SEGA BLOGGEN

Tänkte skriva blog igår, men det gick inte, hrm. Men nu går det i alla fall:) Hade en kul dag med lin igår och har även haft det idag. Och imorgon ska Lin sova över. Jippie! Vi kommer ha superkul. Så det kommer bli kul. Och tror att jag, Lin, Alice, Niki och Sandra kanske ska kolla på O.C tillsammans vet inte. Vi får väl se!
Nu ska jag gå till Lin, sen ska vi ut o busa:) Eller bara gå, gå, gå!!

Puss och kram!! Ciao<3


DAG MED LIN

Idag har jag bara varit med Lin. Nästan. Blev väckt av mamma, vet inte vilken til vid 11 kanske. Hade åter igen drömt drömmar om Lin och killar hihi. Och Sofia, pappa och kicki, ni var med förra natten. Fast det var inga jobbiga drömmar. Efter lunch/fruktost städade jag i mitt rum. Är dock inte färdig. Jag pratade med Lin och vi bestämde oss för att ta en promenad, eller egentligen var det Lin som ville det och jag följde med tillslut.
 
Det var ganska skönt, fast det hade inte varit det om vi hade tagit en långpromenad till strandvägen och runt stans osv som Lin först ville. Sedan har vi varit med varann tils typ nu. Hade rooligt:) Idag var det andra gången jag spelade Betapet, har försökt tidigare men inte fattat haha.

Vet inte vad som händer nu, ska väl sitta här en stund, eller kanske titta på tv och städa samtidigt eller sova. See you later! Ciao!<3



FIKA OCH MELODIFESTIVALEN

Första dagen på sportlovet alltså. Eller man kan ju säga ett det var igår. Jaja. Igår, när jag kommit hem undrade Lin om jag ville hänga med till stan, självklart:) Så vi drog först till söder, där Lin köpte en tröja. Sedan åkte vi inte till stan igen, det var kul, som alltid:) <3

Senare på kvällen hängde jag med Lin hem till Niki, där även Alice, Emelie och Sandra var. Det var trevligt:) Jag tror vi bara stannade där en och en halv timme eller något sånt, och sedan gick jag och Lin till 7-eleven och köpte en Pepsi att dela på. Yummie. Så gick vi til busshållsplatsen där det var 7 minuters väntetid men det gjorde inget för Lin satte på musik på mobilen och så dansade vi, jaa så kan man också göra;) Mycket fint.

Så kom bussen och vi åkte hem. När jag kom hem satt mamma och kollade på Jordan rättsläkare, jag joinade och sedan kollade vi på slutet av 4 begravningar och ett bröllop. Gullig film:) Men Huge Grant såklart.

Somnade i alla fall sött ochoch blev väckt någon gång vid tolv idag. Så skönt att sova ut alltså. Idag ska jag först nu vid fyra fika med mamma, johan, micke, magdalena och cissi och senare idag kolla på melodifestivalen med lin:)

ska dra, puss och kram, ha det bäst! Ciao!<3


2 PROV

Idag har jag bara varit på två lektioner, dem jag hade prov på. Hade ont i huvudet och mådde illa imorse så jag sov istället och gick på de två sista lektionerna - då jag hade prov. Matten gick sådär, svarade på nästan allt men inte riktigt. Man kan ju säga att de har känts bättre..på ett matteprov alltså.

Engelskan kändes däremot mycket bättre! Svarade på alla glosor förutom en eller två, det var ju skitbra! Det kändes i alla fall väldigt bra. Ska antagligen ut på stan med Lin! Hon ville ha en tröja hon sett på Söder, när vi var där förra gången, så vi åker väl dit. Och så får vi väl se var det slutar:)

Nu ska jag nog lägga mig och slappa framför tv:n, fick sluta en timme tidigare än vad jag skulle gjort, skulle egentligen slutat om 7 minuter, fast fick ju sluta tidigare p.g.a prov, så skönt!

Puss och kram, Ciao!<3

SÖTA PUMPS



De här pumpsen från Din Sko var riktigt snygga!

SOLISAR<3

Här är mina lovely solglasögon. Tillför verkligen något nytt till garderoben (dock tagna med en inte så bra kramera).


LYCKAD SHOPPING

När jag och mami kom till fältan kollade vi först på Crispin och Scorett. Jag skulle nämligen gärna vilja ha ett par stövlar, mörkbruna, men ett par snygga på Crispin har en i min ena klass, inte så jättekul att ha samma, men skulle i alla fall vilja ha ett par liknande, typ. Men det är nog lite försent nu, men kolla kan man alltid göra:)

Vi gick i alla fall vidare till H&M(eftersom jag ville kolla på jeansen jag sett)  och det slutade med att jag köpte ett par vita jeans, en vit klänning( den med prickar) och ett par till knästrumpor(såg den färgen jag ville ha!). Kände mig nöjd och varm och vi gick o fikade, mums!

