sjuk

Åh jag känner mig jättesjuk! Det är hemskt..har jätteont i halsen och är jättetrött. Vill verkligen inte vara sjuk. Hoppas att jag kryar på mig snart.

måndag

 Lisa, jag o Sofia i Nice

Hej! Nu är jag på landet igen. Känner mig rätt trött och seg, sov till typ 12.45. Är med Lisa o Sofia, vet inte vad som händer senare idag, just nu är vädret rätt tråkigt. Får hoppas att det blir finare senare. Ciao ciao!

Lördag

Landet.

Hellooo. Har lyssnat på en repris av Sommar i p1 och har haft det mysigt. Tidigare idag promenerade jag o mami ner till fältan. Jag köpte en eyeliner och så tog jag en till promenad senare. Har tagit det lugnt och imorn bär det av till landet igen. Det var allt för idag, hej svej.

fredagHeej. Idag har jag o mamma varit och fikat hos Johan och kollat på bilder, det var kul. Sedan gick vi förbi fältöversten och köpte oss ett par skor var. Resten har jag tagit det lugnt och slappat och och kollat på film. Det har varit väldigt skönt! Hejsvej!

Hello

Bild från landet

Hej hopp! Grått ute idag, men har ändå suttit mycket på balkonge för det har varit rätt lagom varmt. Har bara tagit det jättelugnt och har tyvärr inte något speciellt roligt att berätta. Puss o kram

hej stockholmHej! Är tillfälligt hemma från landet, i Stockholm alltså. Ska bara vara här några dagar eller så och sedan åker jag tillbaks. Då kommer Lisa dit också, det blir ju kul! Och så ska jag på manikyr, inte illa. Har i alla fall haft det skönt på landet och det kanske kommer lite bilder sen. Ska fortsätta titta på Let's Dance som jag fastnat för. Hej svej!

Landet

Hej! Jag befinner mig på landet, har lyckats sno en dator. Idag är det faktiskt sol och jag har världens träningsverk efter gårdagens badminton - över allt! Nu är det i alla fall fint väder och skas gå opch ta en glass. Puss o kram!

äntligen


Äntligen är sommarskolan slut! Tjoho!

Hej landetHejdå! Nu packar jag väskorna och lämnar Stockholm för ett litet tag och tar tåget till landet. Mycket läsning och sköna dagar/kvällar hoppas jag på. Puss!

LM 090709

träffas

Hej har precis varit med Lin, vi kommer ju faktiskt inte träffas på länge eftersom jag åker till landet och hon utomlands! Vi fixade oss o tog lite foton, en typisk maria o lin grej..kul kul! Lägger in nån bild sen. Snart: Packa. Imorn: Sista skoldagen!!!

torsdag

Heej. Regnet öser ner utanför.När jag gick till skolan imorse blev jag alldeles blöt. Men jag tycker inte att gör så mycket egentligen, det passar idag. Måste packa ikväll för imorn åker jag till landet. EN dag kvar av skolan. Är så glad!  Kanske träffar lin idag om hon har lust :D Pussis!

måndag

Hej! Idag har jag gått i skolan..det var i och för sig rätt intressant, men jag börjar bli skoltrött. Nedräkning: 4 dagar! Annars nu ikväll har jag kollat på SATC och läst en bok. Har fått tillbaka min dator också! Dags att sova nu, god natt!

regnet det bara öser ner

Hej! Alldeles nyss regnade det sjukt mycket, jag kunde inte ens se ut genom fönstret. Men nu är det sol igen! Nu är det helg och det är ju väldigt skönt, att bara kunna ta det lugnt och göra det jag vill. Nästa vecka är det sista veckan av skolan. Hej hopp!

Smultronröd


Åt det första smultronet för iår igår.Hej! Var glad när jag slutade skolan idag, det är varmt och i slutet är man så hungrig att det inte går att koncentrera sig. Men nu sitter jag här hemma i klänning och snart kommer mina bröder och Magdalena hit för middag på balkongen. Ska bli trevligt. Det är ju 28 grader ute!

OnsdagHej. Idag har jag varit rätt trött, fastnade framför So you think you can dance igår. Och så var det skola idag då. Inget speciellt hände, nu handlar det om ekonomi. Efteråt åkte jag hem och senare ringde Lin! Hon var äntligen hemma från Italien. Vi träffades och hon berättade allt om resan. Är jättetrött, men ska äta en piggelin nu. Hejdå!