dance dance dance

Hejsan! Sitter och längtar tillbaks lite grann till popaganda.Dagens planer: Plugga.








popaganda 28 augusti 2009

Popaganda igår (förrgår) var jättebra. Jag och Lin kom dit vid typ 19.00 tiden och kom precis innan Deportees började spela. De var bra, men vi gick till stora scenen i tid för att få bra platser på Lykke Li. Vi hamnade rätt långt fram, men sedan blev det så stökigt, så vi flyttade oss lite bakåt och fick mycket bättre platser. Lykke Li var sjukt bra live! Efter hennes superbra konsert gick vi för att köpa mig något och dricka, och sedan gå och vänta på MGMT. De var också bra, speciellt när vi fick bättre platser. Hade verkligen en jättebrakväll, tjohoo! Det började spöregna så vi hoppade och sjöng med i regnet och gick sedan till Slussen (eftersom det var så mycket folk) fast att det spöregnade. Kom hem alldeles våt och det var väldigt skönt att krypa ner i sängen. Lite bilder:




Påväg




Deportees










Lykke li


















MGMT






våta!



Hemmaa


lördag

Hej! Idag har jag gjort en massa saker. Varit på minimarket utförsäljning, ätit lunch med Micke o Cissi o mamma, städat hemma, suttit i solen på balkongen och så kom Micke, Johan, Cissi o Magdalena på middag på kvällen. Har haft en jättebra dag! Är dock väldigt väldigt trött, så ska ta och gå o lägga mig. Godnatt!

tjoho

Hej! Är hemma, kom hem alldeles våt efter spöregnet som höll på några timmar. Men det var underbart kul! Vi såg Deportees, Lykke li (som var sjukt bra live) och MGMT (som också var bra, och som framför allt fick igång publiken ordentligt). Hade en superbra kväll och är jättejättetrött. Imorgon kommer bilder och mer om kvällen. Sålänge får ni en bild på lykke li som jag tog:


pepp pepp


Hade väldigt stort lockigt hår när jag vaknade imorse (mer än vad som syns på bilden)

Halloo! Sitter och lyssnar på musik, har precis laddat ur alla bilder från kameran...den ska nog få hänga med ikväll tror jag! Ifall att det blir så lär det i alla fall bli bilder här på bloggen, idag eller imorgon kanske. Åh vad jag längtar! Snart blir det lite tidigare middag, sedan ska jag fixa mig i ordning. Tjoho!

fredag

Hej! Sitter och dricker te och läser Uncut.

Min morgon började med att jag vaknade vid rätt tid! Skönt haha. Gjorde mig iordning och åkte till skolan. Hade italienska där vi lärde oss typiska frågor som man alltid lär sig i början, var bor du, vad heter du osv. Men det var rätt så kul i alla fall! Efteråt åt jag lunch med Louise och Hettis och åkte sedan förbi min mammas jobb där jag kopierade mitt schema och skrev ut min biljett till Popaganda idag! Oj vad jag längtar!

Åkte sedan hem, köpte en tidning påväg hem, Uncut, och har sedan dess tagit det väldigt lugnt. Ska ta och vila en stund så att jag är pigg inför kvällen. Är väldigt taggad! Skriver nog senare...hejdå!

Torsdag

Hejsan! Dagen började med att jag väcktes av att mamma kom in och frågade om jag inte skulle gå upp. Jag förstod ingenting men det visade sig att jag ställt klockan fel. Förutom det så lyckades jag också spilla vatten i hela min säng..ingen bra morgon med andra ord!

Första lektionen var historia, andra svenska. Två lektioner med Anita efter varandra. Rätt så tråkigt med andra ord. Efter samhälle (där läraren faktiskt blivit bättre, i alla fall den här lektionen!) och lunch åkte jag, Marija o Hettis in till stan för att göra vår statisktiska undersökning. Vi skulle fråga 100 personer en frågeställning och så ska vi lämna in det skrivtligt och ha en muntlig presentation senare. Nu förstår jag faktiskt hur det är att vara en sådan person som jobbar med att gå runt på stan och fråga folk saker, det var inte kul! Därför bestämde jag mig för att jag ska vara snällar mot dem som frågar mig haha (om jag har tid i alla fall). Började redan idag när en kille frågade mig o Hettis på Bibloteksgatan. Vi var för unga (det var något med läkare utan gränser) men vi var trevliga i alla fall! Tog bussen hem och började ta slut. Kom hem, åt lite, kollade på gilmore girls. Var helt slut. Har fortsatt att vara helt slut hela kvällen, höll på att somna flera gånger. Har badat, det var jätteskönt. Imorgon ska jag och lin se Lykke li och MGMT, ska bli sjukt kul! Ser fram emot det så mycket. Nu ska jag nog göra mig i ordning, fortsätta läsa lite i en bok vi ska läsa i svenskan och sedan sova. Tidigt!!! Imorgon börjar jag i alla fall 09.50 och slutar 11.10. Jätteskönt, bara en lektion! Hörs imorn, hejdåå!

belle and sebastian dagar

Heejsan. Sitter och tittar på Modehuset Chanel, och snart börjar Giorgio Armani, men det kan jag inte kolla på, för imorgon börjar jag 08.10, kommer inte kunna vakna då. Men jag slutar ju faktiskt innan tre varje dag (nästan), så det är det värt! Frågan är...vad ska man ha på sig imorgon? Kommer antagligen bestämma mig då...kjol kanske? Jaja, ingen ide att jag bestämmer något nu. De senaste dagarna har det varit riktiga Belle and Sebastian dagar.

Åh vad jag längtar till min födelsedag!


 
I could be dreaming

  ¨

If she wants me

Turn back time

Hello! Sitter på balkongen med te, musik och tjocktröja, hade tänkt måla naglarna.

Jag var väldigt trött och förvirrad imorse. Vaknade (när jag trodde att jag skulle vakna) och tvingade mig själv att sätta på tv:n. När jag gör frukost kommer mamma och frågar om jag verkligen ska vara uppe så här tidigt. Det visar sig att jag vaknar 1 timme och 10 minuter för tidigt och jag trodde på något sätt att klockan ringt, trots att jag inte kommit ihåg det. Det var i alla fall för sent för att somna om och jag hann se 3 gilmore girls avsnitt och göra mig i ordning innan jag stack hemifrån.

Regnet öste ner och jag sprang till bussen. Min första lektion var italienska. Vi gick igenom kriterier och mål, siffror och hur man frågar efter och säger sitt nummer. Efter det var det lunch och sedan geografi. Där fick vi läsa olika artiklar som vi sedan skulle berätta om för några andra. När den lektionen var slut hade vi en rast på 35 minuter och sedan engelska, då vi skulle diskutera (som alltid). Efter den lektionen var skoldagen äntligen slut och jag gick förbi akademibokhandeln, köpte några pennor och åkte sedan hem. Just nu känner jag mig rätt trött, nästan lite nyvaken. Har i alla fall haft en rätt bra dag (mycket bättre än gårdagen). Nu ska jag måla naglarna och sedan plugga geografi. Hejdå!



Haha bjuder på denna bild...


will you talk (if i listen)


Hej! Idag har jag varit i skolan och efter det klippte jag mig. Är rätt trött, men det blir nog bättre senare. Idag ska jag o lin beställa biljetter till en grej..spännande! Ska ta och duka....ciao!

Måndag

Hejsan. Har inte haft någon jättebra dag idag.

Den började okej. Min första lektion började klockan 08.20, geografi. Vi hade en ny lärare, han verklar rätt bra. Svårt att säga dock efter endast en lektion. Det var lite roligt, han såg ut som en äldre version av en som var med i första säsongen av project runway, Kevin Johnn, haha. Vi hade lektionen på högsta planet. Efter det var vi tvugna att gå ner igen, till plan ett, till våra skåp. Sedan gick vi till vår nästa lektion, samhälle. Upp för trappor igen. Vi gick mest igenom vad vi skulle göra under året och så där. När lektionen tagit slut och jag var jättehungrig var vi tvugna att gå ner till skåpen igen och sedan åter upp för en lång historia lektion. Den var rätt tråkig och jag var jättehungrig (hade i alla fall som tur var med mig saker att äta). När lektionen äntligen tog slut gick vi ner till matsalen och åt lunch. Gick förbi expeditionen, men såklart var den jag skulle prata med inte där. Mycket spring i trappor, ska kanske inte ha högklackat på måndagar..

Hade sällskap med Hettis en bit på vägen hem. Blev när jag satt på ettan jättetrött och längtade verkligen till soffan. När jag kom till ytterdörren upptäckte jag att jag inte hade överlåsnyckeln. Nu började jag få ont i fötterna och hade ont på en massa ställen och var tvungen att åka till mammas jobb, hämta nyckel och sedan åka hem igen. Kände mig väldigt o-glad. Var hemma ungefär 1 timme och sedan åkte jag till Margaretha, min naprapat. Hade en stor låsning på högra sidan av ryggen och det är jätteskönt att den är borta nu!

Påväg hem åkte jag och mamma en station för långt med fyran, men det gjorde inte så jättemycket. Vi gick förbi konsum och handlade och sedan hem. Har tagit det lugnt (inga läxor än, fast jag behöver börja plugga på geografin) resten av kvällen. Vi har precis bytt till digitalbox så vi har en massa fler kanaler, åtminstone just nu. Imorgon ska jag gå och klippa mig och gå till skolan innan dess såklart. Dags att gå. Godnatt!


söndag

Hejsan. Ligger på sängen och äter citronrån...gottgott. Idag har jag tagit det lugnt och läst min bok och sedan åkte vi och kollade på lite möbler. Jag fick en kudde! Woho! Jättebra faktiskt. Nu känner jag mig väldigt trött, men behöver nog något bättre att äta, så ska väl ta och fixa det. Helgen gick alldeles för snabbt!

kvälll

Hej! Så var lördagen över. Har i alla fall haft en bra kväll!

Lisa kom hit och så åt hon, jag o Sofia middag här. Sedan spelade vi en massa Guitar Hero. Efter att vi gjort det ett bra tag gick vi och lyssnade på Coldplay utanför stadion. Hördes riktigt bra och blev lite avundsjuk på alla som var där inne, men han sjöng i alla fall som vanligt bra!

Strax innan att det var slut, och efter att vi plockat upp en massa (pappers) fjärilar som de sprutat över stadion gick vi förbi 7-eleven, där vi köpte batterier och glass och fortsatte sedan till lägenheten där vi spelade mer guitar hero. Jag har fått 10 blåsor¨på händerna. Men nu är det dags att sova. God natt!

löördag

coldplay förra året

Hallå hallå! Ligger på sängen i mitt rum, har varit otroligt trött idag. Har läst i min bok, tecknat och sånna saker. Lisa kommer hit ikväll, Coldplay spelar på stadion (inte för att jag har biljetter dit, men vi bor ju inte särskilt långt i från stadion så man kanske går förbi och tjuvlyssnar) och just nu lyssnar jag på hög musik! Härligt härligt. Ha en bra lörag haha!

ett fönster vi kan sitta vid och blicka ut mot ån


Lars Winnerbäck - En tätort på en slätt

Fredag

Hejsan! Idag har jag inte haft en så lång skoldag, hade bara en enda lektion! Italienska steg 1, som började 09.50. Glömde kolla på schemat innan jag stack så jag visste inte i vilket klassrum jag skulle vara i. Var tvungen att springa upp till biblioteket och kolla vart jag skulle vara. Som tur var var det öppet och jag hann. Det var första italiensklektionen jag var på, och det verkar rätt kul faktiskt! Jag tror att jag har en bra lärare, det verkar så i alla fall. Han är från Italien och verkar snäll (men inte för snäll, som min spanskaläraren i 6:an - 9:an). Jag fick i alla fall ett första bra intryck.

Efteråt satt jag en stund på trappan in till Norra Real i solen medan jag väntade på att Hettis skulle komma. Vi gick ner till matsalen där vi träffade några andra och så satte vi oss och åt lunch. Gick förbi Studie- och yrkesvägledaren, för att jag skulle prata om mina poäng, men första gången var hon upptagen och andra gången var det stängt. Sprang förbi expeditionen också, men den var stängd. Får fixa allt på måndag istället.

Tog bussen hem och så har jag bara tagit det väldigt lugnt, har varit väldigt trött nu efter att ha börjat skolan. Nu är det helg, vet inte riktigt vad planerna är. Det lär visa sig! Ska ta och gå, men ni fick i alla fall ett litet mer utförligt inlägg än vad jag brukar ge nu för tiden. Arrivederci!

första dagen som tvåa

Hello! Första dagen idag! Det var bara information i aulan och sedan information i klassrummet. Efteråt gick jag, Louise, Hettis o Sophia till Burger king, sedan åkte jag hem och åt lunch. Sov en halvtimme på dagen, var så himla trött. Har pluggat, diskat, fixat skorna i hallen, fixat med mina skolblock , lagat mat, sett tre gilmore girls avsnitt och ska nu packa min väska. Kommer vakna klockan 06.00 imorn!! Kommer känna mig helt slut. Och ska gå till typ fyra....enda dagen jag slutar sent. Måste gå, ska sova så att jag åtminsone kan släpa mig iväg till skolan. Wish me luck! God natt


Hejdå sommarlov

 
Efter skolavslutningen i nian med ett helt sommarlov framför sig



Hejsan! Har pluggat en massa historia, inte så långt kvar nu! Blir nog klart imorn! Skönt! Har diskat också! Och rensat bort alla kläder från soffan! Och tagit bort saker från golvet! Och fixat sängen! Och fixat min graderob! Har gjort lite grann! Nu ska jag bara göra mig i ordning och sedan gå och lägga mig! Och så börjar skolan igen! Har rätt skönt schema, börjar tidigt nästan varje dag, men slutar tidigt! Väldigt skönt. Nej, det är visst dags att gå.

Hejdå sommarlov!

Tisdag

Jag älskar nya skor, men jag hatar skavsår. Fast det kanske inte var så smart att välja ett par nya skor att gå på stan i. Men men. Nu är i alla fall mina fötter fulla med skavsår, de värsta är på hälen. Usch! Nu har jag plåstrat om mina fötter och tagit på ett par riktigt mjuka strumpor!

Har varit på stan med Hettis o Sophia, jättekul att ses igen! Och imorn är det skola igen! Det kommer verkligen vara ovant. Fast imorn blir det bara en samling i aulan och upprop och kanske något snack i klassrummet. Ska få några nya till klassen också, tre stycken tror jag.

Om en stund blir det middag, sedan måste jag plugga och diska..inte de roligaste sysslorna. Men jag tror att det kommer gå ganska bra att plugga, hoppas jag åtminstone. Nu blir det te!


grät av skratt

Hej! Efter att jag pluggat (snart klar med historian förhoppningsvis) så träffades Lin o jag oc´h gick på en promenad runt stan och jag köpte piggelin (måste man ju ha hemma). Efteråt följde hon med mig hem och så kollade vi på yogakurser och sedan en väligt massa otroligt roliga filmer på oss, för typ 3 år sedan ungefär. Jag skrattade tills jag bokstavligen grät (som ni ser på bilderna nedan). Kul dag! Imorn (idag) blir det fika eller nåt med Louise, Hettis och Sophia. Måste köpa lite grejer också...pengar någon?






stan idag

Hejsan! Idag har jag varit på stan med Lin. Provade några tröjor, riktigt sköna. Köpte ingen, har inte så mycket pengar tyvärr. Köpte däremot ett block till skolan i alla fall, men behöver köpa lite till imorn tror jag. Men det var mysigt i alla fall, och så fikade vi. Nu går Lars Winnerbäcks "faller" på repeat, jag ska äta en kaka, dricka te och börja plugga. Sen kanske jag ska träffa Lin igen.  Hejdååå





Söndag

Hallååå!  Sitter hemma i soffan och gör egentligen ingenting.Det har verkligen känts som en söndag idag, gått osminkad i sköna kläder osv.

 Idag har jag tagit det lugnt, tagit en promenad, bakat (eller framför allt ätit smeten) och faktiskt pluggat! Har känt mig lite som en trött zombie, men kom till slut in i pluggandet.

Imorn (idag egentligen) ska jag träffa Lin! Behöver köpa lite saker tills skolan börjar...ämnesblock sånt. Har skrivit klart min önskelista också! Lika roligt att göra som varje år, ha ha. På tisdag ska jag träffa Hettis, Louise och Sophia också! Har inte träffat dem på hela sommaren (förutom Louise då) så det ska bli jättekul!

Nej, nu är det dags att sova. Vill vara piggare imorn! Godnatt!



Imorn träffar jag den här tjejen, tjoho!


trötttrötttröttötrötttrött


Idag känner jag mig...trött. Trött och seg och..ja trött. På lite konstigt humör. Hade tänkt börja plugga snart tror jag. Och baka! Nu: te och kaka


Wake up

 
Den här filmen verkar så gullig, Where wild things are


Och låten i trailen, Wake up med Arcade fire är ju väldigt bra också

inget viktigt inlägg

Heej. Nyss hemkommen, väldigt trött. Men det var skönt att komma bort! Imorgon är det söndag och då ska jag...inte vet jag. Det är ju idag förresten. Plugga lite grann kan ju vara bra. Godnatt!

lalala

Hej hej hallå hallåå. Håller på att göra mig klar, snart åker vi till johan o magdalena. Har inte gjort så mycket idag, mest spelat gitarr på balkongen och tagit det lugnt. Skönt! På onsdag börjar jag skolan! Skulle gärna vara ledig 2 veckor till eller så..men men! Ska tänka positivt. Lovet är inte slut än! Wohoo.

vi faller faller faller


lars winnerbäck - faller

Time to pretend



Hejsan! Sitter och klinkar på gitarren..

Vaknade någon gång efter 12, var väldiigt trött! Sitter fortfarandei pyjamas, väldigt skönt. Tänker fortsätta göra det, tills innan vi ska iväg på middag till Johan och Magdalena. Ska bli kul såklart! Och så ska jag ta en titt p åvår nya digital-tv-box..Ska nog hoppa in i en dusch..hejdå!

LM 140809





































Zoe the band

Jag bestämde mig för att ringa Lin och kolla om hon ville hitta på något, eftersom det var fredag och jag inte hade något att göra, och jag visste att jag annars bara skulle lägga mig i soffan, kolla på dålig tv och bli sömning (och för att hon är kul att vara med såklart). Så vi åkte ner och fikade och gick sedan vidare till en konsert i kungsträdgården, "vuxenkonserten". Det var ett band från Mexico som spelade, som faktiskt var riktigt schyssta (även fast man inte förstod så mycket av vad de sjöng). Zoe hette de. Runt halv 12 åkte vi hemmåt och fixade oss och fotade. Bilder kommer! En av de bästa kvällarna under sommaren!











Bilderna är snodda från Lin

tjoho vilken fredag

Hej! Denna fredagskväll har spenderas med Lin! Tack för en underbar kväll!




Mer bilder och mer om kvällen kommer senare!

fredag

Heelloo. Idag har jag sovit, pluggat och mött upp mamma och gått och tittat på mönster och tyg! Jag köpte två tyger och beställde in ett mönster på en klänning..och så får vi se hur det går! Snart blir det middag och så får jag se vad som händer på kvällen. Ciaooo

onsdag

Hej hej. För några timmar sedan var jag på bio med Louise. Kul att träffa henne! Självklart var jag lite virrig och blandade ihop tiderna så att jag fick stressa iväg sedan. Men hann i alla fall som tur var ha ha. Har pluggat lite idag och tagit en tripp till fältan med Lin. 6 dagar kvar tills jag börjar skolan och 1 månad och 2 dagar kvar tills jag fyller år. En av sakerna känns lite roligare. Puss

lite musik


grönalund










hemma

Hej! Har precis kommit hem från en dag på Grönalund och har hoppat i myskläder. Jag har varit med Lin o det har såklart varit jättekul. Vi gick omkring där i regnet under ett paraply och vi åkte bland annat insane. Kul dag! Nu ska jag hålla mig inne och bli varmt så att jag inte blir sjuk. Puss!!

tisdag

Hej! Håller på att äta lunchoch göra mig i ordning. Lyckades "försova mig", men som tur var kunde vi gå senare;) Till grönan alltså! Dags att fortsätta göra mig i ordning..hejdå!

Måndag

Hello! Sitter och lyssnar på musik. Idag har jag tagit det superlugnt, var skönt. Var på en kvällspromenad förut, det var skönt. Imorn ska jag på grönan!!! Med Lin!!! Ska bli kul såklart. Har inte varit där på evigheter, och inte träffat Lin på länge heller för den delen. Det måste ju fixas.

Annars då...ja har väl egentligen inte så mycket att berätta. Har skrivit en önskelista, för det är inte så längt kvar tills jag fyller år. Bara en månad och fem dagar kvar. Det ska bli kul såklart, tröttnar aldrig på att fylla år :D Men nu är det dags att gå. Ciao!


