kväll kväll

Gick på promenad med Lin, mys mys! Har suttit på balkongen med gitarren också, hur härligt som helst med sånt här väder. Lyssnar sönder på denna låt (tycker den är så härlig) och tänker på att det snart är lov och sommar! Imorgon är det ju första juni!! Och framför allt - Lins student! Herregud.





he's dancing in the wind

Tjo!

Nu har jag äntligen en ny mobil! Ett stort YAY! på det! :D :D :D Tack så hemskt mycket far:)

Idag då! Massa betygsnack och fixande inför studenten. Vi målade på massa lakan och liknande. Nu närmar det sig!
Lin tar ju sstudenten imorgon. IMORGON! Det är ju helt sjukt. Snart ska vi gå på promenad. Älskar vädret.


Jag har en söt katt i min säng




<3

jag viska det jag vet att du vill ha


comin' through

Ahhh såg precis ett par skor. Jag dör (inte, men nästan, på ett positivt sätt). Måste förbi affären imorn tror jag..heh. Jag som inte skulle shoppa nå mer! Vill ha ett par andra också...typ gympaskorkängor eller hur man nu kan beskriva. Någon som är sugen på att betala? :D

22.13

Hej hej hej hej hej!

Har varit ute och tagit en promenad, handlat lite saker (Lin du fick mig sugen på maränger!!!) och tagit snabbdusch. Nu ska jag äta marangsviss. Är peppad för sommaren! Lyssnar på Gypsy & the cat. Mjau säger jag bara!

walk away now, and you're gonna start a war




mors dag












Where to run, are you there, are you there?



Härlig låt, känns somrig. Lite Empire of the sun.

trettionde maj år tvåtusenelva

Hej på er!
Det här blev ju en riktigt fin dag idag!

När jag gick hemifrån var det riktigt blåsigt och ganska kallt. Hade typ men ända idrottslektion för denna termin, hehe. Men får i alla fall G, så det är jätteskönt! Efter det hade vi mentorstid då vi pratade om flaket och liknande (kaos som alltid med min klass). På den långa rasten som vi hade efter mentorstiden hängde jag med Johanna, Louise och Sophia. Juste, innan dess fixade jag en grej med mina kurser inför hösten också..

I alla fall hade vi betygsnack på psykologin och sedan slutade jag! Väntade med Louise på Johanna som skulle kolla en grej och vi hade kul i skolan. Efter det gick jag, Hettis och Johanna och satte oss på Wayne's Coffee på Kungsgatan, det var verkligen hur skönt som helst. Vi satt där och pratade i några timmar, hur mysigt som helst! Sedan promenerade vi mot deras hem och jag fortsatte till Fältöversten, köpte lite på apoteket åt min lite förkylda mor och ett nagellack. Tog en varm buss hem, men det gjorde ju inget eftersom det fina vädret är så himla härligt.

Nu ska jag lämna in min webbdesign hemsida, måla naglarna och spela lite gitarr på balkongen. Snart är skolan över, ungefär! Herregud! Glad!!






Jag, Hettis och Johanna när vi åt glass i humlan för någon vecka sedan.

sail sail sail away sail sail sail

Idag var det morsdag, så det firades med brunch med Johan, Micke, Cissi, Magdalena och såklart mamma. Det var trevligt!! I övrigt har jag typ gjort min hemsida, duktigt va? Skulle behöva fixa mer, men får väl komma med någon dålig ursäkt..ska prata med honom imorgon hade jag tänkt.

Dags att sova nu, börjar åtta imorgon. Buhu. Men, l.i.f.e.g.o.e.s.o.n, som Noah and the Whale sjunger. Agree! Ses!


Dagens då!

new new new



Jag har shoppat!!

Hhehehehehehe





Ni får se vad sen!

i'm walking home to you

Tittar på Mad Men.

walking down an endless road

Åh vilken fin och härlig dag det varit idag! Vaknade tidigt för att vara ledig och skulle egentligen gått på en promenad med Louise, men det blev inte av. Så jag gjort klart det sista på religionsarbetet och tog bussen för att möta Hettis. Vi gick till skolan (sol idag!!), jag lämnade in religion och så förberedde vi oss lite inför imorgon (debatt) samtidigt som hon åt lunch. Sedan drog vi till söder och jag hämtade ut biljetterna till konserten.

Lin ringde och kom dit och så satte vi oss på Snaps på Medborgarplatsen, det var hur mysigt som helst. Satt i solen och hade det bra. Hettis kompis Katja kom förbi en liten stund med sedan drog de. Gustaf gick rakt förbi så han kom och sa hej haha. Runt fyra drog vi hem.

Jag var jättetrött eftersom jag haft fullt upp sedan typ klockan åtta och sov och kollade på mad men. Efter middagen var det dags att göra sig iordning inför konserten. Jag och Lin åkte iväg till Södra Teatern och väntade på att det skulle börja. Det var hur fint och underbart som helst! Sjukt bra ljud och lokal, men framför allt framträdandena och musiken. Det var verkligen ett sådan där ögonblick jag är med om då och då, då jag skulle kunna stanna i just den stunden för evigt. De öppnade med Walking Home, och det var en sjukt häftig känsla.

Konserten var dock rätt så kort, eftersom de bara har släppt en skiva, men riktigt riktigt bra! Jag och Lin var väldigt glada efter åt och gick till konsum. Eftersom Lin pratade på om hur hon skulle köpa passionsfrukt blev jag jättesugen på passionsfruktsjuice och köpte det efter att ha irrat runt i affären ett bra tag.
Efter att ha handlat tog vi tunnelbanan hem och nu sitter jag här.

Har haft en sån sjukt perfekt dag. Jag tror det här är början på min fina sommar.






fin dag <3

jag är namnet som du har på armen

Åh nu är jag äntligen klar, ungefär! Wiho!! Nu är det bara den där förbaskade hemsidan jag måste göra. Bra att jag vet hur haha. Men men, det löser sig, har sett till att jag kanske kan få lite hjälp. Tog en promenad förut, gillar verkligen det nuförtiden. Att gå snabbt med musik i öronen. Det är bra för att tänka, eller inte tänka, hur man nu vill ha det. Snart är det en ny dag, om två minuter närmare bestämt. Dags att sova. Godnattt!

TPL!

Hej hej hej! Just nu är jag lite TPL - taggad på livet. Hahaha. Det är väl bara tillfälligt, men inte dåligt för det! Muntliga delen på italienskan gick jättebra, bra start på dagen. Lämnade in min jättejobbiga naturkunskapsuppgift, score! Har skrivit ungefär halva arbetet inom religionen, och är på god väg att bli klar. Yay! Och dessutom, fick reda på att jag inte har några lektioner imorn. WOHO!! Eller EVVIVA, haha (jippi).

Imorn blir det antagligen en fullspäckad dag ändå. Ska på promenad med Louise vid typ tio (duktigt va!), göra klart religionsarbetet, åka och lämna in i skolan, åka till Södra Teatern och hämta upp biljetter till imorgon (jippi för det med!!), kanske gå förbi en utförsäljning, träffa Lin och så konsert! Låter som en rätt bra ändå ju!

Och ser fram emot helgen också! Har varit förrvirrad hela veckan och trott att det varit fredag någon gång under måndag, tisdag och onsdag, rent önsketänkade tror jag. Och snart är jag där! Och snart inget mer plugg! Och så ska jag ut på lördag.



Haha, ingen direkt bra låt, men passar ju. Tagga!!

i saw the mirror staring back at me



Lyssnar atm på denna, känns rätt bara. Ska plugga nu.

che casino!!!

Hur blev klockan elva?

Jag har suttit nästan två timmar och gjort naturkunskap. Jättejobbigt, hittade inte alla svaren jag behövde hitta och tog sjukt lång tid, och jag är inte klart. Suck. Har det, religion x 2, italienska prov muntligt (imorgon), webbdesign och samhällsprov. Det jobbiga är att allt ska in på samma gång, snart sätts betygen. Är rätt stressad och sjukt trött. Ska gå och lägga mig, har muntligt prov imorgon klockan 08.30, så håll tummarna då i typ tio minuter - en kvart.

Har längtat till helgen redan sedan igår, speciellt eftersom jag fått för mig både igår och idag att det var just torsdag-fredag. Och på torsdag ska jag ju på konsert, får tänka på det. Buona notte (devo practicare, giusto?)!

everyday i'm shuffelin'...hehehe

Haj haj haj haj på daj daj daj daj!

Har varit ute och gått, tog en timme ungefär! Blåste rätt mycket, men  solen sken för fullt över Gärdet. Har tagit snabbdusch och känner mig allmänt lite duktig! Nu ska jag lyssna på taggmusik och försöka göra lite naturkunskap. Vill bara bli av med allt nu!!

Imorgon väntar skola, klippning och lite häng med Lin, låter ju inte så dåligt! Och så plugg såklart. So long

soom

Lalalala!

Idag då. Hade mentorstid då vi pratade lite om utspringet (2 veckor kvar!!?!!), sedan emotionellt tal, psykologi och historia. Får MVG i både historia och svenska, så glad! Trodde inte det, men tackar ju inte nej! Var och fick lite hjälp med ryggen, men måste tillbaka tror jag. Hm. Jobbigt där.

Nu ska jag fixa klart en studentlista, äta middag och plugga. Plugget tar ju aldrig slut känns det som!

cheer up mate!

Usch, blev på dåligt humör och kände mig sur, men det är ju inge kul så nu får jag allt ta och lägga av! Ska sätta på glad musik och fixa lite i mitt rum!!

it's just a bad movie

Hej hej hej! Har gått på promenad, börjat på mitt tal och suttit lite på balkongen.  Idag har jag på mig nya shorts och ny randig tröja, aldrig fel det heller!!



Nu ska jag försöka skriva talet. Och kanske lite religion? Hm, we'll see!

don't worry

Idag är det 20 grader och jag vaknade3 i hyfsat god tid. Solen skiner och jag chillar till den här:



Ska försöka skriva mitt tal nu...vet inte vad jag ska ha om och det gör det ju lite knepigare.

Are you going to leave me? No, I'm going to look after you

Hej!
Har precis sett Sagan om Konungens Återkomst. Den gick på tv, så kunde inte låta bli, även fast jag såg den igår också. Har i övrigt varit och lämnat in min klänning och shoppat lite. Härligt. Och så fikade jag och mamma på Vetekattens innergård, där var det jätteskönt. Imorgon måste jag plugga massa saker, skriva tal som jag ska ha på måndag, göra religionsbetraktelse, plugga lite italienska inför muntligt prov och idrottsuppgift. Men nu ska jag sova! Godnatt

Our Life Is Not a Movie or Maybe

Hej hej, idag ska jag åka o fixa min klänning och till NK för att kolla på lite saker som jag kan önska mig. På onsdag är den två veckor kvar tills jag tar studenten. Hallå!!


Bra från igår

And every night finds us rocking and rolling on waves wild and wide

Hallåååå! Kom hem för en liten stund sedan, var och såg Okkervil River på Göta Källare, jättekul fast jag var så trött! Det var bra, en 3,5 tror jag. Är jätttetrött, så ska sova nu. Godnatt!

Lite bilder från lins skiva :) :


Lin och Paula



Linn!



sunny days, where have you gone?

Möööh. Jag har ont i ryggen. Inte bara lite utan väldigt. Känns som om något sitter fast. Hade så på andra sidan förut, men inte såhär. Det gör ont mycket mer nu, när jag rör mig och andas inte. Och det går ju inte att undvika direkt!

Har i alla fall varit på promenad men Lin, det var jätteskönt. Har typ skrivit klart mitt tal också. Bra det med.
Ska kolla lite på tv tror jag, och försöka lägga mig i hyfsad tid.
Lyssnar på denna ikväll:

mihhh

Ahh ibland blir jag bara så trött. Men men. Ska på konsert idag, Okkervil River. Sedan ska jag typ hem o sova, är verkligen jättetrött. Eller nåt sånt. Behöver en ny dag känner jag.

nu:

Plugga matte. PLUGGA MATTE. PlUgGa MaTtE. pluuuuuggggggaaa maaaaatttteee! Plugga matte. PLUGGA MATTE. PlUgGa MaTtE. pluuuuuggggggaaa maaaaatttteee!Plugga matte. PLUGGA MATTE. PlUgGa MaTtE. pluuuuuggggggaaa maaaaatttteee! Plugga matte. PLUGGA MATTE. PlUgGa MaTtE. pluuuuuggggggaaa maaaaatttteee!Plugga matte. PLUGGA MATTE. PlUgGa MaTtE. pluuuuuggggggaaa maaaaatttteee! Plugga matte. PLUGGA MATTE. PlUgGa MaTtE. pluuuuuggggggaaa maaaaatttteee!Plugga matte. PLUGGA MATTE. PlUgGa MaTtE. pluuuuuggggggaaa maaaaatttteee! Plugga matte. PLUGGA MATTE. PlUgGa MaTtE. pluuuuuggggggaaa maaaaatttteee!Plugga matte. PLUGGA MATTE. PlUgGa MaTtE. pluuuuuggggggaaa maaaaatttteee! Plugga matte. PLUGGA MATTE. PlUgGa MaTtE. pluuuuuggggggaaa maaaaatttteee!Plugga matte. PLUGGA MATTE. PlUgGa MaTtE. pluuuuuggggggaaa maaaaatttteee! Plugga matte. PLUGGA MATTE. PlUgGa MaTtE. pluuuuuggggggaaa maaaaatttteee!Plugga matte. PLUGGA MATTE. PlUgGa MaTtE. pluuuuuggggggaaa maaaaatttteee! Plugga matte. PLUGGA MATTE. PlUgGa MaTtE. pluuuuuggggggaaa maaaaatttteee!Plugga matte. PLUGGA MATTE. PlUgGa MaTtE. pluuuuuggggggaaa maaaaatttteee! Plugga matte. PLUGGA MATTE. PlUgGa MaTtE. pluuuuuggggggaaa maaaaatttteee!Plugga matte. PLUGGA MATTE. PlUgGa MaTtE. pluuuuuggggggaaa maaaaatttteee! Plugga matte. PLUGGA MATTE. PlUgGa MaTtE. pluuuuuggggggaaa maaaaatttteee!Plugga matte. PLUGGA MATTE. PlUgGa MaTtE. pluuuuuggggggaaa maaaaatttteee! Plugga matte. PLUGGA MATTE. PlUgGa MaTtE. pluuuuuggggggaaa maaaaatttteee!Plugga matte. PLUGGA MATTE. PlUgGa MaTtE. pluuuuuggggggaaa maaaaatttteee! Plugga matte. PLUGGA MATTE. PlUgGa MaTtE. pluuuuuggggggaaa maaaaatttteee!Plugga matte. PLUGGA MATTE. PlUgGa MaTtE. pluuuuuggggggaaa maaaaatttteee! Plugga matte. PLUGGA MATTE. PlUgGa MaTtE. pluuuuuggggggaaa maaaaatttteee!


jam for jerry

Hola! Idag hade jag inga lektioner utan var på besök på ett ställe för att se en arkeologisk utgrävning. Den onödigaste grejen på länge. Vi fick gå runt och titta på fyra olika ställen, men alla sa samma sak. "Det vi hittar mest av här är delar av krukor och keramikskärvor". Jaha? Okej, då vet jag. Skulle verkligen inte passa som arkeolog, har inte det tålamodet. Det "bästa" var dessutom att det bara tog cirka 30-40 minuter att kolla på alla dessa saker, och därmed var det cirka fyra timmar kvar tills bussen hem åkte. Spenderade de två timmarna i gräset med alla småkryp. Fast hade rätt så kul med Hettis i alla fall, tur det!

Nu är jag i alla fall på bättre humör, nyduschad och fräsch. Känns inte längre som om det kryper massa saker på kroppen. Ska försöka göra lite på ett idrottsarbete som ska in rätt så snart, så att jag har det avklarat bara. Ikväll blir det matte, för imorgon är det NP i Matte C. Oh yeah! Håll en tumme 08.30-12.30 ungefär.
Snart middag. Hejdåå


190511

Hajj!
Ligger och äter frukost och tittar på Sagan om ringen, det gillar vi! Eller sagan om de två tornen snarare, heh. Igår var det Lins skiva, hon tar studenten om bara 2 veckor. Sjukt ju! Men det var kul i alla fall.
Idag är det arkeologisk utgrävning som står på schemat. Kul! Noot. So long!

time, love

Hola! Eller buongiorno kanske jag borde säga. Skitsamma! Prover är avklarat (ska göra en stor röd bock), det är exakt tre veckor kvar tills jag tar studenten och nu måste jag sluta sova och börja plugga. Ikväll ska jag på Lins skiva.

it's only a change of time

Är uppe lite tidigare för att kunna gå igenom lite italienska, men inte så mycket tidigare än jag brukar vara. Orkade inte. Sjukt jobbigt att gå upp idag. Ska till skolan och få det överstökat, sedan åker jag hem och ska få lite hjälp att plugga matte. Två dagar kvar till NP matte c. Och så ska jag nog sova en timme eller så. Och plugga något annat. Och kolla på en sak på stan kanske, om jag hinner. That's all! Godnatt höll jag på att säga. Men..godmorgon!

all in white today

Idag då?
Två lektioner i skolan. Hade nk-letion med min grupp, en till grej att bocka av! Sedan röstade klassen vilken låt vi skulle springa ut till, fick som vanligt inte som jag ville. Men skit samma! Vilken det blir får ni höra om ni kommer på utspringet!! Gick sedan o fixade klipptid och fikade därefter med Hettis på Waynes. Mums!
Imorgon har jag italienskaprov 08.15-->. Håll en tumme!!! Hoppas det går bra .. :/ Måste fixa min webbdesign också..men har ingen aning om hur! Ah hjälp. Höh. Måste sova, ska upp tidigare imorn och plugga lite mer, tror jag. Godnatt

har du en famn för mig?







Idag hade jag bara en lektion som vi inte hade. Haha. Satt i alla fall kvar i skolan till näsan fem, eftersom jag och min grupp jobbade med naturkunskap som ska vara klart till imorgon. Fick även tillbaka min almenacka och mattebok, hallelulja! Var borta sedan i torsdags, lite panik där.

Har i övrigt sett lite Sagan om ringen, läst elle, pluggat matte och italienska samt tagit en kvällspromenad med Lin. Borde gå och lägga mig nu, börjar 08.10. Inte för att det betyder att jag gör det..

Do you want to dance?

Hej hej hej! Sovmorgon idag, score! Har på glad musik, ska plugga lite italienska, äta lunch och titta lite på Sagan om ringen (började kolla på den imorse, hehe..). Ny vecka, pepp pepp!

vi stod i fönstret bara du och jag

Idag har jag ägnat mig åt att plugga matte, och så har jag städat lite och så. Jätteskönt att städa! Har dammsugit mitt rum osv osv. Bra där! Lite sömnigt väder, men det gjorde mig inget. Bra pluggväder. Har annars läst i min bok, man vet aldrig vad som ska hända näst där. Tog också en kvällspromenad, duktigt för att vara mig! Ska försöka bli bättre på det där. Är ju skönt.

