snart nytt år!

Hej! Idag är det ju nyårsafton!! Jag håller på att göra mig iordning, snart kommer Johanna och Louise hit, Lin är redan här. Vi sitter och lyssnar på bra musik och senare blir det middag. Gott nytt år!


hallå

Hallå! Nu är det ju nyårsafton! Wow. Man tycker alltid att året gått så snabbt när det här dagen är här..

Jag iunder det här året (kommer lägga upp bilder som inte bara är på mig också..antagligen :P) :

Januari-april






feb














Maj-August



















 (haha snygg alltså)









september-december



 18!
















Det var väldigt vad det blev ego..haha men det är ju min blogg i alla fall! Så har jag sett ut..nu vet ni det!
Nu är det dags att sova, har fastnat för länge. Nyårsafton! Hej svej!




Lite bilder

Hej! Sitter och lyssnar på band jag inte hört förut nu igen..lätt att fastna om man säger så!
Har suttit och laddat upp bilder på facebook, tar ett tag. Speciellt att gå igenom alla! Här kan ni få se några:




Jag och Sofia på flygplatsen!


Lite av vårt rum och vår lilla balkong!


Utsikten!


Området /stranden vi hängde på


Påväg ned till stranden för den första frukosten


Stranden och havet




Hade laddat upp fler bilder, men råkade gå ifrån sidan..så orkar inte ladda upp dem nu. Så de ovan får räcka för ikväll! Godnatt!



Home

Nej men hej! Det var ju länge sedan.

Halv ligger på sängen och håller på med facebook och lyssnar på massa "ny" musik, det är ju härligt att höra nya grejor.

Snart ska jag till Åhléns, tänkte titta på en almenacka till mig själv, och kanske på någon annan rea om jag känner för det. Väntar bara på Lin (och att jag själv ska göra mig klar). Hejdå!



Edward Sharpe & the Magnetic Zeros

change of heart

Hej svej!

Idag har jag varit och tittat på rean, men hittade inget. Var ganska utplockat. Sedan träffade jag Lin, hon är ju 18 nu! En riktig gamling..haha nä men det var kul såklart.

Sitter i övrigt och lyssnar på el perro del mar och ska snart sova tror jag. Försöker komma fram hur vi ska göra på nyår med Louise. Hm hm. Lär visa sig! Ska dra nu, ciao!

hemma

Ho ho ho i stugorna nu är jag hemma! Väldigt trött efter 10 timmars flygresa. Har varit jättemysigt, men det känns ju ändå bra att vara hemma. Har precis laddat över 923 bilder från kameran, så några lär väl hamna här med. Nu ska jag sova en timme eller så. Ciao!


Såhär hade jag det i förrgår!

lin

Jag har en fin vän. Vi har känt varandra i nu 16 år ungefär, och det är ju väldigt väldigt länge. Vi bråkar inte ofta, men vi har haft både uppgångar och nedgångar. Men oavsett hur lång tid det går till vi träffas så är det alltid lika dant, alltid lika roligt. Du finns alltid där och det är inget alla gör. Att jag inte är här på din födelsedag, och speciellt 18-årsdag är ju så dåligt av mig det kan bli, men firad kommer du bli efteråt, och det ska nog bli fint ska du se!

Har så många minnen! Lekar i gympasalen, roliga webcamfilmer, konserter, första festivalen, göteborg när vi var mindre, kan räkna upp hur många som helst! Och fler lär skapas!

Jag vill bara att du ska veta hur mycket du och din vänskap betyder för mig, kanske visar jag det inte så ofta. Men min bästa vän är du allt!

åker nu!

Hej! Har packat, packat och packat. Känner mig verkligen förkyld, och blir så himla trött. Inte kul! Hoppas verkligen att jag mår bättre imorn.

Snart kommer pappa och hämtar mig, och imorgon rätt tidigt hoppar vi in i en taxi till Arlanda och vidare till Guadeloupe! Hoppas flygresan går jättebra! Oj han visst framme, måste gå, ha det bäst!!!

näsblod

Hej hej! Lin har precis gått, hon kom förbi, det var kul att träffa henne! Nu har jag satt mig för att fortsätta mig det här förbaskade samhällsarbetet som aldrig tar slut. Dessutom försöker jag kurera mig och bli frisk genom att ta esberitox, kang jang, gurgla saltvatten och proppa i mig halstabletter. Nu har jag fått näsblod också.
Time to go, imorgon åker jag!!!

fyra födelsedagar och ett fiasko

Helluu! Är lite småsjuk, har ont i halsen och så. Så har varit hemma idag (hade visserligen bara 1 lektion). Sedan var jag och tog andra sprutan. Gjorde oont! Jag vet stackars mig!!

