värme

Hej! Har haft en bra helg med sol, nytt rum, studentmottagning, när jag hör din röst-läsning, glass och annat trevligt. Idag är det morsdag och J,M,C,M och jag åt lunch här hos mamma. Vi satt på balkongen där det nästan var för varmt, i alla fall om man satt i solen. Men det var riktigt skönt ändå. Satt där nästan resten av dagen, till typ nio på kvällen. Det är så det ska vara!

freedag

Hejhejhej! Det är fredag och sol ute. Vem gör inte det glad?
Har ingen aning om vad som helger, förutom att det är mors dag då! Puss till alla!

:D

English House

Hej! Känner mig riktigt trött, har en sån dag idag. Tycker egentligen att det inte gör något att det regnar, passar nästan idag. Hellre att det är fint väder nu i helgen! Och på nästa fredag, då jag har skolavslutning!

Har haft bild och matte, och sedan kollade klassen på en film, som verkade vara Svetlanas favoritfilm, hon och Anita var helt klart de som skrattade mest..vi såg i alla fall inte klart den och har inte gjort så jättemycket.  Måste läsa ut en engelskabok som jag ska ha diskussion om imorgon. Wish me luck!


Live Ones

Hej. Har haft maginfluensa sedan i tisdags - tänker inte gå in på några detaljer. Men jag äter igen och har idag gått omkring i lägenheten, kollat på tv och suttit lite på balkongen och målat! De ni. Börjar i alla fall bli bättre, har haft en helt del otur. Men men, snart är det sommar!

Everything's Not LostHej svej. Min dator har gått sönder! Inte så roligt..märker hur mycket jag brukar sitta vid datorn, ha ha. Får sitta vid den här stationära istället, som är rätt långsam. Det som är rätt jobbigt är att det ligger en del skolgrejer på min dator. Ja, ja..

Har inte hänt så mycket i helgen, har känt mig rätt trött och så. Det var allt, hejdå.

justnu

är jag jättetrött och har huvudet fullt med Beyonce.Godnatt.

NP NP NP


Kenny.

Hej svej! Har varit trött idag, och haft både matte och engelska NP. Matten gick faktiskt bättre än väntat (hoppas jag). Ska åka iväg till Globen för konsert om ett tag. See you!

Mattemattemattemattemattemattematte..och så var det matte.

Hej! Har och ska plugga matte...och samhälle. Känner mig lite halvt stressad, har ju nationellt prov imorgon och känner mig verkligen ringrostig när det gäller matte. Blir ärligt talat glad om jag får G, och det brukar jag inte bli. Ja ja! Det lär väl visa sig i alla fall. Ska på konsert imorn dessutom..Måste dra nu, plugga var det. Ciao!

I feel it all


Snodde med mig en kvist hem igår!


Hej! Håller på att få över en text till den andra datorn, tar lång tid, eftersom den är rätt seg. Har ju inte word på min bärbara, tyvärr. Ska i alla fall fortsätta plugga, ikväll blir det matte, matte och matte! Har Nationellt prov imorgon, i både matte del 1 och engelska muntliga. Ihhhhhhhhhhhhhh!!!

Kenny är en bra fotomodell
Söndag

Hejhej! Idag var jag, mamma, J,M,C,M och fikade hos mormor, det var trevligt. Har tagit det lugnt och pluggat. Just nu sitter jag och kolla på Söndagsparty med Filip och Fredrik, där Zach Braff är gäst ikväll. Börjar 13.50 imorn, tjiho! Puss o hej.

Minimarket

Hej! Kom hem för en liten stund sedan, har nämligen varit på Minimarkets utförsäljning! Jag och mamma mötte upp Cissi och Magdalena vid slussen och var i riktigt god tid, så vi gick till och med in först, ha ha. Det var rätt lugnt, och det slutade med att jag köpte två par byxor, en kjol och två tröjor. Riktiga kap!

Efteråt gick vi till kaffekoppen och åt lunch. Johan och Micke kom och så satt vi där ett tag. Sedan gick jag, Cissi och mamma till en smyckesaffär där mamma köpte ett par örhängen och sedan fortsatte vi vidare till tunnelbanan. En bra början på dagen i alla fall!

Ikväll tror jag att jag ska vara med kompisar..det lär visa sig. Puss o kram!

dumma

NEJ!!!! Dumma dumma dumma ugn.

Jag skulle göra scones, och hade precis fixat degen och lagt det på en plåt..och så lossnar framsidan av ugnen! Alltså kan jag inte öppna ugnen....åhh vad irriterande. Nu försöker jag mätta min hunger genom att äta andra saker...blev minst sagt på dåligt humör. Tror att det blir middag på Linnegatan sen. Hej

hej hopp


Hej hopp! Idag hade jag nationellt prov i engelska, inte så kul. Har köpt ett par shorts (behövdes) och så kom min bikiniöverdel idag. Och Elle! Tjiho! För övrigt har jag lyssnat mycket på The Shins idag. Nu: Medium.

Pink treesHej! Har haft ont i armen hela dagen efter sprutan igår. Jättejobbigt, nu vet jag hur det känns att bara kunna använda en arm! Typ. Imorn: Nationellt prov i engelska. Ihhh!


So says I

The Shins.

.


TisdagHej! Idag har jag tagit spruta mot TBE, det var inte så jobbigt. Innan dess gick jag och Lin runt på Fältöversten. Känner mig rätt trött. Ikväll blir det samhällsplugg och Desperate Housewives. Puss o hej

Fin


notebook.jpg The Notebook image by CourtneyHoffman_album

Dagboken är fin den. Måste ta och försöka leta fram den snart.

Spårlöst

Hej! Sitter och tittar på Spårlöst. Dagens humör har helt klart varierat. Under förmiddagen och i skolan var det rätt bra, men runt fyra blev jag jättetrött och på allmänt dåligt humör. Men åkte sedan till naprapaten Margareta och efteråt kände jag mig bättre! Kom hem och har ätit middag och pluggat samhället. Nu ska jag fortsätta kolla på tv. Hejdå!

Lite bilder


Igår innan vi åkte till Claes o Katarina


Sista måltiden i huset!


Mest kartonger kvar nu!


Kommer självklart sakna det lite grann!

We don't need to say goodbyeHej! Håller på att packa ihop lite saker..flyttar ju imorgon! Från Lidingö till Stockholm, med pappa &  co. Kommer vara ovant att inte åka till Lidingö, men kommer nog bli  jättebra. Ska förövrigt göra samhälle idag och annars vet jag inte riktigt. Puss o hej!

Two Souls

Hej! Strax ska vi sticka till Claes o Katarina. Fint väder idag! Hej hopp.


Christian Kjellvander.

I got two souls.
One is gonna love you
and the other one is gonna cause you hurt

Jobb

Hej svej. Känner mig rätt trött idag, men ska strax göra lunch. Hittade ett jobbtest jag gjorde för några år sedan här på bloggen, blev designer :)  Här kan man göra det. Ciao

inget

Heej. Är jättetrött. Eftersom vi är helt lediga idag blandar jag ihop dagarna..jaja. Har egentligen inget att säga. Hej hopp.