loo

Hej!
Idag har jag haft en lugn dag, jätteskönt! Runt två stack jag och mamma ned till stan, jag hittade ett par skor och en väska jag ska köpa imorn! Woho! Har inte köpt en väska på evigheter, så nu ni!
I övrigt har det varit en hel del musiklyssnade, tvtittande, gitarr spelande, det gamla vanliga helt enkelt. Har jag sagt att det är skönt med lov? Det är det i alla fall!
Nu ska jag o mamma äta plättar och sedan är mina planer att bada och kolla på någon film. Tjohej!

Bjuder på en hippiebild! Hoppas man kan gå så snart...får nog fortsätta hoppas ett tag

everything means everything

Hej! Ligger i sängen och lyssnar på musik...suprise!! På tisdag är det dags för the National på cirkus, woho woho!! Idag har jag sovit, hängt lite med gustaf, sovit, gått på promenad, sovit (typ) och haft trevligt middag med Johan och Magdalena! Igår såg jag True Grit på bio och åt på japansk restaurang (bara med pinnar, lovar!). Nu ska jag lyssna på lite musik och sedan försöka sova tror jag.
Imorgon ska jag kanske kolla på stan med mamma, plugga (borde iaf). Övriga planer för veckan:
-Sova
-Bio
-Konsert
-Fixa mitt rum
-Plugga (det förtränger vi)
-Hänga med kompisar
Blir nog ett fint lov, skönt. Har verkligen längtat. Here we go!
Såhär såg det typ ut när jag gick på promenad idag. 1 plus grad, score!

big bird

Hahah. Jag är trött. Annars skulle jag nog inte lägga upp den här




fast den här skulle jag kunna lägga upp ändå. haha


här får ni en annan




B-B-B-BIRD, BIRD, BIRD, B-BIRD'S THE WORD!

Hej peters

Sitter i biblioteket och chillar med fru Peters. Henriette. Hettis. Syssling. What ever. KUL!

Har ingen religion, så inget speciellt händer. Idag är det pannkakor i skolan. Kul för de som kan äta. Eh jah.

Nu ska jag gå. HEJDÅ!

morgonpepp

God morgon och välkommen till en ny dag!
Ska strax springa ned till bussen, har mattelektion och det vill man ju verkligen inte missa. Pepp pepp pepp! Ehm jag. Movin' on. Inte så lång dag idag, det är ju ett plus. Igår köpte jag en klänning på weekday, det är ju kuligt. Träffade lin då också, kuligt det med! Nu måste jag skynda mig, p&k!

But if you wanna come back it's alright, it's alright!

Sitter och väntar på att Johanna, Louise och Elin ska sluta från sin matte, och eftersom min webbdesign lärare är hemma med sjukt barn och min grupp redan är typ klara med vår uppgift så kan jag sitta och göra allt och ingenting! Lyssnar på bra musik till exempel! Såg att The Vaccines (som förövrigt också ska spela på way out west om jag inte minns fel) ska spela på Debaser om exakt en vecka, funderar på att gå! Skulle inte vara helt fel..

Nej, nu ska jag försöka göra en photoshop uppgift där man ska göra om enirokatalogen till "oniro" typ...wish me luck! Hejsvej!

 



The Vaccines

my name is geraldine

Ska om 4 minuter dra ner till bussen. Har italienska och är så pepp! Inte riktigt...men men! Såg att det var minus 17 grader, får mig bara att vilja krypa ner i sängen igen och titta på en film. Men nu ska vi tänka positivt, idag är en ny dag och ska efter skolan till Weekday med Lin o kolla om jag kan köpa något fint! Har sikte på en klänning för tillfället. Måste springa nu, ha en bra dag!

Really too late to call, so we wait for morning to wake you

Hej! Sitter och pluggar psykologi, ska ha ett muntligt förhör på fredag om jag inte missuppfattat det helt. Kom precis på att jag har italienska till imorgon också..opsi..aja, är som det brukar, haha! Har massa massa saker att göra inom skolan, men de tänker jag inte tråka ut er med. Idag hade jag bara två lektioner och slutade rätt tidigt, skönt!! Kom hem, upptäckte att jag fått mitt första nummer Sonic (*glad*), då kändes allt lite bättre! Läste o lyssnade ett tag, spela lite gitarr och började sedan plugga. Och nu bloggar jag som ni märker! Och lyssnar på Start a war lite för många gånger. Har sällskap av Gunnar också, mysis. Back to psykologi och allt annat, tjo på er!

Snodde två bilder från Lin som hon tog igår!!:

Lin sjukt snygg o brun!!



bild

you were always weird but i never had to hold you by the edges like i do now

Hej! Kom för ca en halvtimme sedan hem, från att ha varit på konsert! Band of Horses! På Annexet. Med linis finis! Det var kul. Bra, även om Annexet inte är den roligaste konsertlokalen och man inte såg så jättebra. Men det var fint. Inte helt oväntat var the funeral och no one's gonna love you extra fina, kanske för att de är mest personliga för mig. Blev en mycket trevligt måndagskväll!
Fick dessutom skjuss hem eftersom lin skulle på andra vägar, och det var himla skönt.

Är trött, somnade sent igår. Kunde inte somna. Somnade nog någon gång efter tre, så ja..ni förstår. Som tur är har jag i alla fall sovmorgon imorgon! Börjar inte förrän 12.05, skööööönt.











Några bilder från fina London, hösten 2008

Nu ska jag lyssna på start a war och lemon world på repeat, och sedan sova. Puss o kram!

för din skull, martina

Hej. Jag sitter och flummchattar och lyssnar på Robyn och sånt. Funderar över viktiga frågor. Som, var är min kameraladdare? Var? Tell me! Anyone?!

Hehe kan bjuda på en itailensk rapplåt. Lite omväxling här liksom. Det här är ju vad jag egentligen lyssnar på? Eller nja va! Haha.


whatever went away, i'll get it over now

Hallojsi. Sitter och lyssnar på..nä ni kan nog lista ut själva. Har haft en jättelugn helg, har varit helt slut så somnade tex i fredags vid nio! Behövde verkligen vila..igår fikade jag också med mamma, bröderna och Magdalena och Cissi, trevligt som vanligt! M&C har verkligen fått det superfint i sitt omgjorde vardagsrum nu!

Strax blir det en promenad till fältöversten, sen plugg (måste skriva tal) och imorgon blir det konsert, woho!! Hej på er!





Nu är lin hemma igen, woho!

sjung för studentens lyckliga dar..snart!!

Hörrni. JAG HAR FÅTT MIN STUDENTMÖSSA! Nu börjar det bli verkligt.




your voice is swallowing my soul

Halloj på er!

Sitter för tillfället i skolan, väntar på Johanna, Louise och Elin som strax slutar. Har precis haft webbdesign, gick helt okej. Vi har grupparbete, känner inte direkt att jag tillför så himla mycket men..hahha. Idag blir det en ny gitarrlektion (byter till privat), blir kul att så om det blir roligare än i tisdags(var inte så bra). Snart blir det lunch, sedan italienska och religion. Ikväll blir det kanske att fira lisa, grattis till henne förresten! 18 år, inte illa!

Nej nu ska jag dra, hare! sitter som vanligt och lyssnar på the national, men som lite omväxling också: Bombay Bicycle Club!

walk away now, and you're gonna start a war



fin låt, fin film

And I'll try to find something on this thing that means nothing enough


blue blood


Sitter o lyssnar på foals, tror jag måste köpa deras senaste skiva. Snart.

we're half-awake in a fake empire

Hej! Sitter och håller på att bli jättetrött, samtidigt som jag känner mig lite speedad. Hrm? Aja.