Igår såg det ut som det snöade nästan, fast det var bara blomblad eller så, så det gjorde ju inget.







bilder 14-05-11

i will be popular! eller? höh..

Tjo! Var på mycket trevlig middag hos Johan och Magdalena, och sen såg jag slutet av eurovision. Trea ju, höhö! Bra där. Nu ska jag sova. Imorn blir det matteplugg.


140511

Halloj!

Nu är jag sminkad och i ordningfixad, känner mig mycket fräschare än tidigare under dagen. Nu är det dags för födelsdagspresent till mamma, middag hos Johan och Magdalena. Trevligt att jag också får följa med hihi!


fredag den trettonde

Hej hej! Igår var jag rätt trött hela dagen, råkade komma lite försent till mitt italienskaprov p.g.a trafiken, men fick det gjort i alla fall. 2 delar to go! Hade min sista gitarrlektion för den här terminen, gick förbi Weekday och shoppade lite, sprang omkring i regnet och läste Kafka på stranden (har kommit in i den nu).

Hade tänkt mig en kväll framför tvn eftersom jag var trött och seg, men slutade med att jag drog ut med Lin och träffade bland annat Louise, Filip, Martina m.fl. Det var kul att komma ut!


Jag och lin på Olssons skor


don't let the sun go down on me

Hej.
Jag ligger och lyssnar på Elton John, himla fint såklart. Idag har jag räknat matte (jag vet, tjatar) och gjort klart släktträdet samt personbeskrivningen. Duktigt Maria! Haha.
Tog också en promenad på kvällen, var skönt att gå rätt snabbt till musik. Har spenderat den största tiden idag på balkongen, härligt! Vill ha såhär fint väder non-stop i några månader nu!
Imorgon börjar jag 08.00 med matte, pepp för det! Hah, ehm ja..vi säger så! Har i alla fall inte en överdrivet lång dag imorgon..tror jag. Måste i alla fall gå och lägga mig nu, tyvärr. Godnatt då!

dag 03 – en låt som gör dig glad

Den 28 august år 2009 stod jag och Lin på Erikdalsbadet i publikhavet. Det var varmt, klockan var runt tio på kvällen och jag stod i min svarta klänning. Vi stod och lyssnade, hoppade, sjöng med, dansade. Och så kom regnet som öste ned. Det var en sådan häftig känsla och jag var glad i hela kroppen, hela jag var glad. Vi var dyngblöta, men det gjorde inget. Därför blir jag glad av den:

Bilder från kvällen:

take my hand

Hej, om tre minuter börjar matteplugget igen. Jag har en olustig känsla idag. Något jag måste göra som skjuts upp hela tiden. Har i alla fall satt upp två tavlor som jag köpte i london för tre år sedan idag. Fin fint! Min make-over i min rum går framåt, väldigt sakta men säkert i alla fall!

har inte glömt vad du gjort

Haj haj! Över 20 grader i skuggan, woho! Har suttit här på balkongen rätt länge och försökt göra lite religion (svårt eftersom jag inte riktigt vet hur jag ska göra). Idag ska jag i alla fall plugga matte, det är det som jag bestämt. Blä. Men har nationella provet i nästa vecka. Nu kommer solen till balkongen! Jippie! Nu blir det lunch.

We'll run like we're awesome, totally genius

Hej. Rätt jobbig dag idag, men funkar väl. Imorn blir det skönare, ska plugga matte så det ryker, men har ingen obligatorisk skola i alla fall. Nu är det inte långt kvar till studenten jao! Najs, inte sant? I övrigt har jag jobbat en hel del med mitt släktträd, har faktiskt kommit till 1720-talet på min mammas sida. Lite coolt!
Aja, nu ska jag försöka sova, lite musik först dock. Känner att jag sovit alldeles för lite och haft för mycket att göra, inte bra! Imorgon ska jag försöka plugga matte så det ryker, nationellt prov börjar närma sig. Snart är allt över i alla fall, typ. Det är det man får tänka på just nu.

tisdag då

Hejselidejsi! Har så himla svårt att gå upp nu på morgonen. Känns som en ren slump att jag sitter här, nästan klar. Ska iväg till skolan och jobba med naturkunskap med min grupp. Blir även samhälle, sedan ska jag åka och fixa en grej och sedan blir det p100 respons. Hoppas det är jätteskönt ute, det var det igår. Jag och mamma åt middag på Wienerkonditoriet i solen på uteserveringen.

i told you the false and showed you the truth

Hej hej hej! Solen skiner och det peppar vi för!

Idag har jag både psykologiprov och samhällsinlämning. Plugga, plugga, plugga! Ska åka och göra samhälle med min grupp snart, inlämning vid fyra. Idag blir det vit kavaj, hoppas det är varmt ute! haooj!

Things fall apart, I don’t know why we bother at all, But life is good and it’s always worth living at least for a while.



Fastnade framför Kvällen är din , men nu är jag uppe och har hoppat runt lite i köket till peppmusik haha. Idag blir det mest psykologiplugg, prov imorgon! Glad för det fina vädret :D


boy, we can do much more together




Bilder från skolavslutningen i tvåan


Hejhej!
Jag, Elin, Louise och Johanna satt på Café Brasco från klockan fem till tio! Vi pluggade i non stop, men var duktiga i alla fall! Haha vilken helg alltså. Ska krypa ned i sängen och kolla på film eller nåt. Tjo!

good music makes you smile

Nu taggar vi på att det är lördag tycker jag!


wanna wash away my sins

Jag dansar runt i köket till bra musik och peppar att det är lördag och fint väder! Ska plugga samhälle, äta lunch och så funderar jag på att shoppa..hehe. Ska träffa Louise, Elin och Johanna också för att plugga mer på vårt samhällsarbete.

Pepp pepp!


jag är så svag, ger dig en kram


Bild tagen av Lin

shake your head/dance




Sitter och skakar på huvudet. Fast spelar man musik till skulle jag lika gärna kunna dansa. Det här underhåller jag mig med för ikväll haha.


fire of fire

FREDAG, FREDAG, FREDAG! Hahhaa, känner mig inte överdrivet taggad. Är rätt trött o så, men det är ju alltid trevligt med helg!

Imorn ska jag mest plugga sam (jag vet kul) och på söndag psykologi. Mjau! Studenten närmar sig i alla fall!



linis finis och moi

så länge sen

Tjo mannen! Haha. Är ganska slut i huvudet, var på läroverksfejden i  nästan tre timmar. Men det var kul! Nu ska jag träffa Lin, hon åker till London imorn den busen.

It's a long life, better pinch yourself

Hej hej hej. Har suttit och gjort samhälle i någon timme eller så..och suttit på facebook. Heheh. Nej men har skrivit mer än en sida i alla fall, bra gjort! Mår tillfälligt lite bättre, men hade stor ångest förut idag. Ska bli så skönt när allt det här är över.Den här konversationen säger rätt mycket om mitt liv just nu:

Louise: - Följ med ut ikväll!
Jag: - Nej jag kan inte...men vecka 21 kan jag!

Haha roligt liv alltså.

