jag var aldrig din

Hej. Mådde inte så bra igår, trodde att jag skulle bli jättesjuk, ni kanske vet känslan man kan få. Trodde att jag skulle få feber och så. Men, jag var duktig nog att somna klockan åtta (!!), och sov sedan till 11.00 idag. 15 timmar alltså. Tack vare det är jag inte jättesjuk idag. Däremot är jag sjukt trött och så, känner mig lite halvsjuk i huvudet, men definitivt bättre än igår.
Idag träffade jag Lin också, vi gick på stan och fotade och så! Det blåste jättekallt, men som tur var var jag varmt klädd, så jag frös inte förutom på händerna. Vi gick i gamla stan, lite på söder och till sist inne i stan då jag köpte presenter till min kära mor (som fyller år på måndag och ska firas imorn). Hände en hel del lite konstiga men roliga grejor, haha, det var en rolig tur i alla fall. Sedan åkte vi hem och jag fortsatte att vila på sängen.
Har inte orkar göra särskilt mycket alls, skulle ta ut min frustration på att städa och gå ned med saker till grovsoporna (även fast jag egentligen inte orkade). Men när jag skulle gå in genom en dörr så möttes jag av en stor råtta, och även om jag inte brukar vara överdrivet känslig så fick jag rysningar i hela kroppen och skyndade mig upp igen, haha. Så..det får väl bli gjort imorgon..
Imorn ska jag få lite hjälp av Micke och Cissi med mitt p100 och sedan kommer släkten hit och så ska vi fira mamma! Hoppas jag är piggare imorgon, jag är trött på att vara trött. Lär väl dock ta ett tag att somna idag, det är trots allt stor skillnad på att vara trött och sömnig.

Bjuder på en bild från första promenaden till skolan i år, tillsammans med hettis och johanna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback