Sixteen, clumsy and shy i went to london and died

Helluu. Sitter o lyssnar på Belle and sebastian, det är ju fint. O på söndag spelar de äntligen på cirkus! Mjau säger jag bara! Nu ska jag väl sova eller nått..


ingen ser när du försvinner ned bland tunnelbanespåren

Igår var jag på Berns och idag var jag på fältan o shoppade lite. Känns lite som helg, men imorn är det ju skola igen! Fast inte så länge, yay!





du om nån borde förstå att man inte gör såhär mot mig




you can pin och mount me like a butterfly

Sminket på och håret fixat, nu ska jag ut.

i can't close my eyes and make it go away


blandat


can't you see i'm trying?

Jag jobbar med mitt p100, det som gör allt lite bättre är Stone Roses och The Strokes som strömmar ur högtalarna.


haha.


hurra hurra!

Idag har det varit min fina mammas födelsedag, stortstortgrattis igen!!!




Stop Me If You Think You've Heard This One Before

Sitter och tittar lite på armékläder...de ni! Haha. Har nämligen kommit på vad jag antagligen ska vara på min skiva...det får ni veta mer om sen! Hittade lite saker jag seriöst skulle vilja ha också hahah. Så kan det gå.

Har precis skrivit två sidor i naturkunskap och är inte klar, men det får vara. Skitsamma känner jag just nu! Den här dagen har mest varit jobbig, vaknade och allt gick fel. Jobbig morgon!  Usch, imorn vill jag vara på mycket bättre humör! Blev lite gladare när jag tänkte på att jag kanske ska ut på onsdag, och att jag har skiva nästa vecka! Det är ju sjukt vad tiden går. Herre. Aja! Nu ska jag chilla lite och sedan sova. Imorgon är det tiiiiiiiisdag för de som vill veta! Tjo på er!



Bjuder på denna bild som lin tog på mig i lördags

but then a strange fear gripped me and i just coulnd't ask


i dreamt about you last night, and i fell out of bed twice

Ah ibland blir jag bara så trött.

it's time the tale were told

Jag har satt upp citat från låtar som jag gillar. Det lär fyllas på allt eftersom.

jag var aldrig din

Hej. Mådde inte så bra igår, trodde att jag skulle bli jättesjuk, ni kanske vet känslan man kan få. Trodde att jag skulle få feber och så. Men, jag var duktig nog att somna klockan åtta (!!), och sov sedan till 11.00 idag. 15 timmar alltså. Tack vare det är jag inte jättesjuk idag. Däremot är jag sjukt trött och så, känner mig lite halvsjuk i huvudet, men definitivt bättre än igår.
Idag träffade jag Lin också, vi gick på stan och fotade och så! Det blåste jättekallt, men som tur var var jag varmt klädd, så jag frös inte förutom på händerna. Vi gick i gamla stan, lite på söder och till sist inne i stan då jag köpte presenter till min kära mor (som fyller år på måndag och ska firas imorn). Hände en hel del lite konstiga men roliga grejor, haha, det var en rolig tur i alla fall. Sedan åkte vi hem och jag fortsatte att vila på sängen.
Har inte orkar göra särskilt mycket alls, skulle ta ut min frustration på att städa och gå ned med saker till grovsoporna (även fast jag egentligen inte orkade). Men när jag skulle gå in genom en dörr så möttes jag av en stor råtta, och även om jag inte brukar vara överdrivet känslig så fick jag rysningar i hela kroppen och skyndade mig upp igen, haha. Så..det får väl bli gjort imorgon..
Imorn ska jag få lite hjälp av Micke och Cissi med mitt p100 och sedan kommer släkten hit och så ska vi fira mamma! Hoppas jag är piggare imorgon, jag är trött på att vara trött. Lär väl dock ta ett tag att somna idag, det är trots allt stor skillnad på att vara trött och sömnig.

Bjuder på en bild från första promenaden till skolan i år, tillsammans med hettis och johanna!

it's like nothing at all


people see no worth in you, oh but i do!

Hej hej hej!
Torsdag, torsdag, torsdag...torsdag idag alltså! Idag har det varit lite småkallt, men rätt mycket sol i alla fall! Sitter som vanligt och lyssnar på musik (The Smiths) och är på ett ganska bra humör faktiskt! Skönt! Nu tycker jag att vi tänker på allt positivt istället för det negativa, dagen blir vad man gör den till!


ego

lighten up

Helluuuu! Imorgon har jag matteprov...känns inge vidare :( Hoppas att jag klarar något tal i alla fall..!
Idag har varit en rätt seg dag, har försökt plugga ordentligt. Hämtade ut glasögonen också, och badade för en timme sedan. Har ätit en apelsin och nu lyssnar jag på fin musik. Onödig fakta bjuder jag på idag!
Nä, nu tycker jag vi rycker upp oss och blir lite mer positiva.

fin


please don't ask me why

Haj haj haj haj!

