Black bird singing in the dead of night take these broken wings and learn to fly







Tog lite bilder ikväll, det var jättecool himmel, lite som de rosa molnen i mumin, fast coolare. Lekte lite med bilderna, de blev roligare då!

two of us

Hej! Sitter här vid datorn med en katt som stirrar på mig och vill bli klappad.

Början av dagen var inge vidare. Var jättetrött och mådde konstigt, mådde illa och så. Men gick till skolan och hade engelska NT writing i alla fall. Vet inte riktigt hur det gick, men det är skönt att ha det överstökat i alla fall! Åkte sedan hem för att äta lunch och hämta lite grejer. Åkte tillbaka för matte (som var eget arbete för att hela klassen ville kolla på en dansgrej som var på skolan) och sedan åka till Erikdahlsbadet.

Där fick vi först vänta 20 minuter och jag var väldigt sugen på att gå därifrån! Men tillslut kom en gympalärare (inte Juha, tack!!). Vi bytte om, duschade och gick ut för att göra livräddning. Då får vi vänta ännu längre på läraren som pratar med någon längre bort. Tillslut kommer han och då visar det sig att det blivit ett missförstånd och att det inte blir livräddning idag. Alla blir lagom glada. Men skönt att slippa i och för sig. Men väligt onödigt att åka dit!

Mötte mamma på tunnelbanan och så åkte vi hem och nu spelar jag bra musik och ska plugga samhälle!

upp o ner, ner o upp




två bilder jag tog på Popaganda förra året på Lykke Li

Hej hå! Kom hem sent idag, var på läroverksfejden, tävlingen mellan södra, kungsholmen, norra och östra. Det var den estetiska delen, så det var roligt att se!
Annars har väl dagen gått lite upp och ner helt enkelt, och imorgon ska jag kanske gå på livräddning vilket jag inte ser fram emot. Men men vi får väl se hur det går. Är trött, så ska inte bli så sen idag. Ciaoo


life goes on


Idag gör den här låten mig på gott humör!

music when the lights go out



Hej. Har egentligen haft en bra dag. Det har varit jättefint väder och riktigt vårigt. Det är så det ska vara helt enkelt. Har varit på bra humör och lyssnat på beatles. Har ett par bra hörlurar nu så det är verkligen skönt. Men det känns sorgligt att mormor ligger på sjukhus och inte mår bra. Tycker verkligen synd om henne.

let's celebrate!

Jahapp, så var denna helg slut! Fick precis en svacka, blev jättetrött. Men annars har söndagen varit bra!
Var piggare än igår. Sov till 11 ungefär, det var lagom! Jag och mamma gick ut och tog en promenad, det var jättehärligt, för det var riktigt skönt ute! Och nu har knopparna på träden kommit och jättempnga blommor har slagit ut! Vi kom hem typ en kvart innan alla började komma, så det blev lite snabba puckar, hehe. Jag gjorde pizza och mamma fixade tårtan, + att vi fick hjälp av alla andra.
De var här några timmar och nu på kvällen såg jag A walk to remember, har sett förut men råkade fastna. Sedan har jag försökt plugga lite också, men det gick inge vidare. Imorgon måste jag plugga jättemycket på filosofin inför provet på tisdag. Här kommer i alla fall lite bilder:































Godnatt!

the angels fly around in there, but we can't see them

Tjolahopp. Har städat i köket,vid datorn. Är jättefint nu! Är jättetrött också. Igår var jag på födelsedagsfest för Charlotte, det var mysigt! Kom hem vid två nån gång. Tidigare på dagen var jag med Louise också, vi pluggade (fast det blev inte så himla mycket plugg, he he). Idag råkade jag sova till halv två, och har varit rätt trött/seg under dagen. Har inte gjort så mycket, men det kan ju vara skönt ibland. Nu måste jag gå och lägga mig, har varit trött ett tag. Imorgon ska vi fira mamma lite (i efterskott m. lite släkt och så). Godnatt!

  
Louise och jag när vi "pluggade", hi hi.

singin' la la la la la la la la

Idag vaknar jag till The Passenger med Iggy Pop. Det är för övrigt sol ute!




guadeloup here i come..

Jag har nog glömt att berätta att jag, i december det här året, ska åka utomlands! Nämligen till Guadeloup! Med pappa, kicki o sofia (+ att en annan familj vi känner också kommer vara där). Det ska bli så himla skönt, längtar verkligen redan! Så det är allt bäst att vulkanproblemen i Island är lösta då, så att jag får komma iväg!


thursday i don't care about you


08

Även fast att jag har haft sovmorgon varje dag den här veckan har jag ändå känt mig trött. Jag tror att jag behöver sol. Det var kallt och rått ute idag, inte kul alls. Rätt onödig skoldag, hade i princip bara handledningssamtal med anita om ett arbete. Sedan pluggade jag filosofi med Hettis på eftermiddagen och nu ska jag fortsätta att plugga det. Kul!!! (eller inte). Men men, life goes on!


