Julafton 2

Hallow everyone, måste säga att jag är jättenöjd över alla julklappar jag fått iår. De här fick jag hos papi:

Marilyn Monroe tröja
Bok - En plats som kallas lycka
"Kulor" som kan lysa, typ
Klänning från Only
Set med Body lotion, body skrub och shower gel
Randig tröja, från H&M
Halsband x 2, ett med körsbör och ett handgjort(liknar snö och baglady)
Grey's Anatomy, season one ( ska bytas har redan:))
Mysiga röda strumpor
Nattkläder
Film - Nyckeln till frihet
Skissblock
Pennor
Kanske något mer, förlåt om jag glömt! Blev verkligen supernöjd, tack!

Inte trött alls

Sitter här, lite halvt uttråkad. Funderar på att kolla på ett avsnitt av Sex And The City, har ju fått hela boxen, den med alla avsnitt. Nice Price! Och imorgon är det dags för lite julklappar hos pappsen. Känner mig inte trött alls, kanske blir det snart. Merry Christmas=)


O.C music

Sitter och lyssnar på min nya skiva, The O.C mix 6. Den är bra! De här låtarna är med på skivan

1. Goldspot - Float On
2. Rock Kills Kid - I Turn My Camera On
3. Lady Sovereign - Pretty Vacant
4. Mates Of States - California
5. Pinback - Wasted
6. John Paul White - Can't Get You Out Of My Head
7. Rouge Wave- Debaser
8. Syd Matters - Hello Sunshine
9. Tally Hall - Smile Like You Mean It
10. The M's - Come Into Our Room
11. Band Of Horses - The End's Not Near
12. Ashtar Command - Into Dust

Dagens Julklappar

Har fått massa fina julklappar idag! Detta har jag fått:

Sex and the city lådan, med alla boxarna
2 böcker, "På väg" och "Svenne"
Två nattlinnen i små söta påsar
Pirates of the carabien 2 DVD
Presentkort på H&M, 200kr
Premunation på Vecko Revyn
Mysiga tjocka strumpor
Tröja som jag har på mig idag
O.C skivan, mix 6
Ögon make-up borttagningsmedel
Söt spargris
Ett fotoalbum
Björnborg boxertrosor
Hörlurar som jag kan ha till min iPod, ska tydligen vara väldigt sköna enligt Micke och mamma!

Det är det jag har fått idag, vad jag kommer ihåg:) Är jättenöjd över allt, men nu ska jag hjälpa till snart är det dags för julmiddagen, mums!

Ha världens bästa jul, berättar vad jag får imorgon hos papi.



Ciao!<3

Julafton

Nu är det julafton. Jippi! Har fått några saker, mormor och mina morbröder är här just nu, kan skriva upp mer vad jag har fått sen! Synd att det inte är snö bara, det skulle varit mysigt. Men nu ska jag gå tillbaka till de andra, ha det bäst!

Ciao!<3

GOD JUL

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR, ALLIHOPA!

Snart är det jul!

Gud vad tiden går fort. Imorgon är det julafton. Imorgon, liksom! Har i alla fall fixat alla julklappar, ska bara skriva lite rim till dem. Igår sprejade jag och Lin mitt fönster med sån där "låtsas-snö" så det ser liite juligt ut. Och mamma bytte garding i köket och hängde upp pepparkakor och apelsiner, mys! Nu är det bara den riktiga snön som fattas! Hoppas det snöar under natten, så när man vaknar är det alldeles vit ute! Det skulle vara härligt. Ikväll ska vi i alla fall äta julskinka, jag, mamma, johan, micke och magdalena! Ännu mer mys. Nu ska jag gå tillbaka till städningen och julrimmning.

Ciao!<3 

Glamour!

Sitter här och är trött, ska bara skriva sista inlägget för idag, eller nej det blir ju mitt första! Haha. Imorgon ska jag sova ut! Det ska bli jätteskönt. Och imorgon(idag) åker Lin till henes farmor:( Jag får klara mig utan henne:) Ska julpyssla och sånt idag så det blir nog myspys. Men nu ska jag gå och lägga mig och läsa Glamour! Ha en jättebra jul, skriver mer imorgon!

Ciao<3

Heldag med Lin

Idag har jag nästan bara varit med Lin och lite med mamma. Först väckte mamma mig vid 08.45, vet inte när jag gick upp men tillslut gjorde jag det i alla fall och så drog vi iväg till fältan. Där storshoppade vi mat, det blev över 1000kr. Fast vi fick det hemkört såklart och om man köpte över 1000kr fick man hemkörningen gratis! Prima ballerina. Sen fikade vi och sedan skulle jag visa en sjal jag ville ha från H&M men den fanns inte däär längre! :( Hoppas den kommer in igen..men sen träffade jag iaf Lin utanför fältan och så följde hon med mig in igen och köpte de sista julklapparna. Kan avslöja att jag köpte till Johan och pappa! Sen gick jag och Lin in på Sabis och hon köpte lunch, godis och jag en guldsnöresrulle. Och så letade vi för fullt efter pepparkakshusdelar, men det fanns ingenstans. Först på Sabis, sen på Ica och på Konsum. Och juste, på OKQ8 också. Där fanns det inte heller. Sen gick vi hem och fikade och hade "Lilla julafton" och jag fick ett jättefint halsband, ett sånt där hjärta man kan öppna och så var det bilder på oss två. Det ska jag aldrig ta av<3 Sen ringde pappa och sa att vi kunde köpa gran så jag och Lin låg först och slappade och sedan satte vi på oss ytterkläder(Lin lånade en av mina jackor:)) och så sprang vi ner för trapporna, vi trodde det var pappa som ringde mammas mobil och att han sa att han var framme men vi hann inte svara så vi sprang, men när vi kom ner var han inte där. Fast det dröjde inte så lång tid innan han kom och så åkte vi och köpte en Kungsgran. Det tog lite tid att hitta den rätta granen, och jag höll på och "brottades" med en gran som inte ville "släppa ut mig" men vi hittade en stor gran(på bredden eller vad man säger).  Sen när jag, Lin och mamma skulle hämta julgransprydnaderna så var de flesta borta! Hmm, eller vi hittade dem inte iaf. Så jag och Lin åkte ner till fältan igen och köpte julgransljus, glitter och kulor och sånt. Sen pyntade vi den, granen blev jättefin.Tycker jag  alla fall:) Sen tog vi det lugnt kollade på Simpsons och jag åt middag och så skulle Lin äta så hon gör väl det just nu, men hon skulle typ komma sen. Funny Bunny! Vi får väl se när hon kommer, om hon kommer;) Nu ska jag typ kolla på tv eller nått, tänk, imorgon är det dan före julafton. Hihi!


Ciao!<3

Benvärmare, Nu tack!

Är sugen på att ha ett par söta gråa benvärmarna på neben nu, det skulle vara riktigt mysigt. Vill verkligen ha det! Fick låna Lins vita igår lite, det var jättesköna! Vill ha ett par svarta också, alltså ett par svarta och ett par grå. Vita kan jag ju låna av Lin :D
De här var rätt snygga, från UrbanOutfitters:

benvärmare

Jag älskar att slå in julklappar:D

Nej nu ni! Nu ska jag slå in några julklappar som jag inte har slagit in än. Imorgon ska jag och lin ha "lilla julafton" så hon ska få små paket:D Hoppas hon blir glad. Är förresten jätteglad för presenten från Sandra och Lin, JLo hotpantsen, lite stora men jättebra ändå! Puss på er<3 Men nu ska jag slå in paket för fullt!

Ciao!<3

Asos har massa snygga saker..

..tycker jag! De här klänningarna tyckte jag om.



JULLOV

Äntligen. ÄNTLIGEN! Jullov! Gud så skönt! Så här ser mitt "schema" ut, alltså vad jag ska göra till skolan början igen:
20/12(Igår) - Lins födelsedag, alltså fira den!
21/12(Idag) - Skolavslutning!
22/12 - Hjälpa mamma att handla all julmat, åka till stan med lin för att hitta de sista julklapparna, göra ett pepparkakshus med lin och "lilla julafton" med Lin!
23/12 - Dan innan julafton! Hittar väl på nått kul, eller kommer nog julstäda eller nått.
24/12 - Julafton, mormor, och morbröder kommer på fika, jullunch och middag och, kalle anka och framför allt presenter!
25/12 - Julafton hos pappa, får mer presenter och sånt, mys!
26/12 - Åker tillbax till mamma och packar och så.
27/12 - Åker till New York! Ojojoj, det är snart!
28/12 - Är i New York, Johans och Mickes födelsedag.
Vet inte vilken dag jag åker till Florida, men kanske 30 eller 31? Vi åker dit iaf och är där ungefär en vecka, sen åker vi tillbaka till New York och är där 1 dag och sen tillbaka till Sverige! Brun och fin:D
Kommer hem dagen vi börjar skolan så man kan säga att jag har en dag mer lov^^,

Haha, det kommer nog bli underbart :D <3

Lins födelsedag

LINhaha!Hoppas du fick världens bästa födelsedag!hela gäängetHela gänget!

natajag:D
 Natalie och jag!
aman,lin,annaniki och alice
Amanda, Lin och Anna!                  Niki och Alice!
mick o sasaaasSandra och Mickan!



LIN 14 ÅR

Idag fyller Lin år. 14. Nu är hon lika gammal som jaag! Vill bara gratta, det är ca. en timme kvar av hennes födelsedag. Berättar mer imorgon! Och då är det skolavslutning. Gud vad nice! Fast inte så kul i kyrkan, ska sitta på de där mobbade sidbänkarna, antagligen. Efter skolan åkte jag hem och träffade sedan Sandra och Nicolina och så åkte vi till Ropsten och mötte en förvånad Lin(efter ett tag). Sedan "kidnappade" vi henne, alltså höll Sandra och Niki för hennes ögon och så åkte vi hem till Niki(Lin visste inget såklart. Och så bjöd de på tårta och massa, myys. Orkar inte vara så detaljerad, men lite kan ni ju få veta^^Sen åkte jag, Lin o Sandra och mötte sedan dem + andra igen på stan. Så var jag där ända till kl. 22.00 då jag tog bussen hem, var/är skittrött. Så nu ska jag sova. Ni får veta mer imorron + bilder kanske!

Ciao<3 Lin, hoppas du hade(har lite kvar) världens bästa födelsedag, det är du värd. <3<3<3

HALK-RISK

Vill bara säga som sitter hemma vid datorn och hänger att det är STOR halk-risk ute. Har själv inte halkat än men har varit påväg flera gånger. Usch. Nej det är inte såhär jag vill ha det. Hellre ett ganska tunt snölager och att det seglar ner vita snöflingor från den vita himlen. Men icke sa Nicke. Hoppas det blir så imorgon, när vi har slutat skolan! Mys! Jag ska följa med Lin och massa och typ äta lunch nån stans, vet inte riktigt var, men det blir säkert bra. Igår handlade jag julklappar, kan jag säga:) Nu blir ni nyfikna va:D Fast har några som jag fortfarande måste köpa till, det börjar bli lite stressigt. Men idag fyller i alla fall LIN år, GRATTTIS!.  Ska äta middag med henne och några andra tjejer (och killar?) i kväll i alla fall, hoppas det blir bra! Men nu ska jag dra, måste tillbaka till skolan. De ska ha en handbollsmatch, som de alltid har fast det brukar vara 9:orna mot lärarna, fast inga lärare har anmält sig...tråkiga lärare!

See you later, Ciao!<3

TA EN PAJ!

Samtal mellan mamma och butiksägaren när jag hade köpt en sallad.

Butiksägaren(Med utländsk brytning): -Ska du inte ta en paj? Vi har med kyckling, broccoli, kyckling, ädelost...
Mamma: - Nej, jag tål inte vetemjöl.
B: - Men ta en paj! Vi har broccoli och ädelost och..
M:  - Jag tål inte mjöl!
B: - Men vi har lasagne! Med kyckling, vegetariansk och..
M: - Men jag tål tyvärr inte vetemjöl.
B: - Ta en paj! De är jäättestora! Vänta jag ska hämta..
M: - Vänta det behövs inte...vänta!
B: -Här kolla stor, broccoli och ädeloost!
M: - Den ser jättefin ut, det får bli en annan gång.

Haha, jag kunde inte låta bli att skratta;)


pajj

I love shoes!

asf
Ett par riktigt snygga svarta skor från Asos. Eller vad tycker du?

Snygg väska

92335-312
Ska gå och lägga mig nu, men måste bara visa denna snygga väska från asos. Puss och Godnatt!  <3

Ny låt igen:D

Nu har jag en ny låt igen som ny kanske hör. Star mile - Joshua Radin.
Riktigt bra tycker jag!

LIN 14 ÅR

LIN 14 ÅR PÅ ONSDAG!!!

GLÖM INTE ATT GRATTA HENNE!


Lista

Första bästa kompis: Lin!
Första kyss: Vet inte hehe.
Första kärlek: I 6-års, två stycken:) Theodor var kanske först:)
Första husdjur: Snufsan, min kära hamster.
Första semester: I Sverige på Gotland när jag var 9 månader och utomlands Sardinien när jag var fyra år.
Första jobb: På operations dagsverk när jag och Agnes städade hemma hos mamma!
Första köpta skiva: Ingen aning, det var väl Hits for Kids, eller nått.
Första riktiga kärlek: Det var nog Theodor i 6-års.
Första piercing: När jag tog hål i öronen.
Första konsert: Kommer inte ihåg..hmm, det var kanske diggiloo eller ngt?

Senaste:
Senaste alkoholdrycken: Dricker inte;)
Senaste bilfärd: Det var nog när pappa skjussade hem mig i söndags.
Senaste sedda filmen: Shrek=)
Senaste ringda telefonsamtal gick till: Mami, tror jag.
Senaste spelade cd: En dålig jazzig julskiva.
Senast jag grät: Vet inte, igår tror jag av ren trötthet *gäsp*
Senaste måltiden: Tortelini med tomat sås:)

Har jag nånsin:

Dejtat någon av mina bästa kompisar: Neej.
Blivit arresterad: Nope!
Blivit kär vid första ögonkastet: Nej, faktiskt inte hehe.
Varit på tv: Ja, på dagis :D
Fått mitt hjärta krossat: Sårad har väl alla blivit.
Sagt att jag älskar någon utan att mena det: Nej, det har jag inte.
Haft ett one night stand: Nej gud nej. Inte riktig min grej, är liksom 14:)
Busringt till nån: Det har väl alla;)

Sju saker jag har på mig justnu:

1. Jeans
2. Rött linne
3. Svart "jacka".

4. Underkläder, of course!
5. Mössa.
6. Mysiga Socker.
7. Halsband.


Jag <3 Mitt täcke

Hej. Idag har jag också varit hemma. Fick antagligen i mig något konstig igår så min mage har varit konstig:S Hade jätteont när jag pluggade NO och var på toan många gånger & imorse var det inte så bra heller så jag stannade hemma. Men imorgon kommer jag tillbax till skolan! Imorgon antar jag att det är sista avsnittet av Grey's Anatomy. Tråkigt tycker jag, älskar serien. Och på söndag är det Julafton. Herregud. Lyssnar på en mysig låt samtidigt som jag kollar ut genom köksfönstret. Solen ligger på de igentligen ganska fula byggnaderna, men det blir rätt fint med solen. Fast tycker dock att det skulle kunna vara lite snö. I alla fall lite. Vill ha lite mer julkänsla. Senast på torsdag borde det bli snö, skulle vara perfekt att det började snöa när man kom ut från kyrkan på skolavslutningen. Jullov, liksom. Det blir riktigt skönt,  behöver vara ledig ett tag. Och det är typ bestämt att vi ska bada med delfiner i Florida. Det blir säkert jättekul, men är det inte lite läskigt? Nä, kanske inte. Ska bli kul i alla fall. Pappa visade hotellet i New York och Florida. I NY kommer vi vara 14 pers, minst, det blir säkert hur kul som helst. Och Johan och Micke kommer bli firade där, funny bunny. Och att jag, Lisa och Sofia ska dela rum ska också bli kul, bara jag inte får dela säng med en sparkand Sofia:P

lovedelfins

Vinter till jul?

OMG, ser jag i syne eller? Är det verkligen Frost ute? Är det äntligen påväg att bli vinter?

Trött Söndag

Är det nån mer än jag som har en extremt trött söndag? Har liksom bara sovit, ätit lunch och kollat på tv. Och skrivit blogg nu då. Igår var telefonerna helkonstiga, antar att det var batterierna. När jag pratade med Lin ttog det liksom bara slut helt plösligt, hrm. Kicki och pappa åkte och skulle köpa julklppar så jag och Sofia är ensamma just nu. Men nu trör jag att jag faktiskt ska ta och byta om, klockan är ju ändå över
15.00...

De första köpta julklapparna

Idag har det hänt rätt mycket fast har bara varit med familjen. Har faktiskt köpt mina första julklappar för iår! PUH, äntligen liite kolla. Men måste dock ut snart igen, dessa personer har jag kvar köpa till:

- Lin
- Sofia
- Pappa
- Kicki
- Mamma
- Johan
- Micke
- Magdalena
- Cissi

Många va? Fast har redan köpt lite till några, men jag gillar att ge julklappar, så varfr inte köpa många? ;)
Kort-fattat av min dag:
Detta har jag gjort idag:
- Gått upp innan 10.00 ungefär(?).
- Köpt julklappar!
- Varit på stan.
- Ätit lunch på
NK.
- Varit hemma och tagit det lugnt ungeför 10 min!
- Varit i
globen på Lucia-konsert.
- Ätit god middag.
- Spelat Orangino(stavas?), jättekul fast alla blev väldigt trötta i början.
- Pratat med Lin.
- Slagit in julklappar<3

Ska göra:
- Prata med Lin(ska prova att ringa igen, konstig telefon..
- Sätta på mysig musik.
- Göra mig i ordning, tvätta bort smink, byta om, allt det där;)
- Gå och lägga mig.

Nu ska jag gå om pröva om telefonen funkar bättre i mitt rum.

Ciao! <3


Tv och julklappsplanering

Imorgon är det dags. Imorgon ska jag handla julklappar. Äntligen! Vet precis vad jag ska köpa till vissa men till andra har jag ingen aning om...det löser sig säkert! Just nu är jag hos pappa, jag och Sofia har suttit och diskuterat julklapps ideér och är riktigt nöjd! Antar att det kommer vara jättemycket folk imorgon på stan, Lördag och snart jul, helt ofattbart! Satte in en av de nya julskivorna mamma köpte, men ingen av oss är ett fan av Jingle Bells i jazz-verision, Nej tack! Så efter att vi lyssnar igenom några nåtar satte jag på låtarna Lin skickat till mig, de är mkt bättre:) Annars idag har jag inte gjort särskilt mkt, tagit det lugnt. Jag gjorde choklad bollar förut, mums! Längtar till jul nu, och New York och Florida. Är det nån som har badat med delfiner, jag kanske ska göra det i Florida! Skriv gärna en kommentar om hur det var om du har gjort det:)

Nu ska jag göra min dagliga titt på bla. Asos!

OBS:
8 DAGAR KVAR TILL JULAFTON..JIPPI!

Hot or Not?

hit?

Var det här Hot or Not? Jag tyckte inte om den..

Trött på mörkret?

Är du trött på mörkret som nu kommer? Ett tips, sätt på mysig musik, tänd ljus och ät en lussebulle, det blir mycket mysigare då.

Style Watch

Vem passar bäst i klänningarna?

style watch
Jennifer Lopez eller Jemima Khan?

style watch
Ashley Judd eller Alyssa Milano?


Adam Brody med ny tjej?


Örhängen

Guud vilka fina örhängen, sånna vill jag ha! De var väldigt söta. Hittas hos Asos.

fiiina

Hello Kitty spegel

Är inte den här hur söt som helst? En liten Hello Kitty spegel som man kan ha på tex nyckelknippan. I like! Från Asos.

hello ktty

Aj Aj

AJ. I natt vaknade jag helt plötsligt av att jag  hade jätteont i nacken, grattis. Antagligen en nerv som kom i klämm, AJ AJ AJ! Har fortfarande ont, men inte lika ont som jag hade förut. Sitter här hemma med mössa och halsduk, tror att jag senare ska gå med mamma på en promenad! Igentligen vill jag kolla på the gift of the day på H&M, den där klänningen, men jag antar att den är slut. Fast kolla kanske man kan? Nån som var där idag?

9 DAGAR KVAR

OJ OJ OJ, Kan ni fatta?

OM 9 DAGAR ÄR DET JULAFTON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LÄÄÄÄÄNGTAR!


Benvärmare

Jag skulle vilja ha ett par gråa benvärmare. Ett par mörkgråa närmare bestämt! Det är så snyggt när man har klänning och tex svarta tights eller strumpbyxor ett par högklackade skor och ett par gråa benvärmare. I like! Ska titta på H&M och Gina Tricot, eller har nån något tips?


Dagens fråga - Nyårslöften?

Jag har två nyårslöften, som jag vet om nu.
1. Ta hål i öronen.
2. Börja springa!


Så dagens fråga blir: Har du några nyårslöften?

Fika mä Lin

Har precis kollat på filmen "Boss's daugther, den var helt ok, inte som jag hade trott. Idag har ag annars bla. varit på stan med Lin, vi köpte en sak och så fikade vi på vårt fik<3 Och så kollade Lin på en jättefin tröja som kom från Odd Molly. Den var verkligen jättefin på henne, men dyyr! Men så satt vi där på Cafét utomhus och hade jättemysigt! Och jag har inte köpt en ända julklapp! Ah, panik! Men det är ju ialla fall mer än en vecka kvar. Men hur ska jag hinna? Det lär väl visa sig! Ska nog skriva upp en lista på vad jag ska köpa. Nån som har ett tips?
Puss och kram!

Dagens lista

Dagens låt: Fairytale of New York- The Pogues & Kirsty McColl
Dagens dusch: Ikväll, skulle jag tro.
Dagens frisyr:Utsläppt lite lockigt.
Dagens smink: Mascara, lite brunpuder, rouge, läppglans.
Dagens händelse: Stan.
Dagens planer: Vara hemma + stan.
Dagens vill ha: goda nudlar.
Dagens drog: inge, just nu^^
Dagens tråkigaste: Sjuk.
Dagens måste: Göra lite NO, tror jag.
Dagens dricka: Te & Vatten.
Dagens köp: Vi får väl se om det blir nått!
Dagens mat: Karins lasagne.
Dagens sjuka:Äckel i halsen, lite snuvig, trött, men annars bra!
Dagens mående: Påväg att bli frisk.
Dagens kläder:Mörkblå Att. jeansen, röda linnet osv,

Borttappad hårborste

Idag har jag lockat håret lite. Fick värsta rycket och lockade håret helt enkelt. Idag ska jag ut med Lin på stan, vi får väl se om vi hittar något där. Snart fyller Lin år! Den 20 dec, nästa onsdag faktiskt! Och dan efter det är det skolavslutning! Gud vad skänt det ska bli, är väääldigt skoltrött just nu. Och för nån dag sen fick jag ett linne av mamma, tack så jättemycket! Rött var det och jag ville ha ett rött linne eller tröja så det var perfekt. Vi har nog lite tankeöverförning. Sen så vet jag inte var min hårborste är"/ Så jag fick kamma mitt hår. Ajaj, det gjorde ont. Och igår funkade varken bloggen eller asos, det var jobbigt! Hatar när det blir så! Nu ska jag göra "dagens lista", det var länge sen!

Puss o kram!


Ny låt

Har bytt låt nu, Lerning to fly - Tom Petty.





Well I started out down a dirty road
Started out all alone
And the sun went down, as I crossed the hill
And the town lit up, the world got still


I“m learning to fly, but I a“int got wings
Coming down is the hardest thing


Well the good ol“ day, may not return
And the rocks might melt and the sea may burn


I“m learning to fly, but I a“int got wings
Coming down is the hardest thing


Well some say life will beat you down, break your heart, steal your crown
So I“ve started out, for God knows where
I guess I“ll know, when I get there


I“m learning to fly, around the clouds
what goes up most go down


I“m learning to fly, but I a“int got wings
Coming down is the hardest thing


Choléklänning

Hur fin klänning som helst. Skulle gärna ha den här klänningen i min garderob:)



Finns hos net-a-porter.

TÄND ETT LJUS

"Tänd ett ljus"
TÄND ETT LJUS

Sitter här och lyssnar på julmusik, det är en riktigt mysig känsla.

Klockaan


..

I'm dreaming of a white christmas.

Family Guy



Roligt klipp från Family Guy


The gift of the day - H&M

Är det nån som har köpt någon av H&Ms Gift of the day saker? Det har inte jag gjort men är mycket intresserad av det som kommer. Cashmere tröja, klänningen och pyjamas. Ska försöka komma ner dom dagarna och se hur de ser ut!

Jag <3 H&M


Popcorn - Mums!

popp
Popcorn är riktigt gott när man kollar på en mysig film, det skulle jag kunna tänka mig att göra ikväll. Då skulle det vara kul att ha en söt popcornmaskin, den ovan är från
Asos!

 


Bumbi-björnarna!

Efter som jag hade feber igår så var det helt klart att jag inte skulle gå till skolan idag så när mamma gick och la sig la jag mig i min säng, kollade klart på "Fullt hus" och sedan satte jag på en film. Jag blundade och tog en film och det blev "Will Hunting". Har sett den förut men den var rätt bra. Sen satte jag på "Dagboken". <3 Den är verkligen jättebra, en riktig kärleksfilm. Idag har jag mest legat i sängen och kollat på film, har känt mig så trött i huvudet. Men jag har faktiskt pyntat mitt lilla mini-träd, Elliwoodii, det blev jättefint, kulor och glitter och sånt:) Lite mer julkänsla nu i alla fall. Och det är inte långt kvar till skolavslutningen nu, nästa torsdag gäller det! Då är det 3 dagar kvar till Julafton. Gud vad kul! Fast har nästan lite presentångest, har inte köpt en enda present. Kan tyvärr inte skriva upp vad jag köper till nån här, de finns risk att de ser det! Haha nu kom det upp världens gladaste låt på pa, haha och mamma började dansa. Haha! Man blir sådär överglad. Fast det är ju lite kul. Och nu kom Bumbi-björnarna! Eller snarare låten:P "Hipp hurra här kommer Bumbi-björnarna!". Åh jag älskade dem när jag var liten. Blev sugen på att ta upp en film från källaren, med bumbibjörnarna, haha. "Snälla och rara helt underbara"  Hihi, jag blir lite rolig när jag är sjuk^^ Men nu ska jag ta en kopp te. Puss och kram!


Nyårsklänning?!

Har funderat mycket på vad jag vill ha för klänning på julafton och nyårsafton. Jag vet i alla fall att jag vill ha klänning. I'm really sure. Men vilken? Svart är ju alltid ett snyggt, säkert kort. Jag får leta, leta, leta! Annars får jag ta en svart klänning jag redan har hemma - den jag hade förra året, eller den svart-gröna. Men det är alltid kul med en nyy! Här är några klänningar från activeendeavors och edressme.



Riktigt söta örhängen

sött
De här örhängena var söta, från Shopaholic. Skulle kunna tänka mig att ha dem i mina öron.

Svart jacka

jacka
Denna svarta "jacka" från Ellos e rätt snygg, är lik min från H&M.

Jullista<3

Har du köpt en chokladkalender?
Nej.
Om ja, har du öppnat några luckor för tidigt?
Nä.
Har du hunnit med att köpa julklappar?
Nej har inte köpt några! IHH.
Till vem är det svårast att köpa till?
Hmm, pappa tror jag!
Dricker du alkoholfri glögg?
Nepp.
Har det hänt att du aldrig stressat inför julen?
Kanske:P
Hur många stjärnor ger du till årets julkalender?
Vet inte brukar bara vara halvvaken när den går och så brukar jag göra mig i ordning vid den tiden.
Säg en person som du velat säga "God Jul" till men aldrig vågat/orkat eller kanske glömt?
Vet inte.
Vem är det som julpyntar hemma hos er?
Mamma & jag hos mamma, hos pappa tror jag det är Kicki?
Älskar du att få julklappar eller att ge bort?
Både och :)
Vill du fira julafton utomlands eller i vårt kära Sverige?
I Sverige!
Känner du någon julstämning nu?
Ja, känner en svag doft(hrm, är så täääpt!) av nygjorda pepparkakor<3

Tagen av:
Honeydew

Moulin Rouge är alltid bra.

Igår var jag inte trött när mamma skulle gå och lägga sig så jag valde att stanna uppe. Annars brukar jag försöka sova ganska mycket men jag är ändå sjuk så jag kollade om nått gick på tv. Moulin Rouge! Fast den var påväg att ta slut så jag satte på den från början istället. Det var mysigt, fast blev rätt trött, den är mer än två timmar lång, så ja. Det är en av mina favoritfilmer! Idag har jag mest legat i sängen och kollat på tv, orkar inge mer. Micke och Cissi skulle egentligen komma men efter som jag är sjuk är det inte så kul. Men jag och mamma bakade lite pepparkakor mums! Och så åt jag pepparkaksdeg(fast jag inte kände så jättemycket smak, men mer än allt annat jag ätit idag!) Men blev lite utmattad efter det så jag satte mig framför datorn - första gången för idag. När jag är sjuk i vanliga fall brukar jag sitta framför datorn hela tiden, men nu orkar jag inte ens det. Hrm. Om ett tag ska jag äta middag, annars är det nog tv:n som gäller.
<3


Stå för vad ni tycker

Kom igen, varför göra anonyma kommentarer? Stå för vad ni tycker! Dessutom ser jag vilka vissa är ändå..


Jag gillar pepparkaks hus.

Vi har gjort ett pepparkaks hus. Jag gillar pepparkakshus. De ger mig en julkänsla(förvånad?). Snart ska vi i alla fall äta middag. Mamma har gjort det mkt mysigt, tänt ljus och sådär. Vi ska checka om det går nått kul på tv ikväll, har du något tips? Annars får man väl kolla på Harry Potter eller sätta på nån film. Nu ska jag käka! Ha en bra kväll<3

Vill ha, vill ha!


Liknande mössor skulle jag vilja ha, en svart overzise mössa och en grå, kanske som den övan? Sött! Den svarta är från asos, den gråa från Topshop.


Ett sött skärp med rosett och ett par gråa shorts från Asos.

Men nu ska jag göra lunch. I know, kl är 15.02 men är man sjuk så är man. ^^

Lika långa födelsedagar?

Sitter här och äter Ben & Jerry's som jag har ätit väldigt mycket de senaste månaderna, men jag har o andra sidan varit väldigt mycket sjuk. Igår hade Josefin och Amelie överraskningsfest för Cornelia som fyllde 14år. De var trevligt, men jag sa inte så mycket för jag var ganska låg. Men inte lägre än glocanet, haha, skämta. Stannade längre än vad jag hade trott, hade egentligen tänkt gå hem vid 10 tiden men det blev till tio i tolv, ungefär. När jag kom hem var jag jättetrött men det var kul att gå iallafall. Idag när jag vaknade klibbade ögonen ihop(euw), kunde inte andas genom nästan och kände mig helkonstig i huvudet. Det sista har jag känt resten av dagen också, än så länge. Tur att man har världens bästa mamma som köper glass och fixar kalla handdukar att ha på pannan. Egentligen borde man ha födelsedag ett helt dygn tycker jag. Varför just till 00.00? Jag menar, då får ju de som fyller år på kvällen kortare födelsedag? Eller? Aja, jag föddes i alla fall 05.35 eller nått så jag har en låång födelsedag^^ Fast i och för sig firar man ju sin födelsedag på morgonen också. Nej nu blev det komplicerat, skit i det:P Nu ska jag kolla in Asos!

Jag älskar klänningar



Hittade de här klänningarna på Asos - I like!

OH NO!

NEJ, NEJ OCH DUBBELT NEJ. Not again..är sjuk:( Har varit hemma idag, har haft ont i halsen och varit extremt trött! Trött är jag fortfarande. Väldigt trött. Nästan så trött att jag somnar här framför datorn. Men ska dra ner till fältis och köpa nån hårgrejs tror jag och lite så. Och idag fyller Cornelia år. GRATTIS! Du kommer säkert få världens bästa födelsedag, jag hoppas det i alla fall:)
Men nu ska jag checka in Asos!

Fly like a butterfly


Söta smycken från Asos

Tidningen STRAAWBERRY

Om jag hade en alldeles egen tidning kanske den skulle se ut så här. Den kanske till och med skulle heta Straawberry. Sen bestämmer man ju såklart tidningens framsida efter innehållet men take a look!:

magazine


Victoria's Secret


Här är lite från Victoria's secret fashion 2006! klicka på bilden för att se den. Tryck på Esc om du inte vill höra den andra musiken.

