blackberry stone










Jag är sjuk! :(


when there's nowhere else to run



Tjabba tjena hallå! Är såå himla trött, har pluggat jättemycket idag..så förhoppningsvis kommer jag i säng i tid. Har haft många sovmorgonar, men är ändå trött? Aja..hejsvej!

it was not your fault but mine


Bild från i somras!


Hej! Idag har vi projektdag - hela dagen! Har alltså kunnat sova lite längre, och fokuserat på att plugga. Berhöver verkligen en sån dag, för nu kommer alla stora uppgifter och prov! Har träffat Hettis och jobbat på statyarbetet, gjort italienska och förövrigt idag lär det bli naturkunskap, samhälle, mer italienska, historia och matte. Det är allt för nu, hejsvej!

there are more wishes than stars

Hej hej hej! Idag var jag på min första elgitarr lektion!

Fick låna pappas fina gitarr, som var sjukt tung! Är van vid min lätta, akustiska gitarr, så nu känns det en del i ryggen..men en ny typ av vardagsträning kanske? Haha..aa men det var kul i alla fall. Gick bra, var grundläggande med olika takt och sånt där. Läraren verkar jättesnäll och bra, fick nämligen en privatlektion eftersom inga andra kom! Men det vara bara bra för mig. Är rätt trött, så ska nog inte vara uppe för länge, även fast vi har projektdag hela dagen imorgon --> inga riktiga lektioner. Får alltså lite sovmorgon! Ska se till att få mycket plugg gjort, eftersom proven och liknande kommer med stormande steg..wish me luck!

Nej nu ska jag stänga av datorn, är alldeles för trött...god natt!






bilder ur arkivet

This ship is taking me far away

Tjolehejsan! Skulle egentligen ha min första elgitarrlektion tisdag nästa vecka, trodde jag! Men det blev visst idag istället! Får se hur det blir, haha. Kul hoppas vi! Förhoppningsvis hittar jag först och främst dit!


Ensambleklassen brukar spela den här under min matte lektion...nu har den satt sig fast!

I just wanted to hold you in my arms

Tjohejsan! Nu är jag hemma!

Det var trevligt, det var en slags blandning mellan musik och teater, det var schysst musik! Älskar verkligen att höra bra musik live...

imorgon är en ny dag - måndag! Har sovmorgon till tolv, sååå skönt!! Hoppas på en bra dag imorn! Ska försöka att inte bli föör sen ändå...men ett avsnitt kanske?




appråpå bilden måste jag klippa mig snart..måste boka tid!

kulturell

Hej hej! Idag har jag tagit det lugnt och pluggat, har varit trött. Men nu ska jag faktiskt iväg på teater (gratis!) med några kompisar. Kan ju vara trevligt att vara lite kulturell ibland. Tjo hej!

hold you in my arms

Hej hej! Idag var jag med Mallan och Johan på Minimarkets utförsäljning, det blev tre saker för 350 kr! Sjukt bra! Sedan åt vi lunch på Louie Louie, mysigt! Nu ska jag försöka ta mig ned till bussen för att åka till Charlotte, som är hemma just nu! Det blir säkert roligt, är vääldigt trött just nu bara.
See ya!





Här är en liten version av mitt spexfoto, höhö

friday

Hej! Sitter och kollar på idol...trävligt!  Så skönt med helg, och att bara kunna ta det lugnt! Imorgon ska jag shoppa hoho!!

Har förövrigt haft en rätt bra dag! Har varit trött, men ändå har den varit helt okej. Nej, tillbaks till tv:n.




firad i söndags



I söndags blev det dags att fira min 18-årsfördelsedag - en gång till! Denna gång kom släkten!




Peo var där!


Micke också!


Savas!



Goood tårta! Alltid jordgubbstårta.


Och presenter! + Jag och Mine!

 


Mami


Uppätet! MUms.


Tack för alla presenter och till alla som kom!


i'm not a robot

Nämen hallå hallå! Idag har det alltså varit torsdag..en rätt bra ändå!

