KALL MÅNDAG

Gud. Vad. Det. Är. Kallt.

Kallt hemma, ute och i skolan. Över allt typ, förutom i sängen under ett tjockt duntäcke. Blev faktiskt sugen på att ta på mig tjockisjackan - fjällräven, men nej, inte än. Idag har jag varit i skolan. Nu är veckans längsta skoldag avklarad.

Det började med teknik. "Okej, idag ska det göras papper!", tänkte jag medan jag gick med papperskassen halvfull med hårdpackade tidningar. Mötte Josefin precis utanför gula paviljongen och gick dit vi skulle vara. "9 Alfa, gå till sal 40, det blir teori idag" stod det och medan vi gick in mot skolan tänkte jag "Näha, inget papper idag". Precis när jag nästan trodde att trapporna aldrig skulle ta slut såg jag äntligen målet. Seila fick ta hand om tidningarna och jag och Josefin satte oss i datasalen. Tomt. Efter ett tag droppade det in lite folk och vi började med det teoretiska arbetet (jag ska skriva om papper). Det var ganska tråkigt. Eller nej, väldigt tråkigt. Inte särskilt intressant. Men lektionen tog slut och jag gick till skåpet. English next!

Engelsk grammatik. Helt ok. Gick ganska bra. Have eller has? Ganska enkelt. I have done the work now. Yes, jag blev klar och började på adverb. Tydligen skulle vi vänta tills nästa lektion med det, men det gjorde ju inget att jag började lite före eftersom jag förstod.
Efter det var det matte. Gick ganska bra. Har prov imogon. Del A. G / VG-delen. Går förhoppningsvis bra. Det blir nog lite pluggning idag i alla fall.

Sedan var det äntligen lunch! Var hungrig typ redan innan matten. Tyvärr smakade min potatis äckel päckel (inte så förvånad..) så det fick bli lite biff och morötter. Och två mackor.
Under so:n var det diskussion och prat. Eftersom det var ganska hög volym blev jag trött och under bensträckaren stack jag och Josefin till ICA. Jag köpte lite blodsockerhöjande saker. Vad kan det har varit. Hmm...
När vi kom tillbaka var det bara kanske 15 kvar (ja, vi kom i tid) och då fick vi jobba med matrisen. Gick sådär.
Sen var det dags för no. Visste att vi skulle få tillbaka fysikproven så var ganska spänd. Självklart skulle vi få dem sist på lektionen.

De pratade om någon labb jag inte varit med på och så skrev vi om metalloxider och ickemetalloxider. Tråkigt och uttröttande. Piggare blev jag däremot när vi fick tillbaka proven. VG+! Tjiho! Ingen hade fått MVG. Men är grymt nöjd ändå, eftersom jag varit borta så mycket.

Gick hem och ja, satte mig sedan framför datorn. Och vem blir inte fast? Nu blir det te och tv i sängen. Dags att bli varm. Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback