skulle gärna vara i italien


dadalidaa

Dudududlilda! Jag städar i mitt rum och lyssnar på najsig musik. Mitt rum håller sakta men säkert på att fixas (väldigt långsamt dock). Men nu är jag igång! Nytt rum, ny Maria!

Life goin' nowhere somebody help me



Utsikten från berget La Rocca vi gick upp för i Italien!


Hej hej hej! Har dansat i köket till rolig musik, det får mig allt på bra humör! Ska nog ta och titta på Arrested Development (har saknat!) och äta typ..kladdkaka! De ni! Behövs helt enkelt idag.

back



Efter fyra timmar med buss är jag tillbaka i staden!

let me come over, i can waste your time, i'm bored

Hej hej. Jag befinner mig på landet. Just nu är det grått och regnit. Jag har ont i hela kroppen efter badminton i föregått, aj aj aj! Igår var vi kulturella och var bland annat i Bjälbo, vid rökstenen, Alvastra kloster och Tåkern. Senare spelade vi minigolf. Haha. Idag ska vi gå på bio, x2! Haha. Två filmer alltså. Ja.. annars då? Kommer väl bege mig mot huvudstaden om någon dag skulle jag tro. Och juste, nu är popaganda-biljetten köpt! Det taggar jag för!

but if i sit here and weep i'll be blown over by the slightest of breeze



Nu tar jag lite pick och pack och tar tåget mot Mjölby med mamma. Vet inte om jag fått med mig allt,  men det lär väl visa sig. Kommer hem igen efter x antal dagar.


Italien I

Och så kom vi äntligen fram till Italien! Vi flög till Venedigs flygplats och fick sedan åka nästan 3 timmar för att komma till Garda och vårt hotell.


Vår utsikt och franska balkong






Jag och mamma satte oss på vårt hotells restaurang och åt charkuterier, så gott!


Sedan var vi så mätta att vi inte orkade någon middag, utan gick och kollade på allt roligt som fanns i staden istället.


Eftersom det var väldigt varmt tyckte jag att det var dags att bada


Så vi var lite på stranden, jag badade och sedan har jag inga mer bilder på från kameran från kvällen. Om jag minns rätt råkade vi somna lite och tittade sedan på en show kallad Rocka Billy med dans och sång.

Summer sent a runner for the feeling that I lost today

Hola! Idag har jag tagit det lugnt, städat mitt fönster och hängt med fina Lin!!

känn en doft av kärleken

Jag kände nu plötsligt att jag behöver se Lejonkungen. Det var helt enkelt för länge sedan jag såg den sist.
UPDATE: Åh! Såg just att den ska komma i 3D i höst, wiho!! Måste se!
Juste, sova var det ja!

nighty nighty

Jaha, nu har jag sett klart my life as liz säsong två. Tyvärr finns ingen tredje säsong (ännu i alla fall!). Är i och för sig kanske tur, eftersom jag inte kan sluta titta. Nu har jag börjat lyssna på disneylåtar, haha! Borde definitivt gå och lägga mig! Lyssnar på skönheten och odjuret, till en låt jag uppträdde till på Miro Kids för ungefär sju år sedan. Tittade på de filmerna för någon vecka sedan, hahaha. Godnatt då!
P.s.
Upptäckte precis att det är Peter Jöback som gör rösten till Aladdin i den tecknade filmen. Kändes bara viktigt att nämna. Jag älskade Aladdin när jag var liten!

.

Hallå hallå! Har suttit och kollat på nyheterna, det som hänt i Norge är verkligen fruktansvärt. Är ganska trött så ska sova ganska snart, men tänkte först kolla på my life as liz säsong 2, vilket jag lätt fastnar i. Skönt att bara kunna ligga i sängen och ta det lugnt.

sono a casa adesso!

Ciao ciao ciao! Nu är jag hemma från Italien! Det var jättevackert vid Gardasjön och hur härligt som helst. Pratade lite italienska och solade och badade varje dag. Hade en jätterolig syd-italiensk servitör på hotellet och har gjort allt möjligt, klättrat på ett berg och besökt en stad! Har tagit massa bilder som ni lär få se inom en snar framtid. Ska snart äta middag och kolla på någon serie eller film. Har saknat min säng och det är allmänt ganska skönt att vara hemma ändå.

andiamo

Hej hej hej! Taxin kommer om tjugo minuter och jag ska bara fixa det sista, sedan bär det av till Arlanda och sedan Italien. Ses om en vecka igen! Ciao belli!

Didn't anybody tell you, this river's full of lost sharks



Hej. Jag håller på att packa, går sisådär. Mest för att jag inte kan tänka, är trött! Ska försöka bli klar och sedan sova, eller nåt. Klockan kommer ringa 06.00 imorgon, och x antal timmar senare befinner jag mig i Italien. Wiho!

pics

Idag:



Igår:








tomorrow

Tumblr_locwqvxmeo1qjlstmo1_500_large


Hej hej! Är så sjukt trött, det är nog tur att jag åker iväg för att bara ta det lugnt en vecka. Jag åker ju imorgon till Italien! Måste packa!


.

Pradas0613_large

so hang your holiday rainbow lights in the garden



Hej. Mår lite konstigt idag. Mår illa och var tvungen att sova på eftermiddagen, inge kul! Kanske ska ut ikväll om jag känner mig bättre. Har varit nere och slängt lite saker i grovsoporna, skönt att vara av med det! Ska gå ned en gång till senare. Ska strax försöka få i mig lite middag, so long.

Deadwood Floats





Hittade Deadwood Floats på youtube där de gör covers, bra!

harry potter

 



Åh idag fick jag äntligen se Harry Potter and the Deathly Hallows, part 2. Så bra!!! Vill se igen.

fem av fem toasters

Fick en länk av Martina, nu har jag fastnat på "Benjamin"-videorna! Hahaha. Kanonkul.


pepp




Måste påminna mig själv att köpa biljett till Popaganda, om biljetterna skulle ta slut så dör jag, nästan. Tror det kommer bli grymt! Syket (ovanför) ska ju till exempel spela.

 Inte långt kvar tills jag åker till italien nu!! Ska bli jätteskönt. Nu ska jag strax åka och hämta ut biljetter, och sedan träffa Hettis o sen Gustaf. Tjo!

Serve me the sky with a big slice of lemon


Lin

Vaknade på ett konstigt sätt idag, men nu är allt bra! Idag ska jag träffa Hettis och sedan äntligen se sista Harry Potter-filmen! Pepppad!!!

I keep those chopsticks you had from when you taught abroad in Japan



Hej hoj! Är trött, hrm. Somnade inte fem igår i alla fall, det var ju bra! Har fikat med Sandra och Marie-Louise idag, tagit en mini promenad och suttit en stund i solen och ikväll ska jag hänga med Lin. Nu blir det middag!

.


when we were young



Idag har jag varit på Gröna Lund! Kände mig ganska gammal haha. Inte så som när jag var mindre (som typ på bilden) då man sprang runt över allt med överdrivet mycket energi. Vi åkte i alla fall Twister, den nya.

do you remembah?!

Hej hej hej! Johan och Magdalena gick för en halvtimme sedan, mycket trevligt att ha dem här. Nu är jag jättetrött, har varit det hela dagen (trött på att vara trött nu). Avslutar denna kväll med 70-tals disco, oh yeah! Not to bad. Man kan ju inte bli ledsen av den musiken liksom!

Imorgon ska jag till Gröna Lund med Lin! Oh yeah (-Duffman)!






Juste, jag och Lin var busiga och skaffade oss twitter. De ni! Nu kan ni få se alla våra konstiga och bra funderingar osv.
HÄR.

they can never change you in my eyes

Försöker vakna, går långsamt men mot förbättring! Lyssnar på The Smiths, och det hjälper ju alltid! Hörde dem igår när jag shoppade, blev löjligt glad, för det är inte så ofta man hör dem ute på stan.

Snart kommer Johan och Magdalena på middag, de har varit i Italien så det blir kul att höra om det!



En bild från igår!

igår genom mobilen



















1. på stan (provrum) 2-3. Fika med mamma på Vetekatten 4. Ute och fotar med Lin 5-6. På skinnarviksberget med lin 7. På bussen 8-9. Hemma hos lin

disco i köket



Sitter och skrattar och har disco i köket till Bee Gees. Hahaha!

today's another day to find you



Igår fotade jag och Lin lite på Gärdet. Gick i högklackat och fick skavsår (jag). Ett bra sätt att inviga ett par nya skor kanske?

ett smakprov


Från tidigare denna kväll (eller igår kanske det blir då..). De ni! Höhö. Mer om dagen imorn. Godnatt! Hoppas jag kan somna fast det blivit ljust och fåglarna kvittrar! (Ska inte klaga alls, tjohoo)


make something funny out of it



Nu ska jag o lin hittela på någe kul. Sådeså!

happy!

Åh!! Så glad just nu. Jag har shoppat, ett linne och en klänning, och framför allt, ett par skor!! Och nu när jag kommit hem sätter jag på tvn och ser att Harry Potter är på tv! Hahaha! Så glad. Nörd, men what ever. Glad glad glad. Femman iofs, men glad!

