MONDAY

Mina fingrar har börjat tina efter att ha gått hem i den kallkalla blåsen. Kollar på topmodel och äter mellis. Macka, varmchoklad, morot och en apelsin för att vara exakt.

Måndag, första skoldagen efter sportlovet. Började 08.00 med syslöjd och Wilfried. Nålande förfullt. Efter det var det engelska då vi pratade med Magnus om våran mattelärare. Efter det övade vi lite inför svenska nationellaprovet del B, dvs. den muntliga delen. Vi fick lyssna på en text och skulle sedan berätta om det vi hört. På matte lektionen hade vi vikarie och hela klassen (bara tjejer) gick upp och pratade med Jan-Erik och Fredrik om våran mattelärare (som inte är särskilt bra). Sedan var det lunch och sedan so. Då kom Fredrik in och sa att vi skulle få Suheyla som mattelärare istället, det är super. På so:n kollade vi på en film.

No-lektionen var lång och tråkig. Vi gick igenom biologi (som vi har prov på v 12!) och det var väldigt kallt i rummet. När lektionen äntligen var slut gick jag hem i den kallkalla blåsen och har varit hemma ett bra tag. Just nu är det simpsons, fast har redan sett avsnittet. Ikväll kommer Micke på middag också. Det blir trevligt. Börjar 08.00 imorgon igen (schema ändringar) och kommer ha två mattepass. Så kan det bli. Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback