imorgon åker jag




Hejsan! Har precis tagit en lång dusch och ska antagligen gå och köpa en grej som jag behöver till London. Imorn åker jag! Woho. Måste också packa och ladda över alla bilder jag har på min kamera till datorn..måste alltså gå nu. Ciao!!

hejsvej

Hallå hallå. Idag fixar jag en del inför London, till exempel tvättar! Hade ett stort behov av det...intressant va?

Igår var jag på middag för att fira Louise, jättemysigt! Kanske kommer någon bild från det sen...
appropå det så måste jag ladda över alla bilder från min kamera så att den är tömd inför london. woho ska bli jättekul! får se till att försöka vila upp mig och ta det lugnt där borta också..om två dagar alltså!

Kanske lägger inte ett inlägg senare. Ciao ciao!


sömndag

Hallo! Mamma bakar kakor, och jag har precis ätit upp smeten som blev över. Yummi!

Idag har jag varit trött trött trött. Har känt mig som en vandrande zombie. Men jag följde med mamma till fältöversten, och där hittade jag några armband och en tröja! Inte helt fel. Nu ska jag göra en planering om hur jag ska plugga under höstlovet....ciao! 

sömndag

Hallo! Mamma bakar kakor, och jag har precis ätit upp smeten som blev över. Yummi!

Idag har jag varit trött trött trött. Har känt mig som en vandrande zombie. Men jag följde med mamma till fältöversten, och där hittade jag några armband och en tröja! Inte helt fel. Nu ska jag göra en planering om hur jag ska plugga under höstlovet....ciao! 

lm




















musik idag


Arcade fire - cold wind


Monsters of folk - Baby boomer

fredag fredag

Hallå hallå! Här sitter jag uppe i natten.

Idag hade jag bara en enda lektion,  italienska! Skönt. Slutade alltså klockan 11.10. Åkte hem, åt lunch och pluggade liiite. Träffade Lin senare, vi gick till fältan. Efter det åkte jag ner till mamma och hjälpte till att välja ut nagellack min kusin ska få i födelsedagspresent.

Vid typ halv åtta kom Lin hit, och så tittade vi på Idol och efteråt fixade vi till oss o fotade! Äntligen en fotokväll :D
Kul såklart! Kommer kanske upp några bilder (förutom nedan) nu eller kanske imorn (idag). Nu har jag höstlov!
















Det är allt för i natt. Dröm sött!


i will have to pull my heart away

Idag har varit en helt okej dag! Hade sovmorgon, det behövde jag verkligen. Hade bara två lektioner, vilket var underbart skönt!

Annars har jag försökt plugga en hel del och så. Letade runt lite igår efter ställen i London som skulle vara kul att gå till / saker att göra. Inte sånna standard saker, utan mer roliga konserter, roliga butiker eller allmäna smultronställen. Någon som har något tips jag bara måste göra?

Även fast de flesta roliga har konsert innan eller efter jag är i London så fanns det ändå några jag skulle kunna tänka mig. Hittade bland annat Jack Peñate, vilket inte verkar helt fel enligt mig.



Come and open up your folding chair next to me

Hejsan!

Igår hade jag en hemskt dålig dag. Var väldigt väldigt trött, och allt gick bara fel. Var tvungen att gå och köpa mig något litet så att jag kunde känna mig lite bättre.

Idag har varit bättre! Morgonen var kanske inte jättekul, var väldigt trött och så, känner att jag blir helt uttömd på energi av att gå i skolan, men det är skönt att vara tillbaka. Idag hade jag bara två (eller egentligen bara en) lektioner och sedan var det en konsert i musiksalen! En hel del duktiga personer. Den var en tjej som sjöng väldigt bra och en kille som var helt sjukt bra på att spela trummor! Man såg knappt hans händer, allt gick så himla fort. Jag vill också!!!!

Jaja, ska ta och göra lite geografi, blev inte mycket gjort på lektionen idag. Och lite italienska också. Ciao ciao!

tisdag..

Hej. Har inte haft nån vidare morgon. Var jättetrött när jag vaknade och fick det stressigt innan jag skulle gå och kom på när jag var i trappan att jag glömt pengar till en grej, så var tvungen att gå upp igen. Förstod att jag skulle missa bussen, och såg den åka iväg. Som tur var tog det inte jättelång tid innan en ny kom.
   När jag väl kom till skolan förstod jag att jag egentligen inte behövde vara där, förrens klockan ett. Fick åka hem igen och sitter här nu...jaja. Tisdagar brukar inte vara min bästa dag.

om man inte har nåt o göra

kan man ju alltid ta lite bilder.










god morgon

God morgon! Det var minst sagt ett tag sedan jag var vaken så här tidigt...det är väldigt kallt i alla fall! Har en gunnar som ligger på mitt element för att värma sig. Får se hur första dagen blir.

sönday

Hallå hallå! Idag har jag haft en trött dag. En sån där dag då man bara vill krypa under täcket.

Jag har sett filmen Revolutionary Road och hela del 1 av Mysteriet på Greveholm. Haha! Jättekul.
Hade i alla fall tänkt ta ett bad och försöka lägga mig rätt tidigt..kommer nog vara förstörd när jag vaknar imorgon, är ju van att sova till 11-12. Men det går nog bra! Får se hur första dagen i skolan på ett par veckor bli..hm. Nu blir det bad. Ciao ciao!

..



Te o Wall-e väntar! Har två minuter på mig att ta mig till tvn...

Klädletning o julkänsla

Hallå! Idag har jag varit rätt trött. Har känt mig väldigt julig också! Jag har lyssnat på julmusik..haha! Okej, lite överdrivet kanske, men det var mysigt! Och så kom jag och tänka på min favoritjulkalender Mysteriet på greveholm som jag älskade och har på vhs. Hittade det på youtube!! Jättekul att se igen, haha. Verkligen mycket nostalgi!

Annars idag har sett filmen Tvivel med bla. Meryl Streep. Sedan har även jag provat en massa kappor o kavajer som fanns inne i ett skåp här hemma och i källaren. Det var kul såklart! Är som att gå i second hand butiker och hitta en massa snygga fynd, för 0 kr! Senare ska jag prova några klänningar också.

Nu är det snart dags för middag o ikväll blir det Wall-e. Hej svej!

Fredag

Hallå! Idag (igår) har jag inte gjort så mycket idag. Blev stucken i armen för att de skulle ta blodprov. Gick hem och åt lunch. Såg filmen Milk (sorry lin den måste lämnas tillbaka). På kvällen såg jag idol och tog sedan ett bad. Dags att gå o lägga sig tror jag. Bona Notte

igår

fick ett halsband sitta en stund runt mitt huvud istället för halsen.







onsdag

Hejsan. Har varit rätt seg idag, har tagit det lugnt, tittat på tv och sett Twilight. Nu ska jag tända ljus, sätta på musik och ta en varmt bad. Sedan ska jag måla naglarna och titta på Grey's Anatomy.

tisdag

God kväll. Ibland förstår jag inte riktigt var tiden tar vägen, kvällarna går så snabbt ibland. Men idag kanske det beror på att jag sett en 3 timmars lång film. I vilket fall som helst har jag haft en rätt så bra dag idag! Hade jättesvårt att somna igår, men idag går det kanske lite bättre eftersom jag faktiskt varit ute på en liten promenad! Har också sett två filmer, dels Closing the ring och även Coco Chanel (inte den franska med Audrey Taotou utan dem amerikanska). Båda var bra! Ska nog försöka ta och gå och lägga mig, för är trött. Men först, lite bilder från de senaste veckorna:


Tomater finns fortfarande på våran balkong!


Det har blivit riktigt höstigt ute. Jag tycker det är fint med alla färger. Sedan får det gärna vara hyfsat varmt också.


Gunnar och Kenny har hållt mig sällskap såklart


Detta ljus har varit tänt i mitt rum


Vattenpöl o löv.


Jag o mami


Så här har vardagsrummet för mesta dels sett ut när mörkret fallit.


När det var sol på balkongen och vindstilla satte jag på mig jacka och skor och satte mig i solen. Det var väldigt skönt.


gula tomater från balkongen!


nästan runda

För lite mindre än en vecka sedan hittade jag äntligen dessa solglasögon:



Letade under sommaren efter dem, men varken jag eller mamma kunde hitta dem. De är mammas gamla, och efter att hon beskrivit dem så ville jag prova dem! Och nu hittade jag dem (där vi kollat förut..hm). Hittade dem i en av fyra lådor vi har i bokhyllan i vardagsrummet. Där kan man verkligen hitta lite allt möjligt! Foton, klockor och annat kul. Alltid kul med något "nytt" i alla fall!



Så får hoppas på lite sol nu!

jag vill också se snö

Hallå! Är lite avundsjuk på de som sett snö idag! Jag vill också se snö!! Fast jag är glad att det inte snöar precis nu, eftersom jag ska försöka ta en kort kort promenad. Men först kanske de är bra att sätta på sig lite kläder så man inte går ut i pyjamasen.

lite musik sådär till kvällen




söndag

Hejsan! Idag vaknade jag helt klart på rätt sida, vilket var skönt. Har varit lite piggare idag har det känts som, men det går fortfarnde upp o ner.
Lin kom över ett tag och stannade några timmar! Det var kul såklart. Vi drack te (jag), satt o prata o spelade spel och sånt där trevligt. På kvällen såg jag Top Model och Ensam mamma söker. Blir väl läggdags om ett tag, men har inte ens varit uppe i tolv timmar..så jag får väl se hur det går! Hejdåå!






dagens film

God kväll! Dagens film jag sett är: The dangerous lives of altar boys.

Filmen handlar om två pojkari tonåren, Francis och Tim, som går i en katolsk skola, där de har en lärare, nunnan Syster Assumpta, som de verkligen inte tycker om. Tillsammans med sina två andra klasskompisar hittar de på en serietidning med egna karaktärer. Francis är förälskad i Margie, som han sedan får reda på bär på en hemlighet.
När Syster Assumpta får tag på Francis pärm där han har alla sina teckningar blir hon förskräckt och vill reglera honom och Tim. Då bestämmer de sig för att hämnas.

Den här filmen handlar om vänskap, kärlek, och tonåren. Filmen har tecknade serie-inslag där Francis gör om verklighet till fantasi. Jag vet inte riktigt varför, men jag gillade den ändå.











filmfilmochåterfilm

Hallå. Idag har jag i princip inte gjort någonting, kollat på tv, sett två filmer, kollat på Top Model, tv helt enkelt. Har egentligen inget jättekul att berätta. Sitter och lyssnar på Joshua Radin.
Det var som sagt Kennys födelsedag så han o Gunnar fick varsin myntamus som de har lekt med. Har sett 31 filmer nu! Dessa:

  • Spider-man 3
  • Welcome to pleasantville
  • En shopaholics bekännelser
  • Changeling
  • Fäst vid dig
  • Slumdog Millionare
  • Mona-Lisas leende
  • Across the Universe
  • Surf's up
  • Moulin Rouge
  • Höst i Paris
  • Mad about mambo
  • Den magiska leksaksaffären
  • 90-talet nånting. kommer inte ihåg namnet.
  • Narina: Prins Caspian
  • Earagon
  • John Tucker must die
  • Dumpa honom (he's just not into you)
  • 17 again
  • High School Musical 3
  • The nanny diaries
  • Råttatouille
  • Min hund Spike
  • Bring it on
  • The reader
  • Black Beauty
  • Ronja Rövardotter
  • I could never be your woman
  • Igby goes down
  • Bill
  • Uptown girls
  • Jag undrar hur många timmar det här blir tillsammans...antagligen många. Speciellt om man lägger till det andra jag tittat på på tv. Jaja! Tyckte bland annat om Changeling.
    Mamma ska hyra ytterligen någon mer film..har tittat lite på vad jag skulle kunna vilja se. Finns en del alternativ.
    Dags att sova, är supertrött! God natt!







