HELG

Tjao! Är sjuk igen, har alltså varit hemma idag. Helgen har varit rätt schysst, rätt lugn och så.
På fredagen kom jag äntligen fram till Lidingö efter att ha åkt tunnelbana och lidingöbanan från Konserthuset där vi "kollad på tavlor" (eller fikade som man också kan kalla det) istället eftersom vi (skolan) kom försent till "konserten" vi skulle se. Haha.

På lidingöbanan satte det sig en liten tjej mittemot mig. När vi äntligen började åka tog hon upp en regnbågsfärgad rem och började smaska på skithögt, slicka sig om fingrarna och sedan ta upp en ny over and over again. Bara för att störa mig? Det får vi aldrig veta..

Som tur var gick hon av innan mig och när jag klev av var det strålande väder. Och det var det även resten av helgen.
På lördagen satt jag typ hela dagen och solade, solade och solade vid poolen. Fett najs. Pluggade såklart en del(på provet jag skulle haft idag) men annars bestod det mest av solning. På kvällen blev det även Spider-man 3, som var bra. Förutom att jag var tvungen att springa ut precis innan den började på toa! Men kom som tur var tillbax när det viktiga började.

På söndagen pluggade, pluggade, pluggade jag No & teknik, usch. Men jag gjorde det i alla fall. Och sedan blev det en liten fika på tomten och faktiskt första doppet för i år i poolen! Dock inte lika kallt som förra året, då det var 10,5 grader. Nu var det i alla fall 19! Najs. Sedan återgick jag till en jobbig mage och teknik. Ingen bra komination.

Kom hem till mami och mådde dåligt, fick alltså stanna hemma idag. Det blir nog så imorgon också, även inställd spiromitri(hur det nu stavas..).

Nu är jag iallafall skittrött, kanske dags att lägga sig?

Puss och kram

Ciao,

JOHN BLUND, VAR ÄR DU?

Uj uj uj, vad trött jag är. Och ändå är jag uppe såhär tidigt, fast jag inte ska till skolan för att jag är sjuk. Har inte sovit mycket alls i natt, är liksom trött fast kan inte somna. Jobbigt jobbigt. Nu håller jag i alla fall på att koka lite makaroner, är jättehungrig;) Och imorgon har jag två prov, So-debatt och svenska grammatik. Hur ska detta gå?

DAGENS OUTFIT

Bara för att man är sjuk betyder int det att man inte kan vara snygg..

image604

eller hur?

FÖRRA VECKAN...ELLER?

Hej hej! Har inte laddat in bilder från kameran på länge så här kommer lite bilder som skulle in i förra veckan.

image596Här är solglasögonen som varit borta sedan i vintras, för några veckor sedan hittade jag dem i en väska. Yey!

image597En mysig hemma outfit.

image598Maria goes wild.....

image599...with her iPod.

image600 I turn my camera on

NYA GLAJJOR

image594image595
Ca 60kr från H&M, vad tycks?

SJUK.

Damn! Är sjuk igen. Orkar inte. Det skulle ju blivit så kul idag. Men men.
Dagens har bestått av choklad drickning, tv och sovning. Kul liksom! Men det blir väl bättre:)
Och dessutom är det typ inget roligt på tv idag, eller? Säkert inte..men det överlever man! Får väl kolla på någon film som får mig på lite bättre humör..Johan, lämna tillbaks Dagboken snart ! :)

Ska dra nu, måste blir frisk, frisk, frisk!

Ciao

TOP MODEL VS GREY'S ANATOMY

 VS

Vad ska man kolla på ikväll, Top Model finalen eller Grey's Anatomy?


LÅNGHELG

Yey! Nu är jag äntligen ledig ett par dag från skolan. Kommer dock tyvärr komma tillbaka till ett antal prov..jaja, jag får njuta av långhelgen:)
Imorgon ska jag och Josefin i alla fall till Gröna Lund! Roligt roligt! Och senare ska jag på middag hos Lin, vi får väl se hur det går, haha;)
Sedan vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske gå på bio med mami? Någon som har någon att rekomendera?

Och juste, idag shoppade jag lite på fältan:) Tillsammans med mamma då. Köpte massa nice kläder, men säger inte vad! Lägger ut bilder sedan istället;) Köpte i alla fall...6 saker:) Typ. Och mamma köpte en väska. Nice price! Och så fikade vi såklart.

Nu ska jag i alla fall proppa i mig massa bota-förskyldningstabletter. Har ont i halsen. Usch.



Ciao<3

STÄDNING

Gud vad jag har städat! Duktigt duktigt. Om ett tag kommer farmor och farfar, det blir trevligt, har inte sett dem på länge. Sedan ikväll ska vi på 60års fest! Nice price. Och förresten blev det ingen barnvaktning igår, utan jag och Soffi var hemma heeelt själva. Såg bla. Chocolat. Mys. Men nu ska jag göra annat.

Såg denna väska hos Asos, silver ska ju vara stort i sommar. Hot o Not?

Metallic Ruched Underarm Bag

FREDAG

Det blev en bra fredag i alla fall.

Har haft gympa, lästid, B-språk och matte och alla var helt ok. Fast det var matteprov idag, har ingen aning om hur det gick. Jaja. Nu ska jag i alla fall äta lunch, hemma! Fick beting på svenskan, yey. Fick alltså sluta 11.35! Kan det bli bättre?

Senare idag ska jag och Sofia vara barnvakt åt Smilla om det inte är ändrat. You never know. Nej, nu ska jag äta. Är jättejättehungrig. Puss och kram!

Ciao<3

DAGENS LÅT/BILD

image593
Dagens låt: Timberland feat. One Republic - Apologize




Bild: tagen av mig

UPP OCH NER

Jaha, då har man klarat av i alla fall halva tisdagen.