Hade sovmorgon, men jag och min grupp inom religionskunskap hade bestämt att besöka en kyrka (uppgift). Som tur var skulle vi inte träffas förrän 10.00 vid Gustav Adolf kyrka, så fick lite sovmorgon i alla fall! Mötte Johanna innan, och så gick vi tillsammans dit.

Vi träffade björn och clara där, men kyrkan var stängd, så vi gick vidare till Oscarskyrkan. Där var det öppet!
Vi var där ett tag och gjorde de frågor som man skulle göra. Det var faktiskt väldigt fridfullt och rätt skönt, blev lugn. Efteråt gick vi o köpte lunch och åt hos Johanna! Sedan skyndade vi iväg till skolan för att ha religionslektion och sedan slutade jag! Men jag och Hettis tog tvåan och åkte till Berzelii park, där statyn av Jöns Jacob Berzelius står (ännu ett skolprojekt). När vi var klara där tog vi den nya spårvagnen och gick sedan hem till henne och pluggade lite till! Sedan drog jag mig hemåt och sedan dess har jag pluggat, tagit det lugnt, pluggat, tagit det lugnt och nu sitter jag här. Nu blir det väl lite gilmore girls, eller scrubs, får se.

Imorgon åker lin till cypern, hon kommer nog få det grymt härligt!! Kom hem levande bara!!




bild från arkivet

i'm only sleeping

Hej! Sov dåligt inatt..så har minst sagt varit trött. Dagen har varit på ok och mindre bra..men men jag lever ju i alla fall! Har tagit vaccin mot livmoderhalscancer - ouch!! Gjode rätt ont. Men är sista sprutan i alla fall.

Känner mig sjukt trött, så ska försöka lägga mig i tid ikväll. Har kollat på massa Scrubs också, bra bra bra! So long!



Jag o lin

come and find me!

Hej...har precis hållit på och pluggat o ch lyssnat på musik. Hoppas på en bättre dag imorn! Förresten, höll på att halka på en - nej inte en banan - citron! Lite komiskt...aja hej så länge!


två till från arkivet

bläöu

Hej...är i skoan. Är på ett lite ovisst humör...blä. Håller på med historia. Känner för att spendera resten av dagen i sängen, med täcket uppdraget upp till hakan och titta på en film/scrubs/gilmore girls. Har glömt tacka för allt i söndags tror jag, så tack för alla presenter och för att ni kom! Har verkligen fått fina saker denna födelsedag och kommer få en till woho! Nej men snart blir det lunch, och sedan ska jag o Johanna besöka en kyrka. Sedan hem!!




bild från arkivet

måndag

Hej. Är helt slut. Fastnade länge igår, förstår inte att Sverige Demokraterna kom in i riksdagen. Skäms för Sverige.

Men men idag har jag ialla fall varit och tittat på en gitarr med pappa, yeey, även fast det inte blev någon idag. Kollar på simpsons, men nu är det dags att plugga, och sedan sova. Hejsvej

valvaka

Hej! Sitter och tittar på valvakan. Det är sjukt att SD just nu har 20 mandat osv. Förstår inte hur man kan rösta på dem. Det ska i alla fall bli intressant hur detta kommer gå...

att bli firad

Hej! Jag har ju visat hur min födelsedag var, men jag har blivit firad även på torsdagen, fredagen och idag! Här kommer lite bilder:


I torsdags mötte jag och mamma Micke, Johan, Magdalena och Cissi på restuarangen Nostrano för att äta middag tillsammans! På bordet väntade ett stort paket!


Jag fick ett teleobjektiv!


Cissi och Johan!


Micke!


Johan!


Mamma!



Min förrätt: Carpaccio Classico! Mums mums mums!


Min huvudrätt, supergod!


Och tillslut - efterrätt! Himla god citronsorbet.


Jag och Mallan


Jag o Micke


En mycket trevlig middag!!


Fredag:


I fredags åt jag middag med pappa o Sofia.


papi!


Sofia!

Min förrätt, mumsi!


Också huvudrätt!


Och jag! Till efterrätt åt jag jordgubbssorbet och också var väldigt god!


Bilderna från idag kommer någon annan dag.

you did not think

Hej hej! Idag har jag röstat för första gången i mitt liv! Det var lite spännande, och det blir spännande och se hur det kommer bli!

Strax kommer släkten och därför ska jag nu göra mig i ordning..so long!



lööördag

Hej hej! Sitter och fixar till lite bilder lite smått..ska strax åka o träffa lisa o sofia en stund. Imorn måste jag upp tidigt för att jag ska rösta, och sen kommer släkten! Kommer ha fullt upp. Men det blir kul, kommer ju få mer presenter, hehe! :) Dags att gå, ciaooO!


Jag (och micke) i torsdags. Mer bilder kommer senare!

på självaste födelsedagen

Jamen hörrni, igår vad det ju min födelsedag!!(Ja, jag vet hur mycket jag tjatar, men ni får stå ut till nästa vecka hihi). Har några bilder som lin tagit:

Först var jag ju såklart i skolan. Men efteråt mötte jag upp Lin vid stureplan och så gick vi och fikade!





Lin bjöd mig på macaron och te! (även om jag insisterade på att betala själv eftersom jag fick en sån fin present, men lyckades inte övertala henne!)



så här såg jag ut!


Jag var tvungen att åka hem för middag


Men på kvällen träffades vi igen!


Jag o Lin!!




Ikväll åt
jag middag på Nostrano med Johan, Magdalena, Cissi, Micke och mamma! Det var jättetrevligt, och fick världens finaste present - ett teleobjektiv! Blev verkligen glad. Maten var jättegod, det fanns bara 20 sittplatsen, så det var litet men väldigt mysigt, och sällskapet var super såklart! En väldigt trevligt torsdagskväll alltså.
Imorn ska jag firas av pappa o Sofia! See ya!

middag

Helluu! Idag har det varit spexfoto, vi hade överklass (alá gossip girl) vs. uteliggare typ. Jag var gossip girl såklart! Har hunnit ta det lugnt också. Ikväll ska jag äta middag ute med Johan, Micke, Cissi, Magdalena och mamma! För att fira att jag blivit 18, kuligt! Ska gå snart, ciao!

my day

Hej! Idag fyller jag 18!! Känns ju konstigt, men härligt att fylla år! Ingen strålande sol, men förhoppningsvis blir dagen bra i alla fall! Grattis till mig själv!
När jag fyllde sexton...vet inte om jag har förändrats så mycket

MINDRE ÄN EN DAG KVAR?!

Hallå!?! Jag fyller år JÄTTESNART! Känns sjukt att jag blir 18, det är ju ändå något väldigt stort. Oj oj oj. Hoppas verkligen jag har en jättebraa dag, jag vill vara på bra humör hela dagen!! Sitter o pluggar, men nu börjar jag inse att jag fyller år om 8 timmar och några minuter. 18 18 18. Hm. Hihi. Aja imorn blir det i alla fall frukost på sängen och paket! En bra start på dagen ju! Aja måste fortsätta plugga. Nästa gång jag skriver är jag nog 18! Fattar fortfarande inte helt. Aja, hoppas jag får världens bästa dag imorn, eller nä världens bästa vecka! Det är ju trots allt 18.



Bilder från min födelsedag förra året

trött!

mjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu............jag är trött!! har endast haft no och idrott idag, det var ju skönt. Men är just nu supertrött. Trött.Trött trött  trött...trött! Ja, ni fattar grejen.
Ikväll blir det väl plugg o sånt. På torsdag är det skolfoto, spex. Kan ju bli kuligt. Nej nu ska jag gå, tjo!



mjoho

Halloj! Har varit hemma ett tag. Filmen var helkonstig, men det var trevligt att träffa J, H o L. Imorn skola som sagt....men det är ok! Snart födelsedag, hihi!!! CIaoo!



Håkan på Way out west - river en vacker dröm!

you're the color of the sky

Häj häj o häj! Ska strax äta middag och senare ska jag på bio med Louise, Hettis och Johanna! Blir kuligt dårå. Ska se New York, I love you. En himla massa kändisar med, men den är säkert en feel-good film, så det blir bra!

