härligt



Har suttit i solen på kuddar på balkonggolvet och läst en bok och drukit te. Det är skönt med sommar.


Ut i solen







Hej! Idag är det fredag, och det känns ju alldeles utmärkt! Inga läxor idag!

Hade prov idag och jag tror det gick bra. Vi hade också "utvecklingssamtal" och det gick bra det med. Skyndade mig hem efter skolan, eftersom jag alltid är jättehungrig då, och åt lunch på balkongen. Har suttit där en hel del idag med, och har fått lite färg. Hoppas att vädret fortsätter så här! Och juste, R.I.P Michael Jackson.

sun sun sun here it comes



Puh! Har suttit på balkongen typ en timme i solen, blev alldeles svettig. Härligt att bara kunna ha shorts och linne! Har spelat lite gitarr och pluggat inför mitt prov imorgon. Demokrati, diktatur, ideologier, olika partier, riksdag, regering hit och dit, men det ska nog gå bra. Hoppas jag, haha.
Fick ett sms från Lin också som är i Italien, känns bra att veta att hon lever haha. Nej, nu ska jag fortsätta plugga, och ikväll blir det middag i Tessinparken. Ut i solen o njut som jag!

Halk halk



Hej. Har haft en ok dag. Var i skolan, lyckades halka på exakt samma ställe som jag gjorde igår, i trappan, i skolan, haha! Det var inte så kul, tror jag sträckte mig eller så. Hade ont i foten innan och fick mer ont i benen. Jaja.
Åkte hem och åt lunch osv, och sedan åkte jag och mamma ner till stan och kollade lite snabbt innan vi gick och såg The Proposal på bio. Den var gullig.
När vi var påväg till bussen var det en tant men en massa kassar som gick rakt på mig. Fick en kartongkant rakt på andra benet, så nu har jag märke och ont där med. Ingen turdag kanske. Men köpte i alla fall ett par shorts och ett linne! Imorn måste jag plugga lite, eftersom jag har prov på fredag. Jaja sånt är livet! Godnatt.

sool

Hej hej. Solen skiner och himlen är blå, det känns faktiskt som sommar. Strax ska jag o mamma ner till stan o kolla lite på reor innan vi går på bio. Ska även beställa böcker någon dag..men nu hinner jag inte det! Ciao!

the only living boy in new york



Hej hej hej! Sitter och tittar ut genom fönstret och lyssnar på Simon & Garfunkel. Spelar lite på gitarren också. Det känns rätt somrigt.

Idag har jag varit i skolan, ätit lunch och spelat alfapet på balkongen och ätit middag på stan med pappa och Johan. Och sedan tog jag en lite promenad med papi också. Härligt väder idag, det får gärna fortsätta så. Eftersom jag måste gå i skolan imorn så ska det nog inte bli för sent, är rätt trött också. Men först blir det te! Hejdå!

Svensk sommar tinar frusna själar






Söndaag

Förra året

Hallåå hallåå. Idag har jag varit på stan med Lin och så tog vi det lugnt hemma och spelade spel och så. Ikväll vet jag inte vad som händer! Ska strax äta middag och imorgon är det skola igen, tyvärr. Men kanske kan belöna mig själv med något från reorna? Puss o hej!


lördag var det ja

Hej. Idag hade jag tänkt:

Baka
Spela spel
Titta på film

Ta det lugnt med andra ord. Har varit på en promenad också. Hej svej.

Midsommar





Idag är det visst Midsommar! Har varit med Lin. Sedan har jag tittat på film medan regnet öst ner. Konstigt väder idag.

Garden state

Hej! Upptäckte nyss att det regnar ute. Gör egentligen inte så mycket, eftersom jag är inne. Så det är rätt mysigt egentligen. Ikväll tror jag att jag ska se film. Jag vill se den här:


Lasse Lindh 17/6-09

Åh idag var jag och Lin och såg Lasse Lindh i Kungsträdgården. Det var verkligen underbart! Allt var perfekt och jag kommer inte glömma den här kvällen.
















Ingen vind kan blåsa omkull oss nu: "Du är det sötaste som finns"

arrest me til it hurts



Hej! Idag var det första dagen på sommarskolan..jag som trivdes rätt bra med sommarlov! Men det var okej. Började 08.30 och då var det lite information och så. När de pratat klart gick jag till pappas jobb eftersom jag hade 1 h o 30m håltimme. Det var skönt att kunna sitta där och läsa min bok som jag tagit med mig och dricka te. Tack för att jag fick komma :D

Var tvungen att gå tillbaks till skolan, även fast jag gärna suttit kvar i värmen. Lektionen, som var två timmar, var helt okej, och läraren verkade hyfsat bra i alla fall! Var väldigt hungrig efteråt och nu känner jag mig trött, vilket i och för sig inte är så konstigt. Hej dåå

Baka



Hej. Idag ska jag baka. Hej hopp.

isglass



Hej! Idag har jag varit rätt seg. Har varit med Lin och ska ta det lugnt och kolla på en film nu på kvällen. Näst sista dan innan sommarskolan! Men det ska jag inte tänka på nu, nej nu ska jag äta mer isglass.

seg och skön dag

Hej hopp! Idag har jag haft en riktigt seg dag. Har gått omkring osminkad och i mjukiskläder hela dagen. Regnet har öst ner, men inte på mig, för jag har inte satt en fot utanför dörren idag. Har läst och gjort andra ointressanta saker. Igår höll jag på lite med min kamera och en ficklampa, blev rätt bra tycker jag åtminstone. Ni får väl se resultatet nån dag! Puss o kram

Klipp klipp



Hej o hå. Håller på att fixa mig i ordning, för snart är det dags att åka iväg och klippa sig! Ska bli skönt faktiskt. Ciao!

göra ingenting

Hej! Idag har jag varit och lämnat in min dator. Hoppas den kommer tillbaka snart! Haha. Har inte gjort så mycket, tagit det lugnt. Väldigt skönt att kunna göra ingenting! Tänkte kanske kolla på SATC, och sedan läsa i boken jag läser just nu, Vindens skugga. Typisk sommarlovs sysselsättning! Godnatt!

tisdag

Hej! Idag har jag varit med Lin! Vi var på fältan och hemma och tog det lugnt. Imorgon ska jag lämna in min dator och lite andra ärenden. Nu ska jag fortsätta titta på SATC, ett favorit avsnitt. Puss!

woho

Leanne vann Project Runway, tjoho!

1016-project-runway-leanne-dress_sm.jpg1016-leanne-wins-project-runway_sm.jpg

Väntar

Hej hej hallå hallå! Sitter och väntar på att klockan ska bli tio...då Project Runway finalen börjar! Tjoho!
Har mest tagit det lugnt idag, var och kolla ryggen på ett ställe i Rinkeby. Så nu har man varit där! Imorgon ska jag träffa Lin :D

Måndag

Heeej! Sitter och äter lunch och lyssnar på musik. Kan röra mig riktigt bra idag trots att jag var skeptiskt till att jag skulle kunna göra det igår. Idag ska jag gå och kolla ryggen och allmänt njuta av att vara ledig! Jag fick precis ELLE, tjoho!

Konsert

Hej! Har kommit hem från Bruce Springsteen konserten. Det var jättebra, fast än jag höll på och dö i början när jag hade jätteont i ryggen och benen. Men det blev bättre och det var väldigt kul och konserten var som sagt jättebra! En riktigt fin kväll på stadion om man jämför hur det sett ut de tidigare dagarna. Ska ta något att äta och sedan gå och lägga mig. Ingen skola imorgon!

The sky was dark, but you were clear

Hallå hallå. Sitter och lyssnar på musik, känner mig egentligen rätt trött. Och så känns det lite ovanligt att inte gå till skolan på måndag, men det blir skönt! Imorgon blir det konsert och det är ju alltid kul! Vi kanske ses där, herrå!



You could tell me all your secrets

Hej! Det är väldigt vad kallt det är ute!

Idag har jag varit på Acnes utförsäljning, det var mycket folk och mycket kläder huller om buller men jag hittade en jacka(inte den från vårets säsong som jag vill ha)!  Efter det träffade vi Micke och Cissi och åt lunch. Johan och Magdalena kom förbi en liten stund också. Efteråt handlade jag o mamma på daglivs och åkte sedan hem, då jag fick användning för min nya jacka, eftersom det var så kallt. Nu är jag glad att jag kommit hem till värmen och ska dricka te. Puss o hej!


Belle and Sebastian - Your Secrets

Nu har jag sommarlov!

Hej! Idag hade jag skolavslutning!

Mötte Hettis vid bussen vid Karlaplan, och så åkte vi till skolan tillsammans. Det var jättekallt, blåsigt och regnigt. I aulan var det en massa uppträdanden och efteråt samlades klassen i ett klassrum och sa hejdå och sånt. När vi var klara gick vi