Snart slut på helg


Sommar

Hallå bloggen! Har varit hur skönt som helst med helg. Igår fyllde ju Sofia år och det firades med massa folk på middag och sedan guitar hero - aldrig fel! Idag har jag varit jättejättetrött, men vi gick i alla fall en fin promenad runt gamla stan. Dags att sova nu!

grattis



Sofia! Ha en superbra födelsedag!

the only living girl in new york




äcklig sopppa

Åh vad jag är trött. Och i stort behov av mat!
Idag har jag som vanligt gått i skolan. Fick jätteäcklig soppa till lunch, så då blev det morötter, gurka och två knäckemackor + en riktig lunch när jag kom hem! Senare gick jag på stan och köpte några saker och nu är jag hemma. Lär bli middag framför tvn haha.

Everything looks perfect from far away

Snön öser ner utanför fönstret. Två idrottsböcker, ett blått block och en svart penna ligger vid datorn och väntar på att någon ska använda dem. Lampan på mikron lyser, men i resten av köket är det mörkt. Ut högtalarna spelas Iron & Wine. Fin musik.

you and I we might be strangers

Hejsan!
Ännu en dag har gått..har haft engelska, matte, svenska och filosofi idag! Hände inte så jättemycket. Senare på eftermiddagen var jag med Lin, vi gick på stan och kollade runt! Letar efter lite olika saker..man kan ju behöva lite roliga saker i detta mörket! Dessutom behöver jag hitta lite födelsedagspresenter! Till vilka säger jag inte. Godnatt, godnatt!

tjalalala



Tjalalala! Sitter här och är trött i huvudet. Har suttit för länge vid datorn..har haft en ok dag, ingen jättespeciell. Tog mig till skolan, gick i skolan, åkte hem från skolan, var hemma, åkte till sjukgymnasten, åkte hem, varit hemma. Har pluggat lite, och varit duktig och diskat och städat lite. Det får vara allt för ikväll, ciao ciao

hope for haiti

Satt och kollade på Hope for Haiti ikväll. Många bra artister och skådespelare/-skor som var med för att hjälpa till. Det är verkligen hemskt, det är svårt att förstå hur det är för alla i Haiti. Jag är så väldigt glad över att få bo här och som jag gör och att alla i min familj och mina vänner får leva och ha det bra. Bara att ha råd med mat och ha tak över huvudet tänker man ju på som en självklarhet.
Tänk om åtminstone en tredjedel av Sveriges befolkning skulle kunna ge tio kronor var, det är ju inte så mycket för en person. Men tillsammans blir det 30 miljoner kronor.  Det är verkligen otroligt hur en människa kan klara sig begravd utan något vatten eller liknande i elva dagar. Jag hoppas att alla som kan göra något gör det, jag ska i alla fall ge lite pengar till någon bra organisation som hjälper dem i Haiti.


down to the river to pray



Hej! Har verkligen varit jättetrött idag. Gick till fältan med Lin, pluggade lite och mötte sedan mamma för att kolla min syn. Ser lite sämre på långt håll, men det är inte så att jag inte klarar mig utan glasögon. Fick med mig tre par glasögon över helgen för att prova, haha. Får väl se om jag kan bestämma mig (de flesta vet nog att jag oftast inte är särskilt bra på att göra just det). Skönt att jag bara kan ha dem när jag själv vill och att det inte var något allvarligt. Imorgon ska vi fira Magdalena som fyller år! Grattis i förskott! Det var allt för ikväll, godnatt!

i'd rather be a forest than a street




skynda skynda

Hej hoj! Ska om tio minuter träffa lin på tvåan för att ta en promenad till fältan. Är inte riktigt klar än...opss! Haha. Får se om vi hittar något roligt. Det är allt för nu, måste göra klart det sista. Ciao!

jag vill gå på londons gator i tunna kläder och leva livet





hicka?

Jag förstår inte riktigt det här med hicka. Det började idag påväg till skolan, på bussen. Började hicka då! Inte så kul. Har hickat jättemycket idag, verkligen mycket. Förstår inte riktigt. Hrm. Något fel? Haha.

Idag gick jag först i skolan några lektioner, sedan åkte jag hem och träffade sedan Lin! Vi tog oss till söder och kollade runt. Hittade en tröja för 62,50 kronor, inte illa! När vi kände oss klara där tog vi oss in till stan och fikade på ett mysigt ställe och körde 1,2,3 haha. Sedan åkte vi hem och nu på kvällen spelade vi Guitar Hero hos henne och kollade på soliga ställen på andra platser i världen. Mysigt! Nu är det dags att krypa ner i sängen. Är för övrigt ledig imorn men ska göra en hel del saker. Blir nog bra! Godnatt.



sleepy

Hallå hallå! Sitter här och känner mig..ganska trött. Var i skolan tidigt idag, fast jag egentligen inte skulle behövt. Så kan det gå. Ska strax ta mig till söder med Lin, kanske blir det lite shopping? Kanske skulle kunna pigga upp lite!

Artikelbild
alexander wang

sweet dreams


pizza ala maria



Igår gjorde jag och mamma pizza som jag kunde äta (och hon såklart)! Den var utan gluten, vete, tomat och innehöll inte mycket mjölk. Och den blev supergod! De ni!

mums

Hejsan svejsan! Kom precis hem ifrån att ha varit och fikat med Lisa och Sofia! Vi satt på Wienerkonditoriet, mycket mysigt! Känner mig väldigt trött och uppvarvad på samma gång. Mamma har bakat tekakor som luktar underbart, så jag lär äta en eller fler ikväll.


time for gg

Hej. Haft en okej dag, men känner mig lite irriterad på något, jag vet inte riktigt vad. En konstig känsla bara. Ska göra något att äta och se ett avsnitt gilmore girls, det behövs.






jag längtar tills man kan ha mindre kläder på sig utan att frysa, som röda tunna kappor och klänningar och bara ben


it's coming

I Stockholms mörket kan man behöva se lite sommarbilder. Bara för att se hur det kommer bli sen, bara man håller ut.

















lalalalala

 
Lisa, jag och sofia

Hejsan! Håller på att ladda upp några sommarbilder från landet från i somras. Alltid härligt att kolla på när det är mörkt och kallt.
Helt okej dag, inget jättespeciellt! Hoppas på en bra dag imorgon, so long"

fixat








måste springa nu

Har verkligen ingen lust att gå till skolan idag. Vill helst bara krypa ner i sängen igen och titta på en film. Har i alla fall bara en lektion, tjoho!


Pain throws your heart to the ground. Love turns the whole thing around








wash away

Hej! Dagen:

- Samhällsprov! (mindre komplicerat än vad jag trott)
- Vara hemma och gå på promenad med Lin
- Fota med Lin
- Ta det lugnt resten av kvällen. Inget plugg idag!

Har varit en bra dag! Var såklart nerväs inför provet och satt och pluggade på det under svenskan/historian, men det var ändå mindre komplicerat än vad jag trott. Hoppas det gick bra! Vi fick sluta tidigare, och Lin ringde efter ett tag jag kommit hem. Vi var först hemma hos mig och åt och kollade på tv och sedan tog vi en promenad. När vi kommit hem fixade vi oss o fotade. Lägger upp lite foton snart.
Ska nog se ett gilmore girls avsnitt och sedan sova. Läsa lite i engelskaboken också kanske. Är verkligen glad att provet är över! Pjuh.

Imorgon ska jag antagligen träffa Lin och på lördag ska jag på bio! Ska bli kulkul. Godnatt!

promenad







Varit på promenad med lin, jättekallt!!!

onsdag


Hej! Har haft en rätt bra onsdag. Hade min argumentation, gick okej tror jag. Var jättenervös innan och det är verkligen skönt att ha det gjort! Fick reda på att mitt geografiarbete om turism gick jättebra, och då blev jag glad såklart! Fick en minipresent av mamma för att det gått bra och jag kämpat.
Idag har jag annars mest pluggat samhällskunskap. Har prov imorgon! Kommer vara väldigt nervös. Håll en tumme imorn klockan 10.25 - 11.20. Kan behövas! Har tänkt lägga mig tidigt idag, eftersom jag börjar 08.10 imorgon! Gäsp. Nu blir det lite rooibos te. Ciao!

god natt


säger jag, kenny och gunnar.

godkväll


Har varit fint ute de senaste dagarna! Har dock bara haft tid att fota från balkongen..

God kväll, god kväll! Har pluggat en massa samhälle idag. Imorgon är det geografi argumentation och i övermorgon samhällsprov!! Så det är bäst att plugga, plugga och plugga lite till, det är trots allt värt det i slutändan. Även fast jag inte alls tycker att det är roligt att läsa 50 sidor om ekonomi i en rätt dåligt skriven bok.

Paris II


Dagen började med hotellets frukostbuffé


Sedan tog vi oss ut för att titta i staden.


Sofia o Kicki


Moi!


Det var soligt och fint!






Hej hej


Sofia, jag, papi


Vi gick och tittade på Notre Dame (utifrån)



Fåglar


Pappa




Kicki


Dags för fika!


Man kunde sitta och titta på Eiffeltornet


Jag köpte två fina vykort. Pappa, sofia, jag





här kunde man köpa alla möjliga små saker






Dags för lunch på en italiensk restaurang (sofia ger mig onda blicken)


Restaurangen hade kastruller och stekpannor i taket


Vi hittade en affär med en massa fina hattar i! Blev dock inte denna basker som fick följa med hem.


vi kollade i lite affärer


och strosade mot hotellet


cool dörr


Dags att vila på rummet






Till middag blev det en herrans massa kött..tallriken var för två personer. Min och Sofias tallrik blev inte tom.


Sedan blev det te på hotellet!


Dags att sova! men först titta på eiffeltornet från balkongen.

i saw a shadow touch a shadow's hand

Hejsan hejsan! Kom hem för en stund sedan, slutade rätt tidigt idag. Men måste plugga en massa samhälle idag...fick förresten tillbaka matteprovet vi gjorde innan lovet, fick VG! Blev jätteglad eftersom jag trodde att jag knappt skulle få G...men innan samhällen blir det något att äta och så ska jag läsa i nya ELLE.


jag behövde se lite bilder från sommaren idag.





























mycket

Hej. Idag har jag jag gått en promenad till fältan med mamma, köpt underkläder, skolblock + almenacka och så handlade vi lite mat. Har förberett mig för geografiargumentationen som jag kanske ska ha imorgon (fast vi kommer nog inte hinna med alla grupper så jag kanske kommer göra på onsdag istället, jag vet inte..). Har pluggat lite nu på samhällen, men det är väldigt mycket så känner mig lite stressad. Och så måste jag läsa klart engelskaboken så att jag kan komma på tre diskussionsfrågor och så måste jag skriva ner en massa ord och översätta dem. Lite mycket nu i början för min del känner jag.

hey man



Lin kom över och vi nördade oss framför crash, pratade, åt. bra att bo riktigt nära varandra alltså.

frusna hallon

Mamma bakar mazarintårta och jag värmer frysta hallon och blåbär. Ligga i soffan och äta framför tvn. Yummie.



Jag och Marilyn i Paris


hello hello hello hello, goodbye goodbye goodbye goodbye

Hej. Det är hemskt kallt idag. Vill krypa ner i lager av täcken och inte gå upp. Om man går utan vantar så fryser händerna av. Känns det som. Jag vill hellre ha -10 och snö än 0 gradig och slask och tö, men såhär kallt? Jag vet inte. Nu måste jag plugga samhälle. Känns inte som fredag idag. Är jättejättetrött.



when tomorrow comes

Hej! Imorgon är det första dagen i skolan. Har i och för sig bara en lektion och efter det ska träffa min geografigrupp i typ en timme, så det är inte så mycket. Men ändå. Inge mer lov. Det blir åtminstone helg snart, och så får man träffa alla igen.

Idag har jag pluggat geografi och samhälle, och så köpte jag en kofta och hittade ett par skor som jag kanske ska köpa. Nu blir det ett avsnitt gilmore girls och sedan sängen.


and the leaves that are green turn to brown. and they wither with the wind. and they crumble in your hand.



Har varit med finis linis idag, nästan hela dagen faktiskt. Inte illa! Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på tv. Godnatt!

2009 januari-augusti

januari




Jag,pappa,Kicki, Sofia, Lisa, Eva, Nilla, Bengt o Michel tog en tripp till Nice för att fira Evas födelsedag (överraskning!)


Jag åkte in till Astrid Lindgrens sjukhus för operation


Jag köpte min finfina kamera!


februari

Februari var en trött månad. Var hemma väldigt länge efter skolan och jättejättetrött



Det blev en hel del läsande, tecknande och musik-lyssnande




Det var en hel del snö


När jag blev lite bättre försökte jag gå på en del promenader. Här med Magdalena.


Bakade.


Kameran användes flitigt.


På promenad med Lin.


Jag orkade lite mer, här fotade jag med Lin!


Solen började komma tillbaka


mars

man ville mest ligga nerkrypt under täcket


såhär kunde jag se ut


Fikor



te på balkongen




promenader


kollage.
april

solen värmde!


Påsken kom!


Pappa fyllde år!


Lunch hos Johan och Magdalena


Fotokväll med lin


Saker började flytta från Lidingö huset


Fyverkerier!


Varmt och soligt. På promenad.



maj-


grönt ute!

Det började bli mycket kartonger i huset


påväg på middag. enda gången vi lyckats glömma nycklarna så att vi faktiskt inte kom in i huset på natten.


Hejdå huset!

juni, juni


Sommarlov! Smultron som tecken på sommaren




Lin och jag var på Lasse Lindh i kungsträdgården


Lunch i tessinparken


fotade med lin






var på landet

agusti

var på madonna!


och zoe med lin



gick på popaganda med lin!

såg lykke li..


..och Deportees..


..och MGMT!


gröna lund med lin!


jag o lin

Paris I




Jag och Sofia väntar på Arlanda


Paris närmar sig!


Väntar på bagaget


När vi kommit fram blev det drink på hotellet


Utsikt från balkongen. Godnatt Paris!

hemma aaa aa



Hej! Jag är hemma från Paris! Det har varit en bra resa, men nu är jag så trött så jag måste hoppa i säng genast. Senare kommer självklart bilder och uppdatering!

in paris

Hej, jag är i Paris! Man ser eiffeltornet från fönstret och idag har det varit kallt, men tidigare i veckan var det sol. Det är vackert här i Paris men idag blir det packning, för det är dags att åka hem imorgon. Kanske skriver då. Hoppas alla har haft det bra, puss o kram