kungkung

Nej usch vad jag inte känner för onsdag imorn...massa lektioner och så plugg i matte. Men men, det känns säkert bättre imorn. Tittar på Hey Baberiba - Kungafamiljen för att muntra upp mig.




white blank page

Hej. Ingen vidare dag idag direkt, bara konstig. Är så himla trött, jag förstår inte varför jag aldrig kan känna mig pigg. Men snart ska jag i väg till gitarren, hoppas på en kul lektion.


är sugen på att kunna spela banjo..

wasted hours

Men åhh...fick när jag precis skulle gå ut till bussen ett sms om att vi inte har två av våra lektioner idag. Så nu sitter jag här, trött och helt färdiggjord. Visst, det är självklart skönt att inte ha de två första lektionerna, men om jag visste det igår så kunde jag sovit mycket längre! Får väl försöka sova ett tag i alla fall, men irriterande är det ju helt klart. Nej, om man ska krypa ner igen då..


ruuudolf

Helluuuu.Är tröttis tröttis! Har ju varit fullt med släkt idag, och har fixat massa. Men det var trevligt. Lite bilder kommer någon gång. Sitter och funderar på om jag ska se Da vinci-koden som går på tv eller inte.
Mina fötter är konstiga, blir kalla fast än jag har på mig strumpor och filt..Mjau :/

ruuudolf

Helluuuu.Är tröttis tröttis! Har ju varit fullt med släkt idag, och har fixat massa. Men det var trevligt. Lite bilder kommer någon gång. Sitter och funderar på om jag ska se Da vinci-koden som går på tv eller inte.
Mina fötter är konstiga, blir kalla fast än jag har på mig strumpor och filt..Mjau :/

Let it snow, let it snow, let it snow!

Hej! Vilket väder hörrni, snö, snö, snö! Men jag är inne så för mig är det bara mysigt! Däremot ska ju släkten komma hit idag, så jag hoppas att det går bra för dem att komma hit!

För övrigt lyssnar jag på julmusik och ska om en halvtimme börja fixa i tolvan, som lokalen vi ska vara i heter. En snöboll på er!


En liten bild från när jag var på louises middag för typ en månad sedan!

there is a shiver from some fallen tear

Mjau! Är trött..kanske skulle gå ut ikväll, men vet inte om jag pallar! Ska sticka ner till fältan tror jag i alla fall..köpa lite saker till imorn bland annat! Lämna/låna några böcker också kanske. Ska kanske slå in lite paket idag? Tända ljus och allt...låter mysigt i alla fall!


stockholm i somras

igår







igår träffade jag ju denna cooling. då blir man ju glad!


denna bjuder jag på


Haha fråga mig inte vad jag gör...

you make me smile



Hej! Idag blev ju en bra dag trots allt. Träffade lin och gick på stan och så hängde vi hemma hos mig på kvällen också. Big like!

play the banjo

Hellooooo! Har pluggat färdigt för idag (helt slut), har ju prov imorgon :/ Sitter och tittar på JD dreams från Scrubs, kan ju aldrig vara fel:


snön faller

Idag har det snöat, men fin-snöat! Jämfört med igår var det riktigt mysigt. Två bilder från idag:


Hettis o Johanna

Julgran!!!!!

god morgon

Hello! Om 5 min ska jag gå ner till bussen. Sålänge sitter jag och lyssnar på julmusik, mys! I'm dreaming of a white christmas...
google

shooting star

Så sitter man här och pluggar. Inte en så ovanlig syssla nu för tiden. Har prov i övermorgon! :/ Religion religion..cykliska religioner. Hinduism dit och buddhism hit. Åttafaldiga regeln, de fyra ädla sanningarna, de tre korgarna, en herrans massa saker att komma ihåg kan jag säga er!

Snart är det i alla fall helg och på söndag är det första advent! Mys enligt mig! Har ju varit superjuligt nu. Ett riktigt snöoväder! Mysigt om man är inne, inte lika kul om man står och väntar på bussen. Nej nu måste jag fortsätta. Imorgon blir det en torsdag med.......plugg! Surprising huh? Ciao!


bild tagen av linis

it comes and goes in waves


 

Hej hej! Det är "roligt", just nu känner jag mig piggare än vad jag gjort på hela dagen. Konstigt det där. Kvällsmänniska är jag helt klart i alla fall.
Gick bra på gitarren, på spelade den
här, det var kuligt! Tog mig ett bad förut, det var riktigt skönt om någon ville veta!

Idag har det verkligen varit kallt, snöigt, och halt nu på kvällen! Hoppas jag slipper halka!
Imorgon blir det en ganska lång dag, går i skolan 08.30-16.00. Och så måste jag plugga efteråt, har prov på fredag! Det är därför jag är lite osocial nu för tiden, för att jag måste plugga så mycket. Tråkigt såklart. Men jag vill ju få väldigt bra resultat..och då måste man jobba!

Nej dags att gå! Ska försöka att sova i alla fall. Annars får jag läsa eller något. God nattis!


(På söndag är det första advent!!!! Tiden går snabbt nu..!)

sleepy



blink blink

he knows so much about these things




Hej. Är så otroligt trött idag! Sov lite förut på eftermiddagen och trodde det skulle bli bättre, men icke sa nicke! Har tänkt resa mig från soffan nu ett tag, men orkar inte! Måste snart, eftersom jag ska iväg och spela gitarr, men måste verkligen komma i säng i tid idag...wish me luck!

And that's why you're so beautiful now

Good moooornin' y'all! Det är en ny dag (tisdag om du inte vet) och en ny morgon. Jag är trött men det är ju ingen nyhet så det är bara att göra det bästa av det! Ska till skolan för en lektion, samhälle! Måste plugga sen också, men det tänker vi inte på nu!.


2 veckor kvar!!!

så mycket bättre





får jag lov

Hej hej o hej. Sitter och försöker plugga italienska, men det går inge vidare. Fastnar framför annat i stället. Är för trött tror jag.

Idag har jag haft två lektioner och sedan har jag bara varit hemma. Det har ju snöat idag! Jag vet att många är emot det, men jag tycker att det är fint ändå! Kommer ändå missa en del av den svenska julen iår, så jag kan ta den nu! :)

Nä ska försöka skriva glosorna en gång i alla fall..men fastnar visst på youtube istället. Haha! Nej, inte blogga mer nu. Hejsvej!

En somrigare bild från Way out west

en månad kvar till jul

Helluu! Sitter och lyssnar på Sufja Stevens och tittar ut på snön som faller ned. Julig känsla idag! Eller så kanske det bara är jag, jag blir ju alltid det i förtid..snart skola och naturkunskap. Hade i alla fall sovmorgon idag, börjar klockan 12. Behövdes! So long!


Borde gå och kolla på julbelysningen någon dag

papapappamamammaa






i've made a lot of mistakes

Häpp häpp! Här sitter jag och bloggar halv ett på en måndag. Hur gick det här till? Okej, den här gången kanske jag hade ganska bra kolla på tiden..men ändå!
Idag har jag gjort mycket, eller inte. Det beror på vad man räknar förstås! Fixade tex i min garderob, jag har ju faktiskt några jeans! Höhö. Sjukt mycket saker jag har egentligen...tog ett tag att fixa kan jag säga! Och det här var bara en av garderoberna..men har börjat i alla fall - goodie!

Har pluggat också, matte och naturkunskap. Inte kul då, men skönt att ha det gjort nu! Mu mu. Är lite trött, fast helt uppvarvad på samma gång. Ni förstår kanske. Haha, nej nu måste jag sluta. Godnatt hattifnatt! (hm kanske borde läsa mumin appråpå hattifnatt? :D)




två gamla bilder...

you came to take us



Hej. Håller på att göra mig i ordning, ska strax sticka. Lyssnar på Sufjan, det är ju bra. Snart tallest man on earth! Har jag sagt att jag längtar? Tror det va.