    Changeling


    grattis grattis kenny kenny

    Godnatt eller vad man ska säga. Vet ni vem som fyller år idag? Kenny! Grattis lilla söta vän!

    Och ja, jag lever, men har varit alldeles för trött för att blogga. Jag vet, det har bara gått tre dar knappt men ändå. Min trötthet/pigghet går upp och ner hela tiden. Jättejobbigt. Men framför allt är jag trött. Har inte orkat läsa eller hålla på med fotoalbumen, tills idag, då klistrade jag in några bilder. Orkar bara titta på tv/film och lyssna lite på musik, men ibland känns det bara så uttjatat. Idag skulle jag sätta mig i solen på balkongen också, men det blåste och var kallt så det var inte skönt. Är egentligen trött så ska ta och gå och lägga mig. Godnatt godnatt!




    onsdag

    God dag! Idag har jag hittills sovit och sett en film (I could never be your woman). Mina planer för idag är att försöka komma ut på en liten promenad så att jag får lite frisk luft och få se lite ljus. Har trots allt knappt varit ute på länge. So long!

    nu kan du få mig om du vill

    Hejsan! Nu ska jag laga lunch medan jag lyssnar till Intill dig med Bo Kaspers Orkester och Pauline, som jag fastnat för för tillfället. Senare idag ska jag hämta mina foton jag beställt, de har kommit till ICA! Jippi!

    inte en sån intressant måndag

    Hallå hallå! Idag sov jag till kvart i två, hade svårt att somna igår. Har inte gjort så mycket, sett 1½ film. Sedan har jag haft ljus tända, spelat lite gitarr och lyssnat på musik. Väntar på fotona som jag beställt. Har haft en väldig julkänsla på sistone, vilket jag tycker är mysigt. Vill göra julkort, lyssna på julig musik och baka pepparkakor.

    Hade tänkt försöka gå och lägga mig, känner mig lite trött. Ska ta lite äcklig hostmedicin och sedan kryper jag ner i sängen.

    Post Grad



    Hittade en till film jag vill se. Framför allt för att Alexis Bledel är med i den, jag gillar ju henne. Fast hon kommer såklart alltid vara Rory i Gilmore Girls ändå.

    söndag

    Hejsan. Håller på att beställa fler foton! Har strax satt in alla jag beställde förra gången..har dock några kvar, kanske sätter jag in dem senare ikväll!

    Idag var Johan, Cissi och Micke här på någon slags fika. Det var trevligt såklart. Lin kom förbi och gav mig blommor också, väldigt gulligt! Tack igen! När de hade gått släckte jag alla lampor i mitt rum, tände en massa ljus, satte på The Low Anthems skiva Oh My God, Charlie Darwin (som jag fått av pappa), och den passade faktiskt perfekt. Och så satt jag där och höll på med mitt fotoalbum och myste med Gunnar och Kenny som låg brevid mig på sängen.

    Dags att gå, hejdå!

    Jag vill se dig


    500 days of summer

    lite allmänna funderingar

    Hejsan. Sitter och lyssnar lite smått på Monsters of Folk. Jag såg slutet av en feel good-film med mamma och fortsatte med mina fotoalbum. Jag har fyra olika, skulle vilja beställa fler bilder. Och vill jag köpa ett till album. Och så skulle jag behöva köpa ett kamera fodral, vill egentligen ha två stycken jag har sett. Måste definitivt köpa ett innan jag åker till London i alla fall! Och så skulle jag verkligen verkligen behöva ett nytt batteri till min bärbara dator, det här går ju inte längre. Och så ska jag ta och lägga över bilder från den till den externa hårddisken..många och.