Har suttit och pluggat, länge, men nu har jag fastnat framför Eva och Adam. Nostalgi där alltså! 2 dagar kvar tills jag åker. Kommer nog ha lite resfeber imorn!

Är lite trött, ska försöka att sluta titta.  Tjoo!


show me show me show me




m

Hej! Jag åker om tre dagar! Sjukt.

Har varit och fixat saker inför resan och köpt några presenter. Nu har jag fastnat framför Big Give, men ska snart packa. Ih! Hoppas allt får plats.
Måste plugga massa också, ja, jag är rätt stressad. Dags att gå, hej!

<3




Säger godnatt med dessa två bilder jag tog

be sure to wear some flowers in your hair

Hej svej! Sitter och lyssnar på 60-70-talsmusik, och det är ju verkligen inte fel. Har suttit och pluggar i en timme och en kvart, känner mig riktigt duktig! Har jobbat på samhällsarbetet, visste helt plötsligt vilken inledning jag skulle ha. Kan bli så ibland! Måste bli klar med det arbetet nu i helgen helst.

I övrigt vet jag inte hur provet gick i dag, men man kan ju hoppas på bra! Imorgon har jag italienska prov (juste ja..) på allt möjligt.

Nu är det snart helg! Imorgon ska jag med Sofia på idolfinalen och resten av helgen tror jag att jag behöver fixa inför resan! Jag är ju krånglig, behöver ha med mig massa mat! Speciellt bröd..så hade tänkt baka lite! Och så måste jag ju packa! Och fixa lite grejer. Eller ganska mycket. Otroligt att jag åker på onsdag. Overkligt. Men kul såklart!!

Nej nu måste jag ta en paus, innan jag tar helt slut! Ci vediamo!


jag säger tack och godnatt med två fantaaastiskt fina bilder (speciellt den undre, eller huuuur?!?!)




you're so beautiful now

Hej! Jag har precis verkligen insett att jag åker till mycket varmare breddgrader om en vecka! Herre gud! Inte illa alls! Lång flygresa, men det kommer det vara värt. Sol, bad, god mat och utvilning för min del tack!
Vad ska man ha på sig på julafton då? Bikini? Haha nej men undra undra..hm. Lär visa sig!

Imorgon har jag prov kl 08.30-11.20 (man får väl antagligen gå tidigare), så snälla håll en tumme då! :) :)


Dagens t-shirt! Såklart.

Man måste dö några gånger innan man kan leva

Heje! Sitter i skolan och är mpttligt sömnig. Blev inte så mycket sömn inatt! Men det gör kanske inte så jättejättemycket. Måste bara orka plugga idag..men men. Har i alla fall snart webbdesign (inte så jättetaggad) och sedan lunch. Är redan nu lite hungrig! Har glömt mobilen hemma tror jag, vad konstigt det känns. Man är verkligen beroende av den nu för tiden.

Förövrigt ska jag till en ny läkare idag och kanske fika efteråt, det låter ju trevligt. Sofia har laddat över bilder från Håkan-kvällen, så jag kan ju visa!


Vi tog tunnelbanan till mot Globen!


Sofia


Så stod vi utanför Globen Gate och väntade på att få komma in! Det var kallt


JAG OCH HÅKAN!


Efteråt fikade vi och åt middag!


Lite planering och kanin-Håkan! (ritad av mig dårå höhö!)


Moi!


Och så var det dags att gå till Hovet! Biljetter hade vi som tur var


Och så spelade han i två timmar +! Bra!!

Nu börjar strax min lektion, så det kanske är bäst att sluta..tjo så länge!

BRA KVÄLL (X1000000000000)

Hej hej hej hej! Herre min gud vilken bra konsert det var, sjuukt bra! Perfekt lokal, platser ljud, låtar och så klart han! Sjunger verkligen otroligt bra och duktig på gitarr är han allt. Idiot Wind var förband, hon var också superduktig. Bara hon och ett piano. Sedan, efter en paus, kom han. Han spelade rätt länge, även om det inte kändes så. Det var en sådan där stund då jag tänker att jag skulle kunna pausa tiden och vara där för alltid.

Nöjd helt klart alltså! Shoppade loss bland det som fanns efteråt...haha. Så försvann lite pengar!
Måste gå och lägga mig ska upp om....oj 6 timmar typ. Inte bra! Men helt klart värt det!! CiaooOO!

okoncentrerad..

Hej! Sitter och försöker plugga..går inge vidare :/ Vet inte riktigt hur jag ska plugga på källkritiken. Kan väl helt okej mycket i alla fall. Sedan italienskan och samhällen..är nog lite för trött för att kunna koncentrera mig för tillfället.

