ONSDAG

Onsdag igen. Alltså har halva veckan gått. Bara torsdag och fredag kvar. På lördag ska det packas och på söndag drar jag till Nice! Ska bli så himla härligt! Och igår var jag på Feist tillsammans med Micke och pappa på cirkus! De var väldigt bra, Bob Wiseman som var förband var rätt rolig som också gjort lite filmer till sina låtar. Vem vet, kanske lägger jag ut lite bilder sen!

Idag vaknade jag 07.15, snosade i 20 minuter och släpade mig sedan in i duschen. Fixade mig och hann precis och fick springa ner för trapporna med blött hår. Det är min nya morgonträning. Kom i bra tid till skolan och hade första lektionen - matte. Gick hyfsat bra, det var bara lite jobbigt att tänka så mycket på morgonen. Efter det var det gympa då vi hade teori om hur vi ska ha våra 3 minuters motionsprogram. Efter det var det svenska då vi läste och läste upp våra argumentationer, sedan blev vi uppdelade i 2 grupper inför engelskan och gick sedan och åt lunch.

Potatismos och lite rivda morötter blev min lunch. Engelskan gick fort och sedan hade vi en timmes håltimme! Jag och Josefin visste inte vad vi skulle göra så vi gick till Fältan. På Indiska var det "ta 2 betala för 1" på alla smycken så jag och Josefin hittade helt enkelt två snygga och delade på priset. 35kr var! Riktigt najs.Det kändes väldigt onödigt att gå tillbaka till skolan när det bara var träslojd kvar men vi gjorde det ändå. Jag försökte fortsätta på min lilla byrå (eller nått liknande) som jag hade tänkt att ha typ smycken i. Eller något.

Idag kommer Magdalena på middag och så måste jag plugga spanska (har prov imorgon!). Sedan blir det också självklart Grey's Anatomy, det går inte att missa.

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback