MÅNDAG

Idag kunde jag knappt komma upp ur sängen. Det var mörkt och jag var trött. Jag orkade verkligen inte. Ändå gjorde jag det.

Måndagar är min längsta skoldag,
den ända då jag inte har sovmorgon. Vi börjar 08.00 och slutar 15.25. Den var okej i alla fall.

Jag trodde inte att jag skulle hinna till bussen idag. Jag hade 1 minut på mig att göra det sista och eftersom hissen aldrig kom (kan berott på att en av hissarna är ur funktion hrm) och jag var tvungen att springa ner för trapporna med mina höga ankelboots. Jag lyckades att inte ramla och började gå mot bussen. Då såg jag att den kom och var tvungen att springa igen! Trodde att jag skulle stuka foten, ramla ner på gatan och se hur bussen åkte utan mig. Men jag hade tur. Jag ramlade inte. Och jag hann med bussen, stod till och med och väntade några sekunder innan den kom.

När jag med min tunga väska försöka hitta nycklarna gick det inge vidare. Det visade sig att jag glömt dem. Proppade ner jackan i väskan och lyckades ha en tekniklektion då jag läste om papper utan att Seila märkte något. Lucky me. Fick stoppa in den i Josefins skåp och sedan släpa böckerna vidare till engelskan.

Efter matten var det lunch och vi fick besök av Cornelias små beundrare som gick fram och tillbaka vid vårat bord. Sedan var det So då vi kollade på två filmer, vilket var helt ok. Innan dess hade jag varit med Josefin och CorneliaIca och handlat en brownie (och ett äpple för att vara lite nyttig). Glömde att man inte fick äta uppe i no-salarna så mina uppiggande sötsaker fick stanna i väskan medan jag skrev provet. Och det kändes faktiskt riktigt bra. Hoppas på det bästa helt enkelt.

Följde med till Josefins skåp och fick min jacka och fick sedan sällskap på väg till tunnelbanan (eftersom jag trodde att jag var tvungen att hämta nycklarna på mammas jobb) men som tur var ringde jag mamma och hon sa att hon var hemma. Åt en toast och satt på balkongen. Riktigt mysigt. Nu blir det bara att slappa! Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback