now: off we go!!!


brittisk låt kan ju passa

Var länge sedan klockan ringde vid fyra, men idag gjorde den det! Och jag är uppe! Har sett ett SATC avsnitt och har nu sminkat mig. Solen är uppe, det måste ju vara ett bra tecken! Nu kör vi då!

snart sova

Nu har jag ätit massa glass och ligger och tittar på sex and the city. Ska försöka sova snart! Måste vakna typ fyra imorn, hehe. Wish me luck! :) London imorgon, woop woop!

right now

Försöker packa, är jättetrött! Heh. Ska försöka lägga mig i tid, tidig uppgång imorgon!! Planet går 09.40 från skavsta..ihh! Men pepp pepp!

satc

Tittar på sex and the city! Har varit på banken och börjat packa. Tvingade mig själv att vakna halv tio , så jag är ganska trött. Ska fortsätta titta!

måndag den 27 juni





Hellu! Idag har jag sovit, kollat på tv, köpt saker inför resan och träffat Elin! Vi fikade på Vetekatten och gick på lång promenad, tex vid kastellholmen och kungsholmen! Lite trött i benen, haha. Men det var trevligt!

Nu måste jag snart gå och lägga mig. Tänkte försöka vakna tidigare imorn, måste förbereda mig inför resan. Planet går 09.40 = tidig uppgång. Men det är bara att tagga, haha! Godnatt då!

söndag

Hej! Idag har jag dels träffat Hettis, vi åt lunch på Waynes och pratade. Mys mys! Efter det mötte jag och Martina (och Pontus) och Lin (och Co) och pratade lite inför resan (åker på onsdag!!). Tog mig hemåt, köpte lite godis (kunde inte låta bli) och tog det lugnt hemma. Somnade en stund i soffan. Tittade på Sex and the city the movie 2 med Lin och nu har jag börjat förbereda mig inför resan. Tror jag. Haha.
Håller på med lite listor i alla fall. Har en del jag behöver fixa! Bra planering där, haha. Har haft så fullt upp redan!
Imorgon ska jag i alla fall börja fixa ordentligt, gå lite ärenden och träffa Elin för en fika. Nu när jag har sommarlov så tappar jag verkligen kollen på dagarna osv. Vad är det för dag idag? Juste söndag.
Btw, konstigt väder idag! Mer förvirrad.

towers

Lyssnar på Bon Ivers senaste, växer varje gång jag lyssnar. Ikväll har jag verkligen bara tagit det lugnt. Tittat på Sex and the city the movie. Suttit här vid datorn och kollat på några gamla bilder. Såhär såg jag ut typ..2008?: 



Nu blir det nog ett avsnitt Arrested Development och sedan sova. Lite musik också kanske (antagligen). Känner att kanske och jag vet inte är de vanligaste orden just nu, haha nu får jag allt ta och ge mig! Måste sluta vela. Haha. Godnatt!


(här får ni en cover för jag hittar inte orginalet. så länge. hejsvej)

fall in, fall out, fall along

Lyssnar på överdrivet bra musik och fixar lite i mitt rum. Lite bilder från midsommar:














i won't fuck us over



Idag lyssnar jag på The National, så sjukt bra!

so you want me to say that you're the only one


dag 04 – en låt som gör dig ledsen

fast på ett fint sätt


midsommar

Fick en jättebra midsommar! Lunch på balkongen med Louise, Louise och Lin, och på kvällen var vi på hemmahäng eller vad man nu kan kalla det! Haha. Nej, men det var jättekul. Tack för att ni gjorde kvällen så bra, ni är bäst!

midsommar lunch, here we come!

Nu blir det midsommarlunch (typ) med Louise och Lin på balkongen! Tjo tjo!

tralala!



Nämen glad midsommar hörrni!

23 juni

Oj vilken trött dag. Sov till nästan halv ett, kollade på Arrested Development, och sedan på A Single Man. Har verkligen bara legat och tagit det lugnt. Tog en kvällspromenad också, med Linis. Har verkligen varit sjukt seg! Men imorn är det midsommar!

see-through







Igår tvättade jag fönster! Det ni!

jag har precis sett

A Single Man

mat

Jag är hungrig!!! Frukost?

wash.

Hej! Rätt så nyss nykommen hem, har varit på Sommar med bla. Lin och Hettis! Innan dess var jag på Foo Fighters konsert, det var kul även om det inte är hundra procent min musiksmak. Men kul i alla fall!
I övrigt har jag tvättat fönster idag! Hahaha. Nästan vad som helst för pengar nu!
Imorgon ska jag träffa Hettis, yay! Kanske kommer någon bild från idag också! Puss och godnatt!

Walking away from this room dark and grey

Hej hej hej! Sol idag, tummen upp för det!

Första dagen som jag inte behöver plugga, känns ju fantastiskt! Superskönt! Idag ska jag på Foo Fighters på Stadion med pappa, kul!! Ska kanske ut också om jag orkar hehe. Får se.

Exakt en vecka kvar till jag åker till London, ih! Nej, nu ska jag väl skaffa mig ett liv. Tjo!


210611

Hej hej hej! Idag då?
Vaknade halv sju och kvart över tio började jag skriva provet jag pluggat till den senaste veckan, internationell ekonomi och internationella relationer. Äntligen är det över och jag har ett riktigt sommarlov! Yay!
Har även varit med och gjort en film där man svarade på frågor om hur man vill ha det på ett arbete, hur det är att jobba i grupp och så vidare, i samband med att sktf byter namn. Sofia och Gustaf var med också! Efteråt blev det fika och sedan har jag varit jättejättetrött så har mest legat och tagit det superlugnt. Såg klart Mad Men säsong tre, åh! Nu är jag minst sagt sugen på fyran.
Är så pass trött efter denna dag att jag ska gå och lägga mig nu, så det så! Godnatt!

So when the waves come rolling in then I won’t turn the tide




Ja, idag råkade jag sova lite längre än jag tänkt! Till två. Hm. Haha. Tänkte igår att det ändå var helg, så jag skulle väl bli väckt. Men det är måndag idag. Har ingen koll längre! Haha.

Jag har pluggat intensivt i en halvtimme, sett ett avsnitt Mad Men och nu lyssnar jag på fin musik som passar när regnet öser ned utanför. Sådana här dagar är inte helt fel ibland. Så länge solen kommer till baks

Nej, nu blir det väl lunch, mer plugg och så.

lyssnar på My Morning Jackets nya album

Borde sova, men skit samma

lite musik i natt






den nittonde juni

Hej hej hej! Så var denna helg slut. Men det gör ju inget, har sommarlov, woop woop! Så himla härligt. Minus plugget.
Idag blev det inget Gröna Lund, det regnade ju floder. Så istället fick det bli bio, vi såg Something Borrowed, helt ok! Sedan har jag försökt plugga. Så sjukt tråkigt, men efter tisdag är det över i alla fall!
Imorgon har jag tänkt plugga sjukt mycket, det är dagen innan liksom. Ska ju ändå bli regn!
Jag och Gunnar ligger här i sängen och regnet smattrar mot fönstret. Det är ju mysigt! Just nu är jag piggast på hela den här dagen, onödigt haha. Aja strunt samma! Nu ska jag lyssna på musik eller nåt.

Du vet var det sitter och siktar till du riktigt säkert vet att det hittar in. Dit ingen annan kommit in, hjärtat väljer blint

Somnar denna kväll till akustisk Krunis.

den artonde juni

Heeej! Idag (igår) var jag och Lin inte så taggade på att dra ut på någon krog utan valde att sätta oss på långholmen, jättemysigt! Helt klart ett bra val.

run deep run wild

Haj haj!!
Jag är jättetrött och ligger i sängen, men det får jag nog ta och ändra på känner jag. Det är ju sommarlov för tusan! Idag har jag hängt med Marcus och ska snart hitta på något med Lin och kanske Louise eller något, vad vi ska göra är lite oklart. Imorgon blir det grönan (även fast det ska regna!)
Nej, nu måste vi peppa! Det gör jag till den här:


ingen fattar vad du vinner av att ta allting för givet

Hallå hallå! Har som vanligt sett ett Mad Men avsnitt nu på morgonen. Ska iväg till stan, men sedan måste jag ta tag i plugget. Men det är ju så himla tråkigt!

see ya...naat!

Var på Sofias skolavslutning imorse, hon slutade nian och hela grundskolan! So long suckers, eller hur!

all night

Åh har haft en kul kväll! Jag gick först på en promenad i en timme, mötte sedan upp Louise och så var vi allmänt spontana, precis så som man ska vara! Vi har gått runt, köpt glass, åkt spårvagn, jag köpte jordgubbblåbärcola-slush, klättrat upp på en grushög, gått längs vattnet. Sedan kom Lin också och kvällen fortsatte! Kulkulkul! Ska väl sova nu, för jag ska upp och gå på Sofias avslutning imorgon. Tidigt.  Mjau!Juste, tidigare idag åt jag lunch med Johanna, Hettis och Louise, nu har Johanna åkt till Australien!!!
Bilder från denna dag:

den sextonde juni

Helluuu!
Denna kvällen har jag hängt med Johanna och Louise. Man måste ju passa på att träffa Johanna medan man kan, hon åker nämligen till Australien imorgon och är borta till december!
Vi åt i alla fall middag på Vapiano och gick sedan mest runt. Åt glass och satt på strandvägen. Åt en chokladbiskvi. Haha. Gick runt och flummade. Trevligt såklart!!
Imorn ska jag träffa Johanna, Louise och Hettis, mums!




You lived your life before you even become

Tja! Sitter och lyssnar på Me and my army. Idag måste jag plugga. Sidorna tar ju aldrig slut! Har 20 kvar eller nåt sånt där. Nu skulle man ha fotografiskt minne. Men men, snart är det över och då får jag lov på riktigt!


barcelona -10

130611

Har försökt plugga idag, men det är jättesvårt. Jag har ju slutat skolan liksom! Desstom är det tråkigt att bara trycka in massa saker som står i en bok. Har tagit en promenad och tittat på Mad Men. Nu tittar jag Arrested Development, haha rolig. Ska fortsätta nu!

your life is your life, you got to live like it's your life



Sitter och sammanfattar samhälle, internationell ekonomi och internationella relationer. Är inte så jättepepp kan jag säga! Skulle hellre vara ute om jag säger så.
Men det är ingen idé att deppa, då blir allt ännu mer tråkigt! Snart lunch. 45 sidor to go!

i torsdags


I torsdags åkte vi för att fira att Lotta tagit studenten!
































dagens

Såhär såg jag ut idag då!




Jag måste börja plugga inför mitt prov med vill inte..buhu!


mottagningen


När jag kom hem efter att ha åkt flak var det fullt med människor hemma hos mig!


Camilla och mamma!



Inga-lill och Kerstin!


Claes, pappa, Lasse mfl!


Eva, Lin, Sofia (,Camilla)!


Andreas, Magdalena, Johan, Micke, Cissi


Micke, jag, pappa!


Jag, Magdalena, Sofia, Cissi!


Jag och Claes


Micke, jag ,pappa


Nilla och Kicki!


