are we really who we used to be


Säger godnatt med två videor på Ryan Adams när han spelar "Ashes and Fire" och "Lucky Now". Från Columbia tv2


now that buildings sleep

Väldigt lugn dag idag, har inte gjort mycket. Fixade i mitt rum nu på kvällen, men jag är jobbigt trött så ska kanske sova. Eller läsa först kanske.

Bild tagen av Lin


a new name to go by

Eftersom jag somnade i bra tid igår vaknade jag (med hjälp av alarm såklart) runt nio och tog det lugnt och tittade på Six Feet Under. Sedan träffade jag Lin och såg videor från när vi var små, oj vad konstiga vi va, haha, men det gillar vi! Antagligen lika dana nu. Sedan gick jag, Lin och Linn på stan, trevligt trevligt! Efteråt spelade jag cod för första gången i mitt liv hos lin, var nog bättre på att dö än att döda. Sedan lite fifa också! Är trött så får vad jag hittar på nu på kvällen.






1. Jag och Linn tagna Lin 2. Mina docs 3. Hatt och kamera - min look idag!


kindness don't ask for much but an open mind


Dagens fynd. Riktigt bra skivor, så tummen upp!

Är trött, så tänkte lägga mig i sängen och läsa lite och sedan kanske sova. Känner mig förkyld så det skulle vara bra att sova ordentligt. Fast blir lite konstigt nu med vintertiden, klockan är ju bara åtta!

skivmässa

Hallå hallå! Idag tog jag mig till skivmässan på strand. Hade sällskap av Micke vilket gjorde det roligare! Sedan blev det en liten fika på Vurma. Köpte en Elton John lp för tio kronor, kändes ganska värt! Och så Deportees och Ryan Adams senaste skivor. Fick det nio kronor billigare också, woho!








deportees

Halloj! Hade en trevlig kväll igår, först förade jag hemma hos lin och sedan drog vi till Rocks, där några andra vi kände var. Idag upptäckte jag att Deportees skulle spela lite på Bengans, så även fast jag hade mindre än en halvtimme på mig kastade jag mig upp ur sängen och sprang (bokstavligen) iväg mot tunnelbanan (som jag hade glömt inte gick som vanligt, och fick alltså ta bussen).

Tyvärr spelade de bara två låtar, men jag gick i alla fall och skakade hand och fick en affisch signerad, alltid trevlig. Dessutom matchar den min vägg, perfekt! Nu är mitt rum ännu ett steg mot perfektion!


Hade med mig systemkameran till Bengans


Min affisch, woho!

suck

Men åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! Deporteese ska spela på Berns i december, alltså 20-årsgräns!! Inte okej!
Det var allt jag hade att säga. Godnatt!

my time has just begun

Idag gick jag på söder tillsammans med Lin! Målet var att hitta en hatt, men det blev en ring istället. Och så provade jag en jacka jag är lite sugen på nu...kanske går tillbaka och köper den någon annan dag! I övrigt gick jag o Lin och funderade ut vad vi skulle kunna sysselsätta oss med om dagarna! Hade först tänkt gå ut idag, men är himla trött så det blir hemmakväll + att lägga sig hyfsat tidigt. Imorgon är gitarr inplanerat!

M&L på min födelsedag!!

a candle's fire

från oktober förra året! Nyklippt (kortare än jag haft förut) och med munspel!


Idag gjorde jag en god frukost och släpade mig iväg till bussen för att åka och träna med Louise! Var väldigt trött och helt borta, men Zumban fick mig helt klart att vakna till! Var pyttelite i gymmet också. Men det var rätt så kul!
Efteråt träffade jag Sofia och åt lunch på Pong, mycket trevligt! Satt en stund i Humlegården i solen också. Sedan blev jag så himla trött av att ha tränat. Somnade bland annat på soffan. Nu ska jag se ett avsnitt och sedan sova. Trött!

kan vi inte bara dra härifrån?

Den här dagen har inte varit den bästa, men hoppas på en bättre imorgon! Kom på att jag inte har någon lektion på två veckor! Måste där med verkligen skaffa mig något att göra...
Imorgon har Louise (hur lyckades hon???) övertalat mig att följa med på något pass på SATS...haha. Får se hur det går, om jag över huvud taget får plats i passet. Ska träffa Sofia sen och äta lunch. Najs prajs på den!

haha


i think you need to medicate it right

Bild tagen för något år sedan.
Idag är inget särskilt roligt, jag är mest trött och olustig.

sometimes i wanna disappear!

