Jag vill tända varje ljus och stjärna för att lysa upp i mörkret



i don't care if monday's blue

Idag ringde klockan vid 10.30, men råkade somna om och vaknade vid 12 istället. Kollade på Gilmore Girls, gjorde mig i ordning, stressade lite och gav mig iväg till sjukgymnasten. Åkte hem, pluggade lite. Åkte iväg till mammas jobb och kollade på tavlor som kommer vara med på deras konstutlottning. Efter det gick vi förbi Acne på Åhlens där jag köpte en längre skjorta och sedan strosade vi vidare för att gå längs Bibloteksgatan och fikade på Wienerkonditoriet. Åkte hem, åt middag och pluggade engelska. Lite bilder:



Nu är det fint och juligt på stan








Fika!

Nu är det jul igen..nästan




Från igår

Hallå hallå! Idag har Ida och Lena varit här för att göra julkort, mysigt såklart. Blev jättemånga fina. Kollade också på Top Model finalen och på kvällen fick jag hjälp av Johan i samhällen, vilket var bra. Tur att man ha två smarta brorsor :) Så har renskrivit och sånt där nu, medan jag kommer ihåg allt.

Imorgon är det återhämtningsdag i min skola, så jag ska faktiskt ta och plugga. Ska även på sjukgymnastik. Blir kanske något annat med.
Och ni som inte har gått på Bilbloteksgatan än och sett hur det har julpyntat där måste göra det! Helt underbart, jag längtar ju verkligen efter julen. Måste ta med kameran dit och fota någon dag.

Nu blir det sängen. God natt!

look at the sky






Av mig, från igår, lite redigerat

Hejsan! Idag är det fullt julkänsla här, några kommer hit och så ska vi göra julkort och så. Mysigt mysigt. Dags att gå, ciao ciao

i'm in love with a robot


i'm like a bird




let's take a walk

Kom nyss hem från en promenad! Tog med mig kameran, det var jättefint vid gärdet, lägger säkert upp någon bild senare. Det blåste jättemycket på vissa ställen, då var det verklige jättejättekallt. Nu ska jag plugga lite och sedan städa! Duktigt va?

 
Idag blev det en liten fläta i håret

springspring



Nu måste jag springa ner till bussen för att åka till Hettis, äta middag där med henne, Louise o Sophia och sedan går vi och ser New Moon!

deppdopp


bild från london

Idag har jag ont i ryggen och ingen vidare dag hittills. Ikväll blir det dock New Moon, och nu blir det Gilmore Girls för uppmuntring.

maybe you're gonna be the one who saves me



Kate & Johnny

Helluoo! Hela klassen var jättetrött idag, fast än vi hade sovmorgon till 10.25.
Har suttit med ljus tända här i köket, spelat på gitarren o druckit te, mysigt värre. Snart ska jag dock ta mig till bussen för att möta Lin!

rose

bild tagen för ettt tag sen

Hello! Halvbra dag idag...inte världens bästa. Men nu är geografin inlämnad, skönt skönt skönt!
Förhoppningsvis behöver jag inte plugga så mycket idag. Ska ta och göra upp ett schema på allt jag behöver göra.

pluggahelanatten

Uj uj uj. Nu är jag klar med geografin. Vissa saker tar verkligen tid! Nu är stressen över den i alla fall över... Det ska lämnas in imorgon! Är rätt trött, så ska sova nu. Godnatt.

like a bird

Allison, top model 12

Hallåå hallåå. Sitter här med en nyfiken och smått rastlös Gunnar på stolen brevid. Har haft en rätt bra dag, men man är ju alltid lite trött på måndagar. Gick i skolan till ett, var hos sjukgymnasten och nu försöker jag göra geografi. Men jag är mer sugen på att köpa kläder.

red delicious





Jag har ett nytt läppstift och mamma bakar bullar.

LM


idag har det varit grått ute


från fotopromenad igår

Golden Age of Radio



Ho ho ho. Sitter o lyssnar på bra musik och om ett tag kommer Lin.
Idag har jag varit o kollat på smink på fältan (hittade ett fint läppstift) och så har vi börjat göra lite julkort!

stay here

Igår



Te, mackor, ljus, gitarr, elle

Idag:










Kortkort promenad med kameran



upponer neroupp

Hej o hå! Nu är det visst fredag igen.