Efter det gick vi in på Lindex, eftersom mamma ville kolla efter ett linne och jag såg en klänning som det bara stod MARIA på så den bestämde jag mig för att prova. Tog även med en blå kofta in och det slutade med att jag köpte båda! Och mamma ett linne. Så det var verkligen lyckat, till bra priser också. Ibland kan man verkligen hitta saker där man inte tror de finns.

Och idag är det då O.C, men måste plugga har matteprov, den svårare delen(och den man får använda miniräknare på) på fredag samt engelska glosprov då vi har förhör på typ 80 - 90 glosor, fast jag måste plugga på 125! Om jag vill ha VG/MVG. Tror jag ska plugga lite engelska nu faktiskt.

Bilder kommer när kameran mamma beställt anländer!

Lycka till med shoppingen, Ciao!<3


UPPFINN EN "TA BORT SNÖ OCH KALLHETS MASKIN", TACK

Hallå i stugan! Ärligt talat, hur kallt är det ute liksom? Ja, HUR KALLT SOM HELST!! Dagen har väl varit helt ok, fixade min SO grej och lämnade in den...skönt. Och tog beting istället på svenskan. Skönt det med:) Efter som klockan är så lite tror jag att jag ska åka ner till fältan, kolla på lite kläder på H&M! Vad kan vara bättre en dag som denna? Och dessutom ska jag hjälpa mamma och handla middag och sådära. Goodie goodie!
Idag har vi varit jättefå i klassen, jag tror det var 6 st borta, som var sjuka. Usch och fy! Men nästa vecka är det ju iaf sportlov. SPORTLOV! Skitskönt faktiskt. Jaja, ska sluta tjata. Ska dra, måste gå på toa :O ;)

Puss!!

Ciao!<3

KLAR MED SO

TACKOLOV. Är äntligen klar med mitt SO - arbete, det var verkligen jättejobbigt idag, eftersom jag är så trött! Tisdagar är jobbiga...är alltid så trött. På fredag har jag matteprov och engelska-glos prov. Hrm. Alltså kommer jag behöva plugga onsdag och torsdag. Men på fredag tror jag att jag är "ledig" och det är ju bara såå skönt! Och så helg <3 Och så sportlov!! Säger bara ett ord - JIPPI! Som man längtat.

Ska dra, e skit trött.

Dröm söa drömmar, Ciao!<3

LITE SMÅTT OCH GOTT

Idag har jag faktiskt köpt mina solbrillor. De vita från H&M<3 Så nu har man tre st att välja på under sommaren, om man inte köper fler såklart;) Köpte även två par Overknees. Ett par svarta och ett par svarta! Plus att jag köpte ett par tights, alltså ett par lite tjockare gråa strumpbyxor, typ. Funny bunny! Skulle vilja ha ett par typ bruna, mörkbruna halvhöga stövlar. 6 par skor nu då..

Usch, snart behöver jag klippa mig. Håret börjar bli så där långt, vilket är jättefint på vissa, men håret blir så tungt. Nej, du föredrar jag det heller med mer volym och fall. Är sugen på någon ny frisyr. Vi får väl se:D

Jaja, ska dra till dansen snart..fast ska inte dansa:P Ska kolla på lilla lin, lindansaren! ;D

I LIKE!

1.2.3.

Snygga plagg från Tjallamalla:

1. Denna collagejacka från Christina Wessen med dragkedja i svart/vit rutigt tyg med mudd i linning och ärmslut är riktigt snygg:)
matrial: bomull
färg: svart/vit
pris: 700kr

2. Den här klänningen med draperad byst och utanpå fickor, även den från Christina Wessen är ju hur snygg som helst!
matrial: bomull
färg: svart
pris: 650 kr
3. Det här linnet med rosettliv ä rju hur söt som helst!
material: polyester
färg: svart
pris: 495kr


Vill ha!<3

MÖSSAN<3

Vill ha min mössa...den är i NY just nu. Saknar:P <3

SNÖBOLLSKRIG IDAG

Ingen engelska alltså. Eller beting, läs i boken eller öva till provet. Självklart gick jag hem eftersom det blev 2 timmars lunch. Skönt! Idag istället för mentorstid ska det vara snöbollskrig, och lärarna ska vara med typ. Haha! Jag ska i alla fall köpa en brownie (eftersom jag igår desperat letade efter en brownie, men inte hittade någon) och en varm choklad och kolla på, sen kanske jag är med;) Hihi vi får väl se!
Förutom det är det dans idag, fast tror inte jag kan vara med eftersom jag blev jättesjuk förr förra gången efter det eftersom jag hade förskyldning i kroppen , vilket jag har nu med + att jag har ont i ryggen. Måste gå nån stans. Jaja.

Puss och kram, Ciao!<3

LISTA - CHECK

Lista - Check!

Senaste gången jag skrev den här listan var det den 2006-okt-26 @ 19:15:30. Om det är ↑( pil uppåt) har jag köpt det/den och då tar jag bort det nästa gång(om jag inte vill ha fler). Är det en sak som jag inte har köpt än men fortfarande vill ha är det en → ( pil åt sidan) och är det en ny sak är det ett ♥. Vill jag inte har det längre sätter jag först en ↓(pil neråt) men nästa gång jag gör listan tar jag bort det. Här kommer listan:



Det här vill jag ha NU!:
-Massa klänningar!! ↑ →-Har i alla fall några mer i samlingen nu:)
-Långa svarta tröjor!! ↓  - Nej, nu när det blir sommar vill man ha mer sommriga kläder!
-Långa tröjor/tunikor i olika färger!! → - Alltid bra att ha.
Fler svarta, vita och andra fina färgade linnen!! → - Kan man få för många?
Vita och svarta shorts!! → ↑  - Jovisst vill jag fortfarande ha det, men har faktiskt beställt ett par khaki gröna!
Svarta pumps!! →  - Yeah.
Mysiga tjocktröjor! → ↓  - Nja, vill ju börja ha sommarkläder! Fast samtidigt är det ju fortfarande kallt...Brr.
Guldiga pumps!! → - Inte det nödvändigaste fast skulle gärna ha ett par!
Ankelboots!! ↑ →  - Har faktiskt ett par! Fast vill ha ett par röda från Rizzo...
Mössa!! →  - Ja, eftersom jag tappade min i NY:(
Sjal!! →  De är alltid mysigt.
Svarta, ackade ballerina skor→  - De e såå fint:)
Gubbshorts!! → Ja, fast snart vill jag nog inte det längre:P
Fina underkläder → - Vill köpa nu nu nu!
Massa fina koftor!! → - Jättegärna!
Jeans!! → Of Course.
Massa halsband!! → Jovisst.
Svart och vitt hårband!! → Ja, fast inte lika mkt som förr.
Svart nagellack ↑  - Köpt!
Hål i öronen (svarta örhängen isf.)↑ - Gjort!!
Skor:
-Ett par röda lackskor från Nilson, lite klack
- Ett par svarta lack med låg klack, Vagabond♥
- Ett par svarta, höga, lack från Vagabond♥
- Ett par vita loafers, finns på Scorett:)
Solglasögon - H&M ♥
Grön väska - H&M ♥


Och lite( eller nej förresten, mycket!) till :o)

Resultat:


Hjärtan : 6st   ( 5st)
Uppåtpilar  : 5st  (2st)
Sid pilar → :  17st (16st)
Neråtpilar ↓:2st  (0st)

Alltså:
Jag har fler nya saker jag vill ha och även fler uppåtpilar, vilket är bra eftersom det betyder att jag köpt det jag ville ha. Sidpilarna är ju förstås många och neråtpilarna är också faktiskt fler, två sycken. Nu när det går från höst/vinter till vår/sommar ändrar man ju lite klädesstil.

Grönt är skönt

söta väskan!!
Vill ha denna ursöta väska från H&M! 98 kr bara. Tror jag ska köpa den..fast när jag skulle beställa den skulle den komma v. 18 så jag kanske köper den senare. Men jag ska lungt köpa denna lilla sötnows:)

POFF - NU ÄR DET MÅNDAG IGEN..

Usch för matteplugg. Idag måste jag plugga, plugga och plugga. Ska snart göra det.. Har nämligen prov imorgon. Blä.
Idag har det i alla fall varit en helt okej dag, både Josefin och Cornelia var sjuka. Krya på er!
Dagen började med att jag först gick fel, fick för mig att vi skulle ha NO första lektionen , men icke! Vi hade ju Wilfred såklart. Lärde mig faktiskt att göra ett knapphål idag! Duktigt, duktigt! Sedan började jag planera, eftersom nya temat är "pop-konst". Bestämde mig tillslut för att göra ett linne med något coolt mönster, men hann inte börja. Sedan var det håltimme. Då stack jag hem och satt vid datorn typ. När jag kom tillbaka till skolan var det dags för matte, där vi mest övade för provet(som är imorgon och på fredag).Och efter det var det lunch. Det var typ spaghetti och falukorv( lite spec. kombination men helt ok) och som tur var fanns det ketchup. Då blir maten godare:) Sedan var det dags för NO. Det var inte något speciellt, vi gick igenom sidorna vi skulle läst tills idag och jag hade faktiskt gjort det. Sedan var det sista lektionen, skönt! Engelska var det. Det vi gjorde var : lånade en engelsk bok(om man inte redan hade en), läst och i slutet övade på glosorna(eftersom vi ska ha glosprov på fredag! :O
Sedan slutade jag och det kändes riiktigt skönt(inte för att det inte brukar göra det;)). Och nu sitter jag här..fast jag har varit hemma ett tag. Ha en trevlig dag! Puss och kram

Ciao!<3

NEHE OKEJ

Nehe, jag hade visst läst fel - inget Sofies mode:( Jaja life goes on;)


ARGH!

Hrm, blir så irriterad, kan inte skicka gb:n just nu "Server to busy". BLÄ.

