagning!


Slutskiva på Rose!


Fast jag var helt slut dagen efter tog jag mig till Lottas studentskiva, superkul att träffa henne!






Fler kvällar på sommar!








McDonalds med Louise till kl 3




Hejdå-middag för Johanna innan hon åkte till Australien!


Och hejdå vi ses snart igen-lunch dagen efter!


Kvällspromenad runt Gärdet (gjorde många sådana!)


Spontankväll med Louise! Grej nr. 1: Hoppa på spårvagn och hoppa av när man känner för det!


--> Avhopp vid Gröna Lund (andra gången vi åkte förbi). Nr. 2. Impulsköp av något som ser gott/roligt/spännande ut


--> Slush med alla smaker (cola, blåbär, jordgubb)


Nr 3. Klättra upp på grushög, bara för att det känns kul just då! (3 exempel av många)


Långholmenkväll med Lin






Fika med Hettis!


Foo Fighters på Stadion


Och så kom midsommar! Jag Louise, Louise och Lin började på min balkong











Fika med Elin!


Och så åkte jag ju faktiskt iväg till fina London i slutet av juni! Men eftersom jag var där precis när juni gick över till juli tar jag det i juli månad istället!

Har gjort massa roliga saker i juni, alla är inte med på bild. Bra månad!


I am standing on your shoulders


Jag i Turkiet!

En riktigt seg dag idag. Har känt mig väldigt trött vilket är väldigt tråkigt. Men hoppas på att vara bra i helgen åtminstonde! Något som var bra var att jag lyckades ta mig till ICA och köpa mitt efterlängtade godis. Roligast var att prata med Johanna som är i Australien på skype! Ska lägga mig och kolla på sista avsnittet av Mad Men säsong 4 rätt snart. Först lyssna lite på Serenades och fixa med en grej.

you know everything about me

Sitter och tittar på lite grejor som får mig på lite bättre humör..och lyssnar på Serenades (+ på humöret där också). Känner mig lite piggare idag, men är fortfarande för trött för att faktiskt göra något ordentligt. Otroligt frustrerande! Men men, det blir väl bättre!



Serenades

blä ungefär




tittat på mad men


051511


Säkert på Popaganda

Hej hej! Försöker verkligen bli frisk! Är så tråkigt att vara sjuk och inte orka göra någonting. Sov rätt länge idag, så ska se klart Under Toscanas sol tror jag. Är hemma från skolan imorgon.

Ps. 10 dagar kvar till min födelsedag! Så fort jag orkar ska jag skriva önskelista..hih.

film

Jag är med i filmen på SKTFs hemsida, som handlar om att de byter namn till Vision. Nu går den att se! I övrigt mår jag inte särskilt bra just nu. Ska väl se klart på Spider man eller nåt. Sedan sova.

aj aj

Jag är sjuk! Kände av halsen igår och blev värre i natt. Har inte gjort någonting idag typ. Sett Mad Men, kollat film, spelat pokemon. Skulle gått ut, men får bli en annan helg i stället. Ska lägga mig i soffan och tycka lite synd om mig själv haha.

igår

Blir en fredagkväll hemma. Skönt! Känner mig rätt förkyld, känner av halsen lite. Men inte så farligt! Idag är jag hemma och vilar upp mig, hihi. Idag fick jag träffa Lin igen, woho, hemma igen! Lite fler bilder från igår:





O.L

Även fast jag inte är ett särskilt stort fan av Oskar Linnros bestämde jag och Louise att vi skulle gå och titta på honom när han uppträdde på Gröna Lund.



Det var väl bra, jag fick tillsist (han körde den allra sist) höra låten jag ville höra! Kände mig i övrigt ganska gammal jämfört med tonårstjejerna som skrek non-stop. Men konserter är ju alltid trevligt! Kameran var med, ett resulat ni kan se ovan. Fler bilder kommer nog senare!