LONDON NEXT

image798image799
Jag, just nu.

Hejsan! Om ca 20 min sitter jag i en taxi påväg till Arlanda! På Arlanda ska det ätas lunch (och jag ska såklart köpa lite saker). Imorgon är det förresten min namnsdag! Fick ett kort från farmor och farfar redan idag, gulligt. Älskar att få kort. Nu måste jag fixa det sista, ha det super, puss!

LINUS

image797
Var med Lin idag. Det var kuligt! Nu ska jag sova, big day tomorrow. Pussar till alla!

APELSIN OR NOT?

Ih! Snart åker jag till London! Imorgon närmare bestämt. Packar och titta på house. Funderar på att ta en apelsin. Det är den stora frågan det...


I MITT SKISSBLOCK

image796
En lite tjuvtitt

HOMECOMING


Dagens låt: Homecoming - Kanye West ft. Chris Martin


Idag har jag en del saker jag ska göra.
- Plugga (nu)
- Göra packlista
- Måla naglarna
- Vara med Lin
- Duscha och tvätta håret
- Packa


Ja, det var väl det. Puss!

MÅNDAG

Heeeeej. Var som sagt först nere i Fältis förut idag, köpte lite saker (som ni ser i inlägget  innan). Det är alltid trevligt med lite shopping. Påväg hem mötte jag Lin och Linn som också skulle dit och när de kommit hem så ringde de mig och kom över. Vi gjorde allt möjligt och senare kom Johan, Magdalena och Micke över på middag, trevligt det med! Har kollat på tv och inte gjort något särskilt under kvällen. Ätit mörk choklad. Med hallon och nötter. Yummi. Nu ska jag sova. Puss o godnatt!


Uppdatering: Kom på att jag missar Grey's Anatomy på onsdag. Och reprisen på söndag tror jag. Stackars mig.

MJAU

image795
Bild: Tagen av mig

SHOPPAT



Tada! Detta köpte jag idag. Blommig sjal från Bikbok, två knästrumpor och ett nagellack från H&M. Det var soligt men jätteblåsigt ute. Senare ska jag kanske vara med Lin och kanske Linn och till middagen kommer Johan, Micke och Magdalena. Trevligt trevligt! Hoppas du också fått njuta av solen (och inte haft det så blåsigt).

FÄLTIS


Det är sol och jag har klänning på mig. Tänkte ta en tur till Fältis för att köpa nagellack. Går väl in på H&M för att se om jag kan hitta nått roligt. Ciao!

LOV

Hejsan hoppsan! Har haft en bra dag och jag ligger faktiskt i sängen och latar mig. Jag har ju faktiskt lov. Väldigt skönt. Och på onsdag åker vi till London vilket ska bli väldigt kul det med. Idag...har jag inga planer. Jag får se vad som händer. So long!

SUNDAY

Hej! Idag är det söndag och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag har i alla fall gjort klar so (vilket jag tycker är väldigt duktigt, särskilt eftersom det är lov) och senare blir det kanske någon film. Sov till halv ett idag. Det var skönt.




En högerkrok och riktigt blod - Lasse Lindh

KÖP







Tre av fyra köp från i fredags! Härligt med lite våriga kläder i garderoben. Blusen jag köpte hade jag på mig idag. Har haft en bra lördag, åkte först som sagt ner till Åhléns och fikade med Kicki och Sofia. Efter det åkte vi och handlade och senare, någon gång strax efter åtta kom Lin och Maria och så stannade de här ett ganska bra tag, typ till halv ett kanske. Har haft väldigt kul, som man behöver på en lördags kväll. Nu ska jag sova, är väldigt trött också. Puss o godnatt!

STAN


Idag är det sol och plusgrader, tjoho! Ska ner på stan och möta Sofia o Kicki. Det var allt jag ville säga, puss!

LACK

Zooma
Hög kilklack. Lack. 649spänn hos La Redoute.

JODÅ


Såhär såg man ut idag

Hejhej! Det blev shopping i alla fall, även om det inte gick något vidare först. När jag sedan kom till Åhléns slutade det med att jag gick därifrån med två klänningar, en blus och ett linne. Lägger kanske upp bilder senare det skulle ju kunna vara lite roligt. Det kändes i alla fall väldigt skönt att få lite våriga kläder hem till garderoben. Nu ska jag dricka cola och äta apelsin. Puss o hej!

Ps. 5 dagar kvar till London!

H&M OCH AKADEMIBOKHANDELN

Oj vad jag är trött! Sitter på mammas jobb eftersom jag ska hämta presentkort på H&M (har fått guldbonus) och till akademibokhandeln (hade tänkt köpa någon mode/inspirationsbok). Har ett shoppingsug som behöver stillas. Ska nog dra iväg nu och se om jag hittar något som kan pigga upp mig!