HALKA NER FÖR TRAPPAN = USCH

Nej ,jag gillar inte att halka ner för trappor. I det här fallet var det inte någon lång bit, men en liten bit. Usch och fy. Gjorde i alla fall inte illa mig, fick lite ont ett tag bara :P
Jaja, puss och kram!¨

Ciao!<3


RESEBILDER DEL III

Några bilder från när vi hade kommit tillbaka till New York. <3

stoor julgran
Denna otroooligt vackra och storia julgran fanns vid Rocker Feller Center(där även många åker skridskor!)
wsöndag
Ja, man kan säga att söndagsbilagan var ganska tjock.
sjuk
Eftersom jag var sjuk och osminkad gämde jag mig under min mössa!(som jag även tappade på Bloomingdays:(.....)
jummi
Mumsig stad av choklad!
LOVE
Sista bilder får bli denna - på mig och Sofia och den stora LOVE satyn. Man ÄLSKAR ju bara New York.

RESEBILDER DEL II

Här kommer då bilder från varma Florida! <3

söt frukost½
Jag, Lisa och Sofia första morgonen på det söta frukoststället - Spoon Bills Cafe!
frukost!
Spoon Bill Cafe - frukoststället!
jag!

in the pool
Gissa vem som är jag, Lisa och Sofia!
nyår!
Nyårsafton - alla vi tre med klänningar vi kpt i New York (även mina ursöta skor!) <3
ja o lisa
Jag och Lisa!
vi tre!
På resturangen (och ett tag lät fyverkerierna som bomber!  dessutom var det nnan tolv...).
on hte beach
Jag och Lisa på stranden vid hotellet(fast det gick dock inge bra att bada där eftersom det var exremt mycket äckligt sjögräs!). Det var där jag och Lisa åkte trampbåt:)
pooleb!
Så jag gick till poolen isället:D
resturang
Här äter vi lunch. Mums!
snartdelfiner
Snart ska vi bada med delfiner(er ni min pappa någon stans på bilden?)på "theater of the sea" parken.
på delfinbåten
Jag på en båt där man fick se delfiner göra konster och sånt!
in the djungel
Jag inte the djungle:)
vill du klappa en haj?
Har du klappat en haj?
törstig
Ja, extremt törstig blev man av det varma vädret.
the team
Hela "bada med delfiner" gänget!
vi tre!!!
Självklart köpte vi sånna här tröjor! Nu påväg till resturangen!
yeah
Vi tre!
key west
Jag, Kicki, pappa och Sofia bestämde oss för att åka till Key West, Floridas sydligaste spets! När vi var där var vi närmare til Cuba än Maimi.. Lägg märe till att det finnsen Sverige fotbollströja i bakgrunden;)
daddy+jag
Jag och pappa på ett lunch ställe i Key West, jag kan säga att jag var vääldigt förskyld, kunde knappt prata..

RESEBILDER DEL I

Här kommer lite bilder från de första dagarna jag var i New York. UNDERBART!ja o syrran
Jag börjar väl då med en bild som faktiskt är taget på planet, på mig och min syrra!
NY!time!
Time Square, platsen med mest reklam, hur coolt som helst!
hotellet!
Det här var då hotellet, The Warwick Hotel!julgran!
Och en julgran hade hotellet självklart! Eller det var snarare julgransprydnader med gran(eftersom man nästan inte såg själva granen för att det var så mkt prydnader)hotellet
Efter en dusch var det dags att fixa sig för att sedan gå ut på resturang första kvällen!vi tre!
Redo för att gå ut i det ganska kalla vädret.hela gänget
En bild på hela gänget(+ en av oss två kompisar som bor i NY) på Johan och Mickes födelsedag!på jom födelsedag
Jag och Lisa!
jag
Jag på frukoststället Lindy's där pannkakorna jag åt till frukost faktiskt var lite för mycket och faktiskt inte särskilt goda.
sweete calista
Söta Calista som är Lisas mammas ,killes ,dotters ,dotter!ci rew!
Apelsinjuicen var i alla fall god!
hihi!
Ute på shoppingrunda i den stoora staden!klänning provning!
Vi gillar att prova klänningar!
j ao lisa
sta dag på hotellets frukostbugge. Yummi!
4
Sofia, Lisa, Jag och Johan i NY!
vi gillar klänningat
Jag, Lisa och Sofia på Macy's, och mycket klänningar fanns det där!

Hos daddy

Då var det alltså helt plötsligt lördag, snart söndag, snart dags för skola igen! Tiden går ju så snabbt. Idag har jag gjort lite alltmöjligt´, varit med familjen:) Detta har gjorts:
- Gått upp nästan precis efter jag vaknat - bra jobbat!
- Lyssnat på tracks på p3:)
- Varit på Bauhaus
- Varit på fika hos några som heter Patrick och Ruu(stavas?:))(och den snart kommande bebisen!)
- Ätit våfflor!
- Handlat
- Sett Melodifestivalen
- Ätit godis( oj oj oj)
- Ätit "middag".
- Kollar på hus i Frankrike
- Satt mig här.

Jaa, det var väl det mesta.Ska snart ta och gå och lägga mig. Puss och kram o sov sött utan några mardrömmar:)

Ciao!<3

BRILLOR MÄ STIL

Well, I really like them. Vill ha vill ha vill ha! Från H&M, 79:50kr

BRILLOR MÄ STIL

SKOLDAG

Jaha, då var man hemma igen efter andra skoldagen i veckan. Skönt! Är ganska trött, och suck, måste plugga matte senare. Har matte prov nu på tisdag(G-delen) och ännu ett på fredag(VG/MVG - delen). Nej, just nu känns det inte roligt - inte för att det brukar göra det, men det känns tretusenmiljardersbiljarders mycket jobbigare än alla andra gånger. Hade btw Spanska prov idag. Det kändes bra faktiskt! Jag vet att jag inte hade rätt på alla ord i vissa meningar, men jag kunde alla glosor! Jippi!
Efter lunch skulle vi ha gymnastik, men det visade sig att Christer hade ställt in alla lektioner. Hrm. Fast det gjorde inget, skulle ändå inte varit med. Så jag satt först ett tag tillsammans med Josefin, Cornelia, Lisa och Cajsa, som inte går i samma "bokstavsgrupp" som jag men när de började drog jag faktiskt till Fältis! Gick omkring hade två mål - 1. Kolla efter present till Kicki(fyller år igår). 2. Kolla efter kläder till mig:D Jag såg faktiskt en hel del snygga saker på H&M, bla. hade de massa jeans. Man får väl kolla någon dag, det H&M - fanet jag är. Ska ta och lägga mig och vila tror jag, är jättetrött!
-   -
  O           -GÄSP

Ciao!<3

ALLA <3 DAG

Idag är det ALLA  DAG! Gud så mysigt:) Har just gjort ett litet alla  dag kort till min kära mor som alltid är så gullig och snäll:) Har klistratpå gelehjärtan(okej, smultronhjärtan)och så:) Funny bunny. Hade en helt ok dag i skolan och efteråt åkte jag direkt till Ropsten för att träffa Lin! Jag tänkte först att hon skulle komma upp vid Liningöbanan(hjärnsläpp) men sen kom jag på att hon kom från bussarna så det var hon som satt där på bänken när jag kom fram. Hihi. Sedan åkte vi in till stan och gick till Wienerkonditoriet(ska bara påpeka att min snart 86-åriga farmor och farfar har varit där när de var unga och att de kommer ihåg det, pratade med dem nys:))eftersom Lin hade sett en söt maripantårta - och yes, it was true. Den var hur söt som helst, blev förälskad(om man nu kan bli det i en tårta, hrm) och vi köpte en sån att dela på och varsin kopp kärlekste(ultimat kärlek idag, tack). Det var jättemysigt. Sedan gick vi och letade prao till Lin, dock inte så jättelyckad, men hon kanske har hittat ett, eller två. Sedan, eftersom jag ville ha gelehjärtan gick vi in på T - jarlen påväg till tunnelbanan, där det var hur fullt som helst! Jag råkade typ gå in i alla med min väska, men det var nog inte bara jag som gjorde det:) Samtalen var väl mest " Oj, förlåt" "Nej det är lugnt". Eller: " Tre för 5kr. Hmm." "Jaa, och tre lime för 10kr..hmmm". Om man tjuvlyssnar lite^^
Vi sprang ner för rulltrapporna eftersom Lin trodde det var Ropsten fast det var Mörbycentrum. Haha. Sitter hemma och ska ta en kopp te och lägga mig och slappa eller nått...fast jag måste plugga..SUCK. Och idag fyller Kicki år GRATTIS!!

mumsEn sån här bakelse åt jag och Lin<3

Ciao!<3

TVÅ MED STIL

ashley olsen, snygginglindsay - den coola


De här två
tjejerna(Ashley Olsen & Lindsay Lohan) har riktigt cool stil. Vardagligt och avslappnat - men riktigt snyggt.

BAKA KAKA

Japp, it's true. Jag håller just nu på att baka en kladdkaka! Eller någon på glutenfritt recept så att mamma också kan smaka sen. Just nu står den i ugnen. Mums! Längtar! Idag har det inte hänt mycket alls har gjort som jag brukar göra när jag är hemma under enskoldag, alltså ta det lugnt och kolla på tv och sitta vid datorn om jag orkar. Trevligt trevligt:) Just nu lyssnar jag på den lista som jag brukar ha på "repeat", fast jag brukar lägga in nya låtar då och då. Här är den:

1. I Turn My Camera On - Rock Kills Kid
2. The End's Not Near - Band Of Horses
3. I Will Follow You into the Dark - Death Cab For Cutie
4. Did you give the world - Doris 
5. Utan dina andetag -Fairytale  
6. Over My Head (Cable Car) - The Fray 
7. Goodnight and Go - Imogen Heap
8. Heartbeats - José Gonzales 
9. honey and the moon -Joseph Arthur
10. Star Mile - Joshua Radin 
11. Mad World (ft Gary Jules) - Michael Andrews  
12. My Heart - The Perishers 
13. Two Beds And A Coffee Machine - Savage Garden 
14. You Got The Love (New Voyager Radio Edit) - The Source Feat Candi Staton 
15. That Was The Worst Christmas Ever! -Sufjan Stevens  
16. Forever Young - Youth Group  
17.All Good Things(Come To An End) -Nelly Furtado   
18.Glamorous - Fergie 
19.Who Knew - Pink 
20.Wait a Minute (Feat. Timbaland) - The Pussycat Dolls 
21.
Look after you - The Fray


Mmm, har precis kollat på kakan och då stömmade det ut en gudomlig doft av kladdkaka. Jag säger bara: MUMS!