En väldigt fin bild..haha

musik

 





bilder

Lite bilder från Madonna konserten
















madonna

Hello! I fredags åkte vi till landet för att sedan på lördagen åka vidare till Göteborg och se Madonna! Det var såklart jättekul! Nu är jag hemma och känner mig rätt seg, men ska försöka ta och göra mig i ordning. Ciao


Torsdag

Bild jagtog i våras..tror jag

Hejsan. Jag sitter ute på balkongen, klockan är halv åtta och det är 23 grader ute.

Idag har jag bara tagit det lugnt, inte gjort något speciellt. Fick precis hem en halsduk och ett par vantar från H&M och jag börjar längta till hösten! Även fast sommaren gärna får stanna kvar ett tag till. Dags att gå hejdååå

dagens musik


Skor


Hello! Har pecis ätit lunch och är lite efter maten-trött. Igår köpte mamma hem ett par skor åt mig, som jag betalar själv, och har gått omkring lite i korridoren. Med en helsula satt de perfekt! Det är så härligt när man köpt nya skor. För några veckor sen fick jag ett par andra höstskor också. Senare ska jag till doktorn, nu ska jag titta på Gilmore girls. Ciao!


Mina nya skor


Ställde upp mina svarta skor på rad i hallen, tycker om att gå förbi och titta på dem

hallonsorbet direkt ur paketet

Hallooo. Sitter på balkongen och äter hallonsorbet direkt ur paketet. Känner mig väldigt trött idag, vilket är tråkigt eftersom jag verkligen ville känna mig bättre idag! Men men.
Imorn ska jag i alla fall antagligen till läkarn som ska kolla på mig, skulle behöva nån hostmedicin eller nått också.
Fick i alla fall tillslut iväg korten för beställning igår, men det tog lite tid. Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, egentligen skulle nog min rygg behöva få röra på sig lite, men jag vet inte om jag orkar. Känner mig verklingen trött. Hejdå

stor förskyldning och fotobeställning


Det beställs bilder från bland annat Italien..ser rätt så skönt ut.

Hej! Jag verkar inte ha någon vidare tur just nu. Förlåt om jag klagar så mycket, men det är ju faktiskt min blogg och jag är sjuk. Har fortfarande ont i halsen, ont i öronen, är täppt och snuvig, och hostar jättemycket och hårt och dessutom har jag ont i ryggen. Förutom det så började jag just blöda näsblod också. Det verkar aldrig ta slut.

Men, jag håller i alla fall på att beställa bilder nu! Känner mig lite duktig att få det gjort. Det blev ungefär 250 bilder, lite mindre. När jag fått dem kommer jag i alla fall få något att göra!

Känner mig egentligen rätt trött eftersom det tog ett tag att somna igår, annars hade jag nog lagt mig och kollat på en film. Kan inte riktigt bestämma mig. Det kanske blir en kombination istället, ett avsnitt av GG eller SATC. Dags att gå i alla fall! Pöss

Måndag

Hallo!

Just nu sitter jag på balkongen och det är riktigt skönt. Det har ju varit riktigt fint väder idag. Synd bara att jag inte har orkat vara ute, förutom på balkongen då då. Har inte gjort så jättemycket, tittat på tv  och sånt där. Hade tänkt beställa hem foton nu, har lite svårt att begränsa mig bara. Hm..det ska nog gå bra. Ciao!

lite musik..

..till denna måndag!

landet


















nattnatt

Helloo. Har sovit länge, så jag känner mig inte trött än. Sitter o tittar halvt på nån konsert med Katy Perry på MTV samtidigt som jag laddar upp lite bilder på facebook, från sommaren. Sommaren går verkligen fort! Snart börjar jag skolan, närmare bestämt om...16 dagar! Ih!! Måste göra min historiauppgift också...nej nu ska jag verkligen inte tänka på det.

Imorn (idag) hade jag nog tänkt (förutom att försöka bli frisk) att ta det lugnt, kanske beställa hem lite foton eller någon skiva..hm får se. Har faktiskt lite pengar just nu! Fast å andra sidan har det kommit in en massa nya kläder i affärerna. Nej dags att gå. Lite bilder från landet kommer i nästa inlägg. Ciaooo

still sick

Bild från landet.

Hej. Är fortfarande sjuk, men har ingen feber längre. Har inte orkat göra någonting de senaste dagarna, har mest ätit glass och tittat på tv. Idag orkar jag gå upp ur sängen och äta glass i soffan istället. Nu ska jag se slutet på the Rachel Zoe Project. Hejdå.