Glad student


Jag och pappa


Jag och mamma





Det var mycket mer folk på mottagningen som inte hamnat på bild, tackar än en gång alla som kom, woho!!

glad tjej


02.24

Hej hej hej hej. Kom hem för ett tag sedan. Nu ligger jag och äter glass med paj och chokladsås i prickig mugg. Är antagligen chokladig runt hela munnen, men vad gör det egentligen?
Jag är trött, så ska snart sova. Imorgon ska jag bara ta det lugnt, kanske plugga eller städa om jag känner för att vara duktig. Låter kanske tveksamt. Tjo!

lördag

Fikat med Martina idag på Vurma, och hämtade lite saker hos pappa. Kunde inte låta bli att ta gitarren hihi. Jättefin!! Nu ska jag gå, ska till Sommar!. Börjar känna mig som en stammis heehee.



igårigårigår



Sommar och Louises källare. Jätterolig kväll igår! Kom hem sent, hehehe.

STUDENTEN LYCKLIGA DAR

Den åttonde juni var det dags för mig att ta studenten!




Jag vaknade tidigt, och såhär såg jag ut precis när jag skulle gå hemifrån!


Jag, Johanna och Hettis möttes för att åka buss tillsammans! Ellionor var med också!


08.00 var det champagnefrukost i Ellen Keys park!






Champagne såklart! Och jordgubbar.


Lisa kom förbi och sa grattis!

Vid 08.40 var det dags för den sista fotograferingen med klassen, och sedan fortsatte frukosten till 11.15, då det var dags för studentlunchen!



Louise och Johanna


Det spöregnade medan vi satt i den dekorarade gympasalen och åt lunch


Efteråt var det den sista samlingen i klassrummet och man fick sina betyg!


Samtidigt samlades fler och fler utanför skolan och väntade på att studenterna skulle springa ut! Här är delar av min familj, släkt och mina vänner.

utspring_110608_M8O1456.jpg
En kvart innan vi skulle springa ut höll rektorn tal i aulan och vi sjöng "Den blomstertid nu kommer" för sista gången och "Sjung för studentens lyckliga dar" och alla var sjukt peppade. Efter det ställde klasserna upp sig, vi skulle springa ut som den andra klassen, och väntade.

utspring_110608_M8O1527_web.jpg
Utanför skolan var det fullt med folk, och när rektorn äntligen ropade upp min klass namn sprang vi ned för trapporna och ut på trappan utanför skolan och hoppade och skrek. Jag hamnade längst fram och varså sjukt glad.


Jag sprang runt skolan med och hittade min familj rätt snabbt, eftersom jag sett Johan från trappan!


Det var jättemånga där för att gratta mig och jag var otroligt glad




Jag och Lin!!


Micke och Johan


Mamma




Jag och Johanna!


Åh jag fick så mycket runt halsen och det var så många där, det blev jag verkligen fantastiskt glad över! Räknade ut att det var nitton personer där bara för mig!!


Jag och Ida!


Johan, Jag, Micke och Sofia!




Vi sprang och bytte om


För det var dags för flak!!!

utspring_110608_M8O1700_web.jpg
Vi hade klassflak, och vi hade så kul! Vi åkte runt och sprutade öl, skrek osv osv. Jag, Johanna, Louise, Lin, Rebecka, Hettis och Beata hoppade av vid kisspausen och gick till Karlaplansfontänen där man ju faktiskt måste bada. Sedan gick jag, dränkt av öl, genom Karlavägens allé tills jag kom till min mottagning!


Nu måste jag gå, resten kommer senare (mottagningen och så vidare). Tack än en gång till alla som kom och firade med mig!

00.27



Wihooo! Svårt att tro att jag tog studenten igår, det var en helt galen dag, men underbar. Fler bilder kommer typ imorgon. Tack alla som kom på mitt utspring och min mottagning, det gjorde mig så glad!!

studentmottagning



Idag var jag på söta Lottas mottagning och firade att hon tagit studenten. Hurra hurra!

Igår tog jag studenten!!

Åh herrugud, vilken dag igår. Den var helt fantastisk! Idag är jag slut, i hela kroppen, huvudet, allting. Har svårt att komma upp ur sängen. Men jag hade det så bra igår! Tror aldrig jag varit så lycklig som när jag sprang ut. Min familj, släkt och vänner var där, och det var jag så glad för! Och mottagningen var super. Mer bilder och annat kommer senare, kanske ikväll eller imorgon.


