THE END'S NOT NEAR

band of horses
Dagens låt blir The End's Not Near - Band Of Horses.
Låten var även med i senaste avsnittet av O.C.

SNART O.C

Snart börjar alltså O.C. Har inga jättehöga förväntningar, men då kanske det blir bättre? Om man ska se en film tex. är det bättre att ha låga förväntningar, då blir den oftast bättre. Tex. New York Waiting är en av de sämsta filmerna jag sett, hade hur höga förväntningar som helst och sedan när jag såg den hände det verkligen ingenting. Ingenting. Och så förstod man inte så mycket och så var den allmänt seg. Så inget tips från mig. Men aja, har sett den i alla fall. Imorgon ska jag och Lin åka till Söder i alla fall, har fått lite affärtips från mina kära bror, thank you. Så vi får väl se om det blir någon shopping imorgon, ska få 500kr av Kicki och Pappa, eftersom de är från farmor och farfar, har inte fått dem än. Hrm. Men får påminna i helgen! Ska kolla hur mycket pengar jag har kvar.. Ciao!<3

SOMMARKÄNSLOR

Jag tänker på 3 saker när jag ser de här kläderna:
1. Gud vad jag längtar efter sommaren.
2. Gud vad snygga de är.
3. Tänk om man hade mer pengar...

vit snygg tröja från asos!
shorts från asos!

KALLA HÄNDER

USCH, vad jag fryser om mina händer! Började göra det (okej det var ett tag sen men ändå) jätteofta, göra alltid det när jag sitter vid datorn. Har även tappat bort mina vantar som är "fingerlösa" så..
Försökte också igår att ha på mig vanliga vantar men det blev mindre lyckat. Tog dubbelt så lång tid att skriva och så. Men jag får leta senare.

Puss!


VILKEN FÄRG ÄR SNYGGAST?

grå klänning från asosklänning
Den här klänningen skulle jag gärna ha, eller en liknande modell.. Frågan är bara vilken färg som är snyggast..? Själv föredrar jag nog den mörkare, fast å andra sidan kan ljusgrått vara fint med.

DAGENS LÅT

Pink
Blir Pink med låten Who Knew.


JAG ÄR EN TROGEN TV-TITTARE

Såå...nu har jag pluggat lite! Ska be mamma att förhöra mig sedan, men just nu är hon på möte i huset som handlar om huset ska bli bostadsrätter istället för hyresrätter. Det skulle sluta vid 21.00 så hon kommer väl hem strax efter det. Och då kommer jag antagligen sitta klistrad framför tv:n och kolla på Grey's Anatomy. Och imorgon är det O.C, men det har blivit sämre nu, men jag antar att jag kommer vara en trogen O.C:are och sitta där, 20.00 och kolla på det i alla fall.

Nu är det bestämt, på torsdag ska jag och Lin ner på stan, eller vi ska till Söder har jag bestämt, eftersom jag vill kolla efter lite kläder där. Mys! Och på fredag ska Sofia ha sin skådespelarfest, där man ska vara en skådespelare. Jag ska dock bara hjälpa till, det blir säkert roligt:)

Ska kolla om vi har något gott hemma och sedan sätta mig vid tv:n.
Ha en trevlig kväll,

Ciao!<3

FÖRSTA DANSEN PÅ TERMINEN

Nyduschat, mätt och belåten. Kom hem vid 19.00 ungefär från dansen. Det var första lektionen och den var ganska kul. Uppvärmning var okej, blev hyfsat varm. Blev ännu varmare av dansen. Dansen var ganska kul, man dansade två och två tillsammans. Men det var kul. Idag på tunnelbanan påväg hem skulle Lin "hålla upp" dörren till tunnelbanan för Sandra och hon såg inte Sandra för hon hade gått på och dörrarna gick igen och hon ba: - Var är Sandra?

Jag trodde hon skulle klämmas, blev jätterädd, hehe. Men som tur var blev hon inte klämd! Lin klarar allt;) Har inte så mycket träningsvärk, bara lite på överarmarna och benen - men jag ska bara säga en så länge. Man vet aldrig om det kommer efteråt. Vi stretchade inte på dansen för att vi inte hann, men jag körde lite stretchövningar i duschen, ska vara glad att jag inte halkade, haha.

Men nu måste jag faktiskt plugga SO, eftersom vi har förhör imorgon och har bara en timme på mig, eftersom Grey's Anatomy börjar kl. 21.00!

Ciao!<3

GREY'S ANATOMY

GA gänget
Här står Grey's Anatomy-gänget efter att de vunnit pris. Älskar Grey's Anatomy och vilken tur jag har att det är idag!<3 Vilket är ditt favoritprogram?

DE HÄR SNYGGA ANKELBOOTSEN..

Kommer från Asos. Svart är alltid snyggt och rosetten är ett sött plus!





snygga ankelboots from asos of course

EN HELT VANLIG TISDAG, MÖJLIGTVIS LITE PIGGARE

Jaha då är det alltså tisdag. Det har varit en helt okej dag som började med SO. Vi ska ha ett prov(förhör) på det som de har gått igenom i SO men jag har inte varit med så idag måste jag plugga! Har inte haft någon speciellt kul lektion idag, har hängt med Josefin hela dagen. Och stackars Cornelia är sjuk idag, igen. Krya på dig! Har varit trött idag, ändå gick jag och la mig typ 20.00, igår, vilket var jätteskönt eftersom jag var extremt trött. Så idag har det också blivit lite flumm! Och Josefin går omkring och ler hela tiden, vilket i och för sig är trevligt men det gör att jag får ett skrattanfall. Hehe.

Idag är det i alla fall dans! Känns sådär, antagligen för att jag har blivit lat. Fast det skulle vara skönt om det var på en annan dag kanske, så att man var lite piggare, men det blir säkert bra. Znark.


Just nu skulle det sitta bra med en marsipantårtbit, men usch vad onyttigt! Har ätit det alldeles för mycket när jag var sjuk, men det är så mums! Tror jag ska ta en macka eller något, fast jag nyss åt nudlar...HUNGRIG!



marsipantårta<3mums!

Ciao!<3


SÖTA SOMMARSKOR FRÅN UO


Jag säger bara det - gud vad söta skor Urban Outfitters har. Perfekt till sommaren.

