moondayy

Hej! Idag skrev jag terminens näst sista prov...skönt att ha det avklarat. Hoppas det gick bra. Har annars haft sjukgymnastik och gjort klart historian helt (behövde fixa en grej). Imorn ska jag antagligen träffa Lin, det blir trevligt! Kanske får veta hur det gick på engelskauppsatsen (vet inte om jag vill hehe) och filosofiförhöret också. Vi får väl se. Ska nog lägga mig o titta på ett avsnitt, och sedan sova.

ha det bra i himmelen




Vila i frid söta mormor!

come and find me




foton från västerbron av mig


cigarette and chocolate milk

Hej! Konserten var jättebra, speciellt andra halvan. Första delen var väldigt speciell, ha ha. Men det var kul och han var riktigt rolig. Nu blir det sängen!

it's a never ending story

Okej, det här tar aldrig slut! Håller på med min vetenskapliga rapport inom historia. Har hållt på med rapporten i ca. 2,5 timme och igår satt jag till klockan tolv. Ser hela tiden nya saker och nya formuleringar som behöver läggas in. Och ändå ska den lämnas in idag. Är lite frustrerad. Men det ska nog gå. Hoppas jag..ihhhh.




Ikväll blir det konsert med Rufus Wainwright. Det blir i alla fall kul!

whohoa

Pjuh! Har verkligen pluggat historia för fullt! Nu får det vara nog för idag.

Har väl haft en helt ok dag. Har varit rätt trött. Tror att filosofi förhöret gick rätt bra (hoppas!!). Ser verkligen fram emot att få sommarlov snart. Det är ju faktiskt bara två veckor kvar typ! Och på torsdag ska jag på Rufus Wainwright, och det ska bli superkul. Nu har jag bara kvar historia inlämning, samhällsprov och dikt och bild analys prov. Sedan går jag ut tvåan! Tjoho!




me & lin

sleepy


bilden är taget av lin, jag vet inte riktigt vad jag håller på med, ha ha!

Hej! Är hel trött i huvudet! Har bara haft eget arbete- lektioner idag, så har helt enkelt inte behövt gå till skolan!
Vaknade däremot vid nio, tog det lugnt, pluggade historia. Drog mig senare iväg till sjukgymnastiken. När jag var klar där gick jag längs götgatan, gick förbi mammas jobb, köpte hem frimurare och åkte hem och vilade.
Runt 6-tiden kom Magdalena hit och hjälpte mig plugga filosofi! Det var jättebra, tack igen! :)
Har muntligt förhör imorgon, så håll en tumme mellan 13.20-14.35!

Dags att sova nu tror jag. Vaknade imorse kl. 05.00 och trodde att klockan var fem på eftermiddagen. Ibland kan man få för sig konstiga saker när man är trött. Godnatt!

svansjön






Foton av mig


on the rush


bild på mig, tagen av lin (från igår)

Hej! Idag har jag pluggat som bara den. Existensfilosofi. Nu ska jag fortsätta plugga, men historia istället. Ciao ciao!


lin in black and white








foton av mig på lin från igår 22/5/10

these days

Hej har en förträfflig kväll! Jag och lin drog ut och fotade, gick över broar och lite över allt. Jättemysigt. Mer bilder kommer imorn eller nåt:




gogogo

hallå! har haft en ok dag idag, hade en lektion, satt en timme i humlan med charlotte och köpte ett par skor! Inte dåligt inte..måste egentligen gå, ska nämligen till charlotte. Filmkväll tror jag. Blir alltid sen när jag ska till henne på nått sätt. Hehe så kan det gå!

it's all in my mind



Hello! Skönt med sånt fint väder! Känner mig fortfarande dock halvsjuk. Var i alla fall på italienskan idag och fick reda på engelska listening och reading, fick vg, såå skönt! Trodde det gått sämre. Har sovit idag, är därför jag är uppe nu. Kommer nog vara hemma imorgon i alla fall, känner mig skruttig. Bäst att sova kanske ciao!

I walk upon the river like it's easier than land

Hej. Är helt slut i huvudet! Inte så konstigt kanske. Tror att jag måste sova en timme!
Sitter dock och lyssnar på Kristian Mattson, mer känd som The Tallest Man on Earth. Kan säga att hans senaste album The Wild Hunt verkligen är jättebra. Nej sova kanske?

Photo: Johan Stolpe | Photo: Johan Stolpe | The Tallest Man on Earth

pics landet kristi him







13/5-10


matte matte matte matte matte matte

Åh gud vad jag är trött på matte just nu, eller skolplugg över huvudtaget. Har idag varit lite sjuk idag, känt mig febrig och jättetrött, så det var tur att jag bara hade en (onödig) lektion. Har därför inte kunnat plugga lika mycket som jag velat. Det visade sig som tur var att provet var imorn istället för i dag så jag har i alla fall kunnat plugga lite idag! Puh säger jag bara. Har pluggat hela helgen. Det var skönt att jag kunde ta det lugnt på landet först. Hoppas i alla fall att jag fått samma sjukgrej som mamma fick i helgen, kände sig konstig en dag - borta nästa!

Efter det här har jag kvar:
-Filosofi förhör
- Vetenskaplig rapport (stress!!)
- Samhällsprov (kommer hata David för evigt)
- Bildanalys (två dagar innan skolavslutningen, snällt Anita)

Aja kommer i alla fall ha prov imorgon i ca 4 timmar. Vet inte hur jag ska klara av det. Har svårt att koncentrera mig bara för en/två timmar. Men en sak är klar: min väska kommer vara full av mat och dryck, ha ha! Håll en tumme från 08.20 o fyra timmar framåt, det behöver jag! Blir sängen snart tror jag.


we can talk about the streetlights


två pics från landet när vi var där senast




Hej! Ännu en matte-dag. Oj vad jag kommer bli glad när jag får sommarlov - får ju inte ha några riktiga helger längre! Har känt mig lite konstig, mått lite illa o så. Men tog en promenad med mamma och satt i solen, det var skönt för huvudet. Ska äta middag och sedan blir det mer plugg!

green






(publicerades tydligen inte igår, publicerar idag istället)

Sol och 19 grader i dag! Har dock mest pluggat matte. Kom ut på en promenad, men var tvungen att vila också, blev trött efter att ha rest och sånt där. Nu blir det sängen. Godnatt!

here comes the sun

Hej vilket superfint väder! 17,5 grader och sol. Inte illa! Tyvärr måste jag sitta och plugga matte hela dagen (tråkigt!!!). Kanske kan bli en promenad i alla fall. Aja dags att börja plugga, alla andra bör gå ut och njuta av solen!

Gläntan

Hej hå! Idag har jag haft en lektion, och sedan har jag pluggat matte, suttit på balkongen, pluggat lite historia, pluggat matte och sånt! Det är verkligen såå skönt att ha diskmaskin nu! Var ju förresten riktigt skönt i solen i dag. Nu ikväll åker jag iväg till landet, det blir mysigt! Kan dock inte vara där hela helgen eftersom jag har Nationellt prov i matte och behöver plugga jättemycket, men det blir skönt att följa med över huvudtaget! Är tillbaks fredag kväll. Nu ska jag gå, börjar bli lite sömning faktiskt. Sova i bilen kanske?




Snart tillbaks i Gläntan.

stay

Hej! Har en hantverkare här som fixar ny diskmaskin åt oss! Han har varit här i typ en timme nu! Vår tidigare ville nämligen inte lämna den här lägenheten. Aja, börjar bli trött känner jag! Har inte hänt så mycket annat idag faktiskt. Det var allt sålänge

Rumor has it that I wasn't born I just walked in some frosty morn'

Hej! Ingen jättebra dag idag direkt. Vaknade trött för att jag inte kunnat somna kvällen innan eftersom jag var nervös för samhällsprovet jag skulle ha. Men tog mig till skolan och ville få det gjort - jag hade trots allt pluggat hela helgen (och då menar jag verkligen hela, kvällar och allt!). Först tar det en kvart innan han kommer. Han släpper in oss i klassrummet och försvinner igen!
När han kommer tillbaka säger han att det är något fel på kopiatorerna och att det kanske inte blir prov och så försvinner han igen. Tillslut kommer han tillbaks och säger att vi inte kan ha provet. Jag blev verkligen arg och sur (och jag var inte ensam) för jag har pluggat så mycket på provet när jag kunde gjort annat och varit så stressad över provet. Så vi kommer få göra det om tre veckor! Argh jag hatar den läraren!!
Hade inte ens behövt komma till skolan eftersom jag inte hade någon anna lektion.

När jag var påväg hem från sjukgymnastiken köpte jag Sonic för att muntra upp mig själv och det hjälpte lite. Har nu skrivit klart mitt samhällsarbete och det är ju alltid något. Men jag kommer typ inte kunna vara ledig på ett antal veckor eftersom jag har nya prov och arbeten hela tiden. Gud vad jag längtar till sommarlovet!!!

Några roliga saker:
-Jag och mamma har köpt biljetter till Rufus Wainwrights konsert den 27 maj i Filadelfiakyrkan, ska bli jättekul! Verkligen något jag kan se fram emot när jag har allt jobbigt plugg.
- I Sonic hittade jag en del nya band/artister som är riktigt bra. Till exempel The Tallest Man On Earth. Gillar du Bob Dylan aktig musik kommer du gilla honom, det gör i alla fall jag! Skulle vilja se honom live, verkar riktigt bra..skivan är förresten beställd ikväll!



The tallest man on earth - Burden of Tomorrow

bingo


Paul Simon och Harper Simon. Söt video!

If you do not bend you will eventually break



dear reader - bend.

i'm not a fool

Hoj hoj! Om en halvtimme stickar jag o Lin o kollar på bio! Känner mig lite pluggstressad, men det ska bli kul att komma ut lite (har dessutom varit inne hela dagen).

under the falling sky

Hallå hallå! Har tagit en dusch, och innan dess var jag faktiskt ute på en promenad. Duktigt duktigt. Känner mig dock lite konstig i halsen :/ Men om jag tar det lugnt och proppar i mig esberitox och te så går det nog bra. Känns inte som fredag idag, för hade engelska NP istället för italienska. Well well, det var allt för nu!


bild tagen på landet

cherry blossom





kungsträdgården är fin i ljusrosa nu! foton från i förrgår


Hej svej! Håller på att plugga samhälle för fullt! Lyssnar på bra musik till också. Snart blir det middag, men tills dess ska jag plugga, och efter maten ska jag....plugga! Yes box, idag är det plugg som gäller. Måste göra samhällsanalysen och plugga inför provet. Men det känns okej i alla fall, man måste

miles away










Lite fler bilder från igår


Hej hopp! Hade ingen vidare morgon, vad trött och brände mig på handen (höger dessutom) och det gjorde sjukt ont! Sympatiserar hädan efter mer med alla brännskadade! Men hade det bra i skolan i alla fall, och har varit duktig och gjort en massa på en nyhetsanalys vi gör inom samhällen just nu! Hoppas att solen skiner imorgon och att det blir en alldeles förträfflig dag! Nu ska jag plugga inför samhällsprovet. So long!

Med sammetsnos och liten svans,det bästa troll som nånsin fanns!



Hörde den här i helgen, det är verkligen en nostalgitripp på hög nivå! Jag älskade mumin och jag kan inte låta bli att sjunga med när jag hör den!

looking into you
















LIte bilder tagna idag. Var på söder och i stan med Lin, mys mys! Var på två olika Beyond Retro, köpte en liten sak! Får se om den åker på imorgon. Dags att sova tror jag (fast är lite uppvarvad..), god natt!

Don't let me down



Godkväll alle sammans! Hoppas ni haft en bra dag. Min har varit helt okej, har mest pluggat och sovit (råkade sova längre än vad jag tänkt, he he). Imorgon är det alltså tisdag, hoppas på en bra dag! Ska träffa lin, det blir kuligt såklart. Blev sugen när hon nämde Beyond Retro, kanske kan man hitta något fynd? Det lär visa sig! Nu blir det ett avsnitt och sedan sova.

all the road running








Lite bilder jag tog i helgen.

mr K


we have just one world, but we live in different ones


Fin färg på löven, fotade idag. Kommer mer bilder nån annan dag.

Hej!
Har varit på landet igår och idag, mysigt! Nu har våren verkligen kommit, och visst är det fint att löven börjar slå ut? Det tycker i alla fall jag.
Jag är supertrött, så jag ska ta och gå och lägga mig. Har pluggat lite matte, var duktigt tycker jag. Imorgon har jag bara en lektion, woho! Måste dock plugga annat... men hemifrån i alla fall!