Hallå hallå hallå hallå hallå hallå hallå hallå hallå hallå hallå hallå hallå hallå! Har legat och degat i sängen, men nu är det dags att gå! Ska springa iväg till bussen för att gå på min filmkunskapslektion. Undrar vad vi ska göra nu..kanske kolla på film? Tar med mig sagan om ringen boken så jag har något att läsa på vägen. Måste söka jobb! Börjar fundera på vilka mataffärer jag skulle kunna tänka mig att jobba i...

i come running with a heart on fire


Foto: Rockfoto

Idag har jag mest legat i sängen och ätit bullar, men var ute i solen en timme också på promenad. Igår var jag på Södra Teatern och såg Jens Lekman tillsammans med Magdalena, Cissi, Johan och Micke. Den var superbra! Han var rolig och det var kul att sitta och lyssna på hans historier och roliga texter. Jättebra, verkligen!! Var ganska trött, men stannade kvar på Södras bar med JMCM efteråt och sneglade på Jens Lekman som stod en bit bort.

221011

624070ea84ffc2ee3fd1600844de890e_large
Har spenderat hela dagen i sängen men ikväll blir det Jens Lekman på Södra Teatern

i would not build you a fortress

Idag vill jag bara spendera fredagen hemma, så det är precis vad jag ska göra. Antagligen kolla på idol eller läsa någon bok. Nu ska jag fortsätta lyssna på Deportees (ja albumet är riktigt bra) och laga middag!






bilder

walkwalkwalk

320856_2601639679990_1224764240_3136920_1418801010_n_large
Har sovit lite, var så himla trött. Nu ser planen ut såhär:
- Gå ut på promenad med bra musik i öronen
- Handla
- Laga middag
So long!

fredagstrött

Jag är väldigt trött idag, och där med lättroad. Därför skrattade jag ganska mycket när jag tittade på det här

one day



Har varit och sett En dag på bio, med mamma, Ida och Lena! Mycket trevligt! Nu ska jag lyssna på Deportees nya skiva.

But I'm so damn cold, and if this blood don't turn to gold, I think I'm doomed






hösthösthöst i Stockholm

Hösten är minst sagt här. Jag och mamma skulle ta en promenad och som vanligt började det regna! Och så hade jag skoskav. Men vi besökte i alla fall ett fik som vi velat prova, som ligger jättenära oss, så det var trevligt! Har varit på lite konstigt humör idag. Ska iväg och  ta en drink med bla Hettis, det blir nog jättebra!

how can they look into my eyes, and still they don't believe me





Usch vad jag är trött. Hade en ok lektion och sedan fikade jag med Hettis! Alltid lika trevligt!!!! Usch för vädret idag också. Sökte förresten ett till jobb, åkte till Record Hunter och lämnade in en ansökan. JAG BEHÖVER ETT JOBB! Typ nu.. :/

dirty water



En låt att lyssna på idag!

jag väljer dig!

Nu har jag tittat på de fyra första avsnitten i pokemon-serien säsong ett. Den jag tittade på när jag gick i lågstadiet alltså! Så himla typiskt mig, men det var jätteroligt! Har bra minnen till pokemon.

nothing is forever

Sjukt lugn dag idag, men det var skönt. Har ingen lektion imorgon, så undra vad man ska hitta på då!



load your eyes





Igår firade vi att Louise har fyllt nitton. Idag har jag tagit det lugnt, kollat på Arrested Development och varit ute och fotograferat. Det var väldigt fint ljus.

i'm to tired to drive anyway right now, do you care if i stay?

Lyssnar på The Nationals "High Violet". Det är grejer det! <3

141011

Idag har jag varit ute och lämnat in jobbansökningar! Det var ganska nervöst, men känner mig ganska duktig i efterhand! Hade med mig Louise som stöd. Jag gick till Bengans, tre Carlings, två Aplace och Pet Sounds. Efter det var vi jättehungriga och det slutade med att vi hamnade på Waynes på Götgatan. Köpte massa goda saker som belöning haha. Var ganska slut när jag kom hem. Hittade i övrigt några andra ställen jag skulle kunna söka på. Minst sagt en produktiv dag idag!







loney dear


otto foto da italia!

















