TORSDAG

Oj oj, trött, trött och jättetrött är jag just nu..

Har varit riktigt trött idag har bara valat dra ner mössan och sova resten av dagen. Lyckades göra mig i ordning och komma i tid till första lektionen. Orkar faktiskt inte skriva om det som hänt i skolan idag, inget roligt har hänt. Däremot hittade jag ett nytt armband på Cocoo.se jag vill ha...eller egentligen vill man typ ha alla därifrån eller hur?

 Vill ha...nu!


ONSDAG - MENTORSDAG

Snark. Håller på att somna här borta. Vilken tur att jag ska gå och lägga mig snart då. Juste.

Har varit trött hela dagen idag. Och det var svinkallt idag mer. Kul? NEJ. Det är fortfarande Augusti! Okej, det är snart september, men det var typ varmare på min födelsedag förra året (15 september).
Lyckades i alla fall att ta mig till skolan utan att frysa till is, hurra för det. Vi möttes i aulan och sedan fick vi gå iväg i mentorsgrupperna och komma på något som skulle underhålla eller aktivera de andra mentorsgrupperna. Och Seila filmade. Haha.

Efter "lunchen" gick vi och köpte godis till filmen vi skulle se (Se upp för dårarna). Den var helt ok. Sedan slutade vi, då var klockans inte ens ett. Skönt! Josefin och jag hade sällskap till Fältan, sedan mötte jag mami och det slutade med ett köp av skor. Förvånad? Nej.

Kerstin har varit på middag, det var trevligt. Annars har jag mest suttit framför datorn. Skulle vara riktigt gott med en brownie...men det ska inte ätas!

Bäst att sova, skola imorgon...Godnatt<3

LÖRDAG

Tjollahopp tjollahej! Nu är man alltså på Liidingö igen, åkte hit igår direkt efter skolan. Och idag är jag ganska trött, sov till typ 11.45, inte så sent för att vara jag. Idag kommer det gäster,vet inte riktigt vilka alla blir. Men det blir nog trevligt i alla fall.


Kräftskiva ska det vara, ingen jättehit för min del och som tur är lite kyckling hemköpt. Puh. Så jag får sitta där och äta min kyckling medan de surplar på sina kräftor. Men nu har några redan kommit, funderar på att ta ett dopp i poolen...det skulle vara rätt skönt, eller hur?


DAGENS VILL HA..

..blir detta armband. Grymt snyggt!


Det som är riktigt schyst är att jag dessutom får 50% rabatt på det jag köper därifrån, tack vare Glamour.

TORSDAG

Hej! Nu är det torsdag, alltså nästan fredag. Alltså nästan slut på första skolveckan. Skönt.

Längtar riktigt mycket till helgen då man kan slappa, är jättetrött just nu. Ska ta något att äta och kolla på en film. Juste, jag och mamma köpte hem massa filmer från cdon.com, eftersom de hade värsta rean. Gäller så länge lagret räcker! Och så ska jag läsa Glamour som låg nedan för brevlådan när jag kom hem.

Have a nice day!

FÖRSTA SKOLDAGEN, NY SKINNJACKA OCH DAGENS OUTFIT

Ciao! Idag var det alltså första skoldagen. Vaknade av mobilen som ringde, kändes som om jag precis gått och lagt mig när jag vaknade. Efter att ha legat i sängen och ätit frukost gjorde jag mig i ordning och lyckades hinna med bussen.

Vi möttes i mentorsgrupperna, i mitt fall i sal 308. Min mentorsgrupp + Wilfrieds satt i samma klassrum medan Suheyla och Peter(vikarie för Wilfried som reser runt i Australien) pratade på och vi fick alla papper som vanligt. Undrar om kravet för att bli textil/design på Gärdetsskolan är att ha silverskor och prata otydligt? Hrm, verkar så..

När vi äntligen var klara åkte jag till mammas jobb och lunchade med henne. Sedan gick vi in och kollade på skinnjacka på H&M och tänka sig, det blev ett köp! Jag fortsatte att kolla vidare medan mamma gick tillbaks till jobbet och jag hittade en tröja/klänning, ett linne på Cubus + ett nagellack! Mycket trevligt.
Gick tillbaka till mamma, satt där en stund och sedan åkte vi hem tillsammans.

Skinnjackan

Dagens outfit:
image680
Klänning och skinnjacka(NY), H&M
Väska, Lindex
Skor, Crispin


Bye!

TISDAG, ONSDAG, TORSDAG, FREDAG, LÖRDAG, SÖNDAG..

Hej! Det var ett tag sedan man skrev här. Så vad har jag gjort sedan sist?

I Tisdags var jag på guldknappen, jätteroligt verkligen! Det ända som inte var lika roligt var skavsåren jag fick eftersom jag ville ha de nya skorna. Innan vi kommit på tunnelbanan var det jättesår, usch. Vill man vara fin får man lida pin! Nej, i det här fallet ville jag bara sätta på mig ett par mysiga tofflor. Men nej, jag fick gå barfota och när vi kom till Bonnier huset satte jag på mig dem och lyckades konstigt nog gå på dem men hälarna utanför(?). Det roligaste kom efter minglet - modeshowen. Ann-Sofie Back hade både snygga kläder och vissa väldigt...speciella. Men, det är ju trots allt en modevisning, allt kan komma!