Var i alla fall och klippte luggen, så nu är den kortare! Nej, nu blir det paus, det här funkar inte!

we're dancing through the garden

Hej svej! Idag har jag p100 dag, men ska alltså jobba med sitt projektarbete. Men eftersom jag har två prov denna vecka kanske jag pluggar mer till dem..+ en stor inlämning! Ja, det lär nog bli så...

Idag ska jag i alla fall gå och klippa luggen och ikväll, ikväll händer det! Tallest man on earth alltså. Woho woho woho!!

Nej, nu plugga!

idag idag idag idag idag idag






alla bilder hittade på google


VCR

Hej! Idag har jag haft en lektion, naturkunskap, och sedan möte med biträdande rektor osv om mina 100 poäng som jag saknar..sedan fick jag skjuss hem av papi och så har jag försökt plugga, men har varit lite ofokuserad. Slutade med att jag spelade the funeral på gitarren och att jag nu ligger i sängen med datorn i knät.

Är egentligen ganska trött. Hade svårt att somna igår efter att jag läst ett väldigt obehagligt kapitel i boken Kafka på stranden.

Har precis eventuellt hittat presenter till en viss bror, och även till en annan bror..med säger inte vilka det är, det blir inga namn. Jag menar då skulle jag ju kunna avslöja vilka det är till...

Nämen om man ska sluta blogga och publicera detta inlägget då då? Mm tror det


om lite mer än en månad smäller det!


nu

Hej. Nu har jag lyssnat på julmusik, slagit in ett paket och gjort ett vykort. Innan pluggade jag källiskritikis! Nu är jag jäättetrött så det blir nog sängen nu. Godnatt gott folk!


It struck me that the two of us could run

Hallå. Har försökt plugga samhälle idag och nu ska jag försöka plugga historia (källkritik). Känner mig trött eller nåt, vet inte riktigt vad. Om jag ska tänka positivt så:

  • är det Tallest man on earth konsert på tisdag
  • åker jag till Guadeloupe om en vecka och tre dagar
  • lyssnar jag på vampire weekend och local natives, och det är ju fint (+ en massa andra bra låtar)
  • kanske jag ska göra julkort senare idag och slå in ett paket: mysigt
  • ledigheten är nära
  • Men det kan ju kännas jobbigt i alla fall.

    Igår var det i alla fall jättetrevligt! Tack till alla som var där och för presenterna :)


    lördagen den fjärde december

    Hej hej! Ligger i sängen och kollar på skidskytte, skööönt! Idag funderar jag på att gå och kolla lite julklappar, köpte fint nytt inslagspapper igår! Sedan kanske jag ska försöka vara lite duktig och börja jobba på samhällsarbetet. Snart är det bara en vecka kvar tills det ska vara inlämnat. Måste plugga på källkritik också, har prov på torsdag (tråkigt tråkigt tråkigt). Men det ska jag inte tänka på nu! Ikväll blir det middag med några vänner.


    Jag och Johanna på Louises middag!

    la la la la

    Hej hej! Kom hem för en liten stund sen, har varit ute med Louise o Elin! Johanna skulle varit med, men det blev inte så. Det var i alla fall mysigt, vi satt och chillade. Nice price!

    För övrigt kan jag komma fram till att jag verkligen uppskattar min säng, det känns verkligen när man är trött och vill komma hem. Sooo long!

    hrm

    Usch ser inte fram emot en sjukt jobbig dag imorn. Känner att jag inte riktigt klarar av att ha min vanliga inställning "tänkt positivt". Näpp. Sitter och lyssnar på musik, och.. inte så mycket annat! Har ju matteprov imorgon. Hoppas det går bra!
     

    Känner att John kan avsluta det här inlägget fint:










    en absolut favorit jullåt



    Fairytale of New York - the Pogues nad Kirsty MacColl

    Nu blir det matteplugg..

    confused

    Hej. Snacka om virrig vecka. Är helt borta alltså...hade klipptid idag och glömde helt bort det. Inte bra. Tur att det blir helg snart. Vet inte riktigt vad som är med mig. Ingen bra tid just nu. Var hemma idag, förkyld och trött. Inte bra det heller! Börjar tröttna på det här.


    en torkad kiwiskiva som ser lite ond ut..

    torsdag


    Bild från idag. Fint med frosten..

    Hej. Jag känner mig verkligen utpumpad! Det är lite för mycket just nu..det är tur att jag om två veckor åker bort härifrån, till solen och värmen i Guadeloupe! Behöver det..minst sagt. Delar av denna dag har varit bra. Måste plugga matte nu, har prov imorgon. Inte kul.