Den har varit växlande bra och dålig. Har känt mig uppe och nere. Men mest uppe faktiskt:) Äntligen kom Cornelia tillbaka till skolan(väntar fortfarande på Josefin)! Det blir så tråkigt när de inte är där:)  På So:n gick vi igenom vad FN egentligen är och vad de gör osv. Sedan hann vi vara i grupperna vi blivit indelade i (olika länder, jag då  Australien) sedan var den slut.
Efter det var det engelska då nästan alla behövde datorer(de var uppbokade) och det som det pratades mest om var biblotikarien. Vi chansade och gick till en datasal som var tom, men efter att precis ha börjat fick vi lämna salen efter som de som skulle ha den kom. Så jag stack hem eftersom vi fick beting + att det var lunch efteråt , så
beting + lunch = håltimme = bra. Fick vara hemma ungefär en hel timme.

När jag kom tillbaka var det matteprov :O Ujuj, vet inte hur det gick, kändes sådär.. vi får väl se:) På fredag har vi då matteprov igen! Ujuj. Och på fredag drar jag då vidare till papi!
Efter spanskan var det äntligen dags för sista lektionen. Vi hade mentorstid och det var en rätt rolig mentorstid så det var bra:) Och vad händer nu?

Klockan 17.00 drar man iväg till dansen, sista gången för denna termin! Rätt skönt tycker jag. Har lite ont i halsen, men det är ju endå sista lektionen. Och senare idag är det då desperate housewives. En höjdpunkt idag.
Det var min dag...hur var din dag?


GÅRDAGENS OUTFIT

image589image592
Solglasögon, Kicks
Tröja, Expressen
Linne, Sisters
Skor, Mixage
Väska, Lindex
Halsband, fått

SÖNDAG

Skulle då följt med mamma och hjälpt till och handla till mormor, men mådde dåligt så följde inte med. Usch vad jobbigt det är. Men nu mår jag bättre i alla fall! Efter att ha ätit lunch och tagit det lugnt gjorde jag som mamma sagt, gör något kul, åk ner till fältan. Så jag gjorde det, hittade inte klänningen från Indiska men provade en söt fast lite för liten, orkade inte prova en större. Provade dock en annan som satt bättre men är endå osäker, ska nog tänka på  saken. På H&M hittade jag i alla fall två linne och en top, alla för bara 98kr st! Topen behöver bytas till en mindre storlek, men annars älskar jag linnena. Glömde tyvärr solglasögonen(antagligen på H&M) så det är tråkigt, ska fråga om dem någon dag nu snart och se om de är upphittade:)

Hemma, innan jag åkte hittade jag ett par solglasögon jag letat efter länge, vilket var kul! De låg i väskan jag inte använt på länge länge, men idag användes den igen! Här är de nya topparna:


image588


Detaljen med flätade band älskar jag.


Sov gott!

SÖTASTE TUNGAN

Har helt klart min katt, hjärtformad:) <3
image587

OUTFITS

Fredagens Outfit:
image585
Svart klänning, Lindex
Gråa knästrumpor, H&M
Vita pumps, Din Sko


Dagens Outfit:
image586

- Hårband, H&M
- Kofta, Lindex
- Linne, H&M
- Skärp, Gina Tricot
- Shorts, Sisters
- Pumps, Din Sko


SKOR x2

Förra helgen inköptes det två par nya skor. Är mycket nöjd. Ett par ballerina och ett par pumps, inte så dyra heller. Säger bara en sak, Perfekt!


image583
Blå/vit randig ballerinasko, Mixage

image584
Vita pumps, Din Sko

Tänker fortfarande på ett par skor från Skopunkten....<3


FREDAG/LÖRDAG

image581

Hellow! Nu var det verkligen ett tag sedan. Har haft en helt okej vecka, men det är riktigt skönt att det är helg nu
.

Igår var jag på fest hos Elisabeth, hon fyllde år. Vi var typ 14st i deras nya hus. Det var trevligt. Vi kom hem strax efter 23.00 och det var skönt att komma hem och ta det lugnt. Idag har jag bara slappat. Sov väl till 11.30 ungefär, hur skönt som helst. Fick ett ryck typ 15.30 och ville åka ner till fältan  och kolla på lite saker, men kom på att de flesta klädaffärerna stänger 16.00 så jag sket i det. Tänkte ett tag stan också men nej, det får bli en annan dag.

Vill ha massa kläder just nu och en god nyhet är att jag har fått pengar. Mycket mycket trevligt! Så jag tänkte köpa lite kläder, bla en vit  klännng från Indiska. Jag vet att många har den, men måste bara ha den själv:) Hoppas den finns kvar! Perfekt till sommaren.
Sedan skulle jag gärna kunna tänka mig
de här brillorna från Urban Outfitters, fast ännu hellre dessa även de från UO. Helt underbara! Någon som vet att de finns i affären? Måste kolla. Skulle kunna tänka mig dem i både svart och rött. Kanske även vitt, fast har ju redan ett par andra i vitt. Jag får väl se.

Det finns även ett par liknande (den andra modellen) solglasögon från Glitter som tydligen bara kostar 79.90 tror jag, så måste kolla in dem också. Men jag känner att jag verkligen vill ha en sådan modell i alla fall. Från en annan blogg såg jag även en klänning från H&M, riktigt fin. Ska nog kolla efter lite klänningar tror jag. Och så vill jag ha denna jacka från Minimarket, tror faktiskt att jag ska köpa den! Fast måste självklart prova den först.

Härligt med det soliga vädret idag, eller vad tycker du?


DAGENS LÅT

Sahara Hotnights - Neon Lights