Idag ska jag på Lottas mottagning, stort grattis till henne!




soon is now

Hej hej hej! Har packat och förberett för imorgon..hm känns alltid som om jag glömt något! Imorgon tar jag studenten! Det går knappast att tro idag, blir nog inte verkligt förrens imorgon. När jag springer ut på trappan och träffar massa fina människor! Woop woop för mig!



Nej, nu måste jag försöka sova. Godnatt <3

lins student


För snart en vecka sedan var det Lins student! Jag åkte dit med hennes föräldrar och farmor.


Söt unge!




Och så kom Lin! Hon var söt och glad


Finis!










Dags för flak!



Senare blev det trevlig mottagning och så var vi på Sommar!

snartsnartsnartsnart

Ihhhhhhhhhhhhh! Nu är det jäättenära till min student. Galet! Imorgon imorgon imorgon! Ihihihihih!

Har i alla fall badat, tvättat håret och gjort mig fräsch. Ska fixa listor om vad jag måste göra och packa osv. Ahhh!!

ölölölölölölölölölölölölölölölölölölölölölölölöl

Idag har vi köpt ÖL! Hahaha så sjukt mycket. På bilderna ser ni för mig, Johanna, Hettis och Louise. Galet. Folk kollade och kommenterade väldigt mycket kan jag säga. En kille tog kort på oss med sin iPhone och sa "Excellent". Haha eh ja..det var sjukt tungt men nu står de i tryggt förvar (hoppas jag hehe). Ska äta lite och sedan träffa lin och fixa underkjol o sånt där!







tonight's the kind of night where everything could change

Haj haj haj! Nu ska jag iväg och äta "den sista måltiden" i skolan. Ska möta upp Johanna och Hettis och gå till skolan. 23 grader ute, score! Shorts och linne blir det!


imorgon tar jag studenten!!!


nationaldagen del 2


Och så blev det nationaldagen!


Jag och Louise möttes upp och handlade inför Johannas födelsedagspresent - en picknick!


Sötingar


Vi satte oss vid Junibacken ungefär


Och åt god mat


Hettis kom!!


Loulou!


Joujou!


Houhou! Haha ska sluta..


Moi! (moumou)








Efterrätt: Hallon och blåbär. Det gillar vi.












Hittade en fotboll, dagens träning

Så såg denna kväll ut, fin va? Är otroligt trött (har varit fruktansvärt trött idag, hoppas inget dåligt är på gång). I ÖVERMORGON TAR JAG STUDENTEN. Och imorgon blir det den sista lunchen (måltiden) i skolan tillsammans med tjejerna! Nu måste jag försöka sova så jag kan känna mig bättre.

nationaldagen del 1


Idag är det ju självaste nationaldagen! Jag och mamma åt plättar och jordgubbar på balkongen. Och så Gunnar såklart.

















nu tänker jag bli allra bäst. sådeså

Snart ska jag dra, så länge taggar jag till pokémon-sången



sol på balkongen

Hej hej hej! Jag ligger på balkongen och solar. Är sjukt trött, var det igår också, förstår inte helt varför. I alla fall ligger jag här och läser lite Sonic. Ikväll ska vi fira Johanna! Bilder kommer säkert senare.

dance dance dance, then sleep

Godnatt då! Nu gör vi så att det blir riktigt fint väder imorgon.

flock of hearts


come back home

Nämen tja..ba! Har tagit en promenad och gjort potatissallad till på onsdag (typ 2 dagar kvar!!!!!). Ska duscha och kanske fixa något mer, annars dricka te och äta kakor. Tummen upp för den, hehhe.



Ett antal år sedan..

And if you'd 'a took to me like a gull takes to the wind

Sådär då! Nu har vi antagligen någonstans att bo i London, och det är ju helt klart ett plus.
Har varit sjukt trött idag, men har hängt lite med Lin och köpt lite grejor. Hoppas solen stannar kvar hela veckan!
Imorgon ska vi bland annat ge Johanna sin födelsedagspresent. Nu är det mindre än tre dagar kvar till min student!! Det är ju sjukt.