Ikväll blir det att packa gitarren och ta sig till första gitarrlektionen denna termin. Funny bunny! Men innan dess blir det lite plugg (ska bland annat besöka scientologerna imorn, wish me luck hehe). Nu ska jag göra annat än o sitta här, tjo på er!



 
fint

svensk sommar tinar frusna själar

Hej! Idag då? Skola, fika, köpte anteckningsblock.. a ungefär! Rätt så bra dag i alla fall! Avslutar denna dag med tre bilder jag tog för något år sedan:






det är för oss



Inatt somnar jag till den här. Glad alla hjärtansdag på er

aa

Godkväll gott folk!

Har badat, gjort mig till en grapefrukt (mums) och fått ceriserosa naglar (passar ju till imorn, eller huur? haha.) och gjort mig i ordning. Sömnigheten börjar komma nu, ska ta och läsa lite hp, ta något att äta (apelsin kanske..hm svåra val jag har) och sedan försöka sova tror jag.
Pussohej!


your my river running high

Hej! Idag har väl varit den mest händelsefulla dagen på denna helg. Lyckades nämligen ta mig till Fältöversten och köpa lite saker! Det var kul, men är fortfarande väldigt trött, det är tråkigt. Men hoppas på bättre tider!

Imorgon blir det antagligen en rätt slapp skoldag men lång håltimme och alla hjärtans dag konsert, musik är ju aldrig fel. Annars då? Inte mycket att berätta, kan lägga ut en bild istället!


Från 2009

Nu ska mina naglar bli färggranna! Tjo!

i can't do well when i think you're gonna leave me, but i know i try


Hej. Osysselsatt som jag är har jag suttit och kollat igenom en massa bilder som glömts lite bort och laddat upp på fb. Här kommer några













Nä hörrni, nu orkar jag inge mer. Ska lägga mig i sängen och försöka sova. Lite musik först antagligen.

anyone's ghost

Hej! Ligger och halvkollar på melodifestivalen..utan ljud. Första gången jag faktiskt mått smått dåligt och fått panik när jag tittat på den. Att börja med Christer Sjögren i röd blank kavaj, kan det bli mer fel? Ja, ljudet får vara av och annan musik på. Varför jag ens har på tvn är för att jag tänkt kolla på Christian Walz när han kör. Älskade hans låt Wonderchild när jag gick i mellanstadiet. Sålänge blir det Bon Iver, The National, Twin Shadow, The Phoenix Foundation etc...

Nu blir det brownies och te. Tjo!

me and the moon



Tjallå!
Blir väldigt uttråkad över att vara såhär trött. Hade velat kunna göra något kul idag, men blir att ligga och slöa i soffan. Snart middag. Tänker lite på fina sommardagar också! So long!

and the snow was falling


pika!

Tjoba tjoba! Ligger och lyssnar på bra musik och läser harry (bra som vanligt!!). Stor variation på mina inlägg här känner jag! Men däremot ska jag faktiskt snart baka brownies med min kära mor! Det är dags nu tror jag. Jag behöver något onyttigt att äta, hehe. Och så bakar hon semlor också! Gött.

Blir en lugn lördag, skönt för jag orkar inte göra så mycket. Läsa Harry, kolla tv, sitta vid datorn ungefär. Kanske blir det någon film? We'll see..herrå!


Såhär pigg o glad ska jag förhoppningsvis vara efter den här helgen

vi är förlorare, vi två

Hej.

Jag har precis tatuerat mig! Haha, inte en riktig tatuering..hittade massa sådanan man använde när man var liten i en låda (har verkligen allt möjligt i mitt rum), och nu sitter en på mig! Lite flash backs haha.

I övrigt har jag gjort mig till en rosa grapefrukt (body shop), läst harry potter och lyssnat på bra musik. Nu är jag trött, men om jag känner mig själv rätt är jag nog uppe en stund till. Brukar ändå få svårt att sova när jag väl släcker lampan, har sovit till typ två idag så det skulle vara konstigt om det inte blev så ikväll också..

