ANVÄND LINNE SOM KJOL

Packning, packning och packning. Och lite mer packning. Och lite till. Och lite till..
Imorgon bär det alltså iväg till Italien. Ska bli grymt skönt (trots den långa bilfärden vi ska göra). Men att komma ner till solen och värmen. Idag var det 29grader i Italien. Och här sitter jag och tittar ut i Stockholm som ligger i ett stort grått moln. Hrm, nej, det ska bli riktigt riktigt skönt.

Anyway, häromdan hade jag på mig detta. Och nej, det är ingen kjol. Nej, det är ett linne. Har sett många som tagit en kjol som linne/klänning, och varför inte göra tvärtom? Kul tycker jag.

image663

Well, nu ska naglarna bli röda efter att vilat sig från det ett tag.
So long!

LÖRDAG

Imorgon åker jag till Italien! Eller inte riktigt. Först åker jag, papi och Soffi till landet några dagar och sedan åkte vi vidare till malmö där vi hämtar upp Kicki. Och så bilar vi vidare där ifrån.
Det betyder alltså att jag måste packa packa packa!

Somnade jättesent inatt. Tänker inte säga när:) Är därför rätt trött som ni kan förstå. Skönt att ha lite nya låtar till iPoden i alla fall. Köpte lite saker igår.

- Top, H&M
- Bh, H&M
- Vit skjorta, H&M
- Tunika, Lindex
- Skjorta, Sisters

Nej, men nu måste jag verkligen börja packa. Och så blir det lunch.


So long!

ONSDAG

Idag har jag varit på ganska dåligt humör. Eller var inte det från början, men blev det mitt på dan, vet inte varför:)
Har inte gjort mycket, men hjälpte mamma att handla + att vi tog en extra sväng och så kom Johan hit. Kollade självklart på Project Runway. Ihh snart åkte jag till Italien, spännande och roligt! Måste köpa lite saker innan dess...kanske lägger ut en lite lista:) Skivorna jag beställt kom hem idag, Justins, Sahara Hotnights och Coldplays från 2002. Men nu ska jag snart sova, klockan är ju ändå 01.41.

Puss!

MÅNDAG

Hallow! Vaknade trött och låg läänge och drog mig i sängen, kollade på två avsnitt av Sex and the City, nya morgontraditionen. Mamma lyckades få ut mig och vi gick en promenad vid gärdet, stannade och tog varsin Cola i Tessinparken och gick sedan vidare till Ellios och köpte lite kattstuff.

Kom på påvägen hem att jag glömt mina armband I Tessinparken(antagligen) men eftersom jag bar klösgrejen orkade får jag hämta dem imorgon. Vi kom hem, åt lunch och sedan provade vi de nya selena och tog ut katterna på en liten promenad. Gick rätt bra, var ute ett bra tag :) Påväg hem träffade jag Lin och efter en skön dusch träffades vi och satt på balkongen och spelade kort.

Efter middagen gick vi ner till Buyland och hyrde film, gick vidare till Fältan och köpte massa frukt (kände mig riktigt nyttig när vi la upp frukterna på bandet) och så gick vi vidare hem. Filmen "40 year-old virgin" var helt okej och fruktsalladen blev riktigt god.

Men nu ska jag snart sova, hoppas ni haft en bra dag.

Ciao!


HEJ HOPP OCH GODNATT

Hej hopp. Har haft en rätt bra dag fast väldigt seg och rätt trött. Igår var det jättemysigt. Och imorgon vet jag inte vad jag ska göra, alls. Vi får välá se. Nu ska jag sova, dröm sött!