Garda, Juli 2011

23.13

Har fixat lite i mitt rum, men mest legat och lyssnat på musik! Inte så pjåkigt alls! Imorgon tänkte jag skriva klart alla personliga brev och sedan gå runt och lämna in dem på fredag!
Upptäckte bandet Youth Lagoon i tisdags, skönt att lyssna på!




121011


Jag och mamma bestämde oss för att gå ut på en promenad, eftersom det var sol och allt. Tyvärr försvann den precis innan vi gick ut och när vi kom till stora Gärdet började det regna. Istället för att gå till Djurgårdskanalen valde vi att gå till Fältöversten.


Såhär såg jag ut!




Fika på Thelins!



Köpte för övrigt lite grejor. Alltid trevligt!

WOHO!!



Nu har jag köpt biljett för att se Foster the People på debaser den 17 november! Så taggad! Blev himla glad igår när jag såg att Urban Cone dessutom ska vara förband. PEPP PEPP PEPP!!




Urban Cone när jag såg dem på Popaganda

fotografiska


Efter varje morgonlektion jag har i veckan brukar jag bestämma om jag ska ta fyran direkt, eller gå en bit beroende på humör och väder. Idag var det ju jättefint och soligt och jag bestämde att det helt klart var rätt val att gå. Humlegården var solig och fin och jag satte mig där i solen ett tag.




Sedan tog jag och Lin oss som sagt till Fotografiska. Hade med mig kameran, så här är några foton:















Vi såg allt ifrån djur i Afrika till bilder på folk. Alltid trevligt med ett besök på Fotografiska. Jag upptäckte även idag att mitt csn-kort gäller t.o.m 31 oktober, score på den! Hehe..

falling, yes i am falling

Skepp ohoj! Hade först min datorkunskapslektion som vanligt, och när jag frågade om han rättat våra excelprov började han rätta mitt högt! Han är ju lite speciell..det var tur att jag hade alla rätt!

Runt halv tre träffade jag Lin och följde med när hon köpte snygga skor. Sedan tog vi oss till fotografiska! Alltid trevligt det.

Hade den här låten på gärnan i typ två timmar..riktigt bra dock, såklart.





kom ihåg mig då

Fick äran att gå på Lars Winnerbäck konsert på Cirkus, det är inte varje måndag man får göra det! Det var såklart himla bra och ett fint sätt att avsluta måndagen på. I övrigt hade jag filmkunskapsprov, gick nog okej. Måste sova nu, har lektion 09.35!

buy me a ticket to london

Blev väldigt sugen på att åka till London och gå i fina second hand affärer när jag såg det här på Monki Television


pluggapluggapluggapluggaplugga

God söndag gott folk! Idag har jag pluggat ungefär exakt hela dagen, jag har nämligen prov i filmkunskap imorgon! Eftersom jag varit sjuk ungefär hela veckan så har jag inte kunnat plugga då, så det är bara att pressa in! Ganska intressant dock! Typ att Musse Pigg först var en kanin som heette Oswald. I mina små pauser har jag bland annat suttit en stund på balkongen och spelat gitarr. Fast då fick fjällräven åka på, det är inte varmt nu!
Nu ska jag äta mackor och kolla på six feet under, mys! Sedan sova.

shake it like a polaroid

Okej. Jag hade lätt kunnat somna vid nio. Men fortsatte vara uppe, så nu är jag ganska trött, men inte trött-trött. Om ni förstår vad jag menar..
Imorgon ska jag ut för första gången sen i typ fredags! Ska iväg och spela gitarr och sedan ska jag träffa Hettis en stund, mycket trevligt! Ska försöka sova nu snart.

jag måste flytta någon annan stans

Magdalena har precis varit på besök, väldigt trevligt! Är dock ganska trött nu, så det lär bli middag och att titta på någon serie.


blackbird fly


weheartit

Pjuh! Har suttit och försökt få ihop lite personliga brev så att jag kan gå och lämna ut dem i nästa vecka. Ska få hjälp av Micke på lördag också, men kan vara bra att ha ett utkast! Har gjort olika, anpassat till vart jag ska söka. Känns ganska så bra!