Ska också försöka bestämma mig, har en av de svåraste frågorna någonsin i mitt liv. Glass med chokladsås eller inte glass med chokladsås? Hm...

i follow you deep sea baby

Rastlös men orkar inte göra nått, så är det ungefär. Har kollat på lite somriga bilder, längtar obeskrivligt mycket! Nu blir det nog en apelsin och läsa Harry






ivy & gold

Lyssnar på fin musik och tänker på varmare dagar


never think

Nu har jag sett klart Borta med Vinden. Ska se om jag hinner se nåt simpsons, det blir i alla fall te och kanske någon kaka. Skönt att slippa gå ut i snöovädret idag.




your hand in mine

Hej. Är sjuk. Inte kul! Men blir förhoppningsvis bra snart! Snart helg också, skönt. Blir hemma imorn i alla fall. Nu ska jag fortsätta kolla på borta med vinden (fast inte hela, är ju typ 4 timmar!) Godnatt!

the only one

Hej på er!

Idag känns det lite som om jag håller på att bli sjuk. Har ont i halsen, det kom under dagen. Inte bra! Det blir att kurera mig ikväll så att jag inte blir sjuk.

Hade naturföredrag och inlämning idag. Gick förhoppningsvis okej, kändes bättre med inlämningen faktiskt. Kan bero på att jag inte övat mycket alls på föredraget innan. Hade en jättetråkig lektion då jag lyssnade med på I follow the river (Lykke Li) än på David. Var också på ett arktiv med hettis för en skoluppgift. Skönt att ha det avklarat.

Nu blir det nog middag och vänner, tjo på er!




The only one - Me and My Army är najs att sätta på

i'm a roadrunner


Härliga dagar

Motown och matlagning i köket. Snart Vänner.

time to wake up



Idag vaknar jag och köksdansar till Robyn. Nu måste jag springa ned till bussen, tjo!


They sparkle bubble over and in the morning all you got is rain

Hej. Just nu mår jag verkligen så himla konstigt, började må jätteilla helt plötsligt i duschen och gör det fortfarande..känner mig konstig överhuvud taget, som man gör när man mår dåligt ni vet..i armarna och huvudet. Haha det här låter ju jätteskumt, men tror att jag är överbelastad. Somnade väldigt sent igår (idag) och har tränat och pluggat idag, blev nog lite för mycket..så ska försöka lägga mig i sängen om typ 20 minuter kanske.

Imorgon blir det yoga 08.00, då kan jag ju i alla fall vara med på idrotten för en gångs skull! Wiho hehe. Nä, ska dricka upp mitt te och sedan krypa ner i sängen. Låter ju väldigt skönt.

Här får ni två bilder från igår!






i'll explain everything



Den här lyssnar jag på innan jag går o tar ett bad. Om mindre än en månad ser jag dem på Cirkus, kommer nog bli fint! Jaorå!

but we forgot all the names that we used to know



Hello! Har precis kommit hem. Jag och mamma var på Friskis & Svettis och fick gymgenomgång! Det var riktigt bra faktiskt. Så det känns bättre nu efteråt än vad det gjorde innan.

Gårdagen var bra, först middag hos Johanna (m Louise och Hettis), sedan vidare till Retro med dem + Beata och Lin. Efter det drog vi vidare till NU! och det var kul. Kom hem någon gång innan fyra tror jag. Nu blir det plugg (lite skolångest). Hejsvej!

tagga som en igelkott

Hej!

Har precis kommit hem från Johan och Magdalena, det var jättetrevligt att träffa dem! Däremot är jag lite försenad. Skulle vara hos Johanna typ nu, men var tvungen att åka hem imellan, so here i am! Ska fixa mig snabbt och sedan dra. Hoppas på en kul kväll, nu taggar vi!

don't give up

Heeeeej!

