FREDAG & LÖRDAG

Hej hopp! Nu var det ett tag sedan. Sitter här och knaprar på en morot.

Igår var jag på stan med Lin, hittade tyvärr inget, men det gör inget. Då kan jag spara pengar till Frankrike istället:) Efter det gick vi på bio och såg filmen Supersugen. Den var inte särskilt bra, vissa små delar av filmen var rolig, men annars var det en skitfilm;) Men det var mysigt att gå i alla fall!
När filmen var slut gick vi och köpte Chai Latte som vi tog med och sedan efter att ha ätit middag så träffades vi och slappade hemma.

Idag gick vi ut på stan med, vi gick först runt på SOUK och kollade efter skor (ett pat höstskor börjar bli akut). Vi orkade inte gå in på den nyöppnade skogallerian Feet first eftersom vi varit där i fredags och det varit grymt mycket folk. Vi kollade istället runt i andra affärer och åkte sedan vidare till söder.

Efter att vi kollat runt ett ganska bra tag var jag tvungen att åka hem eftersom jag fick ont i magen. Lin fick klara sig utan mig och jag fick åka tunnelbana tillsammans med sju fjortisar som spelade musik på tunnelbanan. Jag lyckades i alla fall komma hem och krypa ner i sängen, kolla på Sex and the City och käka bullar.

DAGENS

image692
Dagens outfi:
Mössa, halsduk, klänning, lila strumpbyxor, H&M
Kofta, Bikbok
Skor, Lacoste

TEST


Jag har:
[x] mamma
[x] pappa
[x] styvmamma
[ ] styvpappa
[x] styvsyskon
[x] bror
[ ] syster
[ ] bror/systerson
[ ] bror/systerdotter
[x] mobiltelefon
[ ] eget badrum
[x] eget rum
[x] swimmingpool
[x]  hot tub
[x] gästrum
[x] dator
[x] TV
TOTALT: 13

[ ] större säng än normalt
[x] mer än 4 par skor
[x] solglasögon
[x] klocka
[x] mp3spelare/ipod
[x] ett fungerande PS2
[ ] nintendo wii
[ ] xbox som funkar
[ ] nintendo 64 som funkar
[ ] gameboy advance
[ ] gamecube
[ ] nintendo ds
TOTALT: 5

[ ] pokerbord
[ ] basketkorg
[ ] hockeyspel
[ ] biljardbord
[ ] fotboll
TOTALT: 0

[x] nattduksbord
[ ] stereo på rummet
[x] cd spelare
[ ] något klädesplagg från Abercrombie & Fitch eller Hollister/AE
[x] dina föräldrar har gett dig lov till kreditkort/atm kort
TOTALT: 3

[ ] jobb/sommar jobb
[x] shoppar minst en gång i veckan
[ ] har dyr parfym/cologne
[x] AIM/MSN
[x] kamera/videokamera
[x] telefon
TOTALT: 4

[ ] skoter/motorcykel/bil/fyrhjuling
[x] gitarr/trummor/basgitarr
[x] piano/keyboard
[x] något annat instrument
[x] varit på en kryssning
[x] rest utomlands
[ ] haft en personlig tränare
[x] dyra smycken
[x] träffat en kändis
TOTALT: 7

[x] platt/locktång
[ ] varit i en slagbur, som är till för baseball
[x] har 1000 spänn på dig just nu
[ ] kreditkort, debetkort eller bankkort
[x] rest i europa
[ ] varit i asien
[ ] varit i australien
[ ] varit i afrika
[ ] varit i sydamerika
TOTALT: 2

[x] föräldrarna har bil
[ ] jet ski/båt
[ ] husbil/husvagn
[ ] jag har en bil
TOTALT: 1

[x] hemmagjord mat nästan varje dag
[x] suttit i en limo
[ ] suttit i en helikopter
[x] äger en videokamera
[ ] egen laptop
[x] egen dator

TOTALT: 4

TOTAL SUMMA: 39

1-23 = ghetto-kid
24-33 = vanlig
34-40 = bortskämd brat
41+ = uppeklassens snobb

Oj oj, är visst en bortskämt brat:) Test snodd av en person


VILL HA...