Humöret går lite upp o ner idag. Hade bara en lektion idag, italienska. Sedan pluggade jag lite grann med geografi. Ikväll ska jag träffa Lin, tjoho :)


London dag 2


Efter att ha sovit rätt länge tog vi oss till en italiensk restaurang.

´
Pappa o sofia.


Moi


Min lunch


Papi


Efteråt gick vi runt på olika gator och tittade.






Vi gick till musik-och film butiken HMV. Pappa kollar runt.


Vi var inne och kollade på skivor länge så vi blev väldigt trötta och var tvugna att gå och fika.








Det dracks te såklart.


En sak som var väldigt bra med stället var att man kunde sitta och titta ut på folk. Färgglada skor.


Kicki kom och var med oss eftersom hon nu inte längre var där för jobbet.


En tur på stan


inne på Karen Miller


Redo för middag


Ett ställe med en massa fina färgglada muffins! Ingen kunde låta bli att stanna och titta.


Vi hade bokat bord på restaurangen The Forge, där vi varit året innan









Kyckling




Kvällen avslutades med såklart med te!

Torsdag



Denna busunge gick nyss härifrån! Träffades o hängde här några timmar, mysigt så klart!!

Annars har väl dagen varit okej. Hade en mycket tråkig och sömnig historia lektion och även svenska lektion.
På samhällen fortsatte vi kolla på filmen The Big One av Michael Moore, rätt intressant och rolig faktiskt.

Matten var sådär, var helt slut i huvudet och behövde få i mig något, och det ända jag hade innehöll jordnötter, vilket man inte får ha i skolan. Mådde också jätteilla ända sedan lunchen och var glad över att få sluta vid ett och kunna åka hem. Tända ljus, drack te och åt mellanmål och läste nya ELLE.



111109

Hejelihallå. Har haft en rätt så bra dag idag!

Har haft italienska, engelska och geografi. Geografiläraren verkade nöjd över min grej, så det var väldigt skönt (eftersom jag satt länge med den igår).
Om en stund blir det middag och sedan matte, matte och matte. Nu geografi. Ciaooo

plugggggg

Hallå! Har pluggat ända tills nu, ett geografi arbete. Puh! Har riktigt mycket plugg just nu.

Annars så har tisdagen varit sådär, rätt okej. Har känt mig lite halvstressad hela dagen idag och igår. Men men, ska försöka gå o lägga mig. Har i alla fall lite sovmorgon imorgon.

dålig måndag

Den här måndagen har varit som en tisdag brukar vara för mig. Inte bra.

Ungefär tills klockan fyra-fem var min dag så himla hemsk. Allt gick dåligt. Missa bussen, tappa ut allt i hela kappan i skolan (småpengar som spridde ut sig bla.) och så åkte jag till sjukgymnasten fast jag inte behövt! Ingen bra dag.

Vid fyra var jag hos läkaren och strax innan dess blev dan bättre och sedan har den varit okej. Jag har bara varit så himla trött att allt gått fel helt enkelt. Har precis blivit klar med min engelska. Ska diskutera boken Animal Farm imorgon. Håll en tumme!

Borde gå o lägga mig nu, annars kanske den här veckans tisdag blir lika dålig som denna dag. Hoppas den inte blir det. Godnatt!


L.W

Hallå i stugan! Känner mig rätt sömnig idag..men det får man ju göra på söndagar!

I fredags kom Lin hit o tittade på lägenheten. Så skulle vi kanske gått på bio, men det slutade med idol och spel istället. Jättemysig kväll.

Igår pluggade jag först med Louise hemma hos henne. Det gick faktiskt riktigt bra o stannade typ 3 timmar (pluggade inte hela tiden he he). Efteråt gick jag hem och på kvällen åt vi middag hos Nilla o Bengt med Eva också. Och gulliga lilla simon (katt)! Mycket trevligt. Somnade på kvällen till simon and garfunkel.

Och till sist är det söndag, sista helgdagen. Är inte jättetaggade på skola imorn! Men det bli nog i okej. Ikväll ska jag, pappa och Sofia på Lars Winnerbäck!!! Ska bli sjukt kul. Älskar verkligen att gå på bra konserter (hoppas att den blir bra)



lars winnerbäck - faller

Fredag

Hej. Har försökt plugga lite idrott, men nu går det inte längre! Får göra imorgon. Det är ju ändå fredag!

Ska träffa Lin idag, ska bli kulkul såklart! Hade bara som vanligt italienska idag, men stannade och var lunch-sällskap till Louise och andra som kom och satte sig. Idag är det i alla fall inte lika kallt, det tackar man för! Kom ihåg att låna Animal farm också, till engelskan. Ska försöka läsa den, började faktiskt på väg hem. Nu ska jag äta mammas goda mjuka pepparkaka. Mums.

ibland räcker det inte med att bara tänka



Nej men vad håller jag på med? Sitter här framför datorn och tänker på hur trött jag känner mig. Tänker på att jag verkligen borde gå och lägga mig så att jag kan vara pigg o glad imorgon. Men vad gör jag? Sitter kvar. Det räcker visst inte med att bara tänka..

torsdag

Hejsan hejsan! Sitter här och kollar ut i mörkret. Vilket väder idag! Först snöade det och senare blev det riktigt novemberväder - massvis med regn. Det var ju verkligen jättejättekallt idag!
Har haft tre lektioner + min analys. Gick helt okej tror jag, hoppas :D

Efter skolan åkte jag, Sophia o Hettis för att hämta ut biljetter till New Moon som vi + Louise ska se (födelsedagspresent till Louise)! Det var uschligt väder, regn regn och regn och svinkallt. Men jag är äntligen hemma efter en lång skoldag och ska äta. Ciao ciaao

Lie la lie

Har precis pluggat, har läst ut Tristan och Isolde och förberett mig för inför imorgon. Snälla håll en tumme imorgon för mig klockan 13.40 till 15.40!

Den här låten har jag lyssnat mycket på idag:


london dag 1


påväg till arlanda


det var tidigt på morgonen


sofia, jag o pappa på flygplanet!


äntligen framme! pappa och sofia äter lunch


hungrig maria och lite trött maria


sofia och jag i covent garden














ballonger högt uppe i himlen


påväg tillbaka till hotellet


eftersom rummen inte var klara så satte vi oss i hotellets bar och fikade. sofia åt god sak

senare träffade vi en kicki en stund och drack te och middag åt jag, pappa och sofia på en jättemysig fransk restaurang, Le Garrick. Har inga bilder därifrån, däremot har Sofia det. Läggs in om hon laddar över dem till en dator.

såg snön!

Idag såg jag när det snöade! Woho, har ju missat det varenda gång förut! Väldigt väldigt kallt ute...snart åker nog fjällräven ute! Kan vara värt att se ut som en boll för att inte frysa.

Min dag har varit lite upp o ner. Känner mig rätt trött. Men nu är halva skolveckan avklarad och sen blir det helg! Ska verkligen bli jätteskönt. Måste plugga idrott och läsa ut Tristan och Isolde. Ska ha en ett analysprov på den, så det kan ju vara bra att ha läst hela. So long!

måndag

Hallo!

Var väldigt väldigt väldigt trött när musiken började spela imorse på klockradion. Av någon anledning ringde inte mobilen..hm konstigt. Tur att jag ställde båda. Var i alla fall väldigt trött, hade ju precis börjat vänja mig vid Londons tid! Klockan var alltså typ fem för mig när jag vaknade. Jaja, blev piggare senare i alla fall!

Gud vad kallt det var idag, speciellt när det blåste. Hade ändå tjock rock och halsduk. Och när jag gick hemifrån för andra gången idag, när jag skulle till min sjukgymnast, fick tjocka tjocka strumpor åka på och pressas ner i mina dr. martens.

Har pluggat en massa geografi och måste göra en grej inom idrott. Suck! Har verkligen ingen lust alls. Vill kunna sova hur länge jag vill imorgon!

Jaja, dags att plugga nu. Hejsvej!

louise

Har ju inte lagt upp några bilder från när vi firade Louise! Vi åt på Ciao ciao och gick sedan till hennes källare och spelade biljard mm. Kul såklart! Här kommer några:



















hemma!!


Oxford street
                                                                                        Fotat: av mig



Hej! Nu är jag hemma ifrån London! Det har varit kul såklart! Något som inte känns lika kul dock är skola imorgon. Vill kunna sova länge och ta det lugnt hela dagen (och plugga ikapp lite). Ska ta och gå och lägga mig, känner mig riktigt trött! Mer bilder blir det imorgon. Godnatt!