Det blev inget Dovas, men är för tillfället sjuk trött så det är lugnt! Har städat i mitt rum (så otroligt skönt att få bort saker) och chillat. Är väldigt glad över att det är helg. Lyssnar på fin musik och läser gamla vykort jag fått av bla. farmor och farfar, Lin när hon var liten, mormor och morfar, ett från Lotta osv. Kul! Kanske kan scanna in någon gång i framtiden, eller fota. We'll see. Har också hittat några saker jag letat efter, bland annat låg iPoden i koftfickan (klassiker). Tjo så länge!

inget värt nåt som inte inger hopp

Ligger och lyssnar på Winnerbäck (faller) och har det rätt bra. Är trött, har sammanfattat samhälle och kom precis på att jag borde ha övat mer på italienskan som jag har glosprov på imorgon..men aja! Blir att öva på bussen, haha. Jag överlever nog.

Kom i alla fall precis på att det är fredag imorgon! Dessutom har jag sovmorgon till tio i tio, woho! Helg i alla fall! Väldigt skönt. Imorgon är planen Dovas med vänner, på lördag fika hos Magdalena o Johan (fira M i efterskott) och sedan middag och utgång med fler vänner, söndag träna och plugga och kanske fixa i mitt rum. Fullt upp minst sagt, men ska bli kul och skönt!


our lady in havana



Kändes som om att jag skulle göra ett till inlägg. Lyssnar på Going Home (Dire Straits), tänker lite på Local Hero (filmen) och försöker få mig själv att gå och byta om. Jag ska göra det...nu...typ..

Nowhere to run, ain't got nowhere to go

Hej! Om 40 minuter ska jag släpa mig iväg till Friskis & Svettis för att träna. Duktigt va? Alldeles nyss låg jag och höll på att somna på soffan till radion på tvn, farligt läge! Har i alla fall tvingat mig att gå upp för att försöka få lite plugg gjort, men det går ju uppenbarligen inte så himla bra, eftersom jag sitter här. Blir en härlig (eller inte) pluggkväll istället helt enkelt. Behövs, har antagligen samhällsprov nästa vecka som jag inte övat på en enda gång och ett naturkunskapsföredrag (+inlämning) som ännu är oskrivet. Nej nu blir jag ju bara sömnigare av att skriva om plugg. Lite somrigare bilder då man kunde ha tunnare kläder på sig, längtar dig!




sitter och gungar till den här


idag har jag gått omkring såhär




I had a dream last night I dreamt that I was swimming and the stars up above, directionless and drifting


Josh Ritter - Change of time

pretend the dove from above is a dragon and your feet are on fire

Sitter och lyssnar på Fleet Foxes låt Helplessness Blues som är med på den kommande skivan (släpps andra maj, yay!) och tycker att det faktiskt känns lite vårigt idag. Solen skiner och det är ganska skönt ute, i alla fall när det inte blåser. Jag och mamma tog en promenad till Fältan, jag köpte några krokar att hänga upp halsband på (försöker ju få ordning på alla mina saker, så ett steg mot ordningen!) och kollade runt. Nu väntar lunch och sedan plugg.


profile




of moons, birds & monsters

Hallåå där ute! Har precis sorterat massa bildmappar här på datorn..så nu är det lite mer ordning och reda!
Imorgon har jag så kallad P100-dag, en dag då man kan ägna sig åt sitt projektarbete. Jag ska dels försöka jobba på det samt något annat, antingen samhälle (ska förresten tydligen kanske ha provet på tisdag) eller naturkunskap. Men framför allt kan jag sova lite! Bjuder på lite bilder på mig o lin från en dag förra året..haha:










You're not the only person to get it wrong, it's all right

Nämen tjaa! Idag då. Inte så händelserik dag, fick i skolan 09.50 till..vet inte. Jag o Hettis gick till arbetarrörelsens arkiv och bilbiotek för en skoluppgift..gick bra men vår "guide" pratade på non-stop i typ en timme, så lite trötta blev vi! Tog bussen hem och har slappat.

Kvällens planer är att plugga, ta en bad, kanske kolla lite på hemliga miljonären..i'll see! Har förresten gått runt med min nya hatt idag, trevligt trevligt. Kanske kommer en bild på den snart om jag orkar! So long!!