Lyssnar på
sufjan och det känns bättre i alla fall!

it's not so impossible




beirut


far from home

Hej hej. Att gå och kolla på tv gör åtminstonde mig gladare. Solen har kommit fram nu också, plus för det. Har jobbigt mycket i skolan, känns båda jobbigt att jag bara har mindre än en månad att göra klart det på, samtidigt som det ska bli skönt att bli av med det. Nu middag, ikväll samhällesplugg. Suck.


follow me now or follow me down

Usch. Det är för mycket just nu. Ska lyssna på Sufjans Vesuvius några hundra gånger, se simpsons och äta nått.

hih

Hahaha några videor som får mig lite gladare just nu:






The Daily Show - The Stockholm Syndrome Pt. 1
Tags: Daily Show Full Episodes,Political Humor & Satire Blog,The Daily Show on Facebook


outer space, the end of the world and love

Hej hej hej. Har många lektioner med eget arbete idag och råkade försova mig så är hemma. Har precis gjort upp en översikt över allt jag har i skolan så att jag kan planera allting bättre. Har ganska mycket skolångest. Var på konsert igår, Sufjan Stevens, han var rolig och duktig men kunde inte njuta så mycket i början eftersom jag hade väldigt stor ångest. Men många låtar var riktigt bra och det var en riktig show med allt i från vingar, neonfärger och "rymdskepp". Haha sa riktigt roliga saker i alla fall, lite flumm. Aja, nu ska jag plugga och senare idag ska jag o min sam-grupp åka till Rädda Barnens Ungdomsförbund för sam-arbetet. Har lite för mycket nu, suck. Lite mer än en månad kvar nu bara.





Om jag inte minns fel handlar den sista låten om Sufjans höjdskräck om hur han kom över den..lite intressant.

it feels so good to have you back my love



Nu ska jag plugga till Metronomy. Ingen turdag idag.

blinkande ljus

Arkeologiprov - CHECK. Har ätit två mackor och tagit te i en favoritkopp, dags att ge sig ut igen.

tillbaka till 90-talet

Åh hörrni. Håller på att lyssna på låtar från 90-talet, stor nostalgi alltså! Haha., så roligt. Typ:

010511

Hej! Fick lite tillfällig panik..såg att ett samhällsarbete ska lämnas in nästa måndag, och innan dess ska vi besöka något ställe som jobbar med barnens rätt i samhälle och skriva ett helt arbete, och min nästa vecka är så sjukt fullpackad. Har fruktansvärt mycket i skolan och några andra saker som ska fixas...hjälp! Aja, det löser sig! Nu ska jag plugga arkeologi igen..har verkligen längtat ska bli jättekul! NAAAT! Haha. TJoo


Jag och god drink efter mösspåtagningen!

det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder


Om lite mer än en månad står jag framför havet av människor på trappan till Norra Real i stundentmössa och vit klänning! Sjukt.


Hej hej hej! Glad första maj på er, hehh. Ja..okej. Har precis städat här vid datorn, var skönt. Känner mig helkonstig i huvudet idag. Har pluggat lite arkeologi, men det är ju hur tråkigt som helst när man inte är intresserad av det. Känner inte att jag kommer ha någon som helst användning av det i framtiden. Men men, får lära mig det till imorgon, och så kan jag glömma det igen efter provet, haha. Aja i alla fall då..har inget kul att berätta. Kanske borde kolla när lunds studentkör sjunger i Lund, direktsänds ju snart. Norra failade ju stort på studentsången, så kan ju vara kul att höra igen kanske..haha. Jag vet inte. Får väl se. Helgen har redan gått, förstår inte hur det här gick till.

visst du kan skratta och låtsas som ingenting, men jag vet allt om dig för du har varit min

Blö. Jag är helt utpumpad. Nu är rapporten för p100 inlämnad och power pointen som jag använde till..nu har jag bara loggbok och processkrivningen kvar. Och allt till arkeologiprovet. Räknar ner dagarna till studenten.


1 maj

Gooood morgon! Dagens planer:
1. Göra klart p100 rapporten
2. Plugga arkeologi (har prov imorgon)
Ja. Det var väl det ungefär. Har inte tid till så mycket annat än plugg just nu.  Igår var jag i alla fall på väldigt trevlig middag hos Micke och Cissi!
Nu ska jag fortsätta titta på Gilmore Girls som går på tv. Sedan plugg!
Förresten! 1 maj idag! Tiden går fort nu.