sista januaridagen denna för detta år

Idag hade jag faktiskt med mig kameran överallt jag gick. Här har ni några bilder från min dag:
















Jag har alltså dels varit i skolan och dels på stan. Gick runt och shoppade med lin, det var härligt! Lin köpte en massa fina saker och jag hade inte tänkt köpa något, men det råkade bli ett halsband och en hatt..kanske något att ha på sig imorgon!
Var i övrigt klädd i ljusa färger idag vilket var väldigt vårigt tycker jag!

30/1 2011


Och så var det dags att lägga ned  paketen i väskan och åka för att fira Sofia!


Födelsedagsbarnet!


Pappa o tårta


Micke


Mallan



Aaaa det var några bilder från i söndags. Får räcka med dem för nu. Ciao

Och jag vågade aldrig hålla din hand, vi är inte såna som i slutet får varann

Hejhejhej! Nyss hemkommen från Café Opera, har varit o firat Martina! Hoppas du blev nöjd (vet att du kommer läsa det här! :)))! Hade världens tur med bussen, den kom precis (i racerfart) när jag skulle kolla tidtabellen. Woho! Allt gick bra förutom att jag glömt nycklarna i en kompis väska..men nu är jag hemma i sängen!

Idag ska det Sofia firas (grattis!) någon timme och sedan måste jag plugga. Kanske hämta skivor hos Louise och kanske kolla på mobil. Får se vad som hinns med. Måste göra P100, natur, samhälle, svenska, ja ni fattar. Men det är ju tråkigt att läsa (och skriva) om så nu slutar jag med det.

Idag (och igår) har jag lyssnat på Håkan Hellströms första album, det är fint.



29/1

Hello! Idag är det lite bättre, men är väldigt trött, i både huvudet och i kroppen. Vaknade typ trött, om ni vet vad jag menar. Är verkligen jättetrött/sömning..men det blir nog bättre! Ska ta och duscha, det kanske hjälper.

Gick idag lite runt på stan och köpte lite saker, fotade fin himmel och lyssnade på Håkans första skiva, och lite Shout Out Louds, och hade det rätt så bra. Önskar bara att jag var lite piggare. Ska dricka upp mitt polkagriste, titta lite på If you really knew me och sedan blir det duschen!

vill

Är så sugen på att åka till London i sommar och se de här i Hyde Park











20 20 20


Congratulations, mate!


illa som en gorilla

Hej! Egentligen skulle ju jag vara o fira fina Martina som fyller 20 idag, men på bussen hem började jag må dåligt och eftersom det inte blev bättre kunde jag inte komma till hennes middag. Har mått väldigt illa bland annat. Men förhoppningsvis är det i alla fall bara något för ikväll, ska försöka sova bort det kanske. Som tur är ska Martina också firas imorgon, då måste jag må bra! Annars går jag ut ändå haha.


what makes you think i'm enyoing being led to the flood


Den här bilden kan man ju inte tröttna på!

Nämen hörrni! Det är nu mindre än 1 timme kvar tills Martina fyller 20! Oj oj oj! Och då ska hon ju firas!!

 

I övrigt har jag idag varit: trött. Somnade rätt sent, och hade matteprov klockan åtta nollnoll. Inte snällt! Haha, det kan inte ha gått bra alltså. Men det var bara ett förhör, så strunt samma. Jag gick i alla fall dit och gjorde det, så det var bra gjort av mig. Sedan hade jag religion o samhälle men det var verkligen inget speciellt. Åkte hem, fixade med p100, höll på att somna, åkte till pappa, intervjuade hon som skapat spelet Orangino (gick bra), åt middag, skrev ner intervjun, åkte till mamma, skrev lite på p100, nu ligger jag här! Nu ska jag försöka gå och lägga mig och sova med lars winnerbäck (på tröjan dårå..)


260111

Hej! Ligger och lyssnar på Foals (se nedan), som jag för övrigt upptäckte idag. Deras album från 2010 verkar inte så dumt! Värt att köpa kanske?
Har förresten gått och lyssnat på Surfer Blood mitt i snöyran, har känts lite konstigt då låtarna ger stora strand/hav/surfing/sol vibbar, men det är ju trevligt! Bra album i alla fall.

Juste, var ju på mitt första pass på friskis idag! Det var rätt kul faktiskt, bas gympa haha. Men det var skönt, men blev lite trött efteråt såklart. Imorn har jag matteförhör, men det tänker jag inte skriva eller tänka på nu! :)

I helgen är det fullt upp! Ska fira Martina med middag och utgång på fredag, innan dess göra P100, lördag kanske shoppa och kolla på mobil och annat, sedan gå ut med ett stort gäng för att fira Martina igen och på söndag blir det att fira Sofia som blir sexton och sedan plugga plugga plugga!! Ingen vilohelg precis, men det blir nog kul!