..från Urban Outfitters

SEX AND THE CITY FILM

Ska snart sova. Det är ju ändå back to school imorgon, tyvärr. Är inte så jättesugen på att gå tillbax efter att ha varit sjuk två veckor och under den sista ätit hela 15 piggelin! På en vecka. 

Har annars haft en rätt bra dag förutom att jag varit tvungen att plugga No och Matte. Ja, så kul! Och imorgon blir det nog ännu mer. Och så har jag ont i magen. Ja ja. Det kan vara värre.

En sak som jag glädjs av är att Sex and the City filmen äntligen blir av. Väntar med stor spänning!
BIG CITY REUNION photo | Chris Noth, Sarah Jessica Parker

TILLBAKA BLICK



One Two Three Four - Feist
När jag hör den här låten tänker jag på när vi satt i hamocken i Italien när man var våt i håret eftersom man nyss badat i poolen, det var varmt och musiken kom innefrån huset. Det luktade gott eftersom de lagade mat där inne och jag satt och bara njöt av den sköna stunden och utsikten.

25 KRONOR TILL MIG

Yes, jag vann just 25kr på min ena trisslott jag fått av mormor. Nu kan jag köpa en ny;)

Onsdag

Jaha då har halva veckan gått. Såg sista skivan på O.C boxen, sorgligt. Får nog ta och börja på andra säsongen också. Idag är det i alla fall Grey's Anatomy, överlycklig. Och jag vet en sak som kommer hända senare i tredje säsongen tror jag, lilla Liiin har berättat det för mig. :O  Hehe. Men det ska i alla fall bli riktigt kul. Dessutom är det dubbelavsnitt olala..

Idag är det i alla fall lite bättre, har dock fått en väldig hosta. Är i nästa stadie helt enkelt. Mamma hämtade förresten hem H&M paketet åt mig igår (tack) så jag har fått hem lite små saker. Kuligt! Och bra var det att hon köpte hem Piggelin också, det har varit mycket användbart. Imorgon ska jag nog försöka plugga lite, det behövs. Tråkigt men nödvändigt. Ska dra, om en kvart är det Grey's! Puss!

SJUK IGEN

Japp, jag är sjuk igen. Just nu är jag i stadiet när jag först blir kall, vilket gör att jag sätter på mig ex en tjocktröja. Nästa sekund är jag alldeles för varm och måste ta av mig den. Då blir det kallt igen osv osv. Ganska jobbigt...
Så vad är jag för sjuk? Har haft feber, har sjukt ont i halsen, ont i huvudet och ja, faktiskt ont överallt! Har jätteont på ryggen(förskyldnings ont) vilket inte är så jättebekvämt eftersom jag mest ligger ned hela dagarna. Och juste, så får vi ju såklart inte glömma min grymt täppta näsa, när jag vaknar går det absolut inte att andas genom den. Tur att man har en mun...

Vilken tur att jag fick O.C season one i söndags och jag antar att ni är så duktiga att ni gissar på att det är det ända jag gör på dagarna - kollar på O.C. I sådana fall gissar ni rätt! Annars gör jag inte så mycket om dagarna. Bra är väl det i och för sig, måste verkligen ta det lugnt. Juste, har inte berättat om söndagen.

I söndags vaknade jag jättetrött och var det ända tills gästerna kom då jag i alla fall försökte vara pigg. Det blev fika, tårta, paket och självklart sång. Senare blev det dags för middag och så somnade jag på soffan. Blev väckt och gjorde mig i ordning för bion som skulle ses med Lin. När hon kom gick vi ut i spöregnet och som tur var hade jag ett paraply (som dock gärna ville vända på sig en hel del) och bra skor (tillskillnad till Lin som hade ballerinor med hål i, haha). Vi kom dit men eftersom det var tid kvar och jag ville har roligare godis än vad som fanns där letade vi runt efter godisaffärer och Lin kom på att det låg en 7-eleven inte så långt bort så vi gick dit och så köpte jag godis till mig och lite choklad till Lin.  När vi kom tillbaka hade reklamen börjat med det gjorde inget. Filmen, Kärlek på meny, var jättegullig och bra. Mycket bättre än recentionen den fått i tidningen. Efter det gick vi och köpte chai-latte och drog sedan hem. Hade jättemysigt, tack för en bra kväll!

Somnade fort eftersom jag direkt när jag kommit hem kände mig jättesjuk vilket också resulterade klockan kvart 04.15 på natten och morgonen där efter.

Detta har jag fått:
- Resa till Nice
- Presentkort på Acne, 500kr
- Linne, tygväska och sjal från Monki
- Två lampor
- Designbok
- Sahara Hotnights konsert
- Resväska
- Halsband med hjärta av rosenkvarts
- Grå kofta och linne från Bikbok
- Make-up kurs + smink för 495kr
- Plånbok
- Två armband
- Silverkedja
- Presentkort på H&M, 200 kr och 850kr
- Svart plånbok
- 2 skissblock, ett mellan stort och ett stort + pennor
- Fika + present med kusinen
- Skönthetsbok
- O.C season one
-  Rött Fotoalbum
- Stor bukett med rosor

Hoppas verkligen inte jag glömt något, säg gärna till då. Vill tacka än en gång. Tack!

Nu blir det nog lite mer O.C innan jag ska sova. Puss!

HAPPY BIRTHDAY TO ME

Idag fyller jag år! Eller för att vara exakt är det inte min födelsedag längre, men skit samma. Har haft en jättebra födelsedag och är jättenöjd med allt jag fått, verkligen. Fast får mer imorgon. :D

Vaknade av Kickis, pappas och Sofias fina skönsång och paket! Blev som sagt jättenöjd med allt. Sedan var det dags för frukost, fick massa gott, bland annat tårta såklart. Var kvar en stund ända tills jag blev skjussad hit till Gärdet och fick presenterna från mamma. Jättenöjd där med:)

Ringde Lin och vi drog ner på stan, åt lunch osv. Fick en jättefin present tack tack tack! Hängde sedan med hem till henne och var där typ en timme och sedan var jag tyvärr gå för att gå till nästa trevliga grej, middag med Micke, Cissi, Magdalena och Johan och så mamma såklart. Vill tacka er så jättemycket för presenterna också! Även fast ni kommer reta mig ett tag till antar jag, hehe.

Middagen var jättegod också, tack för det mamma. Sedan kollade jag, Magdalena, Johan och mamma på en film som var gullig och underhållande. Och åt en herrans massa nötter. Mums. Och imorgon kommer släkten och så blir det bio.

Det här blev då ett enda stort tacktal. Men vill tacka alla er en sista gång, Mamma, PappaFarmor och FarfarKicki, Sofia, Lin, Johan, Micke, Cissi och Magdalena för en jättebra dag och superfina presenter. Och så måste jag tacka för all skönsång jag fått höra av faktiskt en hel del! Tack!
image689Now I'm 15!

GOES HIPPE

Halloj, äntligeen frisk! Har varit hemma ända sedan i lördags, ojoj. Men nu är det dags igen. Dessutom får man ju inte missa fotograferingen imorgon! Vi ska vara hippies. Tur att jag har saker hemma som funkar.
Och kan ni tänka er, på lördag fyller jag år! Glöm inte att gratta! Hehe. Nej, men nu ska jag sova. Får lite andra vanor när jag är sjuk..hehe. Puss!

SJUK

När jag gick och la mig igår trodde jag att förskyldningen skulle bli bättre, men inte! Det jag orkar göra är att sitta framför datorn och tv, haha. Och utanför känns det som om man bor under Niagarafallen. Men u är det åandra sidan lite bättre.

Nu ska jag gå och försöka bli friisk. Ciao!

HEJ HOPP

Hejhej! Här sitter jag med en rinnande näsa...

Hade i alla fall sovmorgon, jippi. Och nu är det helg. Så skönt! Har varit så trött hela veckan. Och förskyld.
Har inga planer för helgen, vilket faktiskt inte göra något.

Lite outfits från och med förra fredagen:



Ciao

MÅNDAG.

Har varit grymt trött idag, kände mig även på de första lektionerna sjuk och inte var jag ensam om det.
Alla är förskylda nu, usch! Det var skitkallt i skolan idag, men det var helt ok. Fast jobbigt. Och så är det jättegrått ute just nu. Usch så tråkigt. Men det börjar bli höst.

Och då är det ju också min födelsedag:D Höstens höjdpunkt. Det är inte långt kvar nu, inte alls! Och ikväll blir det att ligga och slappa framför Top Model.

Puss!