Men härligt.

tonight tonight we sing the pipers song

Nu ska jag iväg till Fältan o fixa lite saker inför onsdag (!). Får sällskap av den här tjejen.


den fjärde juni år tvåtusenelva

Hej hej hej hej! Har spenderat kvällen med Lin, vi var trötta och flummiga, så det var ju kul! Imorgon ska jag köpa lite grejor, och sedan ska vi försöka hitta någon stans att bo i London..wish us luck! Ska väl sova nu då..några till bilder från idag:
jag åt ninja stars...coolt huh?

sol i massor

Idag har jag och lin legat och solat på Långholmen i flera timmar. Första doppet för i år gjordes också! Woho! Tvingade Lin att bada med, heheheh. Vi gick över Västerbron också. Bra dag! Nu känns kinderna lite!
Nu blir det pedikyr med samma tjej. Tjo!

if you have five seconds to spare

Haj haj! Nyligen hemkommen, har varit på sommar och dansat osv.

suun suun suun, here it comes!

Har varit ute i solen med Lin i timmar. Vi satt vid Strömmen och i Humlegården, ashärligt. Satt och svettades ordentligt hahah. Nu är jag nyduschad och sminkad. Ikväll blir det antagligen sommar. Och om en timme ska jag till Louise. Älskar vädret!!




dags att gå ut i solen!





Nu ska jag träffa denna tjej!!

atm

Hej hej hej! Är rätt trött, men vädret verkar vara fin fint och jag ska träffa Lin om någon timme. Ikväll ska jag ut igen. Mindre än en vecka kvar till studenten!!

sleepy

Hej hej hej. Är sååå trött. Var fullt ös igår, fira fira fira lin och sedan ut. Vi gick till sommar.

Glada tjejer igår

dagens finaste student

Så glad för dig! Hoppas dagen blir asbra.

MIN LILLA STUDENT

IDAG TOG LIN STUDENTEN! Det är ju helt sjukt! Är såå glad för din skull Lin! Du är verkligen värd det.
Det var i alla fall sol och hon var så glad, jättehärligt!

Bästa vännen som tar studenten. WOOOOOOOOOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!
Fler bilder kommer sen. Ska strax iväg till mottagningen, och sedan blir det utgång ikväll. Känns som om jag kommer vara trött imorgon...GRATTTISSS IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN LIN!!

Äntligen

NU ÄR DET DEN FÖRSTA JUNI! Officiellt sommar. JAAAAAAAAAAA!!!


31 maj tvåtusentio


Idag var det Johannas 20-årsdag. Hurra för henne!!


Jag och Hettis mötte henne vid Karlaplan med ballonger och serpentiner!


Bussssss


Jag smet iväg, mötte upp Louise och sprang iväg och köpte muffins och ljus till Johanna! Hahah älskar ljusen.


Sedan var det dags att fixa inför flaket! Pepp pepp!






"Töm skåpet"-lappar!!!



När vi var klara gick jag, Louise och Elin och fikade på Wienerkonditoriet!





Träffade pappa, åkte hem, träffade lin och har suttit här vid datorn. Ska gå och lägga mig, imorgon ska jag fixa mitt skåp, en annan grej och såklart: FIRA LIN!

happpppppyyyyyyyyyyyy!!

Åhhh jag är så himla glad!! Satt och pratade med Louise och såg att jag hade fått svar från min webbdesignlärare, om min hemsida. Det stod "Bra, MVG" Ahhhh så glad!!! Trodde verkligen inte det, visste inte hur jag skulle klara av kursen riktigt. Trodde jag låg mellan G och VG. *Glad glad glad*.

Snart kommer lite bilder från denna dag. IMORN TAR LIN STUDENTEN!