Är trött. Har pluggat massa italienska (men känns fortfarande inte som om jag kan tillräckligt..) och försök matte (men det gick ju åt skogen). Har haft en ok dag, fast nu är jag jättetrött..bad eller sova kanske..håller på att beställa bilder!! Var förmånga först (blev alldeles för dyrt) så tyvärr får bilderna från way out west, guadeloupe osv vänta...nu är det snart ganska nära till helgen!


nothing to win and nothing left to lose

Har precis skrivit klart och skickat in min religionsrapport. Lättnad. Ska försöka njuta av den känslan lite, innan stressen för allt annat kommer tillbaka.

Bjuder på några bilder från fina London (vill tillbaks snart)








bilderna är från höstlovet 2009


i still haven't found what i'm looking for



Hejsvej. Har inge roligt att berätta, tänkte bara titta in o säga hejjjj! Sitter o lyssnar lite på U2 på youtube (coolt att stå på scen och höra 10 000 människor sjunga ens låtar). Nu ska jag plugga matte, sedan religion, sedan italienska om jag hinner. Här är det fulla puckar!

fifteen minutes with you, oh i wouldn't say no

Haaaaalllå!

Gissa vad jag gjort. Har precis suttit en stund och jobbat på mitt religionsarbete! Seriöst! Duktigt! Sånt här gör jag aldrig..men måste man så måste man! Lyssnar på the smiths ockås, det är ju roligare.

Sitter också och längtar till det blir såhär ute:






didn't anybody tell you?

Haj. Har fastnat framför facebook, jätteonödigt egentligen. Är trött efter denna dag och borde sova! Men funderar på att måla naglarna röda och läsa istället..kanske inte så smart..får väl se!
Imorgon är det gympa som vanligt 08.05, förstår mig inte på varför vi har det över huvud taget..jätteonödigt. Haha, ska sluta skriva onödiga saker här nu, god natt och sov gott!
bild från när jag fikade med Hettis!

on their hands a dead star

Hellu! Sitter i skolan och väntar på att min webbdesign ska börja. Är rätt trött, vaknade inte helt på rätt sida idag. Vill vara glad, men känner mig inte så pepp. Längtar jättemycket till helgen, har matteprov imorgon och italienskaprov på fredag så...ja, ni förstår!

Idag ska jag i övrigt hämta ut mina glasögon och kolla på handskar med mamma. Väntar på något som ska göra mig överraskad och glad men vet inte vad jag väntar på...hm! Hoppas denna dag blir lite bättre..so long!

jag o johanna på religionslektion härom veckan..hehe

i want to see people and i want to see life

Nämen hallååååå.

Har precis skrivit klart mitt svenska tal som jag ska hålla imorgon. Innan dess pluggade jag matte. Är med andra ord rätt så slut nu! Mitt huvud känns helt koko! Ska ta och lägga mig i ett bad och läsa min bok, det låter skönt tycker jag. Måla naglarna kanske också.


The Boy With The Thorn In His Side

Idag har jag mest pluggat, men här är några bilder från när jag tog paus och njöt av solen!













söndag

God dag god dag! Jag har hunnit träna och duscha och känner mig hyfsat pigg! Snart väntar lunch, innan dess ska jag göra lite religion. Världens härligaste väder ute! En promenad är nog ett måste idag. Nu religion! Tjo!


Half A Person

Blä vilken tråkig helg det här blivit. Sitter och pluggar klockan tio på en lördagkväll. Har pluggat i över en timme nu. Haha, verkligen en vild lördagkväll!
Men! Gjorde något roligt idag i alla fall! Träffade Agnes! Det var kul, hade ju inte setts på jättelänge..gick och köpte en bok till mig själv också, Norwegian Wood som jag velat läsa men inte hittat här hemma, så tog tag i saken och spenderade 65 kronor. Köpte apelsiner också och åkte sedan hem.
Imorgon har jag två saker på planeringen:
- Ska ner och träna (ja, imorn ska jag verkligen göra det)
- Plugga, plugga och plugga (fram för allt matte, gud vad tråkigt)
Jag längtar såå till sommaren!
En bild på mig o mallan på landet för några år sedan

