WANNA GO BACK

hihi!söt frukost½









Fast jag ska ju till Italien i sommar också:)

SAKNAR

Bästa sysslingen<3
Sysslingen

MARIE ANTOINETTE



Nu är filmen Marie Antoinette sedd.
Den var bra, men inte riktigt som jag tänkt mig. Och som alla säger, visst är det en kostymfilm. Verkligen duktigt gjort att göra de där kläderna, handgjort har jag också hört att det är. Den var lite lång och jag trodde att det skulle vara ett annorlunda slut, men som  sagt, det var bra. Den får i alla fall M M M M M .

Har du sett den?


TISDAG / ONSDAG

image580





Jaa, vad kan man säga om tisdagen? Det var en bra dag och "dagens sång" går nog till vår spanskalärare Schröder när vi skulle sjunga på spanska. Texten var helt osammanhängande som typ "Titta på fötterna. Oj, vi har ingen tvål!".

Senare kom även Johan och sedan Magdalena eftersom jag skulle få hjälp med no:n(hade prov idag !) och mamma var på ett seminarie så vi åt middag och sedan pluggade jag för fullt! Tack Johan för hjälpen:)
Missade dock Desperate Housewives:( Någon som såg vad som hände?

Idag är det ju i alla fall Grey's Anatomy! Och idag gjorde jag NO prov, gjorde faktiskt ännu mer på tid efter skolan sedan, MVG frågor, så jag hoppas på det bästa:) Kan skriva mer om dagen sedan, ska äta typ nu.

Dagens bra: No - provet avklarat + att Micke kom på besök
Dagens dåliga: Har ett sår i örat som gör ont:/
Dagens dryck: Teee!
Dagens mat: Allt gott^^

Ciao!<3

NOW I HAVE ONE TOO !

image579


Yes it's true! Nu har jag också en. Är så himla glad..:)


OUTFIT

image578
Lördagens outfit(jah vet den är suddig, men skitsamma:))
Tjocktröja, Nike
Linne, Lindex
Shorts, H&M
Strumpbyxor, Lindex

MÅNDAG IGEN


image577

Usch usch usch.

Imorse mådde jag illa och så, så jag hoppade syslöjden och mådde efter att jag sovit en timme redan bättre. Hade matte, lunch, No och engelska. Var rätt trött när jag slutade, men när jag kom hem var jag mycket piggare:) Och nu måste jag snart plugga, uj uj uj. Har ju no-prov på onsdag, uj uj uj igen. Det är bara att göra sitt bästa!

Idag är outfiten:
- I <3 NY tröjan <3
- Vitt linne under, H&M
- Gråa jeans, Att.
- Tygskor, Lacoste

SÖNDAG

Hej. Idag åkte vi till Elisabeth vid två ungefär. Har dock tyvärr inte mått så bra idag, mått illa, ont i magen osv.
Har annars inte gjort så mycket, vi var ett tag hos Elisabeth, sedan åkte vi hem. Idag är det förresten Titanic<3 men kommer inte orka se den, ska nog banda faktiskt. Nu måste jag dra, hare bäst!<3

Dagens Låt:
Eminem - When I'm Gone

VARFÖR MÅSTE DET TA SLUT?

image576
Kan det inte vara helg liite längre?


Igår var jag i alla fall med Lin typ nästan hela dan! Mycket trevligt! Och på kvällen gick vi på bio. Vänner för livet. Den var bra fast sorglig. Det var roligt att se Adam Sandler i en annan typ av film istället för de komedier han brukar vara med i.
 Den får M M M M M (4/5M)

Se trailer:


Idag ska jag först plugga(håller på). Sedan måste jag städa och sen ska vi till Elisabeth. Trevligt trevligt.
Nu måste jag plugga. Pöss och kram, Ciao!<3

DAGENS VILL HA


Jag gillar denna dress från Asos. Den skulle vara schysst att ha en varm dag på stranden.

DAGENS OUTFIT

image571Dagens outfit en kall dag som denna:
I <3 NY tröja, New York
Svart boomerangtröja(under), MQ
Gråa jeans, Att.(Åhlens)
Silvrigt nagellack, Depend

KVÄLLEN

I'm feeling really happy!



Ikväll blir det tvtittande! Det är ju ändå inget roligt väder precis.
Mmm vad gott med te! Riktigt gott faktiskt. Irish breakfast är det visst. Kan rekomenderas. Med socker i. Mums! Men nu ska jag faktiskt inte prata om te.

Här är i alla fall två söta klänningar(samma modell, olika färg) från Asos. Sweet!
Tfnc Lace Insert Puff Sleeve Dress
Ännu en klänning från Asos.

VAD MAN HAR LÄNGTAT..

..Efter denna helg..i alla fall jag:)
Idag har det varit en helt ok dag, hann inte hämta gympakläderna i skåpet så jag fick ha mina vanliga kläder. Först var det teori i orientering. Hatar orientering. Men men. Resten av lektionen satt jag och Sandra och skrattade åt de andra som fortsatte att ha gympa. Efter det var det lästid då jag och Santeri fick dela bok haha jo det var lite kul. På spanskan hände inget förutom att en del gjorte prov och att typ resten inte jobbade:) Men det är deras val och det kan man förstå:) Sedan var det matte som gick helt ok, det var lite svårt.

Till lunch var det hönssoppa. Låter inte det mycket hemskare än kycklingsoppa? Hrm, det tycker jag. Sedan gick jag, Josefin, Cornelia, Gustav och Olle till ICA. Jag och Josefin köpte some candy, det är ju ändå fredag! Ikväll blir det nog btw dipp med grönsaker och kanske chips. Mums.
Jag kom precis i tid till svenskan och idag lämnade jag in deckaren! Ojojoj. Kom just på att det var onödigt att skriva rent eftersom han kommer att läsa hela och sedan se det renskrivna! Haha, jaja det går säkert bra i alla fall. Sedan slutade jag, kvart över två! Underbart! Fast skönt väder var det då inte. Mulet och blåsigt. Bu för det.

Nu ska jag nog kolla lite på tv, ha en trevligt helg!

Ciao!<3

DAGENS OUTFITS

image569
Skepparkavaj, Åhlens
Tunika(som sticker fram), Sisters
Jeans, Att.
Skor, Lacoste

image570
Plysch tröja, H&M
Tunika, Sisters
Jeans, Att.
Skärp, Thailand
Skor, Lacoste

YEY!

Wei! Har jäättelång håltimme nu. Beting i hemkunskap, lunch och sen So. Yey! Börjar alltså 12.30! Så skönt..
Riktigt tråkigt väder idag, regn och grått. Men annars är jag faktiskt på bra humör, är faktiskt pigg!
Fick sällskap med Cornelia hem då vi pratade om den otrooooligt roligt fim vi sett på So:n igår. Och på NO.n idag var jag faktiskt riktigt aktiv!;) Duktigt duktigt.

Nämen titta, nu är faktiskt solen framme! Ännu ett jippi idag. Kanske blir det här en riktigt riktigt bra dag i alla fall? Man kan ju alltid hoppas.


TISDAGSOUTFIT

Bättre sent än aldrig....here it comes!


 Förra tisdagens outfit:
image567
Svart omlottkofta, MQ
Grå top, H&M
Shorts, H&M
Svarta strumpbyxor, Lindex
Skor, Björnborg
Halsband, Snö

image568
SVart kofta, Sisters
Prickigt linne, MQ
Vita jeans, H&M
Hårklämma, H&M


TIIISDAG

image566

Då var det tisdag igen. Och varför inte börja med en posebild på mig?

Idag hade Josefin bytt med Cornelia som var hemma igår pga magont. Nu var det Josefins tur. Krya på dig!
Jag hängde med Cornelia i skolan idag och ja..det hände väl inte något jättespeciellt, orkar inte skriva om hela skoldagen:) Jag säger som Lin, ni får ringa istället!

Det skulle egentligen varit dans idag men jag har massa läxor så jag får hoppa det. Har både svenska och So, suck, bara det är jobbigt och så har jag då spanska fast det är till på tisdag och egentligen skulle väl jag göra hkk men har det i skolan och orkar inte så...ja. Har typ gäspat hela dagen idag konstant, det kan skolan intyga om.

Just nu känner jag att jag skulle vilja ha lite mer schyssta toppar med något tryck, får väl leta lite. Har du något tips? Har sett några i alla fall....jaja. Och ikväll är det ju då Desperate Houswives som jag antagligen kommer att sitta och kolla på kl 21.00 idag. Nu ska jag göra annat! Ciao!<3


Slogan Tee
Schysst top från Topshop

SCHYSSTA BRILLOR

image563image564image565
Dessa brillor skulle gärna jag ha...

JOGGING

ON THE RUN photo | Dean McDermott, Tori SpellingMan kan undra när joggingen jag pratar om blir av....snart hoppas jag!

100 ÅRS PARTY

Today is the day. Pappas födelsedag.

Kicki väckte mig vid ca08.00 och så gick jag, Sofia och Kicki upp till pappa med fruktost på sängen och presenter. Så sjöng vi lite fint också:)
Av mig fick pappa ett fotoalbum med bilder på mig och honom och lite andra också då. Av Sofia fick han en ram hon gjort aldeles själv och av Kicki en iPod nano, en svart. Nice price. Och ikväll blir det då mer, på 100års partyt!

Jag tror gästerna kommer ikväll, syskonen Ottosson ska då vara servitriser:) Outfiten kommer kanske upp senare. Jag ska i alla fall ha på mig:

-Vit klänning, H&M
-Fjärilskärpet(tror jag), från mormor
- Björnborg skorna


Och så har jag precis målat naglarna. Det gick helt okej, de blev inte perfekta men men. Silver såklart. Tidigare idag åkte också jag och Kicki och hämtade mina kläder och så handlade vi lite saker. Trevlans.

Bloggar antagligen imorgon eller senare idag kanske:D. Puss och kram!



Ciao

OUTFITS

Gårdagens Outfit:

image562
Svart "jacka", H&M
Rött linne m vita prickar, Sisters
Byxor, Bikbok

Dagens kommer senare idag/imorgon.

TORSDAG

Oj oj oj vad mätt man är!

Har precis ätit middag och innan det tränade jag och Lin idag igen! Fast idag tränade vi 45min istället för 30 + att jag körde hårdare! Duktigt duktigt! Och någon dag ska vi göra typ arobics(video):)

Idag har vi varit på stan, först drog vi till söder och kollade runt i lite Second-hand och i andra butiker och åt även lunch! Mysigt mysigt. Sedan drog vi till stan och Åhlens(där Lin köpte örhängena) och sedan till Lagerhaus där jag köpte lite saker(säger dock inte till vem:)).

Vi drog hem och tränade! Lin skulle ringa lite senare, vi skulle göra något:) Sedan måste jag fixa pappas present jag köpte här i veckan....men ni får inte veta vad det är än:D
Ojoj nu kom det post ska kolla vad det var!


Ciao!<3

DAGENS LÅT

Don't Hate On Me - Vincent (även känd från 3 reklamen).

ONSDAG

image561Inlägget inleds med en liten bild på Lin:)




Gäsp...vad gör jag uppe?

Idag har jag varit med Lin. Vi var på stan och letade efter ett par örhängen hon vill ha och kollade runt lite allmänt. Vi åt lunch (tillslut) vid tre i Humlegården efter att ha letat efter någon Sandy' s med sol! Det slutade då med att vi köpte och tog med oss till Humlegården.

Sedan var vi hemma hos mig och vid elva någon gång gick hon hem och jag kommade på det bandade Grey's Anatomy. Bra som vanligt!
När vi var på stan tänkte jag köpa ett par örhängen på Åhlens men eftersom mamma jobbar så nära kunde hon göra det istället. Och jag fick två! De jag ville ha(ett par rosa) och ett par pärlörhängen, tack tack:) Jag behöver örhängen med långa piggar, mina öronsnibbar är tjocka:)

Det har i alla fall varit en bra dag fast det var lite jobbigt imorse då jag bara vill krypa ner i sängen igen. Men det gick ju inte eftersom jag skulle träffa Lin:) Och juste, vi provade träningsvideon som mamma aldrig använt haha det var lite roligt, så då har man tränat lite idag. Duktigt duktigt!

Tror jag ska lägga mig snart, börjar känna mig trött...God natt och dröm sött!

Ciao<3

VILL OCKSÅ SY

Åh vad snygga kläder alla små människor kan sy...jag vill också!

OUTFITS.SE?

Nu är klockan 22.30. Prick.

Så här ser veckans planering ut:

Imorgon Tisdag:
-
Åka till lidingö och vara "barnvakt" åt Sofia och träffa Josefin!

Onsdag:
Vara med Liin

Torsdag:
- ..? Leedig än så länge!

Fredag:
 Åka till pappsen, annars vet jag inte

Lördag:
- Städa antagligen
-Papi och Kicki har 100 års party!

Söndag:
- Ta det lugnt, sista dagen på lovet:(

Kollade på Cityakuten förut, det var sådär. Någon som såg Desperate housewives i tisdags? Hur bra som helst tycker jag. Just nu sitter jag och kollar lite på olika outfits på outfits.se. Någon som är medlem? Kul att veta, skriv en kommentar och säg vad du heter. Själv är man Mariaaa:)
Sök!

KATE MOSS & TOPSHOP

Som du säkert vet lanserar Topshop nu en kollektion ihop med Kate Moss, bilder kan du se här. Ska bli riktigt intressant tycker jag & kul tycker jag.

PÅSKENS OUTFITS

Skärtorsdagen:
image559
Gråa jeans, Att.(Åhlens)
Gult linne, Sisters
Vit tröja med genomskinliga prickar, H&M
Skärp, Thailand


Påskafton
image560
Hängselshorts, Sisters
Rött linne m vita prickar, Sisters
Brillor, H&M

PÅSK!

Nu var det ett litet tag sen jag skrev:)
På påskafton kom då Micke, Cissi, Magdalena och Johan hit, det var mkt mkt trevligt! Vi målade lite ägg, åt jättegod påsklunch och fick påskägg, prima ballerina!

Igår var jag med Niki och Lin, först gick jag och Lin till Niki och så var vi där ett litet tag. Efter lite nudlar gick vi på en promenix och Niki köpte godis, mums! Så gick vi förbi de som spelade fotboll, bla Lins brorsa:) Efter det gick vi hem till Lin och höll på med datan. Jag gick hem för att äta middag med efter det gick jag tillbaka till Lin och sedan kom Niki igen efter att ha varit hemma hon med och så höll vi på med datorn igen och sedan kollade vi på en gullig film på 3:an, Jersey Girl tror jag den hette.

Idag ska jag nog  vara med Lin, imorgon med Sofia och någon dag med Josefin! Vi får bestämma någon dag. Så det blir säkert jättebra. Och så skulle jag typ vara med Lin på onsdag också:)

Ciao!

PÅSKLOV

Då har man äntligen påsklov. Äntligeeen! Har sett Fantomen på operan med mamma, en musikal. Den var väl rätt bra, för lång bara. Och imorgon blir det mer film fast på bio. Ska se La Vie En Rose tillsammans med mami. Annars vet jag inte vad som händer imorgon, we will see.

På lördag blir det påskdag. Johan, Micke, Magdalena & Cissi kommer hit och så blir det middag och så och påskäggsletning, haha gud så roligt;) :) Just nu är jag i alla fall proppmätt på godis, men imorgon är det ju en annan dag. Vi kan ju ta en liten dagens lista, det var länge sedan:

Dagens låt: Honey and the moon - Joseph Arthur
Dagens dusch: Oj det hade jag glömt;D Det blir imorgon.
Dagens frisyr:Uppsatt.
Dagens smink: Mascara.
Dagens händelse: Lite skola, film mm
Dagens planer: Gå och lägga mig;)
Dagens vill ha: ,Miu Miu väskan!
Dagens drog: Nothing.
Dagens tråkigaste: Sjuka och skola.
Dagens måste: Sova :)
Dagens dricka: Vatten & te.
Dagens köp: Inget idag.
Dagens mat: Godis!
Dagens sjuka: Snuvig, ont i hals och öron:/
Dagens mående: Sådär.
Dagens kläder: Svart kofta från H&M, Gult linne från Sisters, Sidensjal från Second hand, Jeans från Att.(Åhlens). Se inlägg längre ner.

DAGENS VILL HA

Är helt klart den här Miu Miu väskan, heelt underbaaar!

DAGENS OUTFIT

Är:
image557
-Svart kofta, H&M
-Gult linne, Sisters
-Sjal, Second Hanf
-Jeans, Att.(Åhlens)


MAN FÅR JU INTE GLÖMMA..

...Tavlan jag fick igår av mamma och tröjan jag fick av pappa i helgen från när han hade varit i London. Tack jättemycket båda två! :)

image556

SECOND HAND RUNDA OCH SJUK

Igår var en rätt bra dag!
Tog beting i svenska eftersom jag fick sluta tidigare än jag skulle i SO:n eftersom jag gjort prov. Provet känns väldigt bra, skrev ca 4,5 A4 sidor! Om lite om intustriella rev. och barnarbete. Så hemskt.
Efter att ha pratat med Magnus åkte jag då hem för jag och mamma skulle ut och kolla på second hand här på östermalm! Det slutade med att jag köpte en 100% sidensjal och mamma en kappa! När vi skulle gå och fika på fältan gick vi förbi Grosso, där jag såg att de hade en Marilyn Monroe tavla, typ en som jag har letat efter! Och det fanns ännufler där inne. Jag fick en, och dyr var det inte. Så det var skitbra, ska sätta upp den senare.
Vi gick och fikade på Thelins, mums det var så gott! :) Vi gick omkring och kollade ett tag och i Sisters såg jag ett par skitsnygga jeansshortshängselbyxor och två linnen! Köpte dem! Och mamma hittade en tunika och en kofta. Så det blev en del köpt! Bilder kommer längre ner.

Igår kväll blev jag och mamma väldigt snuviga och kände av halsen (mamma kände det innan vi gick ut och jag öronen också) och ja, vi blev lite sjuka helt enkelt. Det var ju ingen Grey's anatomy så vi kollade på Top Model vilket var rätt kul! Fast jag höll dock på att somna under pauserna.
Imorse kändes det lite bättre fast ändå sådär. Hade 20min sovmorgon, jippi. Första lektionen var då med Wilfreid och "mitt drömrum". Det var helt ok. Sedan var det spanska prov, det kändes också okej, gjorde mitt bästa. Sedan drog jag hem, gick till skolan för att göra provet. Just nu rinner näsan och öronen är inte de bästa. Halsen e väl helt ok men är allmänt förskyldningstrött. Vi får hoppas att man kryar på sig!


image555
Detta var alltså det jag köpte(fick)
-Gult linne, Sisters
- Rött linne med vita prickar, Sisters
- Jeansshortshängselbyxor, Sisters
- Sidensjal, Second hand

DAGENS LÅT

Blir
Rihanna - Umbrella

MANIKYYYR

Måste fixa naglarna nu..står inte ut längre...NU!
Har förresten sett en förklädesklänning på en blogg jag vill ha. VILL HA!





Så har blev resultatet. Nöjd!
image558

VARFÖR INTE TVÅ VECKORS PÅSKLOV?

Idag kunde jag verkligen inte bestämma vad jag skulle ha på mig. Tillslut blev det outfiten som ni ser i inlägget under. Jättemysigt med halsduk ju! (Fast den hade jag inte i skolan). Det har väl varit en helt okej dag, i alla fall för att vara tisdag, som är min sämsta dag, gillar inte tisdagar.

Första lektionen var So, imorgon har vi prov:O Oj oj oj! Vi får väl se hur det går, jag hoppas det går bra! Efter det hade vi engelska, vilken var rätt tråkig satt och översatt ett papper med orkade inte göra något mer:P Eller rättare sagt fanns det typ inet annat att göra. Jaja. Sedan hade vi lunch, det var potatisklyftor och nått kött vilket faktiskt var helt okej! Efter det gick jag, Josefin, Cornelia och Benjamin till ICA där jag och Josefin köpte en Polly, Capuccino och mint! Först trodde vi att det bara var capuccino, men sedan visade det sig att de var två olika smaker, alltså inte mint och capuccino tillsammans, så smarta var vi liksom. Det var i alla fall rätt goda! Mums.

Sedan hade vi matte, Josefin drog hem eftersom hon mådde dåligt, kyra på dig!
Matten gick bra, jobbade på skitbra! Efter det var det spanska där det återigen var typ bara jag som jobbade;) Men på torsdag har vi faktiskt prov, plugga, pluggaaaaa!!

Sedan var det mentorstid som vi i slutet bara skrattade eftersom vi körde en nallelek där vi misslyckades hela tiden och ja, det var rätt kul! :)
Sedan drog jag hem och bussen kom typ precis när jag kom till busshållsplatsen och eftersom det var så tråkigt väder ute tänkte jag, varför inte?

Så jag åkte hem och nu sitter jag här igen. Jaja, här kommer en bild på mig, Puss och kram,

snygga jag j?Ciao<3

DAGENS OUTFIT

outfit idagDagens outfit:
Äggskalfärgad kofta, H&M
Svart linne med virkade detaljer(syns dock inte), MQ
Vit lång halsduk, Sisters
Gråa jeans, Att. (Åhlens)

IGÅR O IDAG

image552Lin påväg hem från skolan:)

Ja, jag kan börja att berätta om igår.

Igår träffade jag Josefin vid McDonalds i fältan och så gick vi tillsammans till Sandys där vi åt deras mumsiga mackor - så goda! Så gick vi omkring på stan, Josefin hittade bla. ett par shorts från Zara och 4 böcker, 10kr st, bra fyndat! Efter ett tag på stan ringde vi Cornelia och vi sa att vi skulle mötas i Gallerian. Jag och Josefin gick omkring i Gallerian och kollade på bla. Topshop, Vila med mera. Vi träffade Cornelia vid montis och sedan gick jag och köpte en brownie med glass (hur god som helst!!!) och de annat och så satte vi oss där i gallerian.

Jag blev törsig så jag köpte en apelsinjuice, också mucho god. Vi bestämde att vi skulle åka till min pappa, men Cornelia behövde kolla på vårjacka och skor och jag behövde hämta saker hos mamma så jag började gå hemåt medan de stannade kvar.
Hade tänkt ta buss/tunnelbana men jag hade bara 13kr så jag fick helt enkelt gå! Och dessutom behövde jag gå på toa mitt i allt ihop, hur jobbigt som helst.

Tillslut kom jag hem, men då var klockan endel så vi sa att det fick bli en annan gång. Så jag la mig och vilade och sedan kom pappa och hämtade mig och så köpte vi glass som vi åt när vi kom hem i solen. Mysigt! Sedan gjorde jag faktiskt lite So, duktigt jag. Vi åt middag och efter Brothers and Sisters, dvs vid 21.00 ungefär skjussade de mig till gärdet igen.

Idag när jag vaknade var jag riktigt trött, ville verkligen gå och lägga mig igen, mer en någonsin. Sprang ner för trapporna vid 07.40 så hann med en tidigare buss, ingen som var tänkt i förväg. Kom till skolan 10 minuter innan vi började, skönt. Kunde ta det lugnt. Första lektionen var med Wilfreid där han hittat min mapp och jag fortsatte på mitt linne. Ganska tråkig lektion.

Sedan var det då håltimme igen där jag fick sällskap hem med Cornelia vilket var trevligt. Gunnar hälsade mig välkommen när jag kom hem(eller ja, igentligen ville han nog bara gå ut lite i korridoren) och jag satte mig vid datorn (som vanligt).

Kom tillbaka till skolan och hade matte, lunch, No och engelska, och var blev riktigt glad när skoldagen var över.
Jag gick ensam hem, men pratade med Lin ungefär från konsum. Satte mig på balkongen och solade, super mysigt. Såg när Lin kom och sedan kom hon över till  mig eftersom hon frågat om jag ville gå på en promenad så vi gick till fältan där jag bla. köptre en pastasallade och den nya Meren, Grapefruit och apelsin, rätt god. Vi satte oss i tessinparken också supermysigt. Vi drog hem för att Lin inte hade några nycklar. Vi gick hem till mig och vid middagen gick hon hem till sig.

Har nu pluggat lite so och ska lägga mig snart. Puss och kram!

TROLLHÅR

Idag har jag trollhår...hihi
trollh?

DAGENS OUTFIT

image550
Jacka, Åhlens
Sjal, från mamma
Randig T-shirt, H&M
Vitt linne, Vila
Jeans, Att. (Åhlens)

SISTA DAGEN PÅ HELGEN..

Det känns alltid lika tråkigt när det är det. Men idag ska jag i alla fall träffa Josefin! Vi får väl se om vi tar den där omtalade Sandy's mackan..:)
Och så måste jag plugga idag. Usch, men sånt e livet. Har ju prov nästa vecka, två närmare bestämt.

Ska dra, ha en bra söndag!

<3

jag hj?rta delfin
<3