love me do

Hej! Strax åker jag..träffade Lin en stund igår, åt godis och spelade lite crash bandicoot, haha. Packade en massa också, måste packa det sista nu! Har liiite resfeber tror jag hihi. Nej nu måste jag fixa mig i ordning, ikväll är jag framme i Barcelona! Hej så länge!

i wish i was the sparrow

Hello! Känner mig jättetrött..:( är nog från den väldigt långa skoldagen igår! Har försökt packa, men det har inte gått så himla bra. Brukar göra det, men är så seg. Sitter och lyssnar på musik istället. Nej men borde faktiskt packa..har ju inget kul att berätta! Men kan lägga upp en bild eller två!:







tre bilder från mitt förra höstlov!


nu

Hallå hallå! Nu börjar det kännas att jag åker iväg imorgon..har massa saker att göra, tex tvätta och packa! Nu: lunch!


Nice 08

little river

Hej! Fredag fredag fredag. Är såå himla trött. Har haft världens längsta skoldag, och så gick jag förbi lin också, hennes katt blev överkörd och gick bort. R.i.p Mowgli! Jag vet ju verkligen hur det känns, har tänkt en del på när Pussel blev överkörd för flera år sedan.

Jamen snart åker jag till Barcelona och det ska bli fint! Har glömt säga att Tallest man on earth har släppt en ny EP (på itunes, snart i övrigt). Jag som är ett stort fan tycker ju det låter helt fantastiskt! Här kommer några:








the only truth i know is you














blandade bilder på mig o lin för två år sedan..och en på lasse lindh!

om du var vaken

Har lyssnat på några svenska gubbar. Ska försöka ta mig till gitarrlektionen nu. Ute första gången på en vecka. Mjö!

mji mji



Hej. Sitter och tittar på Vid din sida. Är fortfarande sjuk! Mest trött. Har snart inte varit ute på en vecka! Idag har jag sett första delen av Mysteriet på Greveholm också! Haha, det är kuligt. Aja det var allt för denna stund.  Tjo bro!

i have no reason to reason with you

Så har man tillbringat denna fredags kväll framför...tv:n! Fortfarande sjuk. Har kollat på idol. Har hosta och känner av halsen, behöver en stor kopp bli frisk NU!


wow ur en annan synvinkel
















Här är några bilder från engångskameran som Lin hade med sig till Way out west! Ser härligt ut med sommar..

i wrote the sky

Hej. Hade tänkt försöka gå på webbdesignen idag så att jag inte hamnar så mycket efter, men det gick helt enkelt inte! Hade en jättejobbig natt och är fortfarande sjuk. Jag som inte alls vill vara det! Kommer vara hemma imorn också, och på fredag har vi projektarbetsdag, så då kommer jag ju ändå vara hemma. Det är verkligen tråkigt att vara sjuk, speciellt när man inte orkar göra annat än att titta på tv. Måste ha spenderat hur många timmar framför tvn som helst idag, ögonen känns faktiskt fyrkantiga! Förövrigt har jag mest lyssnat på Laura Marling.


nu börjar den komma

..julkänslan alltså! Den kommer alltid när jag är hemma och är sjuk...ja, jag är hemma och är sjuk, ont i halsen osv! Har lyssnat på lite julmusik också..haha. Fast just nu är det annan musik på.

Har nästan bara kolla på tv idag, inte orkat göra annat! Här kommer lite julbilder:















Nu ska jag dricka upp allt te i min stora kopp och kanske titta mer på tv!

mm

Helluu. Har pluggat och tagit en promenad idag! Är väldigt trött. Har även ätit mango-lime sorbet om ni vill veta. Det var allt för idag. tjo!


pistol dreams


haha bjuder på den här

i won't be found

Oj vad jag ser fram emot Tallest man on earths konsert den 7 december, jag tänker på den varje dag! Har redan skyhöga förväntningar.

we used to wait

Hej hej hej. Idag hade jag religionsprov, var jättejobbigt! Usch usch! Och imorgon har jag matteprov. Kl. 14.00-15.35, wish me luck!
Ska försöka gå och lägga mig, måste få sova i natt. Annars funkar det ju inte att räkna matte! Godnatt godnatt!




Två bilder på moi! Tagna av lin, men med min kamera! Tjo tjo!

13 oktober

Hej. Nu är det färdigpluggat för idag! Ska försöka hinna läsa igenom en massa imorgon på morgonen, men jag kan grunderna i alla fall. Har religionsprov klockan 12.30 till typ högst 14.00 skulle jag tro. Eller något liknande. Håll en tumme åt mig, det behövs!
Har annars spelat på min fina gitarr, ska försöka lägga upp en bild någon dag om jag orkar! Här får ni i alla fall se mig och mitt lilla munspel. Borde spela oftare, men hinner inte just nu! Nej, nu är det läggdags för mig, för det gäller ju att sova bra natten innan provet. Godnatt alla bananer!


i feel fine

Hej. Är så himla trött! Är trött på att vara trött, hm. Har religionsprov imorgon och matteprov i övermorgon. Lite stress! Snart blir det middag och sedan plugg, plugg och lite...hm..plugg! So long!



Mycket Beatles lyssning! Grattis John i efterskott


help me get my feet back on the ground

Hej. Är superduper trött. Ska iväg till gitarrlektionen, försöker vakna med denna låt:


and they wither with the wind

Heeej. Är jättetrött! Men tänkte skriva ett inlägg i alla fall..

Idag har jag haft no och idrott. Mitt no-prov gick jättebra, woho!! Idrotten mindre bra hahaha. Men det gör mig inget. Har i övrigt spelat gitarr, pluggat, pluggat, pluggat, sett top model, pluggat och ja, pluggat. Har ju religionsprov på torsdag och matte prov på fredag. Ih ih!

Imorgon blir förhoppningsvis en trevlig tisdag. Godnatt!


bild från 18års dagen!

king of spain

Hej!







bilder tagna igår


Igår tog jag och mamma en promenad till Fältöversten. Det var väldigt höstigt men lite sol samtidigt som det var lite disigt. Speciellt ljus. Höstigt.




nu är det klippt

Hej! Nu är det äntligen äntligen äntligen äntligen äntligen helg! Hade fyra lektioner idag, har varit trött eftersom jag inte sov så bra inatt. Träffade Lin senare och vi gick och kollade på stan, tittade på foton från lins engångskamera som hon hade med på way out west (hämtade ut dem då) och jag fick min elgitarr! Jättejättefin verkligen, tack igen!

Som sagt är det äntligen helg, och denna kväll har jag bara tagit det lugnt. Imorn ska jag ut för första gången! Ska ut med Louise, Johanna och Elin. Det blir kul! På dagen måste jag plugga också,och det är även det jag ska ägna mesta söndagen åt. Har två prov, religion och matte, plus andra uppgifter jag måste göra. Gäller att plugga ordentligt, vill att det går bra! Aja...klippte i alla fall av en massa hår när jag var och klippte mig, känns jättekonstigt när jag ser mig i spegeln! 15 cm klippte jag av eller något sånt. Såhär ser jag i alla fall ungefär ut:




Goodbye yellow brick road

Hej! Ännu en torsdag går mot sitt slut.

Idag har jag haft no-prov! Gick ganska bra tror jag, hoppas jag!  Slutade halv två, men fikade med Elin, Louise och Johanna till typ tjugo över fyra! Niceprice. Sedan ringde Kicki och sa att jag kunde få en klipptid vid fem, så jag har helt enkelt klippt mig idag också! Kanske blir någon bild nån dag, lite annorlunda!

Nej nu blev klockan för mycket, lång dag imorgon! Godnatt!

 


fr. arkiv.


fake empire

Halloj halloj!

Idag har jag varit i skolan, rätt många lektioner. På kvällen har jag pluggat no, no och pluggat lite no till! Har nämligen prov imorn...håll tummen 08.30-09.30! Är fortfarande förkyld, så vi får hoppas på att jag blir helt frisk snart!

Nu är det dags att göra sig i ordning och lägga sig (borde gjort det lite tidigare egentligen). Ciao!


bild från i somras

nostalgtripp!

Hahaha..sitter och tittar på intron till barnprogram/filmer jag såg när jag var liten! Väldigt väldigt roligt, humörhöjare haha!


don't let me be misunderstood


joe strummer


Hej. Idag gick jag till skolan, men var inte med på sista lektionen (idrott). Gick egentligen bara för att det var sista naturkunskapslektionen innan provet, och det är ju bäst att gå på den. Är alltså inte helt frisk än, tyvärr! Får se hur det blir imorgon.

 Har två prov denna vecka, religion och naturkunskap, och ett prov nästa vecka, matte. Ihh. Aja. Håll en tumme för mig!

Sitter och lyssnar på lite gamla godingar, the animals, clash, jimi hendrix, kinks osv. Najs prajs!

bildbomb






massa bilder jag tagit med min kamera

blink blink


bild från förra året