thunder road

Så, nu närmar denna onsdag sitt slut..har väl varit en helt okej sådan! Imorgon är det fredag, yay!!
Har kollat på massa klipp på youtube, men nu ska jag sluta. Ska lyssna på lite Bruce Springsteen (live), efter att pappa skickade en låt till mig har jag fastnat. Ska läsa lite i psykologiboken, sedan försöka sova om det går.
Konstigt nog har jag inte varit en gående zombie idag, trots att jag somnde två-halv tre i natt och vaknade strax innan sex. Blev visserligen inte mycket gjort på mattelektionen, men det berodde sannolikt inte på det. Måste verkligen plugga inför provet som vi har i nästa vecka, förstår nästan ingenting. Men det går väl att ändra på (i hope!!). Nä hörrni, dags att krypa ned i sängen. Hoppas på att det inte blir snöstorm imorgon (som min lärare sa att det skulle bli..). Godnatt

i can't live with or without you

Woah. Är nog inte ensam om att kunna tänka mig byta plats med henne

förtränga det tråkiga, tänka på det roliga som väntar

http://1.bp.blogspot.com/_n_1Y9QAETh8/TJrdFCGwGjI/AAAAAAAAAOA/rTWxRDubSYU/s1600/sunrise.jpg
Det är inte kul med skolan alls just nu, så sitter och diskuterar och tänker på sommaren med Hettis. Åh vad jag längtar! Kommer bli en fin sommar, känner det. Det blir väl vad man gör det till. Längtar sjukt mycket i alla fall. Tankar på fina sommarkvällar och diana-videon får mig att le, det är ju alltid nåt. Nu ska jag tillfälligt förtränga att jag har skola och prov imorgon och bara tänka på fina våren, sommaren, kompisar och andra trevliga saker. Hej!

your my wonderwall



Pluggar psykologi och lyssnar på en klassiker

improvisera

Hahaha! Har svårt och somna och har fastnat framför sådana här videor:
Han improviserar och kommer på låtar om de som han chattar med..bra nattunderhållning! Hehehe

diana

vartvungen att lägga upp den här, såg hos niotillfem.

darling can you tie my string

Ahh. Känner mig otroligt stressad, har så mycket i skolan just nu. Känns som om jag kommer behöva stänga in mig i mitt rum den här helgen och bara plugga. Skojar inte. Har så sjukt mycket, och det är inte bara den här veckan, utan typ varje tills jag springer ut ungefär! Kul. Nej. Håller på att plugga inför psykologiprovet och sakerna jag behöver göra bara fylls på hela tiden. Nu ska jag äta middag och sedan blir det stressplugg inför psykologiprovet på fredag, plus antagligen något annat. Ahh. Skolångest.

castle in the sky






Har precis sett Laputa - Castle in the sky. Det var fint. Nu ska jag försöka sova. Godnatt

hang you holiday rainbow lights in the garden

Hej. Jag har varit duktig och pluggat! Har typ skrivit klart historia rapporten och skrev tidigare en sida till ett religionsarbete..men nog om det.
Har i övrigt varit en rätt bra dag! Solen sken och jag sov 11 timmar i natt. Satte på mig den puffigaste kjolen och tog med mig det goda humöret till skolan! Hade bara en lektion, åt lunch i skolan och fikade sedan på Espresso House med Johanna och Hettis, inte fel det inte!
Nu ska jag ta en liten paus, ät apelsin, banan, lite glass och lite choklad! Mums.

so complicated

Helluuuuuu! Första skoldagen på ett dag idag..är helt slut! Är inte van vid att klockan ringer vid sex eller att gå i skolan åtta till fyra. Åkte i alla fall och köpte en lite mössa, ett par tights, en hårgrej och bodylotion idag efter skolan eftersom jag tyckte att jag förtjänade det..hehe. Höll nästan på att somna i soffan förut, så funderar på att försöka somna nu. Om det går skulle det vara sjukt skönt imorgon, även om det är tråkigt idag. Föredraget gick förresten rätt bra idag, trots att jag inte hunnit öva mycket.
Nämen godnatt då, kanske! Sol idag, plus för det!

 

 

 


Bild av lin..i somras! Ser så sjukt mycket fram emot den här sommaren, hoppas jag får det lika kul som jag har tänkt det!

jaha

Hej! Just nu är jag otroligt trött. Tog nog ut mig lite igår, men det var trevligt i alla fall. Idag har jag pluggat, igen! Jag o hettis gjorde historia..vi har verkligen varit duktiga den här helgen! Men är trött nu i alla fall..men men! Ska ta och se lite simpsons tror jag, sedan plugga lite historia (har muntligt föredrag imorgon, inlämning av rapport på tisdag), kanske kolla på en film och sedan sova. Ska försöka lägga mig i tid (om det går). Hej svej!