Puss och kram

Ciao!<3

TELEPHONE TALK

Sitter och pratar i telefon med Lin..såg nyss ett helt galet klipp med några "Crazed Nuna fan". En helt galen tjej alltså..haha. På onsdag är det Alla Hjärtans dag! Gud så mysigt:) Ska fika med Lin. Och sedan vara med mamma tror jag. Om hon orkar så kanske vi skulle gå på nog en MQ grej eller så ska vi bara se en typisk alla hjärtans dag film kanske. Jag får väl se:)
Ska dra. Have a good night!

Puss och kram. Ciao!<3

THE BIG QUESTION - SEMLA OR NOT

Har precis ätit lunch. Någon pasta med köttfärsås, du vet sån där fryst. Fast god var den:) Och i skafferiet vet jag att det finns semlor...då kommer den stora frågan. Ska jag ta en semla eller inte?
TO BE CONTINUED

Idag har jag varit hemma. Eller jag är ju fortfarande det såklart men hemma från skolan. Jag får se om jag går imorgon. Ska plugga lite idag hade jag tänkt. Det brukar ändå inte gå något bra på tv på måndagar.

Om man hade pengar la la la la la la la la la la la la la la la.

Just nu vill jag ha 5 par skor. Hrm. Och massa kläder. Hrm. Och massa saker! Jag och mami har kollat i H&M - katalogen och det finns en del som jag skulle vilja beställa - och kanske ska. Jippi i så fall.
Fast man vet aldrig, förra gången jag beställde hem från H&M var nästan inget av det jag beställt som jag tänkte mig. Men men, vi får väl se:)

Ska gå och hämta en semla. Ciao!<3

SOMMARKÄNSLOR

Blev inspirerad av Josefin och Cornelia av alla härliga bilder de lagt ut på bloggen och eftersom jag har extrema sommarkänslor just nu så lägger jag ut lite sommarbild.

HÄR KOMMER SOMMARBILDER/SOMMARMINNEN:

jag!
Vi kan ju börja med en bild på mig i bara shorts och sköna sommarkläder, med brillor och allt. Äkta sommarkänslor.
jag på rsturangsommar'
Jag i Vadstena på resturang / Jag och Sofia i Vadstena där med.
ridning
Ja, red islandhästar gjorde jag också. Här är jag på bild med Geisli.
pool
Två ord - Jag längtar.
landet!
Utsiken på ena sidan från vår brygga på landet.
marstrand
Jag, Lin och Sandra åkte till Göteborg. Denna bild tagen på Marstrand.lin påväg till gbjag påväg till gb
Jag och Lin i bilden påväg till Göteboorg.
S O L
Lin och Sandra på första stoppet.
resturang
Och ett till blev det.
ajaj
Parasollet var då inte riktigt helt..
flumeride
Jag, Sandra och en pratglad Gbariell åker Flumeride på Liseberg.


säng o landet
Hrm, ja, jag och Sofia fotar lite konstiga ställningar ibland. Haha.
jag på balkongen
Jag hemma hos pappa, fotar mig själv.
sandra och ja på djurgården
Jag och Sandra på djurgården.
lin + pool = snyggt hoppja + pool=sant
Lin kom hem till mig(Hos papi) och hälsade på mig och min pool:D
katten kim
Då hade även katten Kim(som jag kallade den) adopterat oss! Vi har dock ej sett henne på länge nu.
lin på balkongen
Vi hängde ofta på balkongen(jag lin och sandra). Skönt på sommaren!
vi tre på grädet
Jag, lin och sandra på gärdet.



JAG LÄNGTAR TILL SOMMAREN. Punkt slut.

HÄNDELSERIK DAG?

Idag såg jag det sista avsnittet av Sex And The City. Nu har jag sett alla avsnitt. Och de är verkligen bra! Ett hett tips. Ja om jag ska sammanfatta den här dagen har jag gjort detta:

- Sovit
- Kollat på tv
- Sett de två sista avsnitten av Sex And The City
- Gjort korsord (ge mig iPoden:D)
- Legat i sängen och gjort ingenting
- Ätit lunch
- Kollat mer på tv och gjort korsord
- Ätit godis
- Suttit  vid datorn

Tja, ingen händelserik dag presic.....ännu! Vem vet vad som händer? Hehe.

