HÄRMAPA?


Danny Saucedos nya låt "
Play it for the girls" intro & bakgrundsmusik är riktigt likt det som Septembers låt  "Cry for you" har.

(Klicka på låtarna för att lyssna på dem).






SMYCKEN

Har precis suttit på balkongen och lyssnat lite på konserten accelerator, den hörs faktiskt riktigt bra ända hit. Dessutom försöker en harkrank desperat komma in genom köksfönstret...Forget it budy.

image662
Här är alla smycken jag köpt nu på reorna


DAGENS LÅT..

.. Blir den 7 minuter och 24 sekunder långa låten Love Stoned  av Justin Timberlake.


HEJ HOPP

¡Hola! Idag har jag  mamma på fältan och kollade rnt lite. Kan tipsa om att Scorett har "ta 2 betala för 1" rea och Crispin 50% - 20% rea. Hittade lite saker på Twilfits rea och sedan drog vi hem. Dagen har mest bestått av (trots det hyfsat fina vädret) att kolla på Sex and the City. Har varit trött, kanske kan det bero på att jag somnade sent igår. Kanske kanske.

Imorgon är det hemma hos Cissi och Micke som gäller, mer vet jag inte. Någon som har tips om tvtittade ikväll?

Puss!


IGÅR & IDAG

Hejhej! Igår var jag på Pirates of the Carabien 3. Den var bra, fast som Linnea säger i förra inlägget att den är rätt seg. Och dessutom tycker jag nog faktiskt att de andra två filmerna är bättre. Men smaken är som baken!;)


När den var slut åkte vi(jag, Micke, Sofia och Kicki) hem till pappa, Johan och Magdalena. Så när vi kom hem hungriga hade de gjort middag, så det var mysigt. Allt var jättegott. När klockan var halv 12 (ungefär) åkte jag hem tillsammans med Johan, Magdalena och Micke. Jag tror aldrig att jag har gått så snabbt som igår när vi skulle till Lidingöbanan i uppförsbacke. Det fick bli gårdagens träning.

När Johan & Magdalena gått (de följde med mig) somnade snabbt och idag vaknade jag av mamma. Låg jättelänge och drog mig, åt frukost och kollade på Sex and the City. Kom på att jag behövde duscha och göra mig iordning och sedan kom Kicki och hämtade mig och så åkte vi vidare till Stockby Ridskola. Där såg vi uppvisningen Sofia hade efter hennes dag ridläger. Sedab skjussade de hem mig och nu sitter jag här igen. Jaja, nu ska jag nog ta och kolla på Project Runway (mamma bandade eftersom jag missade det igår).

Bye for now!

INTRESSEKLUBBEN ANTECKNAR

Hej hopp! Har haft en bra dag och imorgon ska jag hänga med Lin och sedan se Pirates of the Carabien 3. Trevlans. Nu ska jag snart sova.

Godnatt, ciao


STAN X2

Uj uj uj, vad jag blev trött. Kom hem från stan för ett tag sedan, har köpt en hel del saker.

Igår var jag med Lin på stan, hittade en klänning, en skjorta och ett armband! Najs. Hade mycket trevligt. Var med Lin resten av dagen, spelade kort, tog en kvällsprommis mm.
Idag var jag däremot med mami på stan, igen! Hittade tre(fem) smycken från Indiska (ett halsband, ett armband och tre armband som hörde ihop), en väskaCooktail + ett halsband, ett par skor In Wear och så en till palestinasjal, fast denna gång från Urban Outfitters. Funderar även på att köpa ännu en till på Indiska, himla fina. Och billiga.

Har tyvärr glömt sladden man kopplar in till datorn från kameran så kan inte visa bilderna än, men får se till att hämta den snart. Jättesnart.

Nu ska jag slappa. Ciao

DAGENS OUTFIT

Ser ut såhär!:
image658
Linne (under), H&M
Ribbat linne, Vila
Shorts, Sisters
Palestinasjal, Blammo

Det fick även bli den populära slarviga flätan dag
( syns dock kanske inte så jättejättebra)

MIN DAG

image656
Idag såg poolen mycket roligare ut, jämfört med igår. Och var antagligen mycket skönare också! Pappa får även vara med på ett litet hörn.

Jag, pappa och Kicki åkte till Djurgården och åt lunch (Sofia var på ridläger), och det var riktigt trevligt faktiskt. Lite kallt då och då eftersom stora långsamma moln kom och la sig för solen, lite onödigt av dem tycker jag. Det fick bli en filt faktiskt.
Vi åkte vidare och hyrde lite filmer, "The last kiss" var den jag ville se. Tror att den kan vara riktigt bra(hoppas i alla fall). Efter det gick vi till Lejonet och Björnen (glass- och pastahuset eller vad det nu heter) och när vi var klara där åkte vi och hämtade Sofia.

Eftersom vi visste att vi skulle vara tvugna och vänta ett tag köpte vi lite tidningar och själv fick jag Cosmopolitan, vilket kan vara väldigt mysigt att krypa upp i soffan och läsa i.




Nu ska jag vila, blev sjukt eftermiddagstrött:)

Ciao!

TITTA UT

Nämen, har ni tittat ut? Solen skiner och pappa har fixat poolen. 19 - 20 grader, men ändå. Sov länge idag, det var svårt att komma upp. Har annars bara suttit i en stol i skuggan och njutit. Snart blir det väl lunch, men tror att jag måste ta en macka innan dess.


Ciao!

Midsommar/Lördags outfits

image649
Bild: tagen av mig, ros från trädgården

Hade en bra midsommar, 16.30 gav vi oss iväg till Elisabeth. Hade jättemysigt där, särskilt på slutet.
Vi kom hem sent och tiden gick verkligen hur snabbt som helst.

Midsommarens outfit:
image654
Hängseljeanskjol, Vitt ribbat linne och Kofta från Vila
Kilklackar, Don Donna


Idag har jag också tagit det jättelugnt. Skönt tycker jag. Micke och Cissi kom på middag, det var jättejättetrevligt.

Dagens outfit:
image655
Randigt linne, H&M
Palestinasjal, Blammo
Tjocktröja, Bikbok
Jeans, Att.
Röda gummistövlar, Crispin




Godnatt och dröm sött. Ciao<3


GLAD MIDSOMMAR!

Tjao. Om en kvart ska vi åka. Till Elisabeth. Det blir säkert trevligt. Har i alla fall mått bättre idag.
Dagens outfit består av klänningen från Vila, Vitt ribbat linne, Skor från Don Donna och Kofta från Vila.
Nu ska jag dricka upp mitt te.


Ha en jättebra midsommar!


TISDAG, ONSDAG, TORSDAG

Vaknade av den hemskt höga ringsignalen imorse. RIIIING. Trodde ärligttalat att jag skulle få hörselskada eller något sånt. Men, nej, jag hör fortfarande. Som tur är.

Gjorde mig iordning på en halvtimme, rätt duktigt för att vara mig alltså. Gick sedan till Lin (ett bevis till att jag var riktigt trött kan ju vara att jag först åkte till fel våning, där hon bodde förut). Jag hittade hem till henne och sedan gick vi ner till stan. Vi åt lunch och efter det fick jag ont i magen och började må illa så jag bestämde mig efter ett tag att åka hem.  Lyckades ta mig hem med tunnelbanan och har varit hemma ett tag nu.

Igår var jag på stan med Magdalena. Det var jättemysigt! Jag köpte hängselklänningen från Vila och Magdalena köpte massa fina saker. Vi fikade på taket på kulturhuset som kan säga hade en ganska bra utsikt. Mycket bra alltså. Där satt vi och efter tag kom Johan och joinade. Jättetrevligt:) Vi splittrade på oss och när jag och Magdalena var klara ringde vi Johan och så möttes vi och åkte tillsammans hem och åt middag här på balkongen. Efter att ha kollat på Project Runway och vem som skulle bli nästa Pussycat doll åkte de hem och efter ett tag gick jag och la mig.
image641image642
Johan, Magdalena och jag på fiket.

I tisdags var jag på Justin Timberlake konserten med Cissi och Sofia. Den var verkligen jättejättebra! Man kan säga att den blev bättre och bättre.
Först var det ett förband som jag inte ens kommer ihåg namnet på, bra var de i alla fall inte. Natasha Bedingfield, som kom efteråt var däremot mycket bättre. Hitten Unwritten gjorde hon riktigt bra. Hon spelade även sin nya låt Soulmate (
lyssna på den här). Men allra bäst var såklart Justin Timberlake. Och jag måste även ge beröm till Timberland som verkligen fick igång publiken. Hade en riktigt härlig kväll!

Här är lite bilder från mobilen:
image644
Scenen stod i mitten av globen. Runt om var det ett staket (VIP personerna fick stå där, biljetten kostade 3 500kr). Utanför fick alla andra stå, förutom de som satt på läktaren då, som jag gjorde.:)

image645
Cissi och Soffi.

image646
Natasha i sin gröna klänning

image647
En liten bild på Justin och publiken som desperat försökte nudda hans ben.

Well, det var allt för mig so long. Puss och kram, Ciao!

SOMMAR

image640
:)


ONSDAGS OCH TORSDAGS

image638image639

SOME PIC'S FROM LIDINGÖ

2005

image626
Jag & Sofia

image627
Tagen på bar gärning

image629
Madalena

image630
Johan

image631
The gang

image632

Nyårsafton i Belgien

image633image634
Makeover

2006

Påsk

image635

image636
Johan & Magdalena

2006 - lite från landet

image622
Blåsigt på landet

image623
Me and dad

image624
Girl power


Mer bilder kommer någon annan dag.