Bild: H&M

TODAY


Såhär såg jag nästan ut idag. Den rosa tröjan från mammas garderob åkte på, under det en grå tröja från H&M, blåa jeans från Cheap Monday och vita Converse. Är nyklippt och fräsch i håret. Det är trevligt.

ATT SE BRA UT PÅ STAN


Bild: Facehunter

THIS IS HOW IT WORKS


Bild: Myspace

"This is how it works
You're young until you're not
You love until you don't
You try until you can't
You laugh until you cry
You cry until you laugh
And everyone must breathe
Until their dying breath"

On The Radio - Regina Spektor


TORSDAG

Idag gick jag upp tidigare för att tvätta håret, åt frukost, kollade på tv och gjorde mig iordning. Åkte iväg till skolan, och när jag kom dit ca 08.45 var det helt tomt. Jag gick till skåpet, hämtade min ena gympasko(hade den andra med mig) och mina mjukisbyxor. Bytta om till mjukisbyxor (jätteskönt) och gick till Borggården. Ingen där. Kollar på klockan. 08.58. Väntar ett tag och som tur är börjar det komma folk. Ca 09.10 går vi till ett ställe vid Östermalms IP ungefär. Vi spelar badminton en timme och efter det gick jag hem längs Lidingövägen. Slutade alltså 11.00. Det gick väldigt långsamt och min väska ville inte sitta fast på axeln eftersom jag hade min tjocka jacka (vilket i  och för sig var tur). Gick in på ett bageri precis nedanför våra hus och köpte en cola för att orka den sista biten och belöna mig själv. När jag kom hem åt jag lunch och jag räknar med att Sofia kommer ringa snart, eftersom hon slutar halv två. Jag ska klippa mig, hon med. Fin i håret lagom till London.

Herrå!


BADMINTON OCH KLIPPNING

Hej, hej och hej! Tänkte bara berätta vad som händer imorgon:
- Möte på borgården kl 09.00.
- Gå mot Fiskartorpet för att komma till badminton hallen där vi ska spela (profildag).
- Spela badminton en timme.
- Sluta, köpa lunch, antagligen åka hemmåt.
- Prata med Sofia, bestämma tid.
- Möta Sofia vid Ropsten och åka till Talking Heads.
- Klippa mig! Vad ska jag göra för något? Ingen stor grej antagligen.
- Åka hem.

Jahapp, det blir förhoppningsvis en bra dag. Hoppas ni får det, puss!

TOPSHOP

Topshop.

Ja tack.

ONSDAG

Hejsan! Sitter och dricker varm choklad, det är ju mysigt. Började med matteoch efter det hade vi idrott. Då var det gruppens val och tydligen hade de valt hopprep, men jag och några andra spelade badminton istället. Var med även fast jag är förskyld, men det gick i alla fall bra.

Efter det var det svenska, lunch engelska. Vi hade vikare. Vi fick bland annat se Vänner på engelskan. Sedan slutade jag och nu sitter jag här! Ja, det var min intressanta dag hitills. Och juste, eftersom det var soligt hade jag solglasögonen på mig. Härligt med lite vårkänslor.

Ciao!


Ps. Grey's Anatomy idag!
Ps 2. En vecka kvar till London!

TISDAG

Tisdag var det alltså idag. Är idag. Har haft svenska, matte, lunch och spanska och mentorstid. Fick förresten reda på att jag fick MVG på spanska provet! Blev väldigt bra eftersom jag tyckte det var grymt svårt. Så det var roligt roligt! Gick sedan hem och det var faktiskt sol, vilket var väldigt trevligt. Har varit hemma sedan dess. Har haft en helt okej dag fast att jag är förskyld (vilket känns i bihålorna) och nu ska jag se på Gossip Girl och sedan gå och lägga mig direkt! Duktigt eller hur? Bye bye!

image778

HEJ

Hemma efter en måndag i skolan. Den har varit ganska bra, förutom att jag känt mig förskyld och ganska trött. Nu ska jag ta det lugnt och dricka te och äta jordgubbar. Ville bara säga hej, så hej!

ÄPPLEN PÅ RAD

image776
och sommar

LÖRDIS

Har just gjort so, väldigt duktigt eller hur? Idag är det lite småkallt, i alla fall inomhus. Har inte varit ute, har tänkt bli frisk den här helgen. Och plugga måste jag. Senare idag blir det i alla fall Melodifestivalen, trevligt trevligt. Och dipp med grönsaker. Har annars inte gjort något speciellt idag.

Jag idag.

FREDAG

Hejsan hejsan. Idag hade jag otroligt ont i öronen och var förskyld, så jag kom inte alls på gympan, utan sov vidare istället. Kom då direkt till fysikprovet istället. Vet inte hur det gick, men hoppas på det bästa. Efter det var det lång lunch, men jag stannade faktiskt i skolan. På musiken läste vi musikhistoria, rätt tråkigt.

På designen hade Wilfried fått in en massa tyger han beställt.Tyvärr hade han inte hittat något bra ljusblått till mig, så den kommer bli silvrig istället. Har klippt ut tyg till kjolen, mallen till överdelen är också klar. Det är ju bra. Nu är det helg och Magdalena har varit här idag. Vi gick och handlade mat och hyrde film, lagade tacos (lyckades först bränna en massa tacos, alldeles bruna var dem) och åt samtidigt som vi kollade på en av filmerna (The Ex med Zac Braff bla.). Det var hur gott som helst och filmen var ganska bra.

Efter en massa godis fastnade vi framför en film på tv och sedan när mamma kom hem åkte Magdalena. Har haft en bra fredag, men är väldigt trött och känner mig fortfarande förskyld. Nu ska jag sova, sova och sova. Hej sålänge!

ONSDAG

Hallå hallå, har pluggpause! Ska dock fortsätta snart .

Idag hade vi först 30 minuters matte. Det gick ganska bra, speciellt eftersom det var första lektionen. Efter det var det gympa, vikare och jag var inte med - är förskyld. Vill verkligen inte vara det, men i alla fall så gjorde de lite övningar två och två och sedan spökboll. Sedan var det svenska då jag läste boken om Anne Frank. På engelskan hade vi glosprov, sedan skulle vi skriva ett brev och öva på en text. Sedan slutade jag, väldigt väldigt skönt. Först var jag och Frida dock tvungen att komma in till bildsalen, de som var där inne släppte inte in någon, sedan kom en lärare som sa att alla var tvugna att gå ut, att de inte fick vara där och tillsist kom ännu en till lärare som sagt till dem att vara där. Lite kaos under 30 sekunder kanske. Jag tog snabbt lite färg och sedan gick vi.

När jag gick hem var det väldigt skönt, kyligt men solen värmde och det kändes vårigt. Det var verkligen härligt. Fast det förvånar mig inte om det kommer vara -5 imorgon eller nått sånt där.
Efter att varit hemma ett tag så hittade jag min plånbok! Åh vad jag har letat. Den låg på skostället, där jag letat förut. Hm..lånarna. Jag kanske ska ta det som ett tecken - kanske ska jag köpa ett par skor snart. Har gjort klart min bild (förutom armarna) , pluggat engelska och nu blir det spanska (har prov imorgon!!!!!) och fysik på fredag :/ Micke kommer i alla fall hjälpa mig att plugga imorgon (väldigt snällt) och så ska jag göra något på eftermiddagen med Lin, det är trots allt alla hjärtans dag. Måste plugga nu. Ciao!


P.s. Grey's Anatomy ikväll! D.s.

UPDATE

Ojoj, jag som var så trött när jag kom hem. Tvättade håret för ett tag sedan, var väldigt glad över att jag inte fick samma överraskning som jag fick i fredags. Är nog lite trött i alla fall, men hade tänkt uppdatera lite:)

Lördag:
Jag fortsatte ligga i sängen ett bra tag. Sedan gjorde jag och Sofia varma mackor med ost och skinka. Det var mumsigt. Efter det kollades det på filmen "En ung Jane Austen" som jag tycker var bra. Senare kom Johan, Magdalena och Micke och så åt de middag hos oss. Sedan kollade vi på Melodifestivalen, eller inte jag så mycket. Fick nöja mig med att höra den från toaletten. Okej, jag vet, jättetrevligt, men ska inte gå in på några detaljer. Jag kan säga såhär: För mycket ost och laktosintolerat. Det var det.

Efter att Johan och Magdalena åkt för att åka vidare kollade vi på Bristande Bevis. Den var väl också rätt så bra. Såg klart den och efter ett tag gick jag och la mig.

Söndag:
Ställde klockan på 10.30, men när den ringde bestämde jag mig snabbt för att sova vidare. Blev väckt senare men låg ändå kvar i sängen ett bra tag. Pluggade till och med fysik. Kände mig väldigt duktig måste jag säga. Gjorde inget speciellt resten av dagen, tog det bara lugnt, lugnt, lugnt. Fick skjuss till Gärdet och nu sitter jag här. Dags att sova, börjar 08.00 prick imorgon med Wilfreid. Godnatt.

KALL VATTEN, NEJ TACK

Onsdag:
Först en 30 minuters lång mattelektion. Lite svårt att jobba eftersom det var första lektionen. Efter det var det idrottslektion. Konditionshinderbana. Skulle varit bra om jag inte varit förskyld. Jag är med, fast kör inte så hårt. Efteråt så känner jag mig jätteförskyld och redan på gympalektionen har jag börjat nysa jättemycket. Slutar som tur var efter svenska och engelska, går hem, tar det lugnt och pluggar fysik.

Torsdag:
Grått väder. Börjar med nationellt prov i svenska, uppsatsdelen. Känns helt okej och jag går redan en timme innan man måste gå. Går hem på håltimmen, äter lunch och åker sedan tillbaka för bild och spanska. Sedan slutar jag, jätteskönt. Är med Lin efteråt, kul kul:) Pluggar sedan fysik.

Fredag:
Jag går upp för att duscha, känner mig jätteduktig som lyckats ta mig upp en kvart tidigare än annars. När jag sätter på vattnet kommer det inget varmvatten. Jag förstår inte vad som händer, provar att ha på bara varmvatten. Det kommer bara iskallt vatten. Går ur duschen ochdet visar sig att varmvattnet skulle vara avstängt från 22.00 - 10.00. Great.
Får gå med mitt superäckliga hår som jag försöker gömma med en mössa. Är inte med på idrotten (ville inte att det skulle bli som i onsdags), har no, lång håltimme då jag går hem och äter lunch, åker tillbaka till skolan, har musik och tillsist design. Vi var bara sex stycken där, alla andra skolkade tror jag. Fick i alla fall lite hjälp och är klar med mallen, tror jag. Alltid nått! Wilfreid skulle beställa tyg åt oss också, vilket är himla bra. Gick hem igen, packade o lite sånt och lev sedan hämtad av pappa och sedan åkte jag, pappa, Kicki och Sofia till Lasse och Inga-lill eftersom Inga-lill fyllde år. Senare åkte vi hem och jag var så trött att jag gick och la mig direkt.

Idag, lördag:
Legat i sängen till minst tolv. Snart blir det väl lunch och senare kommer Micke på middag och så är det melodifestivalen. Ciao!

TISDAG

Idag har jag haft nationellt prov i svenska och ett prov i fysik. Båda gick bra, nationella provet var mycket lättare än jag trott och jag hoppas att det gick bra. Har annars inte hänt så mycket idag. Kom hem för ett tag sedan och ikväll blir det plugg och Gossip Girl.


Film med Ellen Page från filmen Juno.  Trailen ovan är från Hard Candy. För dem som skulle vilja veta det:)

MÅNDAG

Hello hello. Måndag igen! Det börjar i alla fall bli lite ljusare.
 
I lördags sprang jag omkring och letade efter Sofias present (linnet designat av Rihanna, fashion agains aids) och jag kan säga att det var en match! Efter att hållit koll på en annan som provade det, gått till andra affärer emellan och sedan gå tillbaka och skynda fram och ta det. Jag kan säga att det tog ett bra tag. Senare åkte jag i alla fall först till Gärdet och efter ett tag åkte jag tillsammans med Johan och Magdalena till Lidingö där det var gäster. Stannade där ganska länge och fick sedan skjuss av Lasse och Inga-Lill.

I söndags duschade jag mig och gjorde mig fräsh. Sedan kom Johan, Magdalena och Micke, åt lunch och hjälpte oss att flytta allt från köket eftersom vi skulle få nytt golv. Senare åkte de hem och jag pluggade och tog det lugnt resten av kvällen.

Idag var det först syslöjd med Wilfried. Vi som har design som profil fick jobba med våra saker därifrån. Håller på att göra en klänning. Efter det var det engelska, lunch, so och no. Sedan fick jag gå hem. Nu är det mörkt ute och äter jordgubbar.


Gullig låt från filmen Juno som jag såg på bio förra lördagen.

FREDAG

Hejsan. Försov mig idag, missade gympan. Var dock på gott humör när jag gick iväg i högklackat. Blev inte lika glad när jag klev på en buss som luktade sprit - folk från färjan. Klirr från flaskor och högt prat. En svensk man som försökte prata engelska. Blev mer svengelska. Kom i alla fall av bussen och hade no, vilket gick jättebra. Efter det var det lång lunch och sedan en rätt tråkig musiklektion. Vi ska ha prov i musikhistoria senare.

När det var slut var det dags för design. Wilfried var tillbaks och fick hyfsat ordning på gruppen. Det gick bra.
När vi slutat lite tidigare, vid tretiden gick jag iväg till tunnelbanan och åkte ner till stan. Letade efter en grej. Var rätt länge på stan och kom hem tomhänt. Sedan var det middag och efter att ha pratat med Lin så bestämdes det att jag, hon, Maria, Tette och Josefin (vet inte hur hon stavar:)) skulle gå på biofilmen I Am Legend. Det var tydligen en thriller, det visste inte jag. Det slutade med att jag blundade ganska mycket. Men men, mysigt i alla fall:)

Jag och Lin drog hem till henne, spelade lite guitarr hero men gick sedan hem till mig. Nu ska jag sova är trött trött trött. Imorgon blir det en liten runda på stan och sedan ska vi fira Sofia!

Sweet Dreams!