Puss och KRam

Ciao<3

MARTIN STENMARCK VARNING



"Från fönstret kommer ljus som aldrig dör
och alla vackra människor dom bara kör och kör"




- Irma & Unos låt från melodifestivalen


SEX AND THE CITY TITTANDE

Vill verkligen inte vara sjuk längre. Just nu är jag jättevarm, jag skulle inte ens frysa om jag inte hade något på mig(fast det har jag;)). Nej, men det är verkligen jättejobbigt. Sedan blir det ju inte bättre av en rinnande näsa, nysningar, hostningar och framför allt inte feber. Och ändå går jag på alvedon. Hrm.

Min dag har mest bestått av Sex And The City tittande. Sov först till tolv, fast hade gått upp två gånger innan p.g.a katterna.
Sedan har jag bestämt mig genom en korsordstidning att jag ska vinna en iPod Mini. Man ska göra ett visst antal korsord osv. osv. och jag har bestämt mig för att vinna! Haha. Dessutom är det ett sätta att fördriva tiden.

Jag hatar att ha feber. Man blir trött och tråkigt, växlar med att frysa till is till vara så varm så att man kokar.
Blä. Blä. BLÄ BLÄ BLÄ USCH!

Ska checka in asos. Och på lördag är det melodifestivalen, det kommer jag antagligen kolla på.

Puss och kram, Ciao!<3

KLÄNNINGAR

klänning 1, asosKlänning 2, asos

De här klänningarna från Asos var riktigt snygga. I like! <3



FÖRSKYLD IGEN, SUCK

Jaha, då var man alltså sjuk igen. Det började efter dansen då jag kände av halsen lite och så blev det värre under kvällen. Idag stannade jag hemma. Men ska nog gå till skolan imorgon.
Har inte skrivit under några dagar, olikt mig. Men ibland blir det inte som man tänk det:)

Igår var det en bra dag (förutom att jag fick tillbaka förskyldningen) och dansen vi gjorde var rätt så kul. Det var till Gwen Stefanis låt Wind It Up. Och från ett till ett annat så ska jag baka till min mentorsgrupp tills på tisdag. Jag gillar att baka! Och det blir en överraskning vad jag gör..hihi:D

Idag är det i alla fall O.C, jippi! På reklamen verkade det ju i alla fall som det går bra för Summer och Seth, det är ju bra! Och igår var det de två sista avsnitten av Grey's Anatomy, de var riktigt bra! Synd att det slutar, men det skulle tydligen komma tillbaka den 14:e frebruari eller nått. Och så börjar desperate houswives igen, har ju sett lite vad som händer när jag var i USA. Det verkar i alla fall hända mycket i desperate housewives när det börjar.

Men nu ska jag gå, Johan och mamma sitter i vardagsrummet, ska nog gå dit och sedan kolla på O.C!


Ciao!<3

HELGEN

VIPS, så var det söndag. Sista dagen på helgen. Dessutom kväll. Hrm.
Det har väl hänt en del i helgen, fast jag har ändå tagit det ganska lugnt. Jag kan ju börja med fredagen:

Jag kom till pappa innan Sofia, det är ovanligt eftersom det brukar ta kortare tid för henne att åka hem. Och dessutom var Kicki där när jag kom hem, ännu en till ovanlighet. Men självklart var det trevligt. Jag tog det lugnt och kollade lite på tv och så och sedan när Sofia kom hem tillsammans med Mikaela började de göra sig i ordning och ca. 16:30 började jag att sminka dem. Då var Saga där också. Efter ett tag började det komma folk - eftersom Sofia skulle ha "Hollywood party", där de skulle klä ut sig till en skådespelare. Jag hjälpte till lite då och då, orkar inte berätta vad de gjorde under kalaset. Saga och Mikaela sov i alla fall över.

Lördagen var ganska lugn, jag vaknade nog vi 11.00 någon gång och sedan åkte vi till fältan där de skulle handla some food och jag och Sofia gick omkring i affärer istället. På Scorett träffade vi Josefin & Cornelia som kollade på skor, trevligt trevligt. Jag och Sofia fortsatte vidare och sedan åkte vi hem och tog det lugnt, men på kvällen kom Johan, Micke, Cissi och Magdalena på middag, det var väldigt trevligt:) Gick och la mig en stund efter att de gått.

Denna dag, söndagen alltså, började också lugnt och någon gång efter lunch kom Lin! Vi gjorde lite olika saker, gick bla. och köpte lunch till Lin(en banan och ett bröd, aj aj Lin!) och två paket mums - mums till familjen Ottosson. När vi kom hem visade jag lite av resan, New York - Florida. Efter det gick vi till datorn och jag tog en mums-mums:) Och när Lin skulle smaka så tryckte jag upp den i hennes ansikte, haha! Fast jag fick tillbaka, hehe. Hon åkte hem och jag följde med henne till lidingöbanan(och vi lyckades att inte halka, grattis!. Gick hem och åt middag ochg blev sedan skjussad till Gärdet. Jag och mamma satte oss och kollade i H&M katalogen<3

Men måste dra, puss och kram,

Ciao!<3

YOU ROCK GIRL

christina!
Christina har inte bara den fantastiska rösten, hon har även snygg stil. Ovan, snygg som alltid.