DAGENS TIPS

image623
Dra upp den långa volangkjolen och använd som klänning istället.

Bild: Tagen på landet


FRIDAY

Hej hopp! Idag sov systrarna Ottosson länge, tll 12.30 och 12.50. Oj oj oj!
Och igår var Lin här. Det som var synd var att det inte var något poolväder, men baka gjorde vi i alla fall! Kladdkaka, mums. Idag är det faktiskt helt ok ute, men inne i huset är det ganska kallt! Sitter själv har med filt.




Nattens låt: Collide - Howie Day


SHE'S THE MAN


She's the man handlar om Viola som älskar fotboll. Deras tjejlag ska läggas ner och de vill söka in tll killarnas lag. Det funkar inte och därför bestämmer sig Viola att klä ut sig till hennes bror Sebastian som ska börja på en ny skola & vara borta två veckor i London. Det är en rolig film.
Den får M M M M M


STEP UP


I helgen såg jag, Sofia och Magdalena denna film, Step up. Den handlade om Tyler som är tvungen att göra samhällstjänst i Noras skola efter att ha blivit tagen på bar gärning när han och hans två kompisar förstörde en av deras lokaler rejält. Där ser han Nora som behöver en ny danspartner efter som han stukat foten, och Tyler ställer upp. Detta är en romantisk dansfilm. Den får M M M M M.


Tjolahopp Tjolahej

Hej hopp! Nu är jag på  mamis jobb, snart ska vi äta lunch. Senare ska jag möta Sofia och så sa vi åka till Kicki. Vi åker med henne till Johan & Magdalena där vi ska kolla på en lägenhet. Annars vet jag inte vad som händer, något filmtips någon?

Puss!

Snyggaste outfitsen förra veckan

image621
Viken tycker du?

SCHYSSTA SYSTRAR

BLACK & WHITE photo | Ashley Olsen, Mary-Kate Olsen
Olsensystrarna i svart och vitt och för en gång skull gillar jag faktiskt MK's hår!

I want to go, I want to run, run to the places where I can be

image620


ATT ÅTERVÄNDA


Såg denna nu i helgen, gillade den mycket!
M M M M M

SPIDERMAN 3


Såg denna förrförra helgen. Skådespelarna spelade bra och ja, jag gillade den. Den får
M M M M M

SNART SLUT

På fredag är det skolavslutning. Gud så härligt. Imorgon är alla lediga och på torsdag är fotbollsmatchen. Dagen var okej, vi gjorde inte särskilt mycket. Städade ur skåpen och hissade upp någon grön flagga medan några elever sjöng "Nu grönskar det" så att man knappt hörde det. Men det gjorde inget.

När vi slutat gick jag också köpte favoritsalladen gick till Konsum eftersom jag kom på att jag ville ha en tidning, köpte Vecko Revyn. Fortsatte hemmåt på glatt humör och satte mig sedan på balkongen. Fast att det inte var sol kunde man lätt sitta i linne och shorts. Najs. Efter att ha pratat med olika personer i omgångar ringde mamma och undrade om jag ville fika. Dum fråga. Självklart!

Vi fikade på Thelins och innan vi drog hem var jagsjälvklart tvungen att titta på skor. Och självklart hittade jag två. Ett par gummistövlar(aldrig dåligt att ha) + ett par sandaler<3. Blir riktigt nice att ha dem nu när det är så varmt.

Imorgon blir det Uppsala nästa, ska gratta Erika. Sedan vet jag inte riktigt...:) Vi får väl'a se.

Jaja, ser i alla fall fram emot fredag...puss och kram!


Ciao


KVÄLLSPROMENIX

Det blev en kvällspromenad och det känns riktigt tråkigt att gå till skolan imorgon. Det är mentorsdag på skansen, jippi. Och på tisdag är det "miljödag" i skolan, onsdag är det nationaldagen - då man är ledig och på torsdag är det städning + fotbollsmatch, lärarna mot eleverna. Alltså rätt onödiga dagar. Vi kunde lika gärna slutat nu i fredags. Men men!
Jag, mamma och Micke gick i alla fall riktigt långt, var ute ca 1h 30 min! Duktigt! Some pics:



Det var allt för mig! Nu är det dags att sova. Godnatt, dröm sött.

Ciao


¡HOLA!

Hola. Idag har jag tagit det jättelugnt, vilket jag behövde. Har suttit på balkongen och bara tagit det lugnt. Igår blev inte som det var tänkt men det blev okej ändå. Idag kommer Micke på middag och så får jag se om det blir film eller kvällspromenad senare...

image608