Nej nu måste jag tvinga mig själv att gå och lägga mig så att jag förhoppningsvis i alla fall kan ha några rätt på proven imorn! Ciao belli!


Något fint att lyssna på såhär innan man går och lägger sig

i wanna go surfing!!

Hej! Har precis gjort klart en grej till webbdesignen (*fått lite hjälp höm höm*) och sitter och försöker plugga matte eftersom jag har prov imorn! Förlåt martina nu skriver jag ju om att jag pluggar igen, höhö.

Hittade förresten det
här, skulle inte vara fel alltså!

training

Hej! Om några minuter ska jag gå till Friskis & Svettis för mitt första pass. Det ni! Har tittat på made och nu är det dags att fixa det sista. See ya

Memory tells me that these times are worth working for

Hej hörrni! Har försökt plugga no, men känner att jag är alldeles för trött. Ska istället skriva det här inlägget, gå och lägga mig och vakna lite tidigare för att kunna snabb plugga en kortis på morgonen. Därmed står väckarklockan på 05.40, ouch!

Idag var en dag med tråkiga lektioner, kan vara för att 2 av dem var med anita. Psykologin var okej, men annars var det inte överdrivet roligt. Roliga kompisar såklart, men seg dag.
Åkte hem ,var hemma en stund, men bestämde mig sedan för att åka snabbt till stan! Spontan-gick in på Urban Outfitters, kom ut med en ring och Surfer Bloods skriva Astro Coast! Glad! Skivan kostade bara 70kr också, det kallar jag nice!

Efter det gick jag vidare till H&M och köpte hängslen, tror jag gillar det faktiskt! Också najs. 70 spänn där med förresten. Sedan skyndade jag vidare till t-jarlen, köpte frukt, sprang ned för trapporna, hann med Ropsten och kom hem typ svettigt! Mmm trevligt! Höhö. Nej men så har jag försökt plugga osv..

Hämtade ut några skivbiljetter idag också så ni som ska komma och läser det här kan köpa nu! Wiho!

Imorgon blir det naturkunskapsprov 08.10 -->, håll tummarna! Sedan två lektioner till, sedan ska jag träffa Micke o kanske Cissi för lite P100 hjälp och så blir det plugg, plugg, plugg! Känner att jag börjar tröttna, men det är bara att hålla ut. På onsdag ska jag gå på mitt första Friskis & Svettis pass någonsin, *stolt*.

Skriver väl imorn antagligen om ni vill veta. Fortsättning följer alltså. Cliffhanger! Ciao!

please let me get what i want

Hej. Jag ligger i min säng och lyssnar på The Smiths. Det är ju fint. Har pluggat naturkunskap i flera omgångar, har ju prov på tisdag. Mih, ser inte fram emot det så jättemycket som ni kanske förstår.


Oj glömde bort att jag skrev här, så fortsätter nu (en timme sedan jag skrev det andra).

Jaha ligger fortfarande här i sängen hehe. Lyssnar på bra musik, planerar skriver. Har haft en rätt lugn, trevlig helg. Igår kom ju familjen Zetterlund hem till oss, det var trevligt. Kollade på Iron Man 2 också, helt okej.

Idag, vid halv ett, gick jag till Östermalmstorg för att träffa Louise, Elin och Johanna! Det var riktig vårkänsla i luften och jag kände hur jag blev på ett himla bra humör! Vi gick runt lite, pratade, gick till Wienerkonditoriet och fikade. Jag drack gott te och vi satt där någon timme eller så! Sedan gick vi och kollade lite till och sedan tog jag bussen för att åka och plugga, plugga och åter plugga. Har pluggat ordentligt (inför provet då då). Blir att plugga imorgon på bussen och på kvällen också!

I övrigt har jag sjukt mycket i skolan den här veckan, så blir kanske inte så mycket annat roligt gjort, men på fredag fyller Martina 20, och det måste ju firas! Dessutom blir Sofia hela 16 år också på söndag. Nu måste jag alltså köpa presenter...

..fick förresten världens shoppingsug när jag var ute och kollade lite idag. När det kändes så vårigt kändes det plötsligt kul igen. Jag funderar lite på ett par hängslen jag såg på HM. Kostade bara 70 spänn, så varför inte? Blir nog en tur dit någon dag efter skolan i alla fall..och så ska jag försöka ta mig till söder när jag fått pengar! Hmm jag måste börja jobba snart alltså, vill ha för mycket men har inte råd!

Påminnelse till mig själv: börja ta med kameran ut! Inte bara för att den behöver motion dårå, utan för att man aldrig vet när tillfället kommer.


Nej, nu måste jag gå och lägga mig. Har som tur är inte idrott imorgon klockan 08.05, hallelujah!! Dröm sött!

Grab your mothers keys we leave tonight

Hellu! Har haft en trevlig, men lite trott fredag. Det ar skont med helg och imorgon (idag!) ar det lördag, harligt! Det blir fika, kanske lite plugg om jag ar duktig och pa kvallen kommer familjen vi akte till guadeloupe med, det blir kul att traffa dem. Har hort rykte om att det blir pina coladas också,he he! Nej, det kanske ar dags att sova, har varit trott hela kvallen. Men först ska jag lyssna pa suburban war med arcade fire. Godnatt!

leaves that are green

Hej! Jag har precis suttit en timme ungefär och sammanfattat naturkunskap! Nu har jag bara tre sidor kvar att sammanfatta! Men sedan måste jag lära in mig allt också..hm..

Hade tänkt äta lunch nu och ta en lite paus, och sedan blir det tillbaks till plugget! Det var allt för nu, tjobro!





idag tänker jag lite extra på ljusa vårdagar med blad på träden och tunnare kläder

and i will sleep out in the glade just by the giant tree

Denna dag ska startas med en fin låt, jag väljer den här


take me over

Hej. Sitter här och pluggar no, men har en svacka. Är jääättejättetrött. Har helt klart en dipp. Egentligen kanske jag borde gå och lägga mig, men vill verkligen plugga. Imorgon ska jag i alla fall plugga hela dagen!

Gick på stan med Lin förut idag, det var mysigt! Köpte block och hämtade ut kort jag tagit med Olympus OM-1:an i slutet av sommaren/början av hösten förra året. Blev förvånad över att se vad bra de blev ljus och färgmässigt trots att jag då inte hade en fungerande ljusmätare. Några bilder blev riktigt bra och det såg härligt ut med tunnare kläder och gröna träd ute. Nu fotar jag ju med den med en fungerande ljusmätare, så förhoppningsvis blir de bilderna lika bra, hehe! Kul att få bilderna framkallade sådär. Jag har tänkt dokumentera 2011 en del analogt, det är kul att göra och kunna! Just nu har jag färgfilm i OM-1:an och svartvitt i Pentaxen som jag också ska prova på...

Här kommer lite bilder jag tog när jag var ute på en liten promenad i...helgen?









lemonworld

Helluu! Kom hem för en liten stund sedan, slutade alltså ändå rätt tidigt idag!

Dagen började med matte C åtta nollnoll och det var ju väldigt härligt såklart. Nej, början av lektionen var jag mest allmänt förvirrad, men det slutade i alla fall med att jag förstod hur man räknade en viss typ av tal, det var jätteskönt! Börjar dock känna mig väldigt stressad över den här terminen nu, trots att jag bara gått i skolan 1,5 vecka. Har hur mycket som helst till nästa vecka, så vill helst lägga mig under täcket i sängen och inte komma ut eller sätta mig på ett plan och flyga iväg. Men det är i alla fall bara en termin, *tänk positivt, tänk positivt*.

Snart ska jag träffa lin, wiho!


barcelona på höstlovet

i need a yellow taxi cab

Hej!

Sitter och planerar när jag ska vakna imorgon. Börjar klockan 08.00 med matte, vilket härligt sätt att börja dagen! Kan verklige inte bärga mig..nä nu var jag ju inte helt seriös. Det känns ju inte så jättetroligt, men jag överlever nog. Snart är det ju helg!

Ikväll har jag pluggat en massa no. Har så himla mycket jag behöver göra nu, nästa vecka är fullpackad. No prov, matte förhör, italienska läxa, kanske samhällsprov, projektarbete råmanus ska lämnas in..och så fortsätter det! Tar aldrig slut helt enkelt..men bara en termin kvar! Eller inte riktigt, men vi säger så sålänge!

Nu ska jag plugga lite mer no, och sedan blir det kroppsbehandling från body shop så att hela mitt rum luktar grapefrukt. Mjau and out!




två bilder jag tog på landet i somras.

snart tänder de i taket

Har sjukt mycket att göra till nästa vecka. Musik i hörlurarna och plugg, plugg, plugg!


the dangling conversation

Åhh! Kom precis hem...är helt slut! Lång dag, många lektioner, matte sist. Har verkligen längtat efter att bara få åka hem, så nu ska det bli skönt att slänga sig i soffan. Och ta te och något att äta!!! Måste till soffan nu ihh. Tur att jag hade mina vänner Paul och Art på bussen!

mer Guadeloupe


Jag fotade pelikaner från vår minibalkong


Jag och Sofia gick mot baren..


..tog en drink och skrev vykort!


promenad


Soffi


fint


Pappa och Joachim seglade


En dag gick vi till stranden bredvid med två regnbågar, vilda vågor, strandtennis och annat härligt.


Längtar verkligen tillbaka när jag ser de här bilderna..


becuse the keys to the kongdom got lost inside the kingdom

Hej hej! Sitter och planerar när jag behöver åka till skolan imorn. Att vakna 06.11 känns ju inte överdrivet kul! Men men, jag kunde ha det värre!

Har pluggat lite italienska och gjort svenska till imorn, då vi ska marknadsföra en produkt vi fick dra ur en påse igår, jag fick en stegräknare vilket ändå är relativt lätt att marknadsföra.

Ska strax gå och lägga mig, men har fastnat framför klipp på youtube. Bruce Springsteen och Josh Ritter.









ciao!

Bona sera i miei amici! In questo momento io studio la lingua italiana, è per questo che scrivo in italiano!

Oggi sono andata a la mia scuola. Ho avuto due lezioni. Ma adesso ascolto a Belle and Sebastian, bevo un tassa di tè e studio italiano. Ho una prova domani, e devo practicare. Ciao!!


från i somras

godmorgon

Hej! Somnade tiidigt igår, och har sovmorgon idag, så just nu känns ganska bra!


Idag har jag bara två lektioner woho! Har en del att plugga så det är ju bra..börjar redan längta efter helg! Måndagar kommer vara jobbiga dagar.

Nu måste jag tvätta håret, so long


ok go!

Imorgon har jag idrott klockan 08.05. Åtta noll fem! Inte okej. Är så otroligt otaggad som det går. Kan möjligtvis tänka mig att gå om vi gör det här:


shock me

Hej! Snart ska jag se Top Model, men innan dess försöker jag vakna till MGMTpå hög volym. Är så fruktansvärt sömnig! Sånt väder idag kanske...Do what you feel now!!

dansa dansa dansa


i'm walking

Heyy..sitter och tittar på mobiler. Min dog typ i  Guadeloupe, förstod det först ordentligt när jag kommit hem. Så nu använder jag mammas gamla nokia! Försöker bestämma mig, iPhone eller Android? Beslutsångest! Haha. Jag är ju sämst när det gäller att bestämma sig, oftast. iPhone känns lite tråkigt efter som så många har den och den ser lika dan ut, men jag vet inte, de flesta tycker att den är bra så....jag vet inte!!! Nu måste jag gå ut på en promenad och rensa ut det här haha. Sedan blir det plugg och bokhylla. Ciao!


snö i skogen


i'd rather live in dreams




Idag då. Pluggat P100 (fått hjälp av Cissi och Micke, tack igen), varit hemma och tagit en lugn kväll igen, eftersom jag var så trött. Är nog efter skolan börjat o så. Pratat med Lin också! Imorgon söndag. Planer: Plugga. Kanske gå en promenad eller nåt också? Vet inte, visar väl sig. Allt kan hända!

stränder, drinkar, tångkrig och turbaner

Några bilder som jag inte tagit:




















Guadeloupe från Sofias och Kicki kameror! Kännes väldigt overkligen nu såhär i efterhand. Som om allt bara varit en dröm nästan. En bra dröm i alla fall!

 


jag har varit vilsen, lisa


i want the world to stop

Hallå hallå!

Har haft en lugn fredagskväll framför tv:n, har behövts. Idag har varit en lång skoldag och det känns väldigt väldigt skönt med helg nu! Just nu sitter jag och lyssnar på trevlig musik och känner mig småtrött. Sitter och tänker lite på sommaren, den kommer nog bli fin! Men man ska ju leva i nuet också! Så..jag har försökt börja fixa lite med min bokhylla. Massa saker kommer nog åka ned till byteshyllan! Har verkligen ingen användning av dem längre.

Idag lämnade jag in mitt samhällsarbete, är så glad att bara vara av med det. Nu ska jag fortsätta lyssna på musiken och fastna framför datorn. Martina, krya på dig nu!! Mjau and out!


Sjukt fin bild på mig o martyy


bilder från några trevliga stunder


















































och vem blir inte ful i 60 watts ljus?

Hej! Sitter och pluggar naturkunskap, celler hit och dit bland annat. Har suttit ett tag, så börjar bli trött nu. Jag insåg precis att det är fredag imorgon! Den här veckan har allt gått snabbt i alla fall..

Har precis fått se mitt nya schema också, det ser härligt! Eller inte..jaja det blir inget slappt sista år i alla fall! Haha.

Imorgon blir det en dag med massa lektioner, som varje fredag! Hehe ska redan bli skönt med helg!

Floating Vibes

Helloo! Kom hem för typ en timme sen. Sitter och dricker te och lyssnar på Surfer Blood, inte så pjåkigt!

Idag var alltså den andra dagen i skolan efter lovet. Var segt när jag skulle gå upp imorse såklart!
Jag mötte upp min grupp i religion och så "planerade" vi inför vår muntliga diskussion. Vet inte hur mycket vi gjorde, som vanligt var jag den mest seriösa, hehe.
Själva debatten gick väl sådär, men det är väl okej.

Om typ 40 minuter ska jag ta tunnelbanan till Micke och Cissi, för att få ett par bokhyllor! Wiho! Får hjälp av pappa också, det är ju väldigt snällt! Så det blir kul. Då kanske jag för en gångs skull kan få lite ordning i mitt rum..antagligen inte haha! Men mer än nu kanske!

Nu måste jag plugga naturkunskap, har prov i nästa vecka. Rivstart alltså! Bye bye love!


Står där... och hänger..

onsdagskväll

Heje! Har precis kommit hem..vad hände med en timme på Dovas?? Förvandlades visst till 3,5 ..men det var riktigt kul! Träffade några nya, några gamla, sjöng Grace Kelly på kareoke med Charlotte och hade en allmänt härlig kväll. Nu måste jag verkligen gå och lägga mig! Godnattifnatt!

bored games

Tjoba!

Sitter och lyssnar på Wild Nothing och gör religion. Ska ha muntligt prov imorgon! Debatt typ. Om etiska frågor. Är det rätt med dödsstraff, att döda en för att rädda flera, osv. Men snart ska jag till Dovas med några, Martina och Charlotte till exempel! Hehe. Men ska bara vara där typ en timme, har ju diskussionen imorgon. Måste gå, ciaoo!


smiiiiile!

As brothers we will stand and we'll hold your hand

Woooaw, vad det här gick segt då. Är inte allt van att vara uppe såhär tidigt! Är inte heller van att behöva bestämma mig vad jag ska ha på mig såhär..haha blir inte förvånad om jag kommer försent. Nej, så får jag ju inte tänka!




Den här vaknar jag till idag.

to die by your side is such a heavenly way to die



Jag sååå borde se den här. Snart.

black and white

Igår tog jag med mig mina kängor som skulle lagas och fortsatte sedan vidare på en liten promenad med kameran!














Åsså jag då! Det var en trevlig promenad.

Because our lips won't last forever



Halleoo!

Idag har varit en lugn, skön dag, där jag fått en del gjort. Har läst ut och svarat på de flesta frågorna om Kafka (men har ingen aning om de är rätt), badat, gått på minipromenad, börjat på religion, tittat på The Graduate mm. Imorgon blir första skoldagen! Kuligt att ha ett "förhör" första dagen heh. Och i övermorgon religion..inte nice!
Snart blir det religionsdiskussion och glass med chokladsås..muums

the graduate

Än så länge idag har jag pluggat, ätit och tittat på The Graduate. Den var bra.















Nu ska jag bada och fortsätta läsa Kafka..


i've noticed you

Godmorgon! Sitter och tittar på det första avsnittet av Gilmore girls. Kom på att jag egentligen inte hade historia lektion, så hade inte behövt vara uppe nu, men det gör inget, för jag behöver verkligen plugga. Somnade jättetidigt igår, var så trött, så jag fick inte så mycket plugg gjort då.

Idag ska jag alltså läsa ut Kafka och svara på en massa jobbiga frågor, och sedan göra religion. Typ. Time to go, tjo!

1901




Hej! Ligger och lyssnar på musik och läser Kafka. Går lite segt. Imorgon är det sista dagen på lovet.

fake empire


bild tagen av lin

Hej! Har legat och lyssnat på musik i en timme, trävligt! Ska börja plugga har en hel del att göra.



  • På onsdag har jag samtal om Förvandlingen av Kafka. Har inte läst ut boken, opss!
  • På torsdag har jag diskussion om olika etiska frågor. Måste förbereda mig!!
  • Snart har jag samhällsprov och jag har inte pluggat alls. Vet inte exakt när det är, men måste börja plugga på det!
  • Ska lämna in mitt samhällsarbete, fortfarande inte klart
  • Måste göra matteuppgifter
  • Och P100

Det var allt jag kom på för tillfället - en hel del! Mih..är ju van att vara ledig nu! Skolan börjar i övermorgon. Oj oj, bäst att börja plugga!



the past and the pending

Hej! Har precis varit på en skön promenad. Invigde den nya filmen på den nu fixade analogkameran också! Får se hur den blev när jag framkallar den sen!

Igår var trevligt, träffade Josefin igen för första gången på typ 3 år och många andra av Hettis kompisar. Hittade lite bilder på facebook:














Japp så såg det ut ungefär!

Var jättejättetrött (efter att ha sovit så lite), så hängde inte med ut, utan åkte hem och kollade på John Tucker must die istället. Såg bara en lite del av den dock, för efter att ha nästan sonmnat framför tvn gick jag jag och la mig och somnade jätteskönt! Det här är första dagen jag känner mig utvilad på väldigt länge! Skönt!


opsidaisy

Hej svej på dej!

Sitter i soffan och ska egentligen göra mig i ordning, men har väldigt svårt att komma upp! Är så sjukt trött haha. Men det funkar..är just nu bara inte jättesugen på att vara social och gå ut i det kalla vädret, men det blir nog kul när jag kommer dit!

Sitter och tittar på simpsons, det var för ovanlighetens skulle ett avsnitt jag inte sett! Tröttnar aldrig på det alltså..och så sitter jag och kollar lite om Olympus OM-1, eftersom jag igår fixade både den och pentax kameran! Så nu blir det lite analogt fotografering! Och digitalt såklart!

Nej men nu måste jag ju faktiskt byta om, ska ta en buss typ..nu! Oupsi!!!

sun hands



Hej hej! Försöker vakna lite med musik..går väl sådär haha. Har precis ätit risgrynsgröt och ska snart duscha och kanske försöka fixa något mer plugg. Intressant va? Snart börjar skolan! :S Inte tänka på det nu! Musik på högsta volym istället

i'm not leaving alone





Hej! Ligger i sängen och är sjukt trött just nu. Jag och Sofia åkte nämligen till Gustaf och Anna igår och hade film-marathon kan man säga. Stängde inte av tv ordentligen förrän sju eller sådär (på morgonen alltså)! Vi såg aldrig Ponyo, men det levande slottet, the girl who leapt through time, american gigolo, The Taking of Pelham 1 2 3 bland annat. Kan säga att jag är liite trött idag i alla fall! Men det var mysigt. Tidigare idag blev vi hämtade av pappa också, det var snällt. Tog ju helt klart ett tag att komma ut till Ekerö!

Idag har jag tänkt försöka arbete på mitt samhällsarbete (jag kan ju försöka i alla fall) och ikväll ska jag till Hettis som har födelsedagsdrink. Efteråt så ska de ut också, men jag tror faktiskt att jag inte pallar att följa med ut idag. Har väl sovit 2,5 timmar kanske! Fast har precis sovit en också.

Har verkligen tappat koll på dagarna, det här är sista helgen innan skolan börjar! Nu ska jag försöka få i mig någonting, är huungrig!

fffredag

Hello! Sitter och försöker göra samhälle! Sådana här arbeten tar verkligen sjukt lång tid...men men!
Ska nog om en stund äta middag, ringa lin och sedan på filmkväll! Tror vi ska se den här!:


idag vaknar jag till den här



Rebellion (Lies)

drifter

Hej! Har fastnat igen..egentligen jätteonödigt, men men! Det är ju lov i alla fall.

Ligger och lyssnar på lite bra musik, just nu Wild Nothing! Och så läser jag Harry Potter (ettan). Kom på att jag egentligen läser fem böcker samtidigt, hur gick det till? Harry, Kafka på stranden, En halv gul sol (har typ 20 sidor kvar), Förvandlingen och To kill a mockingbird. Jag borde läsa Förvanligen, eftersom vi ska ha samtal om det om mindre än en vecka i skolan! Även om den kanske är ok så har jag just ikväll inte lust att läsa om hur det är att vara människa och skalbagge på samma gång. Nä, det får bli Harry helt enkelt!







Några av mina fin fina julklappar!

lite låtar i natten



Wild nothing

 

Atlas Sound w. Noah Lennox


Twin Shadow

 

Broken Social Scene

 

Deerhunter

tooorsdag

Hej!

Idag har jag verkligen varit trött, hade tänkt gå upp runt elva, men fastnade i sängen till ett, och det var svårt att komma upp då med!