OM MAN HADE MER PENGAR, TYP 1MILJON MER

Äntligen FREDAG! Gud så härligt. Är hos pappa just nu, och det är idag som Sofia ska ha sitt kalas. Ska tydligen sminka henne, Saga och Mikaela, det kan ju i och för sig bli kul:) Sedan ska jag typ bara hjälpa till allmänt.

Igår var jag och Lin på stan, först åkte vi till söder och vi kollade runt i lite olika butiker, jag hittade massa klänningar på Tjallamalla som jag gärna skulle vilja ha, även en tröja(blus kanske det var, kommer inte ihåg:P) fast de kostade från 500 - 600 kr så de vill jag inte köpa för mina egna pengar. Försökte hitta något på rea, men jag tror jag var ute lite sent. Sedan åkte vi nte till stan igen och vi tog en varmchoklad(jag) och en kaffe(lin) take away! Dessutom stod Martin Stenmark och sjöng live, så högt att det var andra som tog vår beställning utan att vi märkte, hrm. Men vi fick våra take away tillslut! Sedan gick vi hem och på vägen gick vi in på 7-eleven där vi delade på en brownie. Mums! Sedan när jag kom hem värmde mamma lite mat till mig och så kollade vi senare på Medium.

Idag började vi med gympa. Vi väntade 15min men vår gympalärare kom inte, så vi gick (vilket jag tyckte var väldigt skönt eftersom jag igår fick värsta hostan som lät som om jag varit passiv rökare i hela mitt liv, det var något med luftstrupen sa mamma).Sedan var det lästid, vilken var helt onödig eftersom nästan alla satt ute i korridoren och "läste" = pratade. Efter det var det spanska, där jag försökte öva till spanska till spanskaprovet som är nästa vecka. Och efter det var det matte. Har inget att säga om den lektionen, inget speciellt liksom. Vi hade lunch efter det och sedan sista lektionen - svenska. Då fick vi läsa en text och svara på frågor, ganska tråkigt. Vi var väldigt få i klassen också, det kändes lite ovant. Sedan slutade vi, 13.30, hur skönt som helst!

Men ska dra, skriver kanske senare.

Puss och kram,

Ciao!<3

IBLAND KAN ÄVEN KÄNDISAR MISSA...

Jag tycker att Sienna Miller brukar ha riktigt snygga kläder och en schysst stil men det har var lite för mycket..verkligen flopp för mig! Vad tycker du, flipp eller flopp?

nej tack, sienna miller

INTE UTAN MIN KAPPA

Nej, Christina Aguilera verkar gilla sin kappa. Det känns skönt att veta att någon kändis faktiskt kan visa sig med samma plagg några gånger.

inte utan min kappa - cristina aguilera

JAG KAN INTE ÄTA NUDLAR

Inte idag i alla fall. Allt ramlar ned i knät haha. Idag har det varit en okej dag, började dagen med "Mitt drömrum" med Wilfred. Den lektionen var helt okej, lite långtråkigt kanske. Efter det hade vi B-spårk, alltså spanska för mig. Pluggade så mycket som möjligt till provet som vi har nästa vecka. Hrm"/ Sedan hade vi lästid då alla var jättehungriga. Som tur var det lunch efteråt och när vi suttit där ett tag skyndade vi oss iväg till gympan.

Vi kom i tid. Först skulle vi ha Volleyboll men eftersom de hade bytt salar så fick vi göra skidskyttstafett. Det var hur jobbigt som helst. Antingen har jag extremt dålig kondition eller så var det bara jobbigt.
Först skulle man springa fyra varv (man sprang utanför koner) i en ring, sedan skulle man träffa fyra koner med fyra bollar, så många bollar man missade skulle man springa ett till varv på + två till. Alltså, missade man alla koner fick man springa sex varv till! USCH. Hur jobbigt som helst. Och alla i laget skulle göra det två gånger var och när jag hade gjort det smakade det lite blod i munnen, jag var anfådd och alldeles slemmig i munnen. USCH igen..sedan hade vi iallafall teknik, vilket var ganska lugnt och hyfsat roligt faktisk. Fick lite nytta där från Wilfreds lektion. Sedan slutade vi, skönt! Och snart ska jag och Lin dra till söder, myspys. Skriver självklart ikväll(tror jag:)) annars imorgon. Puss och Kram,

Ciao!<3

FÅGEL, FRUKT ELER MITTEMELLAN

Vårens sötaste trend kommer från naturen.
Stort ugglehalsband från Urban Outfitters, 290 kr

Sött halsband med pärlor och hänge med munkar på, från Baglady, 349kr

Nyckel och lås som örhängen, från Cecilia Steiner/Le shop, 195

Ett kort halsband med kuvert som innehåller ett litet kärleksbudskap, från Cornelia, 750kr.

Mer finns att hitta på expressen.se.