Hösten - here I come:)

Hej alla! Nu känns det faktiskt inte så farligt at det blir höst. Tänk alla nya kläder och allt tvmys! Längtar nästan:) Idag var jag på stan med mamma! Letade efter massa men svaret blev: "Det kommer i september" så då får jag kolla igen. Men har köpt en längre jacka, jag är väldigt nöjd! Ser ut som en jacka i H&M katalogen, fast är från Åhléns! Jag vet inte om den är mörkblå eller svart, den skiftar lite:P Hehe. Dubbelknäppt är den.  Sen ska Lin och Sandra ringa:D Och på tisdag är det Desperate Housewives:D (h)

Ha det BÄST och hoppas du har haft en bra helg.


Puss&Kram

Skittrött!

Hallå där köp blåbär! :)
Idag har jag varit lite på fältan med mamma o hennes kompis och åt lunch där. Hittade en fin jacka på MQ (köpte inte idag, kanske ska köpa sen) och köpte ett vitt linne och ett linne med shorts som jag ska sova i. :) Men i alla fall, jag var på fältan lite mer än 4 timmar! Hihi. Är SKITTRÖTT haha....hej hopp hej hopp...nej nu börjar jag bli "skrivar flummig" så jag ska inte skriva ngt mer...HAHA.
Ha det så kul på stan lin och sandra hoppas ni hittar ngt fint:)


Puss&Kram

Hej och hå

Hej och hå alla trötta, glada, ledsna och pigga!!!!!
Idag är det torsdag, alltså har ja varit i skolan! Jag var ganska trött idag...
Men nu är jag hemma och väntar på att sandra ska ringa!

Ska sätta mig på min balkong och äta en bulle!


Väderrapport: Det blev INTE regn, nu skiner solen!


Ciao!

Guldknappen

I söndags var jag och mamma på guldknappen! Det var jättekul! Vi tog en taxi till Stallmästargården. Där var det en jättelång kö. Vi stod där ett tag. När vi väl kom in så fick man ta en liten tallrik och en dryck, tror det var tranbärsjuice. Jag tycker maten var helt ok. Men inte mer än ok. Medan fick man gå omkring och kolla på några som sponsrar det här. Det var bla. Dior, Matrix, Scholl, Gant mm. Vid dior så kunde man typ blev sminkad. Men jag var redan sminkad:P Efter ca 1 timme var det dags att gå till tälten. En stor kö bildades vid grinden, som tur va så var jag och mamma ganska långt fram. Jag lyckades få ett par jättebra platser längst fram. Efter ett tag kom chefredaktören från Damernas värld ut( de som fixar det här). Efter det började en visning som var ett plagg från alla som hade vunnit sedan 1982! Det var kul att se. Sedan kom hon ut igen men en annan och presenterade årets guldknappvinnare: Lars Nilsson! Efter att de hade pratat fick vi se hans kläder som han hade gjort( för Nina Ricci!!). Det var mkt som var fint. Han är tydligen chefdesigner där. Men i alla fall var det jättekul att se. Efter det var det prislottning. 1:a priset var provkörning i 1 månad av en jättefin bild, en top och en sjal från Nina Ricci! Och ngt mer. Jag vann tyvärr inget:( Men det gjorde inget för när vi gick ut fick man hämta sin Goodiebag!!:D
I den var det en hårspray från Matrix, en miniparfym från dior, en bronskräm(mini) från dior och ett mini rouge också från dior. Och så var det en CD skiva, ett par "party feets" från sholl, två handukar från gant, ett shampoo och balsam från Matrix. Och lite sånt:) Efter det tog vi bussen till glass och pastahuset. Det var supergott! En superlyckad dag!


Idag har jag gått i skolan! :O Nej, det var faktiskt inte hemskt. Det var rätt skönt att komma tillbaka på ngt sätt...åh stackars lin, du som e sjuk .......KRYA PÅ DIIIG!


Och en sista grej.... IDAG ÄR DET DESPERATE HOUSEWIVES!!!! :D:D:D:D:D


Ciao!

Bada på långholmen och i poolen:)

Ojoj nu var det riktigt länge sen jag skrev! Känns det som i alla fall...
Den här veckan har jag gjort allt möjligt! Den här helgen är det sista av mitt sommarlov....
Menmen.
Det här har jag gjort:

• Sminkat mig roligt med sandra och fotat
•Badat på långholmen m. lin&sandra
•Varit hos pappa och badat i poolen

Och gjort lite mer:)

Så nu sitter jag här på lidingö, vid datorn, med blött hår och kollar lite halvt "A cinderella story".
Idag har jag badat i poolen:) det var inte så varmt men jag gjorde det ändå!:D Idag ska vi ha gäster. Det ska bli trevligt....de har en hund:)
Det var allt för idag.

Ciao!


Formatering av dator....

Vi har formaterat om våran dator, så nu sitter jag och försöker installera lite saker....hehe.
Idag har jag typ inte gjort ngt spec, varit med lin..det var kul:) Fast jag va lite tråkig, har varit Jättetrött idag!
Alldeles nyss kollade jag och mamma på en film - Men in black.
Den är ganska bra:) Har sett den några gånger, men den är rätt kul faktiskt:))
Det var allt för mig idag.
Ciao!♥ 


Trött, men glad

Trött men glad är precis vad jag är! Natten mellan den 10/8  och 11/8 var en av de roligaste på länge!
Övernattning hos lin, pa osv.., allt var underbart!
Det här måste vi verkligen göra om!! Love  you guys!
Annars idag har jag varit med Lin, sorry om jag har varit lite borta men om man somnade ungefär 05.30 så är man lite trött efteråt:)

Vill ha!
♥ Ett par svarta pumps - Angela  C 1295kr(typ)
♥ En fin somrig klänning( Jag vet sommar är snart slut, men då kan man njuta in i det sista!)
Kanske ett par svarta lack ballerina skor
Kanske en jacka - H&M
En stickad svart klänning - H&M
Höst klänningar!

Vill ha fler saker också(såklart)

Mina nya kläder

           Här kommer bilderna på min nya svarta blus och min svarta kofta.
:) Letar dock fortfarande efter höstklänningar.
Hittade en jacka(eller vad ska jag säga typ en ganska kort jacka) men är lite osäker på den. H&M har faktiskt riktigt fina saker om man tittar på rätt ställen!
Ciao




92335-8

Ont i halsen, men två nya plagg

Heej allihopa:) Hur jag mår just nu? Sådär, har ont i halsen:/Och ont i öronen:( Aja lin o sandra kanske kommer hit - men jag har sagt att det är på egen risk!:P:) Men har varit på stan med mamma idag, var ute efter en klänning från H&M men den har antagligen inte kommit till affärerna än..Men hittade lite roliga ställen:) Var ute efter ett par guldiga ballerina skor på Angela C, men de var inte som jag hade tänkt mig. Istället funderar jag på ett par svarta lack ballerina skor därifrån. Och så hittade jag ett par svarta pumps(h) Fast mamma vill inte betala för att de är så hög klack och när jag skulle kolla så stod det 1295 typ. Så jag köpte inte på dem men jag kanske gör(vill att de ska ha rea på dem NU!). Annars har jag inte gjort så mkt, eller förresten så har jag städat mitt rum idag:) Lite.
Det var allt för mig idag(kanske skriver ett till inlägg senare ikväll?). Hmm känner mig trött, antar att det är förskylningströtthet(Inte hungertrött!)

Glassen slut

Jaha, så nu var glassen slut. Nu får jag inte äta Ben&Jerry´s på minst en månad(möjligen på min födelsedag) Så vill ni veta vad jag har gjort idag...hmm.
•Jag  har sprungit(iallafalllite:P)
•Duschat i kalltvatten(det var jätteskönt, eft3ersom jag var så varm!)
•Spelat FIFA med Lin
•Suttit i solen och sjungit med lin från min iPod.


+ massa andra saker!


Imorgon ska jag och min mamma ner på stan:D Hoppas kunna köpa något fint:) Några affärer jag ska gå till:

H&M - Hoppas höstmodet har kommit in!
Weekday
Angela C - Vill ha ett par guldiga ballerinaskor därifrån


+ kanske fler saker:)


Det är 1 månad och 7 dagar kvar till min födelsedag! :D:D:D:D

Nu får Lin ringa snart...... Kanske skriver mer ikväll eller imorgon iallafall(tror jag)

Puss och Kram!

92335-5

Igår kväll gick jag och lin ner till seven-eleven för att köpa glass. Jag köpte Ben&Jerry´s mmmm den var jättegood!:D Sen när vi gick hem hörde vi att det var nån som sjöng. Det var Carola!! Haha. Så jag gick och sjöng till Carola(även fast att jag inte tycker om henne). Haha. Och när några gubbar gick förbi trodde säker de att jag var full eller nått(det var jag såklart inte, om man inte kan bli det av ben&jerry´s:P), i alla fall tyckte de nog inte att jag sjöng så bra. Haha.  Men nu ska jag gå.

Puss&Kram

92335-5

Hello alla!

Hello alla!! Idag ska jag göra någonting med lin och sandra! :D:D:D
Vi kommer säkert få riktigt kul!
Jag har precis ätit lunch och gör inget annat än att sitta vid dator och kollar på lite bilder som jag och lin tog igår, haha:))





Jag på balkongen:)
Jag på balkongen haha. Stort hår?


Hemma

Så nu har jag varit på släktkalaset. Hundarna var jättegulliga(h) Annars var det väl helt ok:)

Men nu ska lin komma hit!:D

Och jag är jättesugen på Ben&Jerry´s !

Puss & Kram

Släktingarna - here I come!:D

Så idag ska man på släktkalas! Det kommer väl bli hyfsat kul de har iaf två hundar:)
Jag vill vara en glad person och det ska jag försöka vara. Och någon dag ska jag försöka ta min rosa iPod ochgå ut och springa eller ta en power-walk. Haha. Vi får se hur det går:) Om jag hade en hund så skulle jag ut och springa med den varje dag(eller nästan iaf). Hmm vad ska jag ha på mig idag??
Hmm...det får nog bli en kjol med ett linne:)
Om 42 dagar fyller jag år! Måste skriva önskelista. :D :D :D :D


Igår var jag med lin också det var kul:D


Men ska gå nu!


Puss&Kram






Vill ha!

Åhh jag vill verkligen ha så mkt! Jag har köpt jättemycket tidningar i sommar och hittar hur mkt snyggt som helst! Har sett att H&M har jättefina höstgrejer, men vet inte om det har kommit in än. Har sett massa snyggt! Och har sett massa snygga skor(inte från H&M). Vill ha så mkt!
Det är så härligt, äntligen har jag lite pengar!!
Men ska sticka till Kampe med mamma nu.
Ha det bäst! Ciao

Back again

Så nu är man hemma igen har haft ett underbart lov (tyvärr inte träffat kompisarna så mkt, ville igentligen ses mer) och kommer nog inte vara mer på landet nu på ett tag. Hinner tyvärr inte skriva ngt mer, ville bara säga
I´m back again!


PussKram