En stor fet baguette

Onej, jag har ont i halsen & öronen igen! Fick det igår innan jag skulle sova och har det nu med...men självklart var jag i skolan ändå! Förra veckan tyckte inte vår gympalärare att vi hade varit ouppmärksamma och inte koncentrerat oss( eller inte hela klassen, men de flesta) så han ordnade ett förhör dagen efter handbollslektionen. Och idag fick vi tillbaka resultaten. Är fett stolt, fick MVG :D 10/12 rätt! Är jätteglad för de. Och idag, efter skolan var jag verkligen jättehungrig så jag mötte upp mamma på ICA och köpte en stor fet baguette med kycklingcurryfyllnad! Det var mycket mycket gott. Sen resten av dan har jag tittat på tv och ätit godis(som vi egentligen ska ha till pepparkakshuset). Hade tänkt åka ner på stan och kolla på julklappar(och kanske nått till mig?^^) men det blev inge av det. Ska ta ett glas vatten jag är tööörstiiig!

Dagens Lista

Dagens låt: Jingle bell rock - Bobby Helms.
Dagens dusch: Igår.
Dagens frisyr:utsläppt/mössa.
Dagens smink: Mascara + dove lipsyl:)
Dagens händelse: skola, kanske baka pepparkakshus + tv^^
Dagens planer: tv, plugga osv.
Dagens vill ha: Jul! Eller en helg, blir också bra.
Dagens drog: Lussebullar.
Dagens tråkigaste: Plugg.
Dagens måste: TV.
Dagens dricka: Vatten.
Dagens köp: Inget, men kollade i fältis.
Dagens mat: Frukost - Hkk - Lunch - Middag.
Dagens sjuka: Lite ont i öronen, annars bra:D
Dagens mående: Lite seg, annars braa.
Dagens kläder:Gråa jeansen, vitt linne + gärdetsskoletröjan

Ellwoodii

Mmm, mums! Äter godis, fast snart ska vi äta middag. Idag har det varit en bra dag, fast den fick ingen bra start. Men det var mitt fel. Hade bråttom till bussen så jag åkte ner till B, trodde jag hade glömt nycklarna, tryckte på 4:an såg att jag hade dem i väskan, försökte öppna dörren men den åkte uppåt, kom till 4:an och tryckte på B, fick vänta jättelänge(eller kanske 5 sek) och så åkte den ner till B och jag missade bussen...men kom i tid ändå! Har haft NO förhör idag också, kändes sådär. Hoppas att det gick bra! Och igår hade jag otursdag eller ja kanske inte otursdag men iaf så efter skolan åkte jag hem och sedan var jag tvungen att åka tillbaka(!) för att jag skulle ha NO-förhör(var sjuk när vi egentligen hade förhöret) och det kändes också sådär, och sedan stressade jag hem, för jag var tvungen att gå hem och byta om för skulle dansa sen. Och när jag ringde till Lin svarade hon inte(mamma sa att hon hade kommit förbi) och jag trodde att hon & sandra hade gått så jag skyndade mig till tunnelbanan och sedan ringde mamma och sa att de hadde varit hos sandra. Hrm. Och sen på dansen gick det piss, hade ju stressat hela dan och varit spänd så jag fick ont överallt i både uppvärmningen och dansen. Så jag kunde inte göra allt, så det blev rätt tråkigt och ont. Fick liksom bla. kramp. Men en bra sak igår var att jag kunde bada så att det inte gjorde ont längre + att det var grey's anatomy. Och att träffa linus såklart. Och ännu en dålig sak var att jag fick nageltrång. Jippi..inte.
Sedan har jag köpt en minien(cypress) , alltså ett miniträd som ser ut som typ en en. Jättegullig^^ Tänkte julpynta den och så, måste få lite julkänsla i mitt rum. Observera: Idag är det Bondesöcker fru(^^) och O.C! Läääängtar! Mini-trädet heter förrester Elwoodii(kom ej på det själv) .

Och btw, gillar du inte min blogg läs den inte då!

Puss<3

 

 

 


Smycke pycke

Smycken från Asos!


Ring, ring bara du slår en signal

Hmm, väntar på att Lin ska ringa...hon skulle tydligen äta pizza..:) Mums!


Betty Boop

Fin fina nattkläder med Betty Boop på. I want!


Dagens lista

Dagens låt: Hmm ingen än sålänge.
Dagens dusch: Senare idag.
Dagens frisyr:Uppsatt.
Dagens smink: Mascara.
Dagens händelse: matteprov :S
Dagens planer: skola
Dagens vill ha: goda nudlar.
Dagens drog: inge.
Dagens tråkigaste: skola-
Dagens saknad: Lin.
Dagens måste: skola..
Dagens dricka: vatten.
Dagens köp: Inget..än sålänga:)
Dagens mat: äckliga nudlar...euw
Dagens sjuka:Liite snuvig bara.
Dagens mående: Bra, lite seg.
Dagens kläder:Gråa jeansen, grön gärdetsskolatröja.

Jag gillar listor

Ännu en lista, tagen av Honeydew.

Höger- eller vänsterhänt? Jag är högerhänt.
Humör just nu:? Bra!
Favoritgodis? Blandat.
Är det nåt du absolut inte äter? Lever och sånt stuff. Lax!!
Kläder just nu?Gråa jeansen, gröna gärdetsskoletröjan.
Musik just nu? Ingen.
Vad sa du senast? "Hej Gunnar"
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då? hmm..
Sommarplaner? Lite allt möjligt.
Fisk eller badkruka? Delfin.
Saft eller alkohol? Saft^^
Hur många kuddar sover du med? 1, 2 eller 3.
Favoritväder? Varmt, kallt, både och:P
Om du var fast på en öde ö, tre saker att ta med? En båt, en kompis eller familjmedlem, mat^^
Spelar du nåt instrument? Kan lite gitarr & piano:)
Morgon- eller nattmänniska? Nattmänniska.
Sparare eller slösare? Sparare.
Vem är viktigast för dig? Det finns fler än en som är viktiga, min familj och Lin framför allt.
Tror på liv på andra planeter? Nja, vem vet.
Har du några homosexuella vänner? Inte vad jag vet:P
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid? Jaa.
Hur många barn vill du ha när du blir stor? 2-4 kanske.
Bio eller promenad? Båda är mysiga, om man är med rätt personer.
Är du kittlig? Nej!
Snarkar du? Nej, men hatar när andra gör det..
Stjärntecken? Jungfru.
Äckligaste insekten? Alla....
Det här är jag bra på? Mycket^^
Bästa bok: Det finns många.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Oj haha, kunna trolla fram pengar kanske? Eller önska sig vad man vill.
Vad vill du jobba som? Vet inte, något jag tycker är kul.
Chips, morötter eller godis? Alla tre, olika tillfällen.
Pizza eller hamburgare? Hmm..båda, fast äter nog hamburgare oftare.
Skriver du dagbok? Blogg!
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Vill ha hål i öronen.
Stökigt eller välstädat? Vill väl ha välstädat, men är själv inte så bra på att städa..
Gungar du på stolen? Ibland, hihii.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Ja, kanske.
Vilken hand håller du gaffeln i? Bådaa.
Hur många syskon har du?Två storebrorsor + en halvis.
Är du rädd för blod? Inte på mig själv kanske, men jo eller nej eller jo, äckligt är det.
Saltar du på maten? Om det behövs.
Gillar du att sjunga? Jaa.
Anser du att du är stark? Det beror på vilket sätt man meenaar.
Brukar du sola? Ja.
Vad gör du om du får hicka? Klagar på att jag hickar.
Använder du knark? Verkligen inte.
Kaffe, te eller inget? Teeeee!  Kaffe = euw.
Vad längtar du mest efter just nu? Julen.

Dagens Lista

Dagens låt: My love - Justin timberlake
Dagens dusch: Igår.
Dagens frisyr:Uppsatt/utsläppt/mössa.
Dagens smink: Mascara.
Dagens händelse: gudstjänst
Dagens planer: samma
Dagens vill ha: Stort duntäcke.
Dagens drog: ingä
Dagens tråkigaste: Trött, plugg.
Dagens finaste: Lin!
Dagens måste: SOVA.
Dagens dricka: cola.
Dagens köp: Inget..
Dagens mat: senast på resturang.
Dagens sjuka: Nästan bra..
Dagens mående: Trött!
Dagens kläder:Gråa jeansen, vit tshirt, grå tröja

Matteprov

Har matteprov imorgon...:S Hur ska detta gå?

Helgen

Nu var det ju länge sen jag skrev, eller så känns det i alla fall. I helgen har jag gjort allt möjligt har haft en ganska bra helg, än sålänge. Och imorgon är det matteprov:S VG/MVG - provet! Hoppas, hoppas, hoppas det går bra! Men i alla fall det här har hänt i helgen(fre - sön):

Fredag:
I fredags var jag först och främst i skolan och det var väl en helt ok dag, sedan åkte jag vidare hem till pappa på Lidingö. Där väntade Sofia på mig och så gjorde vi en skylt där det stod "Marcus" på och så gjorde jag ett pannband där det stod "Erik" :P Sen när pappa kom åkte vi vidare hem till mamma, på Gärdet där jag hämtade kläder och bytte om och så åkte vi vidare till Frihamnen, till Idol. När vi kom dit var det två köer, En för "Sponsorer" och en för "Gäster och vunna biljetter" och vi visste inte vilken vi skulle stå i men tillslut hittade vi rätt hos Sponsorerna. Så fick vi komma in och äta mat, den var väl rätt god och så fick vi vänta där ett tag och stå och kika på alla människor som var där. De "kändisar" som var där var det Martin Timell, Några från kvalet i Idol(Patricia, Noel, Emma mm.) och Karl Martindahl( vet inte om jag stavar alla namn rätt), eller de var iaf de som jag såg. Sen var hela Idolgänget där också. Sen fick man komma in och så "värmde vi upp" och så stardade det. Det var i alla fall jättekul, de är mycket bättre live. Vann rätt person? Själv höll jag på båda, så det spelade ingen roll. När det sedan var slut åkte många iväg till efterfesten( hrm jag fick inte följa med, 18års gräns) så jag åkte hem och sov somnade fort.

Lördag:
Gick upp någon gång vid 12.00 och sedan tog jag det lugnt. Vi åt lunch och sedan städade vi. På kvällen kom Lotta, Pelle och Gunilla, det varjättetrevligt, kul att få träffa Lotta. Så det bev lyckat. En bra Lördag helt enkelt.

Söndag:
Idag gick jag upp vid halv 10 nån gång tror jag, skulle ju på gudstjänst! Hrm, men jag, Sofia och pappa åkte dit och jag satt och antecknade och det hände inte n¨ågot spec. Sen har jag tagit det jättelugnt, fickade och tände första adventsljuset. Shit, det är redan december! Inte långt kvar till jul eller resan, jippi!
Det var min helg, och jag hoppas den fortsätter bra.

Puss och kram!

Fin fina smycken...

.. från Asos!  Jag vill ha!