Washed is the ground with so many tears

Tjollahopp. Har känt mig lite konstig idag, konstig i huvudet, lite yr, trött och så där. Var jättetrött igår, sov från 17.00-19.00 ungeför, åt middag och var uppe till 20.00 och gick sedan och la mig igen (somnade inte direkt men ändå). Trodde att jag skulle vara jättepigg imorse, men icke sa nicke. Men nu är denna dag avklarade, ska plugga lite filosofi bara. Har gjort lite research till mitt ev. projekt arbete, hmmm! Aja, snart är det ju faktiskt helg igen! Det är nog bäst att plugga nu. Ciao ciao!


man får rolig frisyr när man är högst uppe på montparnasse, paris

I bet when I leave my body for the sky the wait will be worth it

Hello! Sitter och lyssnar på The Local Natives, inte helt fel! Två videor:




Airplanes


Rolig version av simon and garfunkels cecilia

Good day sunshine

Nämen hur gick det här till? Hade tänkt gå och lägga mig tidigare, för jag har varit riktigt trött idag.
Har väl inte direkt haft en höjdar-dag, men det är okej ändå. Men kan ju inte ha det varenda dag.
Har haft 2 lektioner och sjukgymnastik, det var skönt att träna ryggen lite (har fortfarande ont och så, men det blir nog bättre snart). Imorgon har jag sovmorgon vilket är väldigt skönt!


Lite bilder från landet i juli 06 (!)










(haha var tvungen att lägga upp nån sån här, så roliga)


very loud

Kom hem för cirka 22 minuter sedan! Konserten var jättebra, även fast jag och lin inte såg så jättemycket, ha ha! Vi blev nämligen väldigt varma och gick ut och tog vatten då och då, men det var bra ändå!
Ska gå och lägga mig, har ju trots allt skola imorgon. Lär vara trött men det är ok! Har inget prov den här veckan (vad jag vet än sålänge) och det är ju jätteskönt. Behöver dock börja på en samhällsgrej..aja nog om det! Bra kväll och dags för sängen nu.

jag saknar desiree

HOj hoj! Ska snart sticka, ska nämligen på konsert tillsammans med Lin. Fick en konsert i födelsedagspresent, och nu är det dags. Vi ska se Shout Out Louds på Kägelbanan. Kuligt!
Lyssnade förresten nyss på "Suffragette city" med David Bowie, när jag var liten trodde jag han sjöng "jag saknar desiree". Lite kul sådär. Nej nu är det snart dags att gå, bäst att vara klar när lin kommer. Ha en bra kväll"


sultan of swing



I söndags kväll blev mitt miniprojekt klart! Har bytt ut alla knappar på en jacka som jag hade i typ sjuan eller åttan. Men den passar perfekt eftersom den är militärgrön och där med lite arméaktig. Blev mycket finare och hade senast på mig den idag (fast med en annan jacka över). Har förövrigt i dag haft historia prov, varit hos naprapat (behövdes!!) och sett Nowhere boy med mamma på bio. Bra dag!

The highland drums begin to roll and something from the past just comes and stares into my soul



Idag lyssnar jag på Mark Knopfler , bla. What it is (ovan).

layla



Hejsvej. Den här låten har jag (bland annat) lyssnat på de senaste dagarna. Pappa du får lära mig den på gitarr tror jag, för jag vill kunna spela den, hi hi!

congratulations



Idag fyller min käre pappa år, stort grattis till dig! Hoppas du får en jättebra dag! :)



För min del blir det nu fortsatt plugg, har prov imorgon. Wish me luck!

Please don't say we'll never find a way and tell me all my love's in vain




pretend the dove from above is a dragon and your feet are on fire

Idag har varit en bättre dag än igår. Fick tillbaka två prov, det var skönt att de gått bra. Satt kvar o pluggade lite med Johanna, Elin, Louise och Henriette en stund efter skolan! Sedan åkte jag buss med Johanna och Hettis och när jag bytte till ettan kom Charlotte gående! Det var trevligt att träffa henne en kortis såklart.

Tyvärr har jag missat solen helt idag, lite tråkigt! Satt på balkongen igår, det var lä och rätt varmt i solen! Satt utan någon tjocktröja eller så!

