oh i don't wanna know



Lyssnar på Wilco (och Feist i "You and I"), det är fint. Passar just nu. Ska i övrigt se Feist på onsdag, ska bli superkul! Kan hoppas på att de gör en duett på Way Out West också!

vårigt

Idag var det 10 grader ute. Hade converse. Jippi!

my jaw's been broken

Igår var jag med pappa och Johan och såg Wilco på Annexet. Det blev riktigt bra, det finns alltså band som kan klara av Annexet! Det var helt enkelt helfint!




Poor Places

i really want to see you tonight

Hej! Idag har jag fått flest namnsdagsgratulationer någonsin tror jag! Facebook, sms, mycket trevligt! Fast den största fick jag av Alexandra som hade stenkoll på att jag hade namnsdag idag! Flera gånger sa hon grattis och så fick jag en jättefin "bok" som vi gjorde! Sedan lekte vi en massa med hennes leksaker också..det var kulkul! Har i övrigt tittat på lost, tränat lite, tagit det lugnt. Har precis gjort ett litet schema på alla pass jag kan välja mellan att gå på F&S


Frukost <3


Påväg till dagiset



En bild ur boken Alexandra gjorde


bloom




Hej! Sitter och lyssnar på The Paper Kites. Idag lyckades jag vakna halv tio, var svårt, men gick. Drömde så himla mycket konstiga saker i natt (och imorse). Funderar på att gå ned till Friskis och Svettis och fylla på mitt kort, tog slut igår. Då tänkte jag att jag även ska försöka börja gå på lite pass, eftersom min naprapat tyckte det. Nej, ska man ta och göra sig i ordning då! Så att jag hinner med allt innan jag ska hämta Alexandra!

wake up to the sound of your fleeting heart

Hej! Ska strax åka iväg till naprapaten, hade tur för de hade fått ett återbud vilket gjorde att jag kunde få en tid idag! Behövs, blev värre igår. Hittade också en bok från Norra som jag måste lämna tillbaka, ops...


Från igår. Mössan är i övrigt ny!

promenad









Vårigt och skönt ute idag. Hoppas verkligen att vintern inte kommer tillbaka! All snö har i princip smält bort. Wiho!


lördag

Hej hej! Har haft en bra dag. Har varit hemma nu på kvällen och bara tagit det lugnt, tittat på Melodifestivalen som faktiskt var ganska så underhållande. Nu lyssnar jag på live streamingen av M83s konsert och det låter riktigt bra! Nu när jag hör det önskar jag att jag var där!


Saknar London lite, men om en månad åker jag till Italia! Det påminner mig om att jag borde börja kolla på mina italienska-pappaer igen..

don't listen to a word I say

Igår träffade jag Louise, vi skulle gå på en promenad men då började det regna så vi gick på Fältan istället. Idag ska jag på utförsäljning, kul för mig, kanske mindre kul för plånboken? Hehe, lär visa sig. Nu: dusch.



it all makes sense for all i know


Har fixat med en grej till mamma, inte klart än men har börjat i alla fall. Har dock känt mig trött ett tag, så ska ta och göra mig i ordning och gå och lägga mig, kanske läsa en stund. Blev en lugn fredag.

it takes an ocean not to break

Idag var det verkligen vår ute. Så himla skönt. Gick en promenad, här är några bilder:







1.söt blåmes 2.snön smälter 3.kaknästornet

Blev så otroligt glad idag över vårkänslorna. Hoppas det håller i sig!

dentjugotredjefebruaritvåtusentolv














2.påväg ut på promenad 3.vår 4.fika 5.vill ha 6.humlegården 7.gjorde middag

på en vecka




































inspiration

Även fast det är från höstkollektionen -12 så skulle jag gärna klä mig så idag.

9 songs

Letar ny musik. Går rätt så bra! Här är 9 låtar jag lyssnar på:

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite i boken jag läser just nu; Incredibly loud and extremely close. Ses imorgon!

silence


Bild från Kickis fest på utsikten (med teleobjektiv)


new slang



Bra dag. Nu: te, bok, tv osv.

onsdag

Hej och hå! Utanför fönstret är det grått och trist men Blur-släppet gjorde mig på bra humör! Det är tänkt att jag ska åka iväg och träna, så borde göra mig i ordning nu. Ses senare!


there's no other way



Blur till WOW. JA!! Dagen börjar bra.

josh ritters senaste

Josh Ritter - Love Is Making Its Way Back Home from Josh Ritter on Vimeo.


tisdag

Hallå! Idag har varit en bra dag. Sov skönt till tio (som vanligt), såg Grey's och åt frukost, gick ned en stund till Friskis och hämtade Alexandra vid fyra och var där till ungefär sex. Åkte hem, åt en hemmagjord semla och nu sitter jag här och grejar med lite olika saker. Lyssnar på bra musik. Ska fixa med en present till mammas födelsedag nu. Puss o hej!

And my love is yours but your love's not mine



En fin låt att avsluta dagen med. Kan tillägga att Spotify nu funkar på datorn i köket vilket gör mig löjligt glad!

toodilouuu

Hej! Igår kom jag på att om en vecka är det en månad kvar tills jag åker. Det är ju helt sjukt! Börjar bli ganska nära nu. Spännande också dock! Har grejor jag måste fixa fortfarande... Idag har jag tagit det lugnt, läst ut bok, börjat på en ny. Tränade en stund på F&S. Gått på promenad. Imorn ska jag antagligen hämta Alexandra, hoppas det går bra. Hon har bytt dagis och det är inte lika bra läge men det får jag väl bara ta itu med. Nu ska jag nog lägga mig och läsa, men kanske somnar jag direkt. Godnatt!

hahaah


i'll be there

För någon dag sedan köpte jag ett festivalpass till årets Way Out West festival! Ska bli så roligt! Hela tre dagar i slottsskogen fyllda av musik, precis min smak som ni kanske kan tänka er. Räknar redan ned dagarna. I övrigt bakar mamma bullar, bara degen är god så resultatet kan helt inte bli dåligt. Har läst ut "Den perfekte vännen" och ska börja på en ny bok.

on its way

Har varit på en promenad, pyttelite vårigt känns det! Himlen är ljusblå och snön har smält bort på vägarna, fast det är fortfarande kallt i blåsten och snön täcker Gärdet.

dark moon


You turn the picture on to me and I'll turn over



"The Model" känns bra att starta dagen med idag

we walk the plank with our eyes wide open

Idag har jag tagit det jättelugnt, gått lite på fältan, köpt några saker till mitt rum, läst bok, lyssnat på musik. Är helt slut idag, vet inte riktigt varför. Därför blir det nog att sova snart. Först en knäckemacka och lite bok tror jag.


you're the only thing that can fix me

“She came home from the hospital after her father passed covered in tears. I started crying and kept asking her ‘What can I do for you? Tell me how I can help’…And she looked up at me and said ‘Just hold me..’cause you’re the only thing that can fix me right now.’ ”

- Chris Martin on the inspiration for ‘Fix You’


get me away I'm dying

Idag har det varit en sådan där dag då man känner att man behöver vara själv. Bara ta det lugnt, göra det man vill, gå runt i mjukiskläder, inte bry sig om hur man ser ut eller vad man äter, bestämma allting själv. Helst inte gå ut på hela dagen utan bara vara hemma. Jag har läst i boken "Den perfekte vännen" av Jonas Karlsson, städat under min säng och tagit bort lådan under som hade noll funktion och innehöll alla möjliga konstiga saker, druckit te, lagt in alla kläder som låg utspridda över mitt rum i min garderob, tittat på melodifestivalen, lyssnat på Belle and Sebastian i timmar och arbetat med ett kollage med bilder från Kickis fest som ska bli tackkort. Blir fint, men tar en herrans massa tid. Fast jag tycker ju sånt är roligt, och det är skönt att ha något sådant pyssligt att göra som låter en vara lite kreativ. Nu är jag i alla fall ganska slut i huvudet. Chattar lite med Hettis på facebook, det är fint! Hon är ju i USA i San Diego, det är helt klart orättvist. Tur att jag åker iväg ganska snart!


Fotografen Maria (bild från festen)

summer feelings

(bildspel)

Tänker på sommaren, det kommer bli fint. Efter månader av snö och kyla uppskattar man verkligen värmen, våren, sommaren, allt sånt.

what makes you think I enjoy being led to the flood?


22.22

Halloj! Idag har jag haft gym-genomgång och gått igenom bilder från Kickis fest med henne. Trevligt! Nu kanske jag ska sova, eller något annat. Lär visa sig!

Of Monsters and Men


i'm finding it harder to reason in order to grow

I förra veckan köpte jag en ny klänning/tunika. Den är svart och transparent och allmänt fin. Försökte fånga den på bild, vilket var lite svårt i dåligt ljus och med endast teleobjektiv.






På bilderna matchar jag med ett skärp jag fick för länge sedan av Kicki. Hon fyller förresten år idag, hemskt mycket grattis!


i'll make you a new heart

Min dag har sett ut så här:


Råkade sova längre än jag tänkt (till elva), tittade på 7th heaven, gjorde frukost och tittade på Lost (säsong två)


Gick på en promenad. När jag såg att ett litet träd var fullt av blåmesar gick jag och hämtade kameran.



¨
Koltrast


Det var ganska kallt ute när jag gick, inte skönt! Fast slapp fjällräven idag i alla fall!


Senare gick jag och Lin på stan och fikade, mysigt!


När vi kom ut igen snöade det som tusan.


I övrigt har jag också spelat en hel del gitarr, men det hör ju till vardagen. Och så har jag funderat på hur man (jag) ska göra med Way Out West..to be continued I guess! Tittade också på Grammis galan, det var kul. Deportees vann ett pris, det gillar vi. Ska gå o lägga mig snart. Sova, läsa, lyssna på musik...


new sweater




must

Hade några föraningar, men nu är det bekräftat! The Black Keys kommer till Way Out West, nu måste jag också dit..

eyes wide open

Hej hej! Sitter och tittar efter lite jobb och på olika bemanningsföretag..går sådär. Har inte gjort så mycket idag. Var en stund på friskis, bakade, fixade med lite grejor. Men är undersysselsatt. Imorgon ska jag hämta Alexandra på dagis och vara barnvakt två timmar. Har inga större planer för veckan. Hej svej!




Lyssnar på Gotye idag.

I hope for a new breath, a new life to take me away


söndag

Hej! Gårdagen var kul och idag är jag trött, så tar det mega lugnt. Dricker te och tittar på Lost. Så sjukt spännande!!

12.19

Hej hej! Har ätit frukost och kollat på lost etc. Funderar på att gå ner en kortis till F&S och springa lite. Kan vara bra att röra på sig kanske? Har sedan en helt del att fixa, allt ifrån duscha och tvätta håret till att tömma kameran på bilder. Småsaker. Nu ska jag gå, hej svej!

fredagen den tionde februari tvåtusentolv

Hej! Såhär har min dag sett ut (bilder från mobilen):



Dagen började med att jag vaknade till Grey's Anatomy (går kl. 10 varje vardag, perfekt att vakna till). Sedan gjorde jag frukost. Var jättegott! Har börjat gilla att äta frukost. Åt den samtidigt som jag kollade på Lost.


Sedan gick jag en kortis till F&S och körde lite crosstrainer


Senare träffade jag Louise och så gick vi till Gamla stan!


Fint men jättejättekallt




Efter att ha gått och tittat på fina hus och roiga affärer tillräckligt länge gick vi och fikade på kaffekoppen.


Efter middagen hängde jag i soffan och tittade på Lost medan mamma läste bok. Sedan kollade vi på Män som hatar kvinnor, men jag orkade inte se hela (speciellt eftersom jag redan vet vad som händer) så jag gick och badade och nu är jag fräsch och fin! Har målat naglarna och tagit hand om mina fötter. Ska nog sova snart, är trött. Bli pigg för morgondagen, det vill säga 50-års festen. Har lite att fixa innan det också imorgon. Nu: musik och sedan sömn.

080212

Tjo! Idag har jag typ bara ätit. Är helt seriös! Ibland får man sådana dagar. Imorgon ska jag se till att röra lite på mig. Den här dagen gick snabbt ändå. Började titta på "Lost" för någon dag sedan, spännande spännande. Inte så nedvarvande dock. Får se om jag  ser ett till avsnitt eller inte.
En bild från i somras, tagen av Elin faktiskt!

070212

Dagen var inte den bästa, men kvällen blev bra i alla fall! Då firade vi att Louise (W) fyller 20 idag! Nu ska jag sova. Ska antagligen träna imorgon. Duktigt duktigt!

monday monday

Halloj! Idag har varit en bra dag!

Vid tolv möttes jag och Lin för att gå och träna! Gick bra! Senare gick vi och spelade biljard med Douglas. Dessutom gick jag och frågade runt om mitt objektiv som slutat fungera, tyvärr verkar det inte riktigt gå att fixa så jag måste köpa ett nytt..någon som vill vara med och invistera i ett? Hehe. Är ganska trött så ska nog faktiskt gå och lägga mig snart. Så kan jag vara pigg imorgon!

The Shins nya singel "September" (från b-sidan på "Simple Song").


050212

Idag kom Micke, Johan, Cissi och Magdalena hit på brunch! Det var jättegott och trevligt! Fick se fler bilder från resan till exempel!







Har nästan bara bilder på det vi åt faktiskt. Gott var det i alla fall! Och mycket trevligt!

My darling, my blood

Million_dollar_baby_clint_eastwood_hillary_swank_large

Har precis sett klart Million Dollar Baby. Bra, men sorglig.

in the hearts of men

Idag har jag tagit det väldigt lugnt, skönt skönt. Var en kortis på F&S och har duschat så nu är jag ren och fräsch. Ikväll blir det nog tv-kväll, det är vad jag känner för. Nu ska jag fortsätta lyssna på First Aid Kits skiva, den finns på Spotify igen!



godnatt godnatt


please don't be a stranger in my place

Hej!

Lyckades komma upp i tid även idag! Jag har nämligen några saker att göra. Jag och mamma ska åka iväg och hämta en grej. Ska till skolan, då förstår ni säkert vad det är! Tänkte ta med mig kameran, så det blir nog några bilder sedan!


En trevlig låt att börja denna onsdag med!