Den trend som verkade vara störst var gubbyxan, korta kjolar, stora koftor, färger i svart, grått och vinrött med en stark färgklick då och då(i detta fall vantar / cape) och oversize blandat med tajt.
När modeshowen och utlottningen (tyvärr vann vi inget) var klar gick vi ut och påvägen tog vi självklart en goodie-bag. I den fanns det lite smått och gott, hårgrejs, lite smink mm.

image668Min outfit på guldknappen (och skorna som nästan mördade mina fötter)

Onsdagen börjades med färd till Ropsten, möte med Lisa och Sofia och sedan tunnelbane/bussåkning till Grönalund där vi hängde till typ 17.00 då Lisas mamma kom och hämtade upp oss. Vi åt tidig middag och sedan hängde jag med Sofia till stallet och kollade när hon red. Sedan åkte jag tillbaks hem igen.
 (bild1,2,3: jag, Lisa &Sofia i skrattkammaren,bild4:Lisa&Sofia som väntar på Eva(Lisas mamma).

Torsdagen spenderades med käre Lin på stan där vi kollade runt och åt lunch. Sedan drog vi hem och hände och på kvällen blev det promenix. Supermys.
 Lin ute på prommis

På Fredagen mötte jag Kicki och Sofia vid Kickis jobb och gick sedan vidare till Talking Heads där vi alla tre klipptes. Jätteskönt (även om det inte var supernödvändigt) och nöjd blev jag. Efter det mötte jag mamma vid Gallerian och sedan blev det shopping (munkjacka, klänning och basker(mössa) från H&M och Vila) och sedan åkte vi trött hem. Tog det lugnt resten av dagen.
image669Fredagens outfit senare på dagen(med nya munkjackan och mössan på)

Lördagen blev jättelugn och spenderades hemma. Rätt skönt. När Johan kom börjades det letas efter Hippiesaker eftersom han & Magdalena skulle vara det på maskerad. Blev skitbra!
image670Lördags outfit (och den nya väskan).

Idag gick jag & mamma ner till Tessinparken och åt lunch, sedan la vi oss på en filt och njöt av den lilla sol som tittade fram ibland. Senare kom Johan på middag och jag & mom såg de sista SATC avsnitten. Nu ska jag snart sova, skola imorgon. Ih!

Många pussar!

ME AND MY HAT

image666
Här är jag med hatten på. Köptes för 79kr på H&M

DAGENS SHOPPING

Nu kommer fynden jag köpt idag:



Dessa röda pumps köptes idag för 314spänn!



De här rutiga ballerinaskorna köptes ännu billigare, 119kr. Sweet.



Och här är väskan från Friis and Company, köpt på Mixage. Är grymt nöjd med allt!

TISDAG

Tjao! Idag har jag alltså varit på ultraljud, allt gick prima ballerina. Inga stenar i gallan. Jag & mamma gick vidare och åt på Cafe Nuno. Efter det gick vi vidare för att gå till en busstation men på vägen såg jag skoaffären Mixage och var helt enkelt bara tvungen att gå in.

Hade aldrig varit inne där förut, men jag måste tipsa alla om den butiken. Det var rea, 20% - 70% och hade hur mycket fina skor som helst! Själv hittade jag 2 skor + en väska. Bilder kommer sen, kameran laddar. Sedan tog jag bussen hem och är riktigt trött eftersom jag var tvungen att gå upp tidigare idag.

Ikväll blir det guldknappen tillsammans med madre och imorgon Grönalund med Lisa och Sofia. Tror att jag satsar på gårdagens outfit tillsammans med de nya skorna. Tror jag. Jag får se.

Ciao!


DAGENS OUTFIT + DAG

Halloj! Efter att jag duschat stack jag ner till stan och mötte Kicki, Lisa och Sofia. Vi åt lunch och sedan gick jag, Lisa och Sofia vidare och kollade runt /fikade. Efter ett tag hamnade vi på biosalongen Saga där vi köpt biljetter för att se Ciao Bella. Vi mötte Erika och gick sedan för att se filmen.

Den var helt ok, hade nog haft högre förväntningar. Efter det drog vi hem och åt middag på Lindingö! Blev hemskjussad efter att ha sett filmen pappa gjort från New York/Florida resan, mycket bra. Nu ska jag snart sova, eftersom jag ska på ultraljud. Och nej, det är inte för att jag är gravid eller ngt. Ska bara kolla gallan, hur trevligt det nu låter. Men först dagens outfit:

image664

Hatt (NY), klänning och väst, H&M
Sandaler, Crispin
Halsband, Baglady

Hatten syns tyvärr inte särskilt bra, men bättre bild kommer! Köptes i lördags tillsammans med klänning.

Sweet dreams!

SHE DID IT AGAIN


Kirsten Dunst, Kirsten Dunst svalkar sig
Kirsten lyckas som vanligt att se lagom cool ut i snygga brillor, avklippta jeans och slarvigt nedstoppad T-shirt. Me like!

H&M BESTÄLLNING

Ohh, I totaly love almost allt i H&Ms höstkatalog. Har beställt en hel del, mest höst/vintergrejor. Men för mig brukar det alltid bli försent och vips!, så är allt slut. Lika bra att fixa det nu! Har även köpt en hel del strumpbyxor, knästrumpor och benvärmare. Alla dessa härligheter gör så att jag faktiskt längtar till hösten. Men nu, dax att sova.

Sweet Dreams!