Let me come over, I can waste your time I'm bored

Hörrni! Lite vårkänslor idag tycker jag.

väntar, väntar, väntar på dig


det här känns ju väldigt långt borta just nu..

min fredagsmusik


lite av mina dagar


sällskap
gitarr
the smiths på mitt ben
nu!

you still want me

Hej. Har precis sett på Skins, en av karaktärerna dog! Inte bra! Det är en bra serie, fast ingen mår ju riktigt bra..aja nu ska jag fortsätta lyssna lite på the Kinks, läsa lite hp och sedan sova! Känner av min hals :/ Inte bra!

i'll probably see you again

Hade tänkt beställa lite bilder. Hittade dessa två också, från maj förra året tror jag. Kollade på bilder från varma sommardagar och hade lite svårt att tänka mig att det faktiskt kan vara varmt och skönt även här i Sverige.





Like a snowflake distinct among snowflakes, unique in each way you can see.



Nä, nu ska jag ta ett bad, bli en grapefrukt (Body shop) och få fina naglar igen. Mintgrönt, rött eller ceriserosa..hm..jag har så svåra beslut!


i know it's over

Hej!

Sitter här och är trött men vill inte ligga i sängen. Lyssnar på The Smiths och försöker göra inbjudningar till min studentmottagning, det är ju i alla fall lite kul!

Idag har jag tittat på skins, legat i sängen, plinkat på gitarren, gått en minipromenad för att hämta ett par skor som behövde fixas och kollat på tv. Blev en väldigt produktiv vecka det här...ehm ja. Men så kan det gå! När jag blivit frisk ska jag ta tag i saker, som framför allt plugg men också klippa mig. Tjo så länge

reel around the fountain

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att jag stundvis kände mig lite piggare.

Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov.

Vad gjorde du för 15 min sedan: Låg i mörkret, lyssnade på The Smiths och deppade lite över att fortfarande vara sjuk.

Det sista du sa högt: Ja tack.

Det senaste någon sa till dig: Något om diskmaskinen

Vad har du druckit idag: vatten och te.

Vad var det senaste du åt: Hemmabakade brownies

Vad var det senaste du köpte: En te på pressbyrån

Vad är det för färg på din ytterdörr: Konstigt gul

Vad är det för väder hos dig nu: Har inte varit ute, men inte så jätteskönt skulle jag tro, noll gradigt?

 

Godaste glassmaken: Typ hallonsorbet?

Sover du tungt: På mornarna oftast

Trivs du med ditt jobb: Lite skoltrött..

Favoritklädsel: Blandat, det jag känner mig snygg i

Favoritlåt just nu: Lemonworld med The National, Paint a vulgar picture med The Smiths

Vad ser du om du tittar till höger: Min garderob

Vad gör dig glad just nu: Musik

Vad ska du göra härnäst: Antaglingen fortsätta lyssna på the smiths och kolla på skins

Höger eller vänsterhänt: Höger.

 

Humör just nu: Inte så bra

Favoritgodis: gott godis, blandat.

Kläder just nu: Lars W t-shirt

Sommarplaner: Ha en sjukt bra

Hur många kuddar sover du med: Två.

Spelar du något instrument: Ja

Morgon eller nattmänniska: Natt

Vad är viktigast för dig: Familj, vänner, musik

Är du kittlig: Kanske..

Snarkar du: Tror inte det.

Stjärntecken: Jungfru

Längtar du mest efter just nu: Fina sommarkvällar med fina personer


You just haven't earned it yet, baby

Argh jag blir bara så frustrerad. Hade tänkt gå till skolan imorn, men det funkar inte. Är trött på att vara sjuk o inte orka någonting. Har en religionsinlämning till imorn, italienskaprov på fredag, kommer antagligen missa båda, inlämning och muntligt föredrag på måndag och tisdag där jag har ungefär allting kvar och psykologiprov på fredag. Det börjar bli för mycket nu, speciellt när jag är sjuk och inte kan göra något på dagarna. Försökte nyss göra en inledning till religionsarbetet, men klarar inte ens det. Jag behöver redan ledigt igen. Har inte varit ute sedan i lördags, imorn måste jag nog försöka ta mig ut, på nåt sätt.

If you'd wanted to you could have walked away, couldn't you ?