    Jag vill verkligen bli bra nu, känner hur min kropp vill ut och röra på sig och hur jag vill göra roliga saker och gå i skolan och träffa kompisar. Men det går bara inte, inte än. Är för trött. Och så har jag ont i ryggen (eller lungan egentligen). Det är inte konstigt med jobbigt. Men det har blivit bättre.
     Jag hoppas att jag somnar snabbt ikväll och sover jätteskönt hela natten, helst utan att drömma någonting och vaknar på jättebra humör och är det hela dagen. Johan, Micke och Cissi ska komma hit en stund imorgon, det blir kul såklart!

    Sitter och kollar på lite kläder, skor, väskor också. Blir så himla sugen på att köpa saker, men jag ska försöka att köpa rätt saker. Till exempel ett kamera fodral. Och så ska jag försöka spara lite så att jag kan shoppa i London och i Paris.
    Det här blev kanske ett lite konstigt inlägg om lite allt möjligt. Men ska ta och gå och lägga mig nu. Godnatt allt folk!

    filmer och fotoalbum

    Hejsan! Det har känts lite bättre idag, fast har varit väldigt trött. Har sett tre filmer, Råttatouille, Min hund Spike och Bring it on. Har sett 25 filmer nu.
    Annars så har jag pysslat lite med mitt fotoalbum. Började igår kväll, det är en rätt bra syssla när man vill göra något annat än att kolla på tv men inte orkar göra så mycket. Dessutom är det kul att se tillbaka och minnas och sånt där. Har satt in bilder på mig och Lin, bilder från Nice och landet. Blir sugen på att beställa mer bilder också! Ska nog ta och fortsätta nu. Ciao!


    i hope


    Åh jag känner mig bara så trött på allt. Trött på att vara sjuk och behöva vara hemma och inte orka göra någonting (förutom att kolla på tv då). Trött på att mina ben känns jättekonstiga eftersom jag inte har kunnat röra mig ordentligt. Men imorgon är det en ny dag och då kanske det känns lite bättre. Jag hoppas det.


    linlinlin

    Det är fint att ha en fin vän som Lin. Fin på utsidan men framför allt på insidan. Hoppas både du och jag slipper alla sjukdomar från och med nu bästis! Lite bilder:






















    Du och jag!

    jajaja

    JA!! Idag, nu, ikväll är första gången sedan jag blev sjuk jag orkar och vill lyssna lite på musik igen! Åh vad glad jag blir. Men nu får det räcka för ikväll.


    fyra veckor kvar


    Om exakt fyra veckor är jag tillbaks..


    Hejsan! Idag sov jag till halv ett, och för övrigt har jag ätit en massa söta saker och sett två filmer, Dumpa honom! (He's not that into you) och 17 again. Har kollat på massa andra saker på tv också, orkar inte så mycket annat. Snart får jag väl antagligen fyrkantiga ögon. Nu på kvällen har jag kollat på idol.

    Har kollat igenom min almenacka lite grann och jag kan se att jag missat ett prov men också att det bara är fyra veckor kvar tills det är höstlov och jag åker till London! Jag längtar verkligen jättemycket, jag gillar ju verkligen London. Börjar känna mig riktigt hemma där, det blir fjärde gången nu. Längtar verkligen också att få gå omkring med min kamera och fotografera lite vad som helst, allting! Förra gången hade jag ingen kamera med mig alls (vilket på sätt och vis var skönt), och gången innan använde jag den inte särskilt mycket. Men nu ska det verkligen bli kul, med min fina kamera och mer intresse. Och så ska det såklart bli härligt med shoppingen, att gå omkring och sitta på olika kafén, dricka te och titta på folk. Nej, jag gillar London. Mycket. Det ska bli kul att komma dit igen.