Nej då ska man väl ta sig från dator...har verkligen varit seg idag. Lär väl bli på bättre humör sen. Tjoo

Happened before, it'll happen again

Hellu! Håller på att städa..behövde göra något sådant! Skönt att rensa, köket och sig själv kanske. Jag vet inte. Lyssnar i alla fall på den här för att vakna till. Är så himla trött idag. Tråkigt. Har inte orkat gå ut, vet inte varför. Ikväll ska jag till Charlotte en stund i alla fall. Men tänkte att jag inte skulle bli för sen. Som jag redan sagt fyller farmor år idag. Grattis igen!!! Och grattis till Kerstin också so, fyller år hon med.

Nej nu blir det städning, något att äta och för tillfället Local Natives (Warning sign).


Caught in a motion that I don't wanna stop

Hallå! Kom nyss hem från Micke och Cissi. Jag och mamma har varit där och ätit middag, vilket var jättetrevligt! Var skönt att komma bort, behövde det..imorn fyller i alla fall fina farmor år! Eller vänta, det är ju idag! GRATTIS FARMOR! Verkligen synd att jag inte kan vara där :(

Imorn lär jag plugga, ska kanske på en utförsäljning och sedan till Charlotte. Inte så pjåkigt!

Hittade förresten denna bild hos Martina (som jag för en gångs skull fick träffa på italienskan!!!). Jag och Johanna lyckades ju matcha så fint idag...omedvetet...eller?









strawberry fields

Hej! Hemma från att ha sett Harry Potter och Dödsrelikerna..alltså det sjunde filmen. Den var bra! Men jag tror att det är ännu bättre om man inte har läst boken. Annars tänker man ju alltid på olikheterna. Men helt klart bra i alla fall!

Är trött, ska se ett avsnitt gilmore girls och sedan lägga mig tror jag. Imorgon en lång fredag..godnatt!

.


put the lights on the tree





Om några månader lär det se ut såhär! Om man lyssnar på julmusik samtidigt som man tittar på bilderna (vilket jag gör) känns det lite mysigt.


wow whaw wham!

Hörrni nu är det jul! I alla fall i mitt kök..struntar i att det är november, fick ett jättesug. Lyssnar på jullåtar. Skulle det vara helt konstigt att slå in något? Har några saker köpte redan faktiskt! Inte många, men ändå! Lite konstigt kanske...men för tidigt för att göra julkort i alla fall! En matteuppgift ska göras först i alla fall, sen får vi se hur det blir!

So long!

Barcelona dag tre


Och så vaknade man upp i Barcelona! Jag och mamma tog oss till denna gata, där det fanns en massa second hand affärer.


Moi!


Efter ett väskköp blev det lunch


Precis mittemot katedralen!




Sedan kollade vi lite efter shopping..


Efter att ha varit hemma någon timme var det dags att gå ut igen!


Det fick bli middag på en fransk bistro!






Been so many days of longing now ,why should it ever be this far?

Hej! Hur blev klockan halv tolv? Hrm...
Har suttit och pluggat inför svenska NP imorgon från och med jag kom hem. Hoppas verkligen på att jag kommer kunna få skriva en krönika eller artikel. Det är det jag skulle kunna göra bäst. Så vi håller en tumme för det...Känner av halsen igen också. Aj aj, blir aldrig av med det här!

I övrigt har jag nog inte något kul att berätta. Nä, det är dags att göra sig i ordning och gå och lägga sig! Godnatt!

mindre än tre veckor kvar!!!!!!







to be alone with you

Hej! Sitter och försöker öva till imorgon, har nämligen nationellt prov i svenska. Svårt! Det är väldigt jobbigt att behöva skriva för hand också, här på datorn kan jag bara göra om allt som bli konstigt, eller flytta om saker osv.
Men ska försöka göra mitt bästa imorgon i alla fall..