TRÖTT SKRATTFLUMM

Idag har det varit en bra dag! Efter håltimmen hade vi matte, jobbade på hel ok. Did my best. Efter det var det i alla fall lunch och när jag ätit satt jag och Josefin utanför salen där vi skulle ha NO och båda var vi så trötta så vi skrattade åt allting, haha. TRÖTTFLUMM! NO:n var också okej, sedan hade vi engelska med Glada Magnus! Det gick också bra och det kändes som om jag slutade jättetidigt fast att klockan var ungefär 15:05. Jag bestämde mig för att köpa en present till Sofia och Josefin bestämde sig för att hänga med och hjälpa mig! Hittade massa saker, ska inte avslöja var eller vad, man vet ju inte om syrran läser:) Är i alla fall väldigt nöjd, prima ballerina. Åkte sedan hem och gjorde tre korvar, det var inte så jättegod mat i skolan så tog bara lite där. Men det var mums hemma i alla fall:D
Men måste jag plugga matte och engelska, buhu.

Puss och kram,

Ciao!<3

SCHYSST STIL

lindsay lohan
Lindsay klär sig snyggt som vanligt tycker jag. Vad tycker ni?

SOFIA 12 ÅR, TISDAG

På tisdag fyller Sofia år, syrran alltså! Grattis i förskott! Undrar vad man ska köpa :O Kanske får kolla efter något idag. Hmm...nån som har något tips?

Puss och Kram

DAGENS LÅT

Rock kills kid
I Turn My Camera On - Rock Kills Kid

HÅLTIMME

Är hemma på denna helt onödiga håltimme, den är efter första lektionen. Då går man liksom hem igen och sedan måste man gå tillbaka till skolan! Helt onödigt...då kunde vi antingen få sovmorgon eller längre lunch. Hrm. Första lektionen på denna trötta måndag hade vi Wilfred - nej inte på en måndag morgon. Men det gick faktiskt helt okej, har lärt mig hur man gör om man ska sy upp tex. en kjol och man inte vill att det ska synas på utsidan! Prima ballerina. Vet inte vad vi ska göra den här terminen på textilen, men känner mig lite sugen på att sy en klänning - om det går förstås. Nästa lektion blir matte, men just nu sitter jag och äter godiset som blev kvar från igår^^ Onyttigt - men ortoligt gott. Särskilt när man inte har ätit det på ett tag. Ska checka in lite kläder på nätet. Någon dag ska Lin följa med mig ut på stan också! Eller jag hade tänkt Söder eller ngt. Vi får väl se:)


Ciao!<3

H&M VÅRNYTT

H&M har fått in lite vår nytt, mums! ;D Blir direkt sugen på att shoppa. Shoppa shoppa shoppa!  Tycler om en del från de här bilderna faktiskt. Sedan har jag även provat göra "provrummet" på H&M:s hemsida, där man kan göra egen modell och sätta på kläder, funny bunny. Här kommer some pictures:




Provrum!Min provdocka.

SANDRA 15

Har precis kommit hem från att varit hos Sandra, som nu är 15! Glöm inte att gratta!
Idag tog jag det först lugnt, kollade på tv, duschade, gjorde matte osv. Sedan gjorde jag mig i ordning och gick sedan iväg till Sandra tillsammans med Lin för att möta Niki och Sandra och sedan dra iväg och möta Nora och sedan gå på resturang Cypern. Efter att vi suttit där ett tag kom Sandras kusin Niki och joinade, mkt trevligt. Sandra fick presenter, fast vi gick hem till Nora efteråt, där hon gav sin present, mkt roligt:) Sedan gick vi( Jag, Sandra, Lin, Niki och Niki) till Buylando där vi köpte godis och sedan gick vi hem, jag och Lin följde med Sandra och så fick jag tårta och sånt:D Nice price. Sedan drog jag hem, det är trots allt skola imorgon(suck). Och tydligen är det SO förhör på tisdag, som jag inte vet ett skit om eftersom jag varit sjuk. Hrm. Jaja, vi får väl se hur det går ska sova nu. Puss och Kram<3

DAGENS LÅT

Blir Nelly Furtado med låten All Good Things(Come To An End).

Nelly Furtado

ÖPPET HUS

Hej hopp, idag var det alltså öppet hus! Kom till skolan innan 11.00, duktig Maria. Gjorde inte så mkt under dagen, hängde mest hos Josefin och Cornelia som sålde "Cajsa Wargs äppelpaj", eller nått. Och jag köpte både ett äpple och en äppelkakebit (till Micke och Cissi, fast smakade så klart lite), båda var goda. Och så köpte jag en liten semla fär 5 kr, så har bidragit med 22kr till mentorsgruppernas fika! Goodie goodie. Vet inte vad som händer senare, ska kolla om det går något roligt på tv tror jag. Och imorgon fyller Sandra 15, grattis i förskott ifall jag glömmer säga det;)

Idag hade jag i alla fall på mig min nya blåa klänning från H&M, där köper jag det mesta av mina kläder just nu. Snyggt, billigt, bra - prima ballerina. Åhh, vill ha 5 par skor, vill ha, vill ha, vill ha! Ska kolla in priset på några och se vad de kostar...hmm. Och ganska snart har jag namnsdag, den 28 februari är det Maria - dagen:) Don't forget it!

Har bara en dag kvar av helgen, Söndagen. Har missat denna lördag...:/ Fast i och för sig får vi ledig måndag, vecka 18 och det är helg på tisdagen så då har vi ledigt fredag kväll, lördag, söndag, måndag och tisdag! Fett nice.

Men i alla fall, när vi hade öppet hus kom Micke, Cissi och mamma och efteråt gick vi och fikade på Thelins och efter det hjälpte vi mamma med att bära hem stolarna hon köpt på Duka. När de monteras ihop är inte ännu klart...men det blir säkert skitbra.

Ska gå och kolla vad mamma tittar på på tv...
Puss&Kram,



Ciao!<3

NY LÅT PÅ BLOGGEN

Ny låt på bloggen, Fergie - Glamorous

fergie

SNYGGT FRÅN ASOS

Det finns mkt snygga kläder hos Asos, här är några nya:



Väldigt fina tycker jag. Vilken tycker du är snyggast?


I <3 SHOPPING

Nej, det blev ingen hämtning av stolar. Micke hade tydligen glömt det så det blev så att jag och mamma shoppade på Fältan istället! Och fikade. Mys:) De var inte tänkt att vi skulle köpa nått, men om man hittar massa snygga saker kan man ju inte låta bli.

Först gick vi till H&M där både jag och mamma hittade saker, jag tog med 8 saker in i provrummet, men det var vissa saker som verkligen såg mycket snyggare ut på galgen än var den var på mig. Det slutade med att jag köpte 4 saker; en grå tröja, en vit tröja med lite halv-genomskinliga ganska stora prickar, en turkos(tror jag..?) skjorta och en svart mysig tröja, i plysch tyg. Vi gick vidare och fikade på Thelins, där vi tog en kärleksmums och någon biskvi. Mums! Så gick vi till affären brevid, MQ, dör de hade massa rea och "ta tre, betala för två", så det var skitbra.
 
Jag tror inte jag tagit in så mycket kläder i ett provrum förut, kändes det som i alla fall, dessutom var det världens sämsta klädkrokar i provrummen, alla mina kläder åkte ner hela tiden, typ. Det slutade med att jag köpte ett svart linne, en svart omlott-tröja och ett halsband från Baglady. Mamma köpte en svart kofta. Vi gick till Crispin där jag hittade tre par till skor som jag vill ha, två från Vagabond. De andra var från Lino Moda( eller nått, kommer inte ihåg namnet) och var vita med ett blått band, lite seglarstuk. Båda skorna från Vagabond var svarta, ett par med lite klack, de andra med mer. Jättefint, älskar skor<3 Nu är det alltså 5 par skor jag vill ha....hm.

Idag gjorde jag i alla fall klart mina teckningar, min kollektion. Det blev lite stressigt där på slute av dagen, då jag inte hade klippt ut dem och satt ihop dem till ett kollage. Men det blev snyggt. Imorgon är det öppet hus, alltså måste jag gå till skolan på en lördag! Hmm...jippi!..not. Fast i och för sig är det skönt att få vara ledig en vardag eller sluta skolan en dag tidigare. Så helt ok är det väl.

Gud vad skönt det är med fredag, fast det känns inte som om det är fredag tycker jag. Får se vad jag hittar på, mamma har köpt chips, så vi får väl se om jag är lite onyttig och äter dem! ;)
§ka checka in Asos, de har säkert fått in massa fint! Fast jag ska inte köpa något, efter som jag precis har shoppat.

Puss och kram,

Ciao!

NYA KÖKSSTOLAR SNART HEMMA!

Ska snart följa med mamma och möte Micke då vi ska fika och få hem de nya köksstolarna mamma har köpt, som jag inte har fått se! Undrar hur de ser ut, det är säkert fina. Det har varit en bra dag idag, lite stressig i slutet bara när jag försökte klippa ut min kollektion samtidigt som alla andra höll på att städa - alltså var jag lite efter. Men det slutade bra, och det blev snyggt också med röd bakgrund. But now I have to go,

Ciao, skriver mer sen!
<3

 

EN RUNDA PÅ STAN

Åh, igår kom jag inte in på bloggen, det gick så segt, och jag blev så irriterad. Det var liksom högst 10 minuter kvar till O.C (och det kan man ju ionte missa) och då tänkte jag " men då kan jag ju skriva lite på bloggen" men självklart kunder jag inte det eftersom jag inte kunde loggas in. Försökte i hundra år( eller inte riktigt men ändå) men sedan började O.C så det gick inte. Vad tyckte ni om gårdagens O.C? Jag vet inte vad jag tycker om det längre, helt ok var det väl igår. Men mitt favoritprogram just nu är Grey's Anatomy. Apropå det ska jag ju byta första boxen mot andra, om det fortfarande går. Hmm.

Idag har det i alla fall varit rätt roligt, Wilfred kopierade mina skisser när jag var klar med dem och så kunde jag sedan börja färglägga. Han visade oss hur man skulle färglägga för att det skulle bli snygga skuggor och jag kan säga att jag är skitnöjd med de två jag har gjort idag, imorgon måste jag göra de andra två + att jag ska sätta ihop kollektionen på ett papper, som ett kollage ungefär. Sedan ringde jag min mami och åkte till hennes jobb. Hon hade köpt en kycklingsallad (my favorite) som jag kunde äta när jag kom dit, eftersom jag var hungrig efter dagens inte så goda lunch.
 
Efter ett tag gick jag till H&M (dock inte till alla tre, som jag tänkt mig) utan bara till en men där hittade jag i alla fall en mörkblå klänning och ett grönt linne med små hjärtan på. Mötte mamma på Wedins där jag desperat letade efter samma typ av mössa som jag hade förut men den fanns (som i alla andra butiker) bara i svart, vilket inte passar mig (och min jacka). Bu. Men däremot fick jag ett paraply av mamma - ett leopardfärgat paraply. Perfect. Vi fortsatte ner till Cow, en smink och parfym affär eftersom mamma ville kolla på en parfym - Amazing graze. Sedan gick vi över gatan in till Urban Outfitters och jag hittade några toppar fast sedan orkade jag inte prova dem efter jag sett priset. Och när jag kollade på rea-kläderna var det bara fula kläder och väldigt utplockat och de som var kvar var liksom de som ingen vill ha typ. Hrm. Så vi gick ut därifrån och gick in på Rizzo där jag hittade ett par röda ankelboots, som var jättefina, men det kostade över tusen och eftersom jag redan har ett par så köpte jag dem inte. Men vi får väl se.

Vi gick in på Cooktail men det blev ganska misslyckat, hittade verkligen inget. Eller det fanns 2 snygga saker för hur mycket pengar som helst. Men när vi kom in på Nilson såg jag ett par röda, lite spetsiga skor med lite klack och det var hur snygga som helst och för bara 400kr! Men den vänstra skon var lite för stor, man annars skulle jag köpt dem, helt klart. De var verkligen snygga...ska hålla koll på dem, hoppas på att det ska bli mina (+ att min vänstra fot ska växa lite. Hrm.)

Jag och mamma fikade på Winerkonditoriet och sedan drog vi vidare till Lagerhaus där vi inte heller hittade något. Påvägen dit såg vi förresten "Idol-Danny" som gick förbi med lite kassar i handen. Tredje gången jag ser ("träffar") honom. Skakade ju hand med honom för några månader sedan, men mig kommer han nog inte ihåg;) Förstår varför han är en sån stor tjejfavorit, han ser ju faktiskt väldigt bra ut. Men så gick vi till bussen där det stod 3 minuter och så åkte vi hela vägen hem.

Saker som är bra med att jag åker buss på morgonen:
- Jag kommer i tid efter som det tar 5 minuter att åka buss och 20 (okej, om man går riktigt snabbt 15)minuter att gå.
- Jag hinner inte frysa ihjäl på vägen.
- Det är inte lika stor risk att jag halkar på vägen.

Saker som är dåliga:
- Att jag inte går, vilket gör att man inte får lika stor vardaglig motion
Sedan finns det säkert mer som jag inte kommer på just nu. Båda listorna kommer fyllas på.


SVART ÄR SNYGGT.

Svart är snyggt. Alltid. Tycker jag.