Nu är det snart slut på min plugg-pause, har pluggat om kvinnohistoria och det blir med av det + engelska.

jag längtar











Jag längtar hemskt mycket till att blommorna blommar. De har börjat komma upp nu, snödroppar, tulpaner, krokus. Det är fint. Jag längtar tills det blir fullt med blommor på balkongen. Tills det blir varmt så att man kan sitta i klänning eller shorts och en t-shirt. Jag längtar tills himlen är alldeles blå och man ser att det flugit flygplan där. Jag längtar till att träden blir sådär ljusgröna. Jag längtar till jag kan sitta på balkongen och spela på min gitarr. Jag längtar!

rubrik

Hej i natten!
Det blev inget hos M&C eftersom Micke kände sig förskyld så jag och mamma åkte ner till Mattssons band! Det blev min första tur ner på stan på nästan en vecka. Var lagom åkte ner - var i affären - åkte hem.
Köpte ett antal knappar till ett projekt jag håller på med! Man behöver sånt när man är hemma och vill göra annat än att kolla på tv.
Förövrigt har jag varit rätt trött idag, speciellt eftersom jag varit nere på stan. Får se hur jag känner mig imorgon. Buona notte

you can't play on broken strings



Hej. Idag har jag gjort klart mitt kollage, tittat på tv, tecknat lite, tittat på tv, lyssnat på bra musik och sa jag tittat på tv? Har inte orkat göra så himla mycket. Skulle egentligen köpt knappar med mamma på stan, men orkade som sagt inte. Får se hur jag mår, förhoppningsvis är jag mycket piggare! Ska hälsa på Micke o Cissi som kommit hem från Thailand! Ska bli kul o höra hur de har haft det och se bilder. Resten av dagen orkar jag nog bara ta det lugnt.

Dags att sova nu, men mamma har bakat tekakor, så då måste man ta en till för det är så goda!

paris, paris, paris

Hej. Sitter och lyssnar på Eva Cassidy och har tittat på lite bilder. Skulle egentligen träffat Lin idag, men det gick inte eftersom jag fortfarande är sjuk - tråkigt!!! Har i alla fall känt mig liite piggare idag, även om jag just nu är mycket trött. Här kommer några bilder från Paris jag tagit som jag gillar:
 














påskhelgen

Torsdag

Kicki o pappa kom förbi och hämtade mig och så åkte vi och handlade lite



Fredag

nästa dag var det långfredag. Vi satte oss i bilen och åkte för att titta på när Kicki sjöng i kyrkan




Kicki o Sofia


man såg påskpynt  då och då


Sedan blev det fika på Mocco med Claes, Katarina, pappa och Sofia!


När muggarna var urdruckna var det dags att dra sig vidare

Lördag

Sofia letade efter en klänning till sin konfirmation och jag skulle köpa nya gitarrsträngar. Men det var stängt! Jag och pappa gick och satte oss på Åhlens uteterass (restuarangen högst upp) och åt lunch! Och så kom Kicki och Sofia dit och åt de med. Bra utsikt.


Jag åt bakad potatis m currykycklingröra. Gott gott!


Dags att gå vidare!


Soffiloff


Pappa o Kicki hade plötsligt försvunnit. Färgglatt påskpynt fanns på östermalmstorg.


Moi, hej hej


Tillslut hittade vi pappa...på systemet!


Och jag såg några söta får också


Vi gick vidare till Mocco (vi har blivit stammisar)


Papi o Sofia


De delade på en kokos boll. Den såg väldigt god ut.


Medan jag bara drack te




Kicki kom och hon hade med sig påskägg!


Som innehöll fina saker!


Sedan blev det lite vila i mitt rum


God middag!


Förrätt, mums


Ljus var tända


Pappa tog fram gitarren lite


Och sedan träffade jag Lin! Vi var ute och sedan följde hon med mig hem o vi åt godis o spelade lite spel!


Har inga bilder från söndagen, men då var det först påskmiddag med johan, magdalena och mamma och sedan tog jag och j&m bussen till pappa, kicki o sofia för middag!
Det var min helg i bilder.

god natt


Hej. Ska sova nu. Måste bli frisk!! Får se vad som händer imorgon.. nu: en macka!


sick of being sick

Hej. Idag skulle jag egentligen följt med och hälsat på mormor och sedan gått på bio, men efter att ha blivit kall i lördags så har jag blivit sjuk. Har ont i halsen och snoret rinner och jag är täppt och sånt där. Smaken är borta. Och självklart är jag otroligt trött (har sovit under dagen). Har inte kunnat plugga, vilket är synd. Hoppas verkligen att jag blir frisk snart, dels så att jag kan njuta av lovet, men också så att jag kan göra allt jag behöver få gjort i skolan, för jag tänker inte ha det kvar efter lovet, det måste bli klart nu! Så håll någon tumme för mig ni där ute.

mjau mjau mjau mjau mjauelimjau

hallåå hallåå. Idag har jag varit på stan, jag och pappa skulle köpa strängar till min gitarr, men affären var stängd. Fina saker i skyltfönstret dock! Sedan åt vi o kicki o sofia lunch på Åhlens terass i solen! Sedan var jag med när Sofia fick en klänning och nu är jag hemma och trött. Borde nog ta något att äta. Fick förresten ett påskägg med lite olika fina saker i, det var kul. Det var allt för tillfället!