Åt frukost och satt och tittade på Rolling Stones konsert med pappa. Sedan åkte jag mot Sandhamnsgatan, men var tvungen att gå en rätt lång bit från Gärdet och hem! Bussen gick nämligen inte den vanliga vägen, och jag kan säga att det var riktigt jobbigt. Det var inte det minsta plogat och alla ville gå på den lilla, smått upptrampade stigen. Dessutom hade min dragkedja gått sönder på skon och var helt öppen. Men det är egentligen inte mening att jag ska klaga, bara konstaterar att det var väldigt jobbigt men kom till slut hem! Dagens motion helt klart haha.

Sedan fikades det med Johan, Magdalena, mamma, Cissi och Micke! De fick födelsedagspresenter/julklappar, och även jag fick julklappar! Mycket fint, Arcade Fire skiva, böcker, film, Sonic prenumeration bland annat! Himla bra! Kanske kommer upp en liten bild sen.

Dessutom fick jag lite hjälpa att plugga av Cissi och Micke! De hjälpte mig verkligen att lägga upp mitt projektarbete bättre, så nu känns det riktigt bra. Ska ta och skriva över till dator och göra lite saker som vi kom överrens att jag skulle göra till nästa vecka.

Nu blir det middag, jag är hungrig!! Hej svej!


Bild från min 18-års middag

Onsdagen den femte januari

Hej i natten! Idag har jag tagit det ganska lugnt. Sov till halv ett, kollade tv, pluggade lite. Senare fikade jag med hettis! Det var kul att se henne igen. Hon har ju fyllt 18 nu! Senare har vi först firat Johan och Micke med middag hos pappa! Trevligt trevligt. Imorgon ska de firas igen, hos mamma! Men innan dess ska jag plugga...inte kul men men! Samhallsarbetet maste bli klart! Och sa har jag massa andra saker redan forsta veckan :( Annars har vi tittat pa videofilmer från Guadeloupe! Hur harligt som helst!! Kanns knappt som det hant, samtidigt som det kanns konstigtatt var hemma i det lite kallare Sverige. Men det funkar det med! Nu ska jag fortsatta att titta pa filmerna och sedan sov. Klockan ar ju en del. Ciaoooo!!!

you must be somewhere in London

Idag har jag lyssnat på de här! (se nedan). Ska ju förresten se dem i mars!

Nu ska jag iväg för att fira bröderna mina med middag! Tjo bro!





lite speciella bilder jag tog förut idag








här martina!

Mina reafynd från i måndags!







Allt 50% på Weekday, woho!


Before you turn around

Tänkte att ni kunde få lite posebilder från idag (igår). Såhär såg jag ut alltså, höhö!








dags att dra och fika!


den fjärde januari tvåtusenelva

Hej! Har precis ätit lunch och gjort mig i ordning, och ska snart bege mig ned mot stan. Idag lär det bli lite plugg och sedan kvällsfika med Martina och Louise!



Camera talk  -  Local Natives

If you fall asleep down by the water, baby i’ll carry you, all the way home

Hej! Idag har jag i alla fall fått en del gjort!

Vaknade runt halv 12, och senare gick jag till banken för att fixa lite grejor. Det gick bra! Åt lunch, och ett tag efteråt åkte jag och Lin till söder eftersom jag ville titta på Weekday där. Köpte massa saker på rea, woho! 4 saker för 490kr. Där rök den 500-lappen! Men härligt var det att shoppa i alla fall.

Sedan åkte vi vidare till PUB där jag köpte ett par hörlurar! Härligt det med såklart. Lin träffade Eleonora och jag åkte vidare hem! Har ätit god blåbärspaj, dricker te och ska snart börja plugga lite på samhällen. Har religionsprov (muntligt) tre dagar efter att jag börjar skolan och kanske samhällsprov. Men det tänker jag inte tänka på nu! Hej så länge!


Gullig bild på pappa, mamma, Johan och Micke!

we don't bleed when we don't fight




forever lost

Hm mitt inlägg jag höll på att skriva försvann! Aja. Här sitter jag. Hade tänkt gå och lägga mig för två timmar sen, en timme sen och nu, men det blir aldrig gjort! Haha jag vet inte hur jag lyckas. Fastnade här med att fixa med bilder och lyssna på musik. Så kan det gå!

Ikväll pluggade jag liite, såg Under Toscanas sol, fixade med bilder, spelade gitarr, lyssnade på musik, läste.
Här kommer några bilder!:










idag somnar jag till de här




waiting

Idag har jag haft en otroligt sömnig dag. Tog en liten promenad, såg Little Miss Sunshine, spelade gitarr, satt vid datorn och försökte plugga. Ska försöka göra klart ett arbete jag skulle lämnat in innan jag åkte..hehe.

Veckan som kommer har jag en del inplanerat, fikor, firande av Johan och Micke och liknande. Nu ska jag gå och läsa en fototidning jag köpte och lyssna på bra musik. Tjo hej på er!






tre bilder jag tog i Pointe a Pitre (den ekonomiska staden).


Guadeloupe (blandade dagar)


Jag vid den första frukosten på Guadeloupe!


Sofia och Anna badar


Joachim och Gustaf på stranden




Kicki


Jag och Gustaf gick och fotade på en strand precis bredvid hotellet, fast på andra sidan






Fick ned o öppnade en kokosnöt!


Kicki + drink


Min och Gustafs väldigt fina och avancerade installation



Fin strand


Jag och Sofia gick på en minipromenad




Marge Simpsons



Fint va?
Fortsättning lär följa..



happy new year

Nu kommer lite fler bilder från igår!




2010

JANUARI

Jag började året i Frankrike, Paris!









Hemma var det ännu kallare


Spelade Guitar Hero, ha ha


FEBRUARI

Det var skönast att ligga i sängen


Och så såg jag, Lisa och Sofia Josh Ritter och The Swell Season i Filadelfiakyrkan, sjukt bra


MARS

Nu började det bli lite varmare



Dricka te och titta på film





Och så fyllde mamma år!




APRIL
Pyssel pyssel


Såg Shout out louds med Lin på Käggelbanan!




MAJ
Det började bli grönt ute!


Var på landet







Shopping och promenader
med Lin








Fint i Kungsträdgården!





Promenader med Lin









JUNI

Studentflaksspaning med Lin




Mando Diao på Gröna lund med Lin och Eleonora






Micke, Cissi o mamma


Slutade tvåan!!






Charlotte tog studenten!


Fler promenader..





Middag utomhus





Åkte till landet!












Träffa Hettis!






Gamla stan och fotografiska museet




Sommarrea!


AUGUSTI

Tingsek med Louise o Lin på Grönan












Jag och Lin åkte till Göteborg och Way Out West!!




Vi såg en massa bra konserter










Och senare blev det dags för Popaganda!














SEPTEMBER

Jag blev 18 år!










Treans skolfoto


OKTOBER

Hösten kom!





Louise fyllde 18!





Jag och mamma tog flyget till Barcelona!


NOVEMBER









Och så tog lovet slut och skolan fortsatte som vanligt


Den 13 november åkte jag och Sofia till Globen för att få se och träffa Håkan Hellström!



Stort!!!









Och så kom snön!


Fika!


Hängde med Linis


Middag hos Micke och Cissi!



DECEMBER

Fint och frostigt



Julpyntet åkte upp!


Försenad födelsedagsmiddag!










Den sjunde december åkte jag och mamma till Södra teatern för att se the tallest man on earth live!


Helt fantastiskt!


Jag shoppade loss efteråt..


Snööö


Och den femtonde december var det dags att dra med sig resväskan och sätta sig på ett flyg mot Västindien!


Den första morgonen!


Stranden!


(fler bilder kommer i annat inlägg)

Och så blev det nyårsafton som först firades med middag här hemma med Lin, Johanna och Louise!







Och sedan Sky Bar med Louise, Johanna och Martina + två vänner!



NYTT ÅR!



take it easy

Hej! Sitter och lyssnar på Surfer Blood..bra!!  Har precis ätit "marängsviss" (dvs utan banan och med mandarin istället). Gott! Snart blir det nog någon film..hej svej!



den första januari tvåtusenelva


bild snodd från Martina


Hello! Idag tar jag det extremt lugnt. Har sovit, tittat på Love Guru, ätit, spelat gitarr osv. Jättejätteskönt!
Känns  lite konstigt att det är ett nytt år nu! Får se om det blir en liten promenad eller nått, har ont i ryggen. Dags att gå!

hälsning från solen


2011

2011. Nytt år alltså! Firades med middag här hemma med Lin, Johanna och Louise (vi lagade maten själva och ja, den blev god!). Sedan åkte jag, Johanna och Louise och mötte Martina och hennes två kompisar på Sky Bar. Därifrån såg vi fyrverkerier osv, mysigt! Nu är jag rätt trött, så får se om jag fastnar här eller går och lägger mig.

De här skulle spela på Debaser idag, upptäckte dem i typ förrgår. Riktigt bra låt i alla fall.