Idag har jag inte gjort mycket, i princip bara ätit massa saker. Seriöst. Är fortfarande trött, tror att min kropp kopplar det till att jag brukar vara hungrig när jag är trött. Men börjar bli lite bättre tror jag! Ska kolla på något och sedan gå och lägga mig hade jag tänkt.


give me a cinnamon roll

Har suttit och försökt plugga excel och word, går sådär. Känner att jag inte är i mitt bästa skick! Sitter också och tänker på glass, så det är nog bäst att ta en paus och äta det + se six feet under säsong två. Såg förresten I rymden finns inga känslor idag, bra!!


Idag är det kanelbullens dag. Jag skulle gärna ha några att äta!

the doctor in me

Ett smakprov från Deportees nya skiva som kommer om 3 veckor

oh.my

Okej, såg det här på IMDBs hemsida:

"Arrested Development" is back. Looks like TV execs are finally willing to admit they've made a huge mistake. The cult classic television comedy about the travails of the rich, zany Bluth family, cancelled in 2006 after three seasons, will produce nine to ten new episodes and a movie, it was announced at The New Yorker Festival on Sunday. "It's true. We will do 10 episodes and the movie. Probably shoot them all together next summer for a release in early '13. Very excited!" leading actor Jason Bateman tweeted. Smart and irreverent, the show also starred David CrossMichael CeraPortia De RossiTony HaleAlia Shawkatand Jessica Walter. It was executive produced by Ron Howard, who also provided narration. Since its cancellation, the show has earned a fervent fan base, with constant speculation as to when -- or whether -- the show would be adapted into a movie. The cast, led by Bateman andWill Arnett, »

 

Gissa om jag är glad!!!!


Don't try to fight the feelin'because the thought alone is killing me right now

Usch idag är ingen rolig dag.





Upptäckte att Amanda från Idol inte var den första att göra den akustiska versionen på Outkast låten Hey Ya. Men måste säga att jag tycker att låten blir väldigt mycket finare och allvarligare så här, bättre! Lite roligt att den var med i Scrubs också, när vaktmästaren gifter sig (
HÄR).


strawberry fields forever

Suck! Jag är jättetrött idag. Fortfarande inte bra med andra ord. Får femminutersryck ibland när jag tror jag är pigg, så försvinner det sen. Är sugen på godis, någon som vill komma köpa lite åt mig?

Lyssnar på beatles.






weheartit


happy b-day to me! (two weeks later)

Presents in completely my taste!
Firades av släkten idag! Fick perfekta presenter, Arrested Development säsong 1, skivor (serenades, local natives och the national) och pengar. Kunde nog inte bli bättre!

Fortfarande inte helt bra, även fast jag somnade halv nio igår och sov typ 14 timmar. Ska nog sova snart. Först sista avsnittet av six feet under säsong 1.

we don't bleed when we don't fight

Bild tagen av lin. Har på mig tightsen som jag köpte på 5th avenue shoe repair utförsäljning, och ett par gamla skor som jag tyckte det var dags att använda!

Ligger i sängen och lyssnar på The Nationals album High Violet. Nästan jobbigt bra!!



I'm Happy Just To Dance With You

Känner mig rätt risig om jag ska vara ärlig. Men det verkar vara himla fint ute, tummen upp för det! Känns som ett bra sätt att börja oktober. Sjukt att det redan är det. Tror jag ska lägga mig på vardagsrumsgolvet och lyssna på beatles alá vinyl. So long!

Sometimes it's like someone took a knife baby edgy and dull, and cut a six-inch valley through the middle of my soul

Cute-kitty-7zehwgup5-150858-500-375_large
weheartit

Jag måste säga att jag är ganska trött efter igår. Jag var ute med Louise (W) och Lin, vi gick till Bondens bar. Träffade några roliga människor och hängde sedan på Theodoras. Har blivit förkyld också, så äter glass. Tror att den inte är så allvarlig, behöver bara vara hemma och ta det lugnt ikväll. Hade kul i alla fall!
Ska kanske se någon film eller Six feet under, vilket är serien jag kollar på just nu.