Idag ska jag ha ännu en gitarrlektion, det ska bli kul att se vad vi gör den här gången. Nu ska jag lyssna på Sufjan och fortsätta öva.

Håll tummen imorgon, halv nio till halv två! Jag vet det är länge..men det går! Ska alltså sitta fem timmar i sträck. Aj aj! Måste ta med saker att äta också..nej fortsätta nu var det! Ciao!

jag tror vi flyr rakt in i solen


rörelse i barcelona

igååår

Hej hej!

Det var kul igår, fick träffa Håkan en kortis, men tyvärr inte prata eftersom det var en soundcheck samtidigt, men en bild har jag ju i alla fall, woho!!
Konserten var också bra!! Skriver nog mer om den någon annan dag..

Efteråt skulle jag och Sofia köpa godis till alla som var på vår släktträff hemma hos pappa, och köpta väldigt mycket. Killen framför oss i kön blev väldigt fascinerad över vår godis påse "det var det sjukaste jag sett" var frasen han inte kunde sluta upprepa. När han kom fram till kassan kollade han på mig, Sofia och vår godis påse så bad han kassörskan att väga vår påse, bara för att se hur mycket det vägde och hur mycket det skulle kosta, och bestämde sig för att det ändå var för mycket. Samtidigt kom en utländsk tjej och frågade om han hade tappat en hundra lapp och han tog emot den (även om detsäkert inte var hans). De vände sig om för att gå, han kollade på oss och sa "nej, vet du vad, jag betalar det där." Så tog han vår  godispåse och betalade den mot våra protester (inte så jättestarka dock haha). Så fick vi vårt godis betalat!

När vi kom hem var det släktmiddag på gång och det var ju trevligt!

Snart kommar Johan och Magdalena hit på fika, det blir mysigt. Mallan ska få lite presenter från Barcelona också (hon var ju kattvakt). So long!

p.s bild på mig och håkan kommer!!! om Sofia laddar över bilderna från sin kamera förstås..(pik!)

run run run !!

Hejsan svejsan. Sitter i skolan. Har inte webbdesign, så har inget att göra just nu..så sitter och lyssnar (för tillfället) på Arcade Fire. Muy bien! Har italienska snart, måste öva på hur verb böjs med essere...inte så kul kanske :/ Men har man förhör så har man! Blir intressant att se om Martina kommer den här gången också! Haha. I övrigt då.. inte mycket! Har nog inget att säga så...hejdå!


Jag o lin i somras!

fint!!!!

PÅ LÖRDAG SKA JAG TRÄFFA HÅKAN HELLSTRÖM! Och se hans konsert på Hovet. Jamen det låter ju för bra för att vara sant, eller hur? Är hur glad som helst! Inte för att jag kommer träffa honom länge, men i alla fall! Kommer få se två låtar av soundcheck också. Woho woho woho! Det här och MVG på religionsprovet gjorde min dag, minst sagt! Nu ska jag gå och lägga mig är trött som tusan. Var och såg en förhandsvisning av The Promise: The Making of Darkness on the Edge of Town också. Kul kul!! Nej sängen väntar som sagt. Hoppas jag verkligen går och lägger mig nu också, och inte börjar göra något annat. Haha. God natt!



2008-08-09 - HåKAN HELLSTRöM från Flamingo / Way Out West

i'm begging darling please

Jahapp, nu är det färdig övat på tal och italienska för idag! Håll en tumme imorn är ni snälla :D Hoppas att det går bra...borde verkligen gå och lägga mig nu! Funkar ju inte om jag inte får sova - speciellt inte om jag ska hålla tal. Godnatt :


Allltså jag vet inte, jag kan bara inte få nog av den här..

i walked along the water in my sleep

Hallelåja! Har precis gjort en klart en naturkunskapsuppgift...svara på en massa frågor...skönt att ha det avklarat! Nu måste jag öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva och öva på talet! Och göra italienska..hrm. Aja tänka positivt. Ganska snart (januari) är det Band of Horses konsert med Lin (jaa jag ska gå!), inte långt kvar till sol och värme på Guadeloupe och mindre än fyra veckor kvar till tallest man on earth på södra teatern! Woho woho wohoooo. Så, nu känns allt lite bättre.

Nu är det dags för att öva på talet. Tjo bro!


23.10

Hej hej hej! Vilket väder det varit idag..gav mig ut för att ta mig till gitarrlektionen - blev ganska blöt kan jag säga. Gick i alla fall bra..:) Har gjort klart stödord till mitt tal jag ska ha på torsdag, hoppas hoppas hoppas det kommer gå bra! Håll en tumme. Annars är det verkligen på tiden att jag går o lägger mig, har endast en lektion imorgon dock. Italienska. Sedan ska jag bla. till banken och fixa en grej och plugga, plugga och vad var det mer...hmm..juste, plugga! Aa så kul kan man ha! Kanske blir en annan grej på kvällen dock, får se..godnatt!


train in vain

Nämen hallå! Vilket väder det är ute. Ganska mysigt om man är inne, skulle kunna tänka mig att tända ljus och sätta på julmusik..jag gillar ju faktiskt ändå vintern! Mysig...men så himla skönt ute var det ju inte direkt! Och lite senare kanske det kan komma, typ 1 december. Men det är ju mysigt när julkalendern börjar (inte för att jag kollar längre eftersom de är dåliga), man kan börja göra julkort, köpa julklappar och tända vardagsrummet med ljus och spela på gitarren medan man tittar ut på snöstormen utanför.



walking in a winter wonderland!

barcelona dag ett och två


Och så satt man på Arlandas flygplats och drack te, väntade och åt parma skinka och liknande.


Mamma var glad hon


Vi åkte med Norwegian, och det var sol nästan hela vägen

När vi kom fram var vi i lägenheten en stund, och åt sedan en sen middag på en restaurang i närheten. Bilder därifrån finns på mammas mobil, kanske kan lägga in någon gång senare!

Dag 2:

Vaknade upp i Spanien! Vi bodde i El Born, den gamla delen, så det fanns många smala gator som såg ut såhär!


Det blev lunch här!


Mammas sallad




Tog en sväng förbi lägenheten. Såhär såg det ut när man tittade ut från fönstret! Sedan var det dags att gå ut igen!






Det fanns många affärer som hade såna här sötsaker




















Vi gick in i katedralen














Sedan blev det en fika på Farggi (som sedan blev  vårt favoritfik)! Jag åt jättegod sorbet.





Vi gick för att hitta någonstans att äta middag


Det var rätt svårt att hitta ett ställe att äta på, med det fick tillslut bli ett litet tapas ställe!






När vi ätit upp gick vi mätta och belåtna tillbaks till lägenheten.

wish i'd been there


Jag önskar att jag hade fått se den här konserten!

right now

Hej hej! Håller på att ladda upp bilder från Barcelona...tar en himla tid! Första inlägget får nog ta och komma imorgon istället.
Så länge får ni en bild på mig vid La Sagrada Familia:


söndag

Häj! Idag har jag varit trött, blev rätt sent igår! Åt först middag med pappa, kicki, sofia, johan, magdalena, micke och cissi och gick sedan vidare till charlotte! Men förövrigt har jag idag nästan skrivit klart mitt tal till nationella proven i svenska, och det känns skönt. Imorgon har jag en lektion, skönt. Måste sova snart. Hejdå






Hemma aaa aaa

Hej! Är hemma nu! Har varit ett tag, men var iväg till en doktor eftersom jag hade utslag på ryggen som visade sig vara bältros! Inte kul! Kliar och gör ont. Aj aj!

Har i alla fall haft det bra, lägger nog ut bilder senare. Men nu ska det bli te och sedan fruktsallad!