.






jag ger upp, jag orkar inte bli besviken






som du sa, det kan vara svårt att bli riktigt nöjd



Hej hej hej! Idag har vi haft Janne på middag, trevligt! Jag börjar leva lite ordentligt nu igen..fast är fortfarande sjukt trött. Förstår inte riktigt vad det är med mig, men det blir väl bättre. Idag har jag gått lite på stan, köpte bland annat en lock/platttång, det ni! Höhö. Så nu har jag spenderat pengar..men men! Skulle inte ha något emot att tjäna lite pengar..nu ska jag fortsätta lyssna på lite winnerbäck.

jag missade tåget

Jag har smulor i min säng. Min säng är full av smulor. Smulorna omringar mig.

funderar på att titta på arrested development

Det får mig i alla fall att skratta.

evening

Tog en kvällspromenad med Lin, det var skönt.

london IIII


På lördagen, den fjärde dagen i London, var det Pride men eftersom min farfar precis gått bort kände jag för att ta det lugnt. Medan Martina träffade kompisar åkte jag och Lin till Notting Hill!








Söta hus!






Vi gick och tittade på alla stånd på gatan och i roliga affärer


Lin hittade ett härligt ljusblått kafé med klassiker på väggarna, fina sallader och bra musik (Dire Straits).














Vi tog bussen in till stan, hoppade av och shoppade lite och forsatte gå






Vi gick genom Kensington gardens och Hyde park










Kvällen spenderade jag och Lin i köket med en massa kakor, musik och prat


Jag och min chokladgrej




cloud control



Hej hej! Vet inte hur jag känner mig riktigt. Sol idag i alla fall! Ska nog bara ligga på balkongen i solen, läsa HP och äta glass..


i had a hole in the middle, where the lightning went through, i told my friends not to worry



Hellu! Nu har jag hållt på med bilderna igen, tar lite tid. Har lyssnat på musik också. Vi har en ny soffa här hemma nu, lite ovant men trevligt! Har legat i den och lyssnat på musik. Har hängt på balkongen med gitarren också, och antagligen stört några grannar men det skiter ju jag i, hehe! Nu måste jag sova snart, är jättetrött. Är nog trött i efterhand, efter gårdagen. Sova sova sova.

if you call me i won't be home



Laddar upp bilder från london här för fullt som ni kanske märker. Lyssnar på fin musik också.

london III


På dag tre tog vi bussen in till stan och gick raka vägen till Primark! Galet mycket kläder och andra saker, jag shoppade loss.


Efter att ha shoppat loss gick jag och Lin för att möta upp Martina






Vi var trött allihopa, så vi gick och åt lunch!
















Efter lite starbucks åkte jag och Lin hemåt, och om jag minns rätt tog vi det lugnt resten av kvällen.


london II


Och så vaknade man i London!


Vi gjorde oss i ordning och tog tunnelbanan in till stan!


Lunch i en park


Jag åkte hem för att ta det lugnt och vila. Här är gatan vi bodde på, fast vi bodde mycket högre upp.


Senare flummade vi runt på hotellet innan vi gjorde oss i ordning för att gå ut.


Vi tog en buss som gick precis utanför oss som gick mot stan!






Jag och Marty!


Lin vid Disney-affären










Vid Piccadilly


Vi gick till Big Ben och satt vid vattnet
















När vi kom hem var vi väldigt glada eftersom bussen inte kört som vi trott och vi tappat bort oss mitt i natten. Men allt gick bra och jag somnade gott.


london I




05.50 i onsdags morse möttes jag och Lin och tog tunnelbanan mot centralen. Trött men glad var jag!






Pepp på planet


Framme på Stansted! Martina köpte kaffe = glad



Sedan åkte vi buss


Och tunnelbana


Framme på hotellet! Jag kollar karta







På kvällen åkte vi ned på stan, vi fick träffa Martinas kompis en liten stund och sedan åkte vi tillbaks till hotellet.

you must be somewhere in London



Hej, idag känner jag mig ganska låg. Min farfar gick bort för några dagar sedan, det kan nog ha med det att göra. Kollar igenom London-bilder. Ska bara kolla på film, gå runt i mjuka kläder och ta det lugnt idag.

home



Hej hej, nu är jag hemma från London! Har varit en bra resa. Har hänt massa saker, både bra och dåliga. Kom hem runt ett idag, hade bara sovit 2-3 timmar på natten så var riktigt trött. Nu har jag sovit lite men är jättetrött ändå. Har shoppat massa i alla fall!! Nu ska jag ladda över bilderna från kameran, bara 1012 stycken!!