kvällspromenad med röd kappa


every where i go

Hej hej hej hopp hopp hopp! Har inte alls velat vara i solen nu när jag varit sjuk, men just nu, denna sekund, känns det rätt okej att sitta här i solen på balkongen. Är riktigt varmt faktiskt. Ska lyssna på lite musik och blunda i solen. Är fortfarande förkyld, men det börjar bli bättre! Skönt. Det var allt för denna stund!


what we are not now

Hallå hallå! Har kommit till sjukstadiet då man börjar bli rastlös. Man blir rastlös för att man vill göra saker samtidigt som man inte orkar göra så mycket = rastlöshet. Dessutom börjar det bli lite svårt att somna om kvällarna (även fast jag är trött). Påväg att bli frisk alltså!

Har sett ut GG för 4:e gången, så har tittat på SATC igen. Får se om det blir lite GG i alla fall :)
Ska ta det lugnt nu i veckan, och på onsdag ska jag på begravning. Kommer ju bli sorgligt. Kommer säkert komma lite tårar i kyrkan.

Usch känner mig trött och uppvarvad samtidigt. Hrm. Ska ta nåt o äta. Ciao ciao!!




såg ut såhär på promenaden till fältan idag (vilket blev lite för mycket för att vara första dagen ute).

it is the hollow month of march now sweeping in

Hej hoj. Idag är det lite bättre, inte lika snuvig i alla fall! Men fortfarande jättetrött, snuvig, halsont (bättre dock) osv. Ikväll ska jag se Avatar. Lite efter sådär..haha.



Tagen av lin

wonderboys

Hejsvejs! Så var det slut på självaste midsommarafton. Har bara varit hemma, inte orkat göra så mycket. Tråkigt, men blir förhoppningsvis frisk snart (efter helgen kanske). Jag o mamma såg i alla fall filmen Wonderboys, den var bra. Dags att gå o lägga sig. Och grattis på 18-års dagen till Lotta!!!!!


midsommar

Hallå! Vilken rolig midsommar det blir för mig då. Skulle egentligen vara på bröllop på Gotland, men det blir hemma i soffan istället, med sällskap av alla tusentals näsdukar jag använt. Ärligt talat, jag måste gjort slut på många nu! Det lär bli tv och dator idag, bara. Kanske sätta in lite foton i fotoalbumet. Det är väl det jag orkar ungefär. Jaja, sånt är livet. Jag behöver lite sommarbilder känner jag:







idag lyssnar jag på den här


sicko

hej. jag är blivit sjuk! Kände mig lite skruttig igår, och nu har jag ont i halsen och feber. Hoppas verkligen att jag blir frisk till imorn så att jag kan följa med till Gotland. Hejdå.

hoho

Hejsan svejsan! Igår tog jag det lugnt (skönt!!) och fikade med mamma. På kvällen gick jag och Lin på en promenad och sedan var vi hemma hos mig. Gick och la mig rätt sent kan jag säga! Är därför trött trött. Men känns ändå okej faktiskt. Var ett tag sedan jag var uppe såhär "tidigt". Nu ska jag till sjukgymnasten och sedan ska jag klippa mig (orkade inte med min lugg längre och tog saken i egna händer). Nu måste jag springa!

sova?


bild tagen av lin som vanligt :)


Heeej. Idag har jag bara tagit det lugnt, det har varit så skönt! Behövde verkligen en sån dag. Känner mig ganska så pigg för tillfället, vilket är lite opassande eftersom jag borde gå o lägga mig! Första gången jag är pigg på jättelänge! Men jag tror inte att det är en långvarig pigghet. Aja nog om pigghet. Nu är det dags att sova (eller försöka).

tröött

Hejsan svejsan! Har varit en konstig dag idag, vaknade 05.00 och hade nån gallkramp eller nått tror jag. Gick bra, men har varit jättetrött hela dagen. Jag o mamma var på stan en kortis och kollade (kollade mest på tv) och sedan gick jag på middag hos eva o lisa! Var jättemysigt!Kommer bilder nån annan dag, för nu ska jag sova. Orkar inte vara uppe. Godnatt!

