orkade sätta mig vid datorn yey

Hej. Jag har varit sjuk, är fortfarande inte frisk. Men jag orkar blogga, alltid något, eller hur?

Blev sjuk förra fredagen och har i princip bara legat i sängen/soffan och kollat på tv och film, har inte orkat göra något annat. Kan säga att jag har sett många filmer, våra filmkanaler har kommit till stor användning. Har sett ungefär 15 filmer. Idag hyrde mamma tre till åt mig också, tjoho! Har haft någon typ av influensa, kanske svininfluensan vem vet, och jättehög feber, 39,5 i flera dagar. Men nu är den borta, fast jag är väldigt trött och lite hostig och har ont i ryggen och sådant. Har varit borta från skolan över en vecka nu. Inte kul. Men förhoppningsvis blir jag frisk snart.

Ikväll så har jag tittat på idol och grey's anatomy och nu ska jag gå och lägga mig. Kommer förhoppningsvis sova tills någon väcker mig. Godnatt

Hittade några gamla bilder

Gammal bild på mig haha




Ser inte helt fel ut med fint väder och en fin pool.


det är höst

Nu går det snabbt. Träden har redan börjat få röda och orangea blad och snart kommer det vara fullt av dem! Det har blivit väldigt mycket kallare också. Men jag gillar ju i och för sig hösten. Det är fint, och vissa dagar kan vara väldigt härliga. Dessutom kan det vara lite mysigt att ta på sig varma kläder, dricka extra mycket te och kolla på film. Idag har jag mest läst min bok och pluggat.
Nu blir det middag.


hallåå

Hej! Kom hem för kanske en halvtimme eller så, det visade sig att min samhällelektion var inställd! Hade alltså bara svenska och historia. Ska ta och äta något och ta det lugnt ett tag. Måste plugga geografi och matte!

Idag är det sjukt kallt ute. Och det är bara september! Skulle behövt ett duntäcke att klura ihop mig under eller något sånt.

god morgon god morgon

Godmorgon! Kan ni tänka er, här sitter jag och hinner skriva ett inlägg på morgonen! Det gör jag ju aldrig.

Sitter och lyssnar på musik och sminka mig..börjar 08.10 idag. Tidigt!! Det verkar i alla fall vara sol ute, fast att det bara är 6 grader ute. Aja, dags att fortsätta göra sig i ordning. Ciao!

happy b-day

 

Snart är min födelsedag slut och det är dags att gå och lägga sig. Tack o hej!

Min födelsedag

För det är ingen vanlig dag nej det är ju min födelsedag, hurra hurra hurra!

Väcktes imorse av "ja må hon leva", presenter och frukost på sängen. Härligt! Fick lite kläder, ett gitarr ställ, en necessär och lite andra saker. Jättefint alltihop! Gjorde mig sedan i ordning och skyndade mig iväg till bussen. Hann med som tur var, puh!

Bara halva klassen var på mentorstiden, de "visste väl inte att vi hade det" eller nått haha. Hade sedan matte, sedan svenska och till sist idrott. Efter åt bjöd Hettis mig på en fika, det var gulligt, och sedan tog jag bussen hem.
Lin kom hem till mig med jag åt lite och senare åkte vi för att försöka hitta ett ställe som Lin tyckte att vi skulle gå till. Vi gick rätt långt och hittade det inte, ha ha. Vi satte oss på ett annat ställe istället och jag blev bjuden på fika igen! Det var mysigt. Fick en present också! Det var att jag fick välja en konsert vi skulle gå på tillsammans och så skulle hon bjuda mig! Tack så jättemycket igen!! Efter det följde jag med Lin som skulle handla och sedan tog vi oss hemmåt.

Har haft en jättebra födelsedag!




En bild från idag, kanske kommer någon mer imorn! På bilden kan ni se min nya röda kappa!


Jag och Lin!


23.04

Hello! Sitter och lyssnar på musik och låter mina nymålade naglar torka. Snart är det min födelsedag, hihi! Hoppas det blir en bra dag! God natt god natt!

nåt att se fram emot

Den 8 december ska jag se Regina Spektor på Cirkus.
Ska verkligen bli jättejättekul! Längtar!




she said she said


Mååndag

Hejsan!

Sitter på min mammas jobb. Väntar på att vi ska åka iväg och prata med en sjukgymnast, som jag antagligen ska börja hos. Har bara haft två lektoner idag, det var skönt!

Första lektionen var geografi. Den är rätt kort, så man hinner inte riktigt göra så mycket. Efteråt hade vi samhälle, och när det var klart slutade vi, eftersom vi inte hade någon historia. Tjoho! Åt lunch, följde med Hettis till Åhlens och åkte sedan hit.

Så nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå. Jag fick ju flera skivor igår, så jag sitter och lyssnar på dem. Jag älskar att ha ny bra musik att lyssna på! Och imorn är det min födelsedag, tjoho!

helghelg

Hej! 

Har haft en bra helg. I fredags åt jag, pappa, Kicki och Sofia ute på ett ställe nära oss, mysigt. Kollade på idol också och spelade spel.
I går läste jag Breaking Dawn och så kom Eva, Johan och Magdalena på middag. Jättetrevligt!
Och idag har jag firats av släkt och fått paket, o det är ju alltid kul! Har fått en massa fina paket, Cd-skivor, böcker, kläder osv. Är rätt trött egentligen, men det är inte dags att sova än. Om jag orkar kanske jag lägger in bilder senare eller nån annan dag. Hej svej!

I promise that I'll run away with you


Sitter och tittar på lyxfällan.. ska inte bli så sen idag hade jag tänkt. Imorgon en lektion, sedan helg!! Godnatt!



The Cure - Just like heaven


torsdag

Hej. Idag är  jag väldigt trött. Blev rätt sent igår och började 08.10, så jag var tvungen att vakna typ 06.00. Har haft svenska lektion (med svenska prov/analys), samhälle och matte. Var glad när jag slutade och sov ungefär en och en halv timme, var så himla trött. Känns lite bättre nu i alla fall. Ska inte plugga något idag tror jag. Det var allt! Hejdåå

onsdag

Hellooo. Onsdag, onsdag, snart helg!

Idag har jag haft italienska, geografi och engelska. Har pluggat mycket idag faktiskt, känner mig riktigt duktig. Har haft på musik och suttit och gjort svenska, geografi och samhälle. Har ett prov/analys imorgon på boken Kung Oidipus, så det har jag såklart pluggat på. Klockan nio blir det väl tv och nu ska jag läsa lite i samhällsboken. Hejdåå

tisdag




Hejsan! Ännu en skoldag avklarad. Har haft engelska, matte(redovisning), svenska samt idrott (då jag hjälpte till). Annars då? Har integjort mycket mer, kom hem för kanske en halvtimme. Funderar på att ta med mig kamera, kanske någon kaka och en bok jag måste läsa lite i tills imorgon ute i solen. Om jag hittar något ställe med lä skulle det kunna vara skönt. Får väl se helt enkelt. Har en hel del plugg att göra idag, så ska se till att få det gjort. Och juste, nu är det klart att jag kommer åka till London på höstlovet och Paris efter jul och under nyår. Väldigt kul!
Dags att gå, ciao!

måndag

Hej! Det är lite svårt att blogga, behöver ett nytt batteri till min dator, så den laddar ur hur fort som helst. Och det hjälper inte att ha i laddaren, om man inte håller i den på ett visst sätt. Lite jobbigt att bara kunna använda en hand till datorn.

Första dagen i skolan, efter att ha varit sjuk. Var okej, förutom att historialektionen var väldigt väldigt väldigt tråkig! Och efter vi slutat så var vi tvugna att stanna kvar och jobba med en mattegrej vi ska ha redovisning på imorgon. Wish me luck!

Dags att gå, är jättetrött. Godnatt

lördag

Hejsan. Idag har det varit en rätt bra dag. Min dag i bilder:


Jag och mamma bestämde oss för att gå till Fältöversten


Vi träffade på den söta katt som bor i huset (mitt emot)


Jag påväg till fältan. Jag köpte ett kamerabatteri, och en färgfilm och en svartvit film till en kamera hemma jag ska få låna. Eller det är två egentligen. Jättefina båda två!


Det var sol, och när det inte blåste så var det riktigt skönt. I blåsten var det rätt kallt. Jag och mamma åt lunch på balkongen i lä i solen.


Gunnar


Kenny

Sedan tittade vi på Forrest Gump, väldigt  bra.


Efter att den var slut satte vi på lite bra musik och dansade haha.

Känner mig lite speedad just nu, men blir säkert jättetrött snart. Har varit rätt trött idag egentligen, speciellt efter promenaden, då var jag helt slut. Men har ju trots allt inte varit ute eller rört mig ordentligt på en hel vecka så det var ju inte så konstigt. Nu är det bra 8-9 dagar kvar tills jag fyller år, wohoo. Godnatt!


träden är inte gula, orangea och röda...än

Det börjar bli höst. Det känns i luften.


still sick

Hello. Fortfarande sjuk. Har varit sjuk hela veckan. Åh kan jag aldrig få vara frisk? Känns som om jag har varit väldigt mycket sjuk det här året, och de senaste åren över huvud tagen för den delen. Har de senaste dagarna mest ätit glass, sovit och kollat på tv. Gilmore girls, project runway osv. Idag såg jag en av mina favoritfilmer också, Walk the line. Har fixat lite med mitt fotoalbum också.

Ligger och tittar på Modehuset Chanel, de är i Paris. Dit ska jag i vinter! Har aldrig varit där, ska bli kul. Nej nu måste jag gå, är alldeles för trött. Orkade blogga i alla fall..hejdå.


movemovemove






sjuk igen

Hej. Jag är sjuk. Är för trött för att orka säga mer än så.