Imorgon har jag sovmorgon till 12.00! Har endast naturkunskap och idrott (då jag ska vara i gymmet medan de andra är på löpning ha ha. Bra!!). Och hörrni, snart fyller jag år!! Verkligen snart. Endast 3 dagar kvar(knappt) och dessutom blir jag ju 18 år! Inte illa. Nämen nu ska jag göra annat än o blogga..ha en bra kväll!


no celebration

Hej hej! Blev ingen konsert i fredags, för det var fullt inne på grönan och de släppte inte in fler! Måste varit sjukt mycket folk alltså. A i alla fall, igår tog jag det lugnt lugnt, var jättetrött ett tag så det var skönt och idag har jag tänkt att plugga och städa. Med rätt musik så är det inte helt fel ändå. Ciao ciao!


Den här ska jag städa till!

pop pop o pop!!

Även fast det var två veckor sedan så har jag ju inte lagt upp några bilder från Popaganda! Här kommer de:

Fredagen:

Och så var det dags för Popaganda på Erikdalsbadet igen! Jag kom dit någon gång efter sju om jag inte minns fel. Hade haft en lång skoldag och var lite trött, men det kändes bra att vara tillbaks!


Vi kikade lite Ellie Goulding


Och jag väntade spänt på Belle & Sebastian



Äntligen!





Och så Robyn!



Efter två superbra konserter traskade vi mot slussen och åkte hemåt!

way out west dag fyra (söndag, påväg hem)


Så blev det dags att säga hejdå till Göteborg




Vi åkte tåg i fem timmar...


Och så kom vi till stockholm vid elva.

Tack igen för en superfin present!!

you are making everything so complicated,grow up



Hellååå. Äntligen helg igen, behöver det. Nu ska jag äta tidig middag för att sedan gå på Hoffmaestro & Chraas konsert på Grönan, tror det bli bra. Har hört att de är bra live och dessutom är de 11st på en enda scen, blir nog härligt. Nej äta var det.



if you ever need holding, call my name, i'll be there

Hej hej! Vad gör jag om dagarna då? Skolan tar rätt mycket tid...så typ det! Om lite mer än en vecka fyller jag år hihi! Men ska firas redan nu i helgen. Nice price! Aja vet inte vad jag känner, tycker eller ska skriv om . Borde helt enkelt gå och lägga mig, så det är vad jag ska göra! Hej svej.


Musik jag lyssnat på:








godnatt


laura marling - rambling man
Dags att sova kanske? mm...

veckans låtar





Way Out West dag tre (lördagen)




Den andra festivaldagen på Way Out West började med att jag och Lin gick och tittade på The Drums!


Men sen var det dags att sätta sig och vänta på att Mumford & Sons skulle börja spela!


Moi


Mumford & Sons!!




Efteråt gick vi och satte oss under ett träd nära Flamingo scenen, och snart satt massa andra också där


Och så satt vi och lyssnade på Anna Ternheim


Efter att ha varit hemma o ätit middag var vi tillbaka på området igen!




Lin dansade till konono n°1 i väntan på att Håkan skulle börja spela






För att se håkan var ju ett måste


sjuukt mycket folk



Sedan sprang vi vidare för att se Broken bells (som faktiskt var riktigt bra)


Vi sprang vidare till Lykke Li som spelade på en annan scen


Det regnade lite och Lin satte på sig sin snygga regnponcho!




Sedan satte vi oss och väntade på la Roux, och det blev middag för lin


La Roux


Sedan gick vi åter igen hemåt efter ännu en bra festival dag!

coming up

SEPTEMBER:

bild
Min födelsedag!

OKTOBER:

7 Louise 18

NOVEMBER:

Bild
Höstlov
bild
31-5 Barcelona

DECEMBER:
bild
7 The Tallest Man on Earth


20 Lin 18!!


bild
24 Julafton

bild
15 - 29 Guadeloupe

there will be an answer

Nämen hallå hallå! Sitter i skolan, på webbdesignen, hehe. Har gjort klart det man ska ha gjort så det är nog okej. Har gjort en sida om August Strindberg. Men just nu sitter jag mest och lyssnar på Beatles tills vi ska göra något nytt. Inte långt kvar till min födelsedag, bara 2 veckor!! Tjoho tjoho!