.

Hejsvej. Kom precis från en runda på stan med lin. Det ända som köptes var godis hehe! Ikväll blir det som sagt miss li på grönan!





Maria by Lin Ada Andersson.
bild tagen o fixad av lin

here we go

Hej hej. Igår var jag och såg Familjen och Salem al Fakir, det var roligt (speciellt när jag blev lite piggare). Idag har jag sovit och kollat på "på smällen" och snart ska jag följa med Lin till stan. Ikväll ska vi se miss li på gröna lund. Det var allt för denna stund!


Why she's given half her life, to people she hates now

Halloo halloo! Idag har jag tagit blodprov och spruta mot livmoderhalscancer (långt ord!!). Inte så skönt :( Snart blir det middag, och senare ska jag på picknick tror jag. Kan ju bli mysigt! Hör av mig senare, tjo svo!


lala

Hej svej! Busungen gick nyss..hade trevligt trevligt. Är lite sömnig faktiskt. Är bjuden på två picknickar imorn! Får se om jag hinner med båda, men picknick är ju aldrig fel. Ska ju vara fint väder imorn också! Aja det får bli sängen nu tror jag.


Först lyssna lite på i'm on fire med bruce springsteen

the wild hunt



Hejsan svejsan. Snar ska jag träffa busungen (ovan). Kanske blir lite foton, vi får väl se ;) Är lite trött men kommer nog pigga på mig. Idag har jag o lin varit på söder, blev ett linne för endast en 50-lapp! Nice price. Time to go!

So now we’re dancin’ through the garden

Hoj hoj! Har varit seg idag..men har varit ok iallafall! Har träffat lin till exempel! Vi gick dels på en liten promenad och på kvällen såg vi Sex and the city 2. Inte så jättebra, men kul o se i alla fall. Nu är jag jäättetrött, så det blir sängen. Ciao ciao!

åttonde och nionde juni tvåtusentio

Har visst inte lagt upp bilder så som jag sagt..här kommer några!


I tisdags träffade jag mamma för att köpa en studentpresent till Aline och äta lunch!




Sedan var det dags för mig att gå till Norra Real för att titta på utspringet,eftersom det var dags för Charlotte att ta studenten!


Hon var väldigt glad. Senare var jag på hennes mottagning och på kvällen umgicks jag med hettis, johanna och louise!

nionde juni:


Jag mötte Louise vid nybrogatan


för att ta bussen med henne, hettis och johanna till skolavslutningen!


Louise och Johanna


Azra och Hettis



Sommarlov!


Vi gick och åt lunch på Ciao ciao. På bilder ser ni Marija


Johanna, jag o Louise!


Sedan satte vi oss på en filt högst upp på Observatorielunden


Isabella


Johanna


Jag o Elin


Efter någon timme tog jag o Louise bussen hemmåt. Har inga bilder från kvällen, men det var riktigt härlig.

helghelghelg

Hallåå hallå!
I fredags var jag på Jackson Brownes konsert på Cirkus! Det var kul att gå, fast han valde lite fel låtar. Igår kollade jag på tv, drack te på Grand Hotel och träffade Lin o Louise. Vi gick och tittade på Fibes oh Fibes som spelade på Love Stockholm. Efteråt gick vi till Louise källare och hängde där i två timmar. Bra kväll!

Idag vet jag inte vad som händer. Det är verkligen så skönt att jag inte behöver plugga. Woho woho wohooo!!

today's another day to find you

Hej! Sov till lite innan tolv, och så har jag tittat på ett avsnitt Gilmore girls. Idag ska jag på Hettis syster Alines studentmottagning och innan dess lämna av en bok i skolan. Sitter och lyssnar på take on me med A-ha, det är lite nostalgi. Tyckte att videon var jättecool när jag var liten.


it's over!!

Helloo! Kom hem för en liten stund sen.

Har haft en bra kväll! Började med att jag åkte till Louise, och så hängde jag, Hettis o Sophia o Johanna (+ louise såklart) i hennes källare (låter konstigt, men var trevligt!). Var där i ca två timmar, och sedan åkte/gick vi till Kastellholm där det var en fest för Norra Realare som slutat skolan idag (var annat folk där också). Lin kom dit också, var jättetrevligt!

Sedan gick jag, Lin o Louise ända vägen hem (det var en timme till nattbussen), så nu är jag riktigt trött i fötterna. Ska sova nu. Imorgon blir det studentmottagning! Godnatti! Sommarlov!!!!

you're gonna make me lonesome when you go

Hej! Nu har jag sommarlov, jippi!!!!!! Känns inte riktigt än, men det kommer. Inget mer plugg på mer än två månader (bortser från historian). Nu måste jag springa iväg, ska till Louise och kanske Kastellholmen senare! (bilder från idag och igår kommer imorgon tror jag)


Bild tagen av lin

aha ah ahaa

Hejj!

Idag har jag:
- Lunchat på Wienerkonditoriet
- Varit och kollat på när Charlotte sprang ut
- Hjälpt till att hitta en present
- Gått på Charlottes mottagning
- Träffat Johanna, Louise och Hettis

Lite bilder kommer nog imorgon. Imorgon slutar jag tvåan!!!!!! Dags att på sin skönthetssömn. Haha. Ciao!

this charming man



Hej, jag måste strax springa ner till bussen, men innan dess dansar jag i köket till the Smiths

Everybody's looking for somebody's arms to fall into



Åhh jag har svårt att förstå att jag slutar skolan snart, de sista två veckorna har gått från att råplugga till att inte plugga alls. Såå härligt!

i wanna hear some drums

Heelloo helloo!  Hade en lektion idag, då vi hade prov! Eller analyser snarare. Har ingen aning om hur det gick, men ärligt talat bryr jag mig inte så himla mycket (just nu i alla fall). Sedan hade vi projekthandledningsinformation osv, hur allt kommer gå till. Var rätt bra faktiskt!

Efteråt mötte jag Martina och vi gick och letade efter en present till Charlotte som tar studenten imorgon. Vi gick fram och tillbaka och tillslut hittade vi en present. Tror den blir jättebra! Tog bussen hem och har tittat på tv mesta delen av kvällen, he he.

Imorgon blir en fullspäckad dag. Först ska jag luncha med mamma, efter det kommer jag gå till Norra real och titta på när Charlotte springer ut (och fota), kommer antagligen sedan åka hem, fixa present osv. Efter det ska jag till Charlottes mottagning och senare på kvällen ska jag vara med Hettis, Louise och Johanna. Tror att det kan bli en riktigt bra dag! Kommer i alla fall ha fullt upp.

Ska ta och göra något annat. Sovmorgon imorgon, skönt!!


den sjätte juni år tvåtusentio


Idag träffade jag det här gänget! Vi gick längs monteliusvägen


Där var det riktigt fin utsikt






Det var riktigt fint väder och grönt


sedan blev det lunch


cissi fick en födelsedagspresent (i efterskott)


sedan gick jag och mamma och tittade i en massa småaffärer och tog sedan tunnelbanan hem.


resten av dagen har jag solat på balkongen, ätit sorbet, målat balkongmöblerna (blev lite konstig i huvudet) och tagit det lugnt. Skönt. Nu ska jag hitta på något annat än att sitta här. So long!

All tomorrow's parties

Hej! Det blev film ikväll. Är rätt trött nu, men ändå på bra humör.Har massa kläder på min säng som jag måste fixa, började rensa ur min garderob förut idag. Strök en massa kläder också (duktigt!). Ska ta nåt att äta och sedan blir det sängen (måste plocka bort kläderna också förstås..). En ny dag imorgon!



en bild från promenaden ner till buylando.

farther on

Hej! Känner mig konstig idag, tror att det beror gårdagen, det var väldigt intensiv. Har lyssnat på Jackson Browne hela dagen, det har hjälpt faktiskt. Blir en riktigt lugn kväll, ska antagligen hyra nån film. So long!

4 juni år tvåtusentio

Igår var jag som sagt på Fredriks studentskiva. Jag mötte pappa runt ett och så åkte vi till Uppsala:

Sofia var glad


Det var soligt den mesta tiden, men ganska blåsigt

Fredrik med champagne


Pappa


Paket öppning!


Dags att åka hemåt


Sedan tog jag o Lin tunnelbanan till Karlaplan för att möta Eleonora och för att gå till grönan










Eleonora o Lin




Det var sol och härligt på Gröna lund när vi stod o väntade på att de skulle börja spela







Mando Diaos konsert var bra, och när de var klara var det dags att röra sig hemåt




It's time for you to see yourself





Heeej. Kom hem från konserten på grönan för snart en timme sen. Idag har jag typ inte tagit det lugnt en enda sekund. Åkte till skolan, hade italienska, åkte hem, åt en snabb lunch, slängde på mig nya kläder, stressade till tunnelbanan och mötte pappa, åkte till studentmottagningen, var där, åkte hem, åt jättesnabb middag, slängde på mig nya kläder, mötte lin, gick till grönan o mötte upp eleonora på vägen, gick på konserten (bra), gick hem och kom hem. Ska bli jätteskönt att krypa ner i sängen och kolla på ett avsnitt. Har gått så himla mycket den här veckan mina ben är helt slut ha ha! Mer bilder från idag kommer imorgon. Ciao!


idag lyssnar jag på


vill ha dig

Hej!
Dagen började med historia & svenska då vi kollade på filmen Gandhi. Samtidigt fick man prata betyg med Anita. Sedan hade jag samhälle, då vi fick kolla på en annan film som var rätt konstig..vi pratade i alla fall betyg också, och även fast jag fick vänta till typ sist så gick det bra! Åt en snabb lunch och sedan gick jag och kollade på konserten i skolan, eller snarare utanför eftersom det var utomhus! Det var supervarmt. Gick barbent förresten, första gången för i år! Konserten var bra.

Efteråt gick jag, Louise, Isabella, Elin och Johanna till Humlegården och satt där på en filt i typ två timmar, det var mysigt! Åkte hem, åt och gick sedan en promenad med lin och köpte ett kort till grönan för imorgon. Mysigt det med. Var jäättetrött i benen efter åt ha ha. Har också ätit jordgubbar med vit choklad på balkongen. Börjar bli sömnig, blev rätt tidigt i morse. Kanske kryper ner i sängen och tittar på ett avsnitt.


aye man


Hej hoj! Är glad, skickade precis in min träningsdagbok till Juha, har alltså det avklarat. Vet inte om den är så som han tänkt sig men jag är i alla fall av med den. Mitt hjärta känns lättat!
Ska om en halvtimme åka iväg till naprapaten - behöver det verkligen!
På fredag är det studentmottagning och Mando Diao inte helt fel alltså! Nej dags att gå. Ciao ciao!


den första juni år tvåtusentio


Jag och Lin gick till Hötorget, köpte jordgubbar och körsbär och satte oss i solen. Satt där rätt länge och tittade på studentflak som åkte förbi:










Vi gick till biblioteksgatan och jag köpte frimurare på Wienerkonditoriet


Och så satte vi oss på Norrmalmstorg. Efter ett tag gick vi förbi Urban Outfitters och sedan gick vi hemmåt. Bra dag!

i wanna dance with somebody

Hello! Är hur trött i benen som helst!! Var på stan med Lin i typ tre timmar..men kul såklart! Vi köpte jordgubbar och körsbär på hötorget, satt och tittade på studentflak (kom bara typ två, men i alla fall), satt vid norrmalmstorg och åt/fikade och gick hem. Verkligen suupertrött i benen haha. Ska lägga mig i soffan, dricka te och titta på tv. Så skönt! Har typ inget plugg ikväll. Woho! Har svårt att fatta att jag får sommarlov nästa vecka. Jätteskönt. Har verkligen längtat. Ska kolla på Charlotte när hon springer ut den åttonde också, gå på hennes mottagning en stund och sedan vara med Louise, Hettis och Johanna. Blir riktigt kul! Nu ska jag slänga mig i soffan, ciao!


bild tagen av linis!