Lyssnar på den här en sista gång innan jag släcker lampan inatt.

det var en kväll på diskotek

Hej. Hemma idag igen! Har känt mig åtminstonde lite piggare i vissa stunder. Har mest sovit, ätit och kollat på tv. Börjar bli lite stressad över allt plugg, får se hur det går med det. Jobbigt när man kommer efter. Men men, ska fortsätta lyssna på lite svenskt, Håkan, Säkert! osv. Kanske äta glass eller brownie också, det får man ju extra mycket när man är sjuk. So long!
Bara för att jag blir glad när jag ser den här

nej man saknar inget som man inte haft

Hörrni, när kan man börja gå såhär igen då?

And I said I know it well

Hej. Har blivit sjuk igen! Började i lördags/söndags då jag mådde illa och inte ville äta och nu har det övergått till trötthet, halsont osv..inte så kul! Men men, life goes on.
Idag har jag spenderat ungefär hela dagen framför tvn/datorn. Har bla sett Up in the air. Har legat och halvsovit till The National också. Tog ett bad, målade naglarna, skötte om mig själv, läste hp, försökte tvätta bort alla bakterier hehe. Nu blir det mackor och Skins för att muntra upp mig själv och bli frisk. Eller Star Wars. Nä, skins tror jag. Godnatt!
Våren får gärna komma snart

förvirrad



Idag har jag inte alls hunnit med det jag tänkt, har mest mått konstigt och mått illa.

i was right in the fire, i was on my knees

Hörrni det är mars! Det går framåt! Snart är det vår och man kan äta picknick ute i parkarna. Åh det låter ju fint!
Idag har jag verkligen försökt plugga. Ändå behöver jag plugga mer..men nu får jag sluta vara så tråkig!
Imorgon (eller idag faktiskt!) är det fredag, woop woop! Haha. Ska antagligen ut på kvällen! Kuligt kuligt! Skönt att det åtminstonde är några dagar kvar av lovet. Skulle inte vara helt fel om det var längre!
Juste, idag var jag på bio också! Jag fikade och såg The King's Speech med Magdalena. Riktigt bra faktiskt! Var härligt att gå på bio, det är mysigt!
Nu blir det kanske en film om jag orkar, sedan ska jag sova och få lite skönhetssömn, heh. Godnatt!
bjuder på en bild tagen och fixat av linis finis

hush darling, don't you cry

Nämen hej. Hej. HEJ! HEJ HEJ HEJ! Okej ni fattar grejen...HEEEEEEJ!
Idag har jag chillchillat, sovit, kollat lite på Into the wild (började igår), gått en jätteskönt promenad (sol - yey!!), satt upp en ny affisch (the national), pluggat lite (duktig!) och druckit champagne på Grand Hotel för att fira Lisa.
Hade funderat på att gå ut ikväll, men nä, har ingen lust. Känner pyttelite i halsen (ingen fara men känner inte för att bli sjuk), och är lite småtrött så det blir nog en film ikväll igen hehe. Imorgon ska jag i alla fall bland annat på bio med Magdalena, King's Speech. Det blir mys! Nu blir det lite musik, sedan slutet på into the wild + någon annan film. Herrå!

vanderlyle, crybaby cry

Hej! Kom hem från konserten för en liten stund sen. Så sjukt bra! Helt fantastiskt bra!! Är lite lyrisk och allmänt glad nu..måste lugna ned mig lite tror jag. Ända missen var att de inte spelade lemonworld, men helt underbart bra faktiskt. Wow. Nu ska jag kolla på en film för att försöka varva ned, imorgon ska jag försöka ta mig upp och träna (!). Godnatt på er!

let's take a walk

Hej. Nu ska jag gå ut på en liten promenad och lyssna på Cut Copy, Oskar Gyllenhammar & Klubb Hjärtat (Förvirrad) och The National. Ska bli skönt att komma ut. Sedan blir det plugg och städning och framför allt konsert!
Tjo på er!

mars

2008
image822
2009
2010
och idag börjar mars 2011!

fast du tror att du är osynlig står alla och betraktar dig

Hej. Har precis sett Scott Pilgrim vs. the world, och tidigare idag (dvs igår) såg jag första delen av Star Wars. Har också träffat hettis för att plugga (fast det blev väl tio minuter plugg eller sådär), gått en liten promenad, försökt plugga (blev inte så mycket då heller) och köpt en väska!
Imorgon (dvs idag!!!) har jag åtminstonde tänkt mig en promenad, och på kvällen är det dags för The National på Cirkus. Hoppas på en fin dag såklart! Hejsvej!