Första advent

Hejsan svejsan. Idag har släkten varit här på adventsfika! Och imorgon är det 1 december. Inte långt kvar till julafton nu. Tjoho!

Wonderful hair tomorrow please

Jag måste säga att mitt rum är ovanligt städat och fint. Är riktigt nöjd faktiskt. Så går det om man är sjuk och är lite rastlös då och då men utan ork. Imorgon kommer det som sagt släkt hit och jag hoppas jag mår bra då. Imorgon ska jag också bli fräsch. Jag är inte så jättefräsch nu. Jaja, hoppas mitt hår blir fint imorgon.


Walk the Line

Hej. Idag har jag i alla fall mått lite bättre (än så länge), så det har varit skönt. Har fixat upp mitt rum en hel del, så nu är det faktiskt riktigt fint. Imorgon är det tänkt att släkt ska komma hit, så jag hoppas att jag mår så som jag mått idag! Farmor ringde och det var gulligt.

Nu ska jag och mamma fortsätta att kolla på en av mina favoritfilmer Walk the Line.

Bad

Hejhej. Har inte mått någe vidare sen i tisdags. Strax ska jag kolla på idol och kolla på tv resten av kvällen. Och sova. Så rolig är jag. Jaja, hoppas jag blir bättre till imorgon och övermorgon.


Måndag

Hello! Måndag idag alltså. Och vilket väder det har varit!

Har varit rätt trött, men ändå har det varit en rätt bra dag. Sitter och tittar på cityakuten. Har börjat skriva önskelista också! Wiho! Tycker jättesynd om Lin som har fått halsfluss igen! Nu får det vara nog tycker jag. Krya på dig!!
Nej, vad trött jag är. En ny dag imorgon. Puss o hej.


Söndag

Hej! Idag har det kollats på en massa lägenheter och senare på kvällen kom Micke, Cissi, Johan och Magdalena! Det var väldigt trevligt. Efter middagen kollade vi på filmer från Italien, från förra året. Såg hur mysigt ut som helst. I och för sig tycker jag att det är mysigt nu också, med snö. Och nu ikväll har det ju faktiskt varit snöstorm! Jaja, imorgon blir det skolan igen. Har fastnat framför Davinci Koden, och imorgon har jag sovmorgon! Puss och godnatt!




Snart är det jul igen

Åh vad det är fint ute när det är snö.

Idag har jag dels varit i Uppsala. Sedan var vi hemma en liten stund och sedan åt vi middag hos Nilla och Bengt, och deras söta katt som inte tackade nej till en kelstund. Imorgon ska jag plugga spanska (har prov nästa vecka..), kolla på lägenheter och så kommer Johan, Micke och Cissi på middag om jag har förstått det rätt. Nu ska jag sova. Godnatt!


1 månad och 2 dagar kvar

Snö! Snö, snö, snö! Utanför fönstret ligger det jättemycket snö. Och det snöar! Jippi! Hoppas det blir så här på julafton (för en gångs skull):


Åh vad jag längtar till julafton!

Äpplen

Nämen titta vad jag lyckades göra på ett program kallat photofiltre (eftersom jag inte har photoshop). Nej nu ska jag göra annat. Puss och hej.



Du är söt




Friday I'm in love

Fredag, fredag, fredag lalala! Verkligen skönt med helg. Känner mig alltid så himla trött på fredagar, vid typ den här tiden. Ska nog faktiskt gå och lägga mig i hyfsad tid.

Har haft en bra dag idag. När jag åkte hemifrån var det -5 grader ute. Väldigt, väldigt, väldigt kallt. Har därför gått runt som en stor boll, dvs. i min fjällräven idag. Har kort och gott sagt haft: spanska, engelska och naturkunskap idag. Ser fram emot en skön helg!


Det här såg ju rätt skönt i. Att precis ha vaknat och ser, när man tittar ut genom fönstret, att man är i soliga Italien med en pool väntandes på en!

Español

Sitter och pluggar spanska. Gissa vad det här betyder:
"En los últimatos años Ricky Martin ha entrado en el grupo de las grandes estrellas muniales de la música. Esto se nota en las cifras y récord que han tenido sus discos y álbumes."

Nu fick ni något att tänka på (även fast det är ganska lätt att lista ut, kanske). Okej, nu ska jag plugga 3 minuter till!




Torsdag

Har haft en rätt bra dag idag med! Dagen började med sovmorgon. Hade samhälle som första lektion, och efter det hade vi matte. Efter lunch hade vi ett engelskaprov - oförberett, fast vi visste att vi skulle ha det. Det var alltså inget man kunde öva på.

När det var klart slutade jag! Åkte hem och kände mig lite allmänt trött. Träffade senare mamma på Fältöversten, och hittade en tröjklänning! Ska nog ha på mig den imorgon. Den är svart med knappar.

Nu blir det snart middag. Jag är hungrig. Puss och hej!


Onsdag

Hej å hå! Är jättejättetrött och ska gå och lägga mig strax. Har haft en rätt bra dag idag. Började med att jag åkte till läkarhuset på Odenplan och gjorde ultraljud (och nej, jag är inte gravid..) och det visade sig att jag hade gallsten. Så nu vet vi vad det är i alla fall.

Eftersom jag inte skulle ha engelska åkte jag hem och åt lunch och så tillsammans med mamma och runt två var jag i skolan och hade historiadiskussion, och det kändes rätt bra faktiskt. Kvart över tre hade vi matteprov och det kändes helt okej. Åkte hem i mörkret och hade kollat på Grey's Anatomy. Dags att sova. Puss puss

Tänd ett ljus..eller flera

Nu i juletid kan jag inte riktigt få nog av ljus. Mamma hade köpt ett till badrummet idag. Det är fint att ha det tänt.


Det snöade idag!







När jag kom ut från skolan efter att ha gjort matteprovet snöade det! Blev ännu lite gladare då.

Studiedag

Har haft studiedag idag! Och jag har faktiskt studerat.
Vid två tiden mötte jag upp Henriette och så satt vi och pluggade historia och var jätteduktiga på Café 60! Det regnade jättemycket och på vägen dit blev vi jätteblöta. Ikväll blir det : plugga matte, plugga matte och plugga matte! Har nämligen matteprov imorgon :O Och historia diskussion i grupper. Wish me luck!








Håltimme

Har haft en jättelång håltimme eftersom det visade sig att vår lärare i historia och svenska inte var där och lektionerna var inställda. Har lyssnat på musik och läst Solo. Strax ska jag springa ner till bussen. Ciao!

(Har förresten blivit förskyld eftersom det var så kallt igår och jag missade bussen och liknande. Nyser stup i kvarten (eller t.o.m. oftare) och näsan rinner konstant! Nej nu måste jag verkligen springa ner..)

Snö!

Är det någon annan än jag som har sett att det SNÖAR ute? Jag känner mig hel julig.

Har pluggat matte, och ska göra det en liten stund till. Sedan ska jag åka ner till Sturegallerian på en fika. Förövrigt hade jag tänkt fortsätta lyssna på Fairytale of New York och andra jullåtar hela dagen!

Stan + film

Oj vad det är skönt med helg.

Idag sov jag först länge och sedan träffades jag och Lin och åkte ner till stan. Hon köpte och lämnade tillbaka ett par skor. Hon hade värsta diskussionen med 3 expiditer och hon vann till slut haha. Efter att ha varit på stan ett tag åkte vi hem och så har jag kollat på film resten av dagen. Mysigt! Imorgon måste jag plugga matte och läsa historia. Inte lika kul men men. Puss!

One way to get a little bit warmer in this time of the year


Min nya halsduk!

A good day

Hej! Har haft en bra dag idag.

Dagen började med att jag var otroligt trött när jag vaknade. Kom upp ur sängen och till skolan. Började med spanska och det var ganska segt. Efteråt skulle jag och min engelskagrupp träffas och öva - och Niklas var inte där! Jag, Sofia och Annika fick lite halvt panik och började skriva stödord till Annika som skulle ta över hans del ifall att han inte skulle komma. En kvart innan kom han och vi alla blev väldigt lättade.

Vi hade fördedrag först och det kändes riktigt bra. Efteråt åt alla lunch och så gick jag, Louise, Marija och Annika till datasalen igen och gjorde lite no. Sedan mötte jag Henriette och gick tillbaka till datasalen. Efter det hade vi no, som var en ganska stökig lektion. Väntade sedan ca 45 minuter efter att vi slutat och sedan gick jag, Isabella och Henriette till datasalen igen för att gå på en photo shop kurs för att vi har gått med i fotoföreningen! Det var riktigt kul faktiskt. Mötte sedan upp mamma vid Fältöversten och köpte en halsduk! Sedan åkte vi hem, åt middag och nu är jag mest glad över att det är fredag! Tjoho!!







Höstiga bilder på väg hem från skolan.


Niko

Nu ska jag se film med Lin! Hon är på väg hit. Te blir det också. Engelska grej imorgon. Känns rätt bra. Puss!



Lights will guide you home






Onsdag

Kort dag idag. Hade först historia prov. Var jättejättejättetrött, kom verkligen nästan inte upp ur sängen imorse. Först kändes det som om jag inte kom ihåg någonting,  men tillslut fick jag ner en hel del på papper och när jag gick när ifrån kändes det faktiskt ganska bra. Har varit hos läkaren också. Efteråt köpte jag o mamma ljus på lagerhaus, jättefina! Nu ska jag se grey's anatomy - spriiing!

Hej hejdå!

Hej! Nu ska jag plugga historia hela kvällen. Har haft en helt okej dag. Historia prov imorgon! Hejdå!

Jippi yey

Hej hej hej! Håller på att göra no. Har precis fixat så att mitt internet funkar, helt själv! Så jag känner mig lite duktig faktiskt. Och Obama vann ju (som alla säkert sett eftersom det står över allt) woho!

Kort skoldag idag, jätteskönt. Är på ett rätt bra humör faktiskt, även om jag är väldigt trött. Om 22 minuter blir det Grey's Anatomy. Puss!

Dh och kvällsmål

Har preci pluggat klart engelska. Imorgon blir det mer plugg, historia och no. Nu blir det youghurt, kakor och jordgubbar. Plus Desperate Housewives. 


Vicky Cristina Barceona

Hej! Idag har jag varit väldigt trött. Jag har sett Vicky cristina barcelona på Grand med Lin. Det var kul. Åkte sedan hem och har tagit det lugnt resten av kvällen. Imorgon blir det skola och nu ska jag äta något och sedan sova. Godnatt.

Första november

Hejsan! Första november idag alltså (igår).Tiden går rätt snabbt trots allt.


Idag har jag tagit det lugnt, det var väldigt skönt. Gick upp 12.30. Tänkte läsa lite historia men kom ihåg att jag inte hittat boken när jag hämtade mina grejer. Den kanske är i skåpet..? Inte vet jag.


Jag, pappa och Sofia fikade med Cissi och Micke idag, ungefär runt 16.00, på Louie Luoie på Söder. Det var ett schysst ställe. De sålde skivor där också. Det var i alla fall trevligt att göra det. Sedan skilldes vi åt och jag, pappa och Sofia åkte hem igen och åt middag. Sedan har vi spelat kort och tittat på bilder, både nya och gamla. Från julen och sommaren. Såg verkligen jättemysigt ut. Men nu är det inte långt kvar till julen! Jag längtar som bara den.




Jul nu tack!