Allt från Asos.com

P3 TRACKSLISTAN

#
TIDIGARE
AV
ARTIST
TITEL
1
1
-
-
2
Nelly Furtado
All Good Things (Come To An End)
2
3
-
-
2
Sebastian
Words And Violence
3
2
1
1
9
U2 & Green Day
The Saints Are Coming
4
NY
-
-
-
Robbie Williams with Pet Shop Boys
She's Madonna
5
5
2
3
11
My Chemical Romance
Welcome To The Black Parade
6
13
6
5
6
Red Hot Chili Peppers
Snow ((Hey Oh))
7
7
11
-
3
Sounds
Painted By Numbers
8
9
10
7
8
Justin Timberlake featuring T.I.
My Love
9
8
5
6
13
Killers
When You Were Young
10
15
18
17
4
Mando Diao
TV & Me
11
4
9
10
6
Agnes
Champion
12
10
-
-
2
Moneybrother
De Vet Ingenting Om Oss
13
18
19
-
3
Panic! At the Disco
But It's Better If You Do
14
14
3
2
4
Markus Fagervall
Everything Changes
15
NY
-
-
-
U2
Window In The Skies
16
NY
-
-
-
Anna Ternheim
Today Is A Good Day
17
6
-
-
2
Laleh
November
18
20
-
-
2
Mika
Relax, Take It Easy
19
11
4
4
11
Melody Club
Destiny Calling
20
12
17
20
4
September
Cry For You
# placering, AV antal veckor på listan, Tidigare - placering en till tre veckor bakåt i tiden.

ARTIST
TITEL
Jessica Simpson
A Public Affair
Scissor Sisters
Land Of A Thousand Words
Weeping Willows
The Burden

Etta för 10 år sedan
No Doubt
Don't Speak
Etta för 5 år sedan
Britney Spears
Overprotected
Etta för 1 år sedan
Coldplay
Talk

SKÖN SKOLDAG

Om nio minuter börjar O.C. Reklamen har ju varit lite hemskt, Ryan med kniven. Dagen började i alla fall med sovmorgon, kom i perfekt tid till skolan. Vi började direkt och jag skissade på den 4:e klänningen, jag kör blandat 1700-tal med modernt. Skitkul! Fick tips av Wilfred som jag faktiskt har haft stor användning av, ibland kan han faktiskt hjälpa till. Om man förstår vad han säger förstås. Efter en rast hade vi en lektion med Seila som handlade om kameran, det var helt ok, jag och Saskia satte ihop lite saker och det slutade med att vi fick ett L uppochner på det vita pappret, som man skulle få. Efter det var det en timmes lunch och sedan flyttade vi oss upp till syslöjdssalen. Fortsatte att skissa och några började med att sy sina kläder till sin barbiedocka, dock inte jag, eftersom jag inte är så duktig på att sy(det brukar inte bli så jättejättefint, men ibland ok). Men jag gillar att rita, skissa. Men nu börjar O.C, jippi, fast jag förstod inte så mkt av förra avsnittet de var så konstiga, men det blir säkert bra, hoppas jag. Här är mina klänningar(dock inte helt färdiga än och tagen med en dålig kamera).










Puss och kram,

Ciao!<3

1700-TALS KLÄNNINGAR SKA RITAS

Nu är jag hemma igen efter ännu en dag på tema-veckan! Det har varit en helt okej dag faktiskt, började med att jag kom till skolan och såg att jag skulle ha mode, mitt första handsval. När vi hade börjat bestämde vi oss i gruppen att gå till museumet på nu på direkten så vi gick till Nationalmuseumet och fick rita av 1700-tals klänningar och få insperation ioch efter ca 2 timmar gick vi tillbaka till skolan och åt lunch. Sedan var det dags för skissning, på öppet hus ska man antingen ha en barbiedocka med designade kläder på sig( alltså kläder man har sytt själv) eller så ska man ha ritade en kollektion. Jag valde det sista. Så jag han göra en klänning som jag är ganska nöjd med. Sedan slutade dagen ungefär vid två, härligt. Och nu tror jag att jag ska kolla lite på tv, och ev skissa lite.


Puss och kram,


Ciao!<3


FOREVER YOUNG

Forever Young - Alphaville


Let's dance in style, lets dance for a while
Heaven can wait we're only watching the skies
Hoping for the best but expecting the worst
Are you going to drop the bomb or not?

Let us die young or let us live forever
We don't have the power but we never say never
Sitting in a sandpit, life is a short trip
The music's for the sad men

Can you imagine when this race is won
Turn our golden faces into the sun
Praising our leaders we're getting in tune
The music's played by the mad men

Forever young, I want to be forever young
do you really want to live forever, forever and ever
Forever young, I want to be forever young
do you really want to live forever? Forever young

Some are like water, some are like the heat
Some are a melody and some are the beat
Sooner or later they all will be gone
why don't they stay young

It's so hard to get old without a cause
I don't want to perish like a fading horse
Youth's like diamonds in the sun
and diamonds are forever

So many adventures couldn't happen today
So many songs we forgot to play
So many dreams swinging out of the blue
We let them come true

Forever young, I want to be forever young
do you really want to live forever, forever and ever
Forever young, I want to be forever young
do you really want to live forever, forever and ever

Forever young, I want to be forever young
do you really want to live forever?

LÄNGTAR EFTER SOMMAREN

Visst är det väldigt fint ute nu när det är vit snö överallt, fast ändå längtar jag till sommaren och värmen, då man kan gå omkring i shorts, kjol, sommarklänningar och bikini! Mys.
 
 
Samma klänning i olika färger, det ser ut som en riktigt skön sommarklänning som man skulle kunna ha i sommar.

Snön kom lite sent

Puh, äntligen inne och borta från kylan. Vilken tur att man har sin jacka så att man inte fryser ihjäl! Det är ärligttalat extrem kallt ute (eller så är det jag som är van vid värmen men ändå) och jag trodda nästan att mina ben skulle frysa ihjäl. Idag hade vi sovmorgon och jag kom i riktigt bra tid till skolan, en buss innan den jag skulle tagit. Så var det dags för första lektionen på tema-veckan! Den handlar om 1700-talet som kanske inte låter så jättekul men det verkar faktiskt helt ok. Inga läxor heller så det är ett stort plus! Först var det lite intro, om vad allt skulle handla om och så fick man veta inriktningarna man kunde välja:

Val 1. Mode - där det handlar om 1700-talets kläder. Man får besöka minst 1 museum för att söka inspiration och sedan kommer man designa en modekollektion och om man vill får man sy ett av plaggen till en Barbiedocka.

Val 2. Carl Michael Bellman - då kommer man lyssna, spela och kanske sjunga Bellmanlåtar, rita skisser av 1700-talföremål eller någon annan känd Bellmanplats och kanske för dem som vill dramatisera några texter. Man kan även göra en musikvideo till en Bellmanlåt, hur skulle den se ut?

Val 3. Mat, handel och kultur - där kan man bla. göra en matsedel, hur den kunde sett ut på 1700-talet. Eller kolla vad man gjorde på den tiden. Gick man på opera och lyssnade på musik? Och så kan man antingen klä ut sig och göra en dramatisering av maskeradbalen som Kung Gustav ||| blev mördad på. Sedan kan man också välja handel, hur de kom, vad det var för transport osv.

Val 4. Foto - vi jobbar med foto och framkallning dör vi dokumenterar 1700-taket i Stockholm.

Vilket skulle ni välja?

Sedan hade vi två teorilektionerna, den första var om mat, kultur och handel. Den var ok, lite halvtråkig. Sedan var det mode, som jag själv tyckte var ganska kul, vi fick rita hur klänningarna såg ut osv. Efter lunchen var det teori om Bellman projektet som också verkade helt ok. När det var klart skulle hela 8 Alfa kolla på film om Kung Gustav |||. Efter det fick man gå in till klassrummet brevid och välja det man vill jobba med + ett andra - och tredjehandsval. Så slutade vi!


Skulle behöva göra lite matte idag, efter som jag ligger mkt efter, eftersom jag var sjuk nästan hela förra veckan. Men det går säkert bra:)

Nu ska jag kolla lite på kläder på internet efter som jag är extremt shoppingsugen!

Da Vinci Koden

Heej, har precis sett klart Da Vinci Koden med Tom Hanks och Audrey Tautou. Den var faktiskt bättre än vad jag hade trott. Och så var det kul att se en ny film, det var ett tag sen(eller?). Idag sov jag till ungefär halv tolv, mys. Åt lunch och drog sedan ner till Fältan tillsammans med pappa för att handla mat. Känner mig ganska trött, har trots allt varit sjuk nästan en hel vecka( är fortfarande äckligt slemmig i halsen och hostar, inte så trevligt) så det kanske inte är så konstigt.


Ciao!<3

Jag Vill Ha!!

Det här vill jag ha just nu, nu, NU!:

♥ Klänningar :
Massa söta små sommarklänningar eller snygga som man kanske mer ska använda nu, ja använd klänningar året om! Vill i alla fall ha fler, nu!

♥ Shorts: Ett par vita och ett par svarta av ganska "stelt" material.

♥ Benvärmare: Så mysigt, vill ha ett till par:)

♥ Bikini: En till, eller nej, två, eller nej hur många som helst:D Någon ny till sommaren i alla fall.

♥ Jeans: Två till, tack.

♥ Skor:
Gillar skor, vill ha hur många som helst!

♥ Linnen: Några till somriga linnen skulle få plats i garderoben.

♥ Jacka: Skulle gärna vilja ha en tunn sommarjacka, även fast jag har min gröna som jag kan använda såklart.

♥ Solglasögon: Kanske inte jättenödvändigt, men ett till par skulle inte skada.


Och mer mer mer, men tyvärr orkar jag inte skriva upp något mer! ;)

Ciao!<3

39,5 graders feber - nej tack

Har varit sjuk från skolan ända sedan tisdags, den dagen hade jag 39,5 graders feber - inte så jätteroligt. Igår hade jag ingen feber (kanske lite högt temp) men däremot kunde jag inte andras genom näsan, inte ens jättelite! Det gick verkligen inte. Och det var igår på kvällen jag orkade kollar mailen och kompisarnas bloggar 5min, längre orkade jag inte. Idag är det i alla fall lite bättre med näsan men det är ganska jobbigt att inte kunna vara lagom varm, antigen är man varm eller kall, som tex när man ligger i sängen och kollar på tv(som jag har gjort de senaste dagarna) så ligger man jättemysigt under täcket, men då blir det för varmt och då tar man av sig det, men då blir det kallt osv. Fast det är så överallt, typ. Sedan har man en trevlig, rinnande näsa också, very nice. De tre senaste dagarna har jag kollat på tv, sedan sex and the city några timmar, sedan tv och sedan sex and the city igen. Oftast. Fast nu orkar jag äntligen skriva lite på bloggen. Det har bara gått två dagar eller nått sånt, men för mig känns det som veckor, blir aldrig frisk! I helgen ska jag i alla fall bara ta det lugnt och så. Såg två söta sommarklänningar på Asos.



Ciao!<3


(Någon som har tips på ett bra tv-program ikväll?)

Somriga skor

skor från UO

De här skorna i marint tema var söta, från
Urban Outfitters.

Bra låtar

Lugnt tema

Star mile - Joshua Radin
Honey and the moon - Joseph Arthur
Goodnight and go - Imogen Heap
Heartbeats - Jóse Gonsalez
I turn my camera on - Rock Kills Kid
That was the worst christmas ever - Sufjan Stevens
I will follow you into the dark - Death Cab For Cuties
Did you give the world - Doris
Utan dina andetag - Fairytale
Mad world - Michael Andrews(ft. Gary Jules)
You got the love - The Source ft. Candi Station


Hälsogubben och matte

Snart ska jag börja plugga...usch önskar att jag var ledig. Men sånt är livet. Ska först göra lite på hälsogubben, den ska inlämnas på onsdag vilket = i övermorgon. So I got to work. Sedan blir det ju inte lättare av att jag ligger efter i matten efter som de hann börja på procent medan jag var sjuk så jaa..imorgon har jag inget planerat tror jag, vet i alla fall att jag har kommit in på dansen. Dance dance move you body! Kul + bra träning. Fast man har ju inte världens bästa kondition, men det är bra att få lite träning. Ska dra, Ciao!<3

Dagens fråga: Choklad

Ska snart sätta mig i vardagsrummet och dricka te och äta choklad, själv gillar jag mörk choklad bäst, gärna med tex hallon i , mums! Dagens fråga får bli:
Vilken choklad gillar du bäst?



Nu är det gjort...

...nu har jag tagit hål i öronen! Det gjorde inte ont att ta, efter som det gick snabbt fast när han skulle ta andra hålen så funkade inte pistolen men tillslut gjorde den det, hrm. Är i alla fall nöjd och nu gör det inte ont längre, det sved ett tag efteråt och såklart så blåste det jättemycket ute, precis som det gör nu! Fast nu verkar det vara snöstorm. Och igår tatuerade jag och lin mig haha. :P ;D Jag tror att jag någon dag ska kolla runt på stan, gjorde det lite idag men Lin. Fast hittade tyvärr inget och inte min mössa:( Men hittade en ganska söt grå mössa med en rosett på på Urban Outfitters. Fast den kostade över 200kr så jag vet inte. Är i alla fall nöjd med att jag tog hål i öronen, just nu är Johan och Magdalena här. Trevligt trevligt.


Ciao!<3

Mums!

Snart är det dags för middag. Marinerad kyckling, mums! Är inte så jättehungrig men det går bra ändå:) Sitter här och har lite halvtråkigt har inget att göra, maten är snart klar så hinner inte göra så mycket men ja iallafall ska jag äta snart:) Haha undrar hur många gånger jag sagt det nu. Det här inlägget blev ju lite onödigt. Skitsamma nu ska jag äta.



See you later alligator

Ciaoooo!<3

Teater med Lin

Idag har jag varit på teater, Lin bjöd med mig. Djungelboken hette den. Den var väl ganska bra, kul att se:) Det var väldigt länge sedan jag var på teater så ja. Vi skulle sitta på rad 3 - som var längst fram Det var bättre än vad jag hade trott, man såg riktigt bra, hade ingen lång person sittandes framför en. Men det var kul. Vad som händer ikväll vet jag inte, kanske vara med Lin?

Ciao!<3

Sminknig med Lin

Idag för några timmar sedan sminkade jag och Lin varandra och hon lånade en tröja och jag hade min nyinköpta klänning. Sedan tog vi massa bilder med Lins kamera, det var roligt! Lägger ut bilder snart;)
JAG OCH LIN

Jag och Lin.
Hoppar omkring i köketLiiin=)
Jag hoppar omkring i köket och Lin dansar.


jag & lin
I koridoren.
min frisyr bakifrån
Min frisyr bakifrån
lin närbildjag i hissen
Jag och Lin helt enkelt.
linfjortisjag gillar cola
Vi gillar Cola, och Lin passar på att fjortisposa också:)

Musik lista

1. Put your music player on shuffle.
2. Press forward for each question.
3. Use the song title as the answer to the question even if it doesn't make sense.

NO CHEATING!

How are you feeling today?
What if God was One of Us - Joan Osborne
How do your friends see you?
Last Christmas - Wham (?)
Will you get married?
My love - Justin Timberlake
What is your best friend's theme song?
Iris - Go Go Dolls
What is the story of your life?
Öppna Din Dörr - Danny Saucedo
What was high school like?
Two Beds And A Coffe Machine - Savage Garden
How can you get ahead in life?
Hey Now Remix - Classifield
What is the best thing about your friends?
.The End's Not Near - Band Of Horses
What is tonight going to be like?
Snow ( Hey Oh) - Red Hot Chili Peppers
What is in store for the remainder of this weekend?
Float On - Goldspot
What song describes you?
Tell Me Where You Are - Dj Carlee
To describe your grandparents?
All I Want For Christmas - Mariah Carey
How is your life going?
Superman - Five For Fighting
What song will they play at your funeral?
Buttons - Pussy Cat Dolls ft. Snoop Dog
How does the world see you? 
Utan Dina Andetag - Fairytale  
Will you have a happy life?
Star Mile - Joshua Radin.
What do your friends really think of you?
Heartbeats - José Gonzales
Do people secretly lust after you?
I Turn My Camera On - Rock Kills Kid 
How can I make myself happy?
Sexy Back - Justin Timberlake    
What should you do with your life?
Someone New - Eskobar ft. Heather Nova.
Will you ever have children?
Hide And Seek - Imorgen Heap (kurragömma?)

Justin Timberlake konsert!

OMG, jag ska antagligen gå på Justin Timberlakes konsert i sommar! Gud vad kul i så fall. Jag har verkligen världens bästa pappa.

NY DESIGN

Japp nu har jag ny design, jag och Lin fixade den tillsammans, tack så mycket:) Är väldigt nöjd, så nu när man går in på bloggen är den faktiskt fin.

Puss och kram o ha en trevlig helg.

Ciao!<3

18 årsgräns

Nej, det blev inga hål i öronen idag. Jag och Lin stack ner till fältan efter skolan, först gick jag och kollade om de hade kvar min mössa(eller den modellen jag hade) på Wedins, men de hade inte kvar den! :( Så gick vi vidare till Salong Max, men där var de som tog hål i öronen borta, skulle komma tillbaka imorgon. Hrm. Så gick vi och kollade på ett annat ställe och sedan på ett till ställe där de faktiskt tog hål i öronen! Men såklart var det 18års gräns, om man inte var med någon förälder. Så det blev helt enkelt inte av. Men vi åkte hem igen, krossade mitt pepparkakshus(dock inte me hammare) och så har vi suttit vid datan och så. Nice Price.

Ciao!<3

Hål i öronen

Idag ska jag ta hål i öronen! Japp det är sant, tillsammans med Lin faktiskt! Vet inte var, men någonstans där det är bra antar jag:) Så nästa gång ni ser mig kanske jag har hål i öronen;)


Puss och kram

Ciao!<3

Fin.Fina.Klänningar.Från.LaRedoute.


La Redoute har massa fina klänningar nu, de här är två favoriter!


Lista snodd av..

Lin som vanligt:)

Önskar du att du bodde någon annanstans? Nej inte just nu.
Tycker andra att du är attraktiv? Bestäm du;)
Dricker du alkohol? Nej!
Använder du droger? Nej, såklart inte.
Röker du? Nej!
Vilket schampo använder du? Matrix.
Vilken parfym använder du? Olika beroende på humör.
Vilka skor använder du? Beroende på väder, just nu mina vagabond eller ankelbootsen från Björn Borg men om det är varmt(som tex i Florida) använder jag mina nyinköpta ballerina skor med öppen tå(som jag köpte i NY), mina andra ballerinaskor från vagabond eller flip flops. Till fest mina svarta kilklacks skor i lack från Björn Borg.
Vad är du rädd för? Allt möjligt.
Gillar du att tvätta? Inte särskilt..
Gillar du berg & dalbana? Självklart:)
Bär du ett donationskort? Neej...

Senaste...
filmen du köpte:
Kommer inte ihåg men i julklapp fick jag "Nyckeln till frihet" och "Pirates of the carabien 2".
låten du lyssnade på:
Did you give the world.
personen du ringde: Mamma.
personen som ringde dig: Mamma som ringde upp:)
tv-program du tittade på: Simpsons imorse!
personen du tänkte på: Hmm, Liza.
boken du läste: Håller fortfarande på med "Djävulen bär prada" samtidigt som jag håller på med två andra böcker, "En plats som kallas lycka" och "Svenne" + boken "Jag ser mig själv i en trasig spegel" som jag läser i skolan.
gången du badade i ett badkar: Bubbelpoolen i Florida eller poolen i Florida om de räknas!
gången du badade i havet: När jag var i Florida.
Saknar du någon nu? Inte just nu:)
När var du i en affär senast? ICA Rökubben.
Mötte du någon du kände då? Nope.
Har du nytvättat hår? Nej måste tvätta...suck.
Vad luktar du nu? Vet inte:)
Vad drack du senast? Vatten. Stan är full av vatten.
Vilken färg har du på dina underkläder nu? Svarta!
Vad för kläder har du på dig nu? Vita strumpor, jeans, vitt linne från Sisters, NY tröja och svarta underkläder.

För eller emot...
långdistansförhållande:
För.
utnyttja någon: Emot.
självmord: Emot!
tonårsrökning: Emot.
att använda droger: Emot!
sex före äktenskapet: Det får man väl bestämma själv:P Själv spelar det ingen roll.
köra bil onykter: Emot!
förhållande mellan homosexuella: För.
såpoperor: Nja..
dokusåpor: Nja..ibland.

Har du någonsin...

gråtit över en pojke: Tror inte det..
gråtit över en flicka: I vänskap, ja.
varit i slagsmål: Nej.
blivit arresterad: Neej.
ljugit för någon: Ja.

Antal...
gånger ditt hjärta har brustit:
Brukar inte räkna..
skivor du äger: Vet inte, inte så jättejättemånga kanske.
gånger ditt namn har varit i tidningen: vet inte, men har varit med i tidningen 2 gånger + att jag harpublicerat en artikel på expressens hemsida!
hårstrån du har på kroppen: Vet inte;)
ärr du har på kroppen: 6st eller nått sånt.

Lite ditt å datt..
Anser du själv att du är snygg?
Haha, ja ibland:) Fast ibland känner man sig ful också.
Vem är snyggast? Vet inte:)
Har någon varit otrogen mot dig? Haha ja typ i trean, han var det och jag och alla var kompisar! Sånna tider.
Hur många på din polarlista har du hånglat med? :P
Är du svårflörtad?Pröva;)
När är du född? 15 september.
Vad har du gjort idag?Skolan, varit med lin, fixat om designen här på bloggen.
Vad gjorde du igår kväll? Satt vid datorn? Kommer inte ihåg..haha.
Vad vill du helst ha nu? Vet inte, mycket.
Vilket är ditt livsmål? Vet inte, må bra och vara lycklig:)
Vad har du för puder? Har bara brunpuder, vet inte vartifrån.
Har du använt någon hårprodukt? Ja fast inte idag.
Tycker du om dina grannar? Dom är väl ok:)
Använder du icq eller msn? Msn.
Hur många datorer finns i ditt hus? En hos mamma och två hos pappa.
När fick du senast en present? När jag kom hem från NY.
Vilken är din favoritfärg? Svart och rött tror jag, gillar färger:D
Sämsta färg då? Vet inte...gillar inte senapsgul av någon anledning.
Har du blivit hotad via telefon? Nej, inte än så länge iallafall!
Har du någon förebild? Maby baby;)
Hur många lampor har du i ditt rum? 4st.
Vill du ha barn? Ja, fast inte än.
Längtar du till din nästa födelsedag? Ja, självklart.
Brukar folk säga att du ser äldre ut än du är? Ibland.
Har du rakat dina ben någon gång? Nej;P
Vilka språk kan du prata? Svenska, Engelska och lite spanska. Och så kan jag liiiiiiite italienska typ "jag vill ha kyckling med pommes frittes" och så kan jag räkna till 6 på turkiska:D
Skulle du vilja ha silikonbröst? Neej.
Hur många hål har du i öronen?Skulle tagit i dag, men det blir ett i vardera på söndag!


Dagens frååga!

Vilken är din favorittidning? Så här ser min lista ut:

1.Glamour
2.Solo
3.VR

Snart är det sommar! (eller i alla fall om ett tag)

Somrigt och sött är precis vad de här kläderna är. Längtar efter att kunna ha sånna kläder utomhus.

Urban Outfitters:


TopShop:



Myyys!

Jag gillar smycken



Somrigt & silvrigt från Asos.

Jag.Vill.Ha.Klänningar

klänning
Jag vill ha klänningar. Klänningar, klänningar, klänningar, klänningar!! Massa massa klänningar! Har inte många alls. Nej jag ska ut och shoppa. Shoppa, shoppa, shoppa. Klänningen ovan tycker jag om, fast vet inte om jag skulle vilja ha tröja under. Såg en liknande innan jul på Coktail(tror jag) svart och mkt fin, men då var det stängt och vet inte om den finns kvar, men kan väl kolla:) Gillar i alla fall modellen. Men strax är det väl dax för sommarklänningar. Gud vad härligt! <3

Back to school

Idag var det alltså första skoldagen på det nya året, 2007! Det var en helt ok dag, på slutet blev jag lite trött. Det hände inte något speciellt, först på morgonen gick alla i 8alfa till aulan för information om vår nya profil( förra hade jag keramik) och den här terminen får jag nöjet att vara med Wilfrrrrred och hålla på med "mitt drömrum" som i och försig kan bli roligt. Bara jag förstår vad han säger...haha. Sen hade jag spanska, inte speciellt kul men helt okej antar jag. Efter det hade vi lästid, den gick den gick fort, fast ändå seg..? Sedan idrott där vi körde helt galen innebandy efter som vår lärare pratade med var och en om vilket betyg man hade fått, jag var inte särskild förvånad över mitt betyg, efter som jag hade varit sjuk nästan alla lektioner. Men idag var jag i alla fall med fast jag tror inte att jag gjorde nån nytta på planen(eller är säker på att jag inte gjorde det haha) men jag skrattade mest i alla fall. Sedan var det dags för teknik med Seila, ett av de nya ämnena för iår. Uppgiften vi ska hålla på med den här terminen verkar kul fast ganska svår, det är "mitt drömhus". När jag kom hem hade snälla mamma gjort ett gott litet mellanmål, tack för det:) Och så hade hon fått Damernas Värld, kollade igenom den lite snabbt, fast själv är jag inte ett så stort fan av den. Då tycker jag bättre om Glamour & Solo. Idag har jag inga planerade planer, tror jag ska jobba lite på hälsa & ohälsa uppsatsen(har varit sjuk så jag har gjort: ingenting!). Det är alltså torsdag idag som brukar var = ingenting på tv. Kanske är det bra. Så gör jag något annat, iofs är det ju alltid simpsons men det har faktiskt börjat gå i en bra tid morgonen nämligen 07.00 vilket gör att jag hinner se det! Jippie.

Ska kolla in mina kära vänners bloggar, gör det du mä.

Ciao!<3

Ny låt!

Ny låt på sidan. 


Det här är ett inlägg om ingenting

Sitter här framför datorn och äter kiwi! Mums! Är jättetrött, vill vara pigg! Pigg, pigg PIGG. Och idag är det inget på tv, boring! Fick förresten ett par gråa benvärmare av mamma igår, tack, tack, tack! Imorgon är det dags för skola, vet vad jag ska ha på mig^^. Skulle som sagt igentligen börjat idag men så blev det ju inte. Min hjärna tror att klockan är 13.09 men nej, den är faktiskt 19.19. På fredag ska jag och lin ta hål i öronen. Bestämt! Klappat och klart! Svarta får det nog bli.

Ciao!<3

Florida dagbok

Dagbok 31/12 - 06, Nyårsafton

Jag är i Florida! Helt ofattbart. Har inte hunnit skriva men nu är jag här! Sitter i en solstolvid poolen, det flyger omkring pelikaner och det är sol och palmer. Just nu blåser det inte så mkt, men det gjorde det förut. Har badat i både pool och jacuzzi och gick ner en bit i havet men det var äckligt sjogräs på botten så jag badade inte där. Lisa & Sofia är uppe på rummet, de har badat. Själv har jag suttit och skrivit vykort. Ikväll är det nyråsafton, ska bli superkul. Har köpt skor & klänning i NY, det ska jag ha på mig. Perfekt! Man ska gå upp på rummet.

Puss och Kram och Gott Nytt År!


Dagbok 2/1 - 07, Tisdag, Florida
Japp, jag är fortfarande i Florida. Idag har vi badat med delfiner! <3 Det verkligen kul, något speciellt. Det var jag , Lisa, Pappa, Eva, Sofia och Michel. Vi badade med 2 delfiner, Eclipps & Kona<3. Vi fick pussa dem, dansa och massa mer;) Det var verkligen jättekul Snart ska vi äta på ett ställe som vi var på första kvällen här. Bently's heter det. Olikt från de flesta ställen i New York, där vi var för några dagar sen. Här dricker man tex ölet direkt ur flaskan medan man i New York får den i fina glas. Fast i och för sig kanske vi gick på lite finare resturanger i New York. Jag & Lisa kollar just nu på ett program på en tv-kanal som heter Style. Det är kul. Handlar om frisörer.
Men ska dra.
Puss och Kram!

Dagbok 3/1 - 07, Onsdag, Florida
Tjo! Sitter vid en av poolerna och tar det lugnt. Har spelat lite tennis idag, lycka till! Det gick väl sådär(hrm) men blev väldigt varm så hämtade handuken och gick sedan ner och hoppade i poolen. Simmade 10 längder, stolt! Haha. Sedan kom Kicki och pappa och badade fast nu sitter de och läser brevid mig. Sofia och Lisa simmar omkring i poolen, gör volter och sånt:) Idag har vi inte några planerade planer, vi kanske ska paddla kajak eler vad det var...det kanske var en trampbåt. Sedan tror jag vi ska grilla BBQ på stranden, om det gick. Nu tror jag att jag har ställt om tiden ganska bra, det är ju 6 timmars tidsskillnad mellan Sverige och USA, så alla ni i Sverige fick alltså nytt år före mig. Ringde lin, men kom inte fram:( Får ringa när jag kommer hem! Börjar bli hungrig, har inte ätit lunch än. Ha en bra dag!

Puss och Kram<3

7:07 PM - 7:33PM samma dag
Hej hej igen! Ligger här i sängen i bara klänning. Bara klänning liksom! Dä tänker väl ni, du är ju innomhus. Javisst fast det är typ kallare inomhus, aircondition. Det är verkligen hur mycket reklam som helst på tv.kanalerna i Usa. Desstuom är de jättedåliga! Usch. Snart, eller om ett tag ska vi åka till Lazy Dayz - en resturang som vi för någon dag sedan åt middag på. Det ska bli trevligt. Tittar på extreme make over, där personer blir omgjorda - hela köret...kan man säga så?Skit samma. Och förresten har jag fått mina fösta myggbett för iår - i Florida:P Fick dem i förrgår, intresting to know. Pratade med mamma idag, det var kuL! Längtar efter alla där hemma.
Någon dag ska vi åka till Key West. Funny Bunny? Don't know. Vi får väl se.:)

Senare på kvällen
Det har blivit mycket dagboksskrivande idag. Det här är tredje gången närmare bestämt. Det blev ingen trampbåt och ingen BBQ, båten skulle vi ta någon annan dag. Och vi åkte som sagt till Lazy Dayz. Det var bra, åt Lazy Dayz kyckling. Nice Price. Imorgon blir jag nog väckt ca halv åtta, vi ska kanske åka till Key West. Just nu försöker Sofia sova medan Lisa läser en tidningen Starlet. Natten ämne meellan mig och Lisa var om "Tillbaka till vintergatan" och kaptenen! Haha<3



Three little birds sat om my window. And they told me you don't have to worry.


Puss och kram. >Godnatt!


5/1 - 07, Fredag, Florida

Idag kan man säga att ja är sjuk. Eller det började igentligen i förrgår.vkäll och igår hade jag knappt någon röst. Och inatt vaknade jag nån gång vid 01.00 - 02.00 tiden och det gjorde extremt ont i halsen när jag svalde. Usch! Har i alla fall fått några halstabletter, och fick sova länge på morgonen idag. Har liteon i halsen, hostar och pratar inte så bra. Idag skulle jag nog heller varit hemma eller att jag hade varit frisk. Sofia är inte heller bra, hon hostar och så men Lisa, Calista och hennes pappa simmar omkring i poolen här framför mig. Igår åkte jag, Sofia, pappa och Kicki till Key West - USA:s sydligastes spets. Det var en fin stad, vi åt lunch, Ben & Jerry's(två nya smaker åt jag, Sweet cream and cookies och smakade strawberry cheescake av soffi) och åkte ett tåg som visade runt oss. Jättegulligt. Sedan åt vi BBQ här vid vårat hotell och allt blev bra tillslut, Calista som är Michels dotters dotter är jättesöt hon är ungefär 1,5 år. Just nu är hon ledsen för att hon behövde gå upp ur poolen. Har inte ätit någon frukost idag, så är jättehungrig! Ska sola lite, puss och kram! <3





Har tyvärr inga inlägg från ny, får berätta lite sen. Nu ska jag återgå till Sexandthecity. Puss och kram!


Hemma igen!

Nu är jag hemma! Kom hem igår från New York efter 6-7timmars flygresa. Igentligen skull ejag gått till skolan idag men försov mig först och sedan mådde jag dåligt mamma sa att det hette något, vet inte vad..hm. Men stannade hemma iaf och ska kanske gå och ta hål i öronen med lin idag! Och tack förresten för hjälpen med att hålla mig vaken igår hehe. Det är skönt att vara hemma i alla fall tänkte ta lite delar ur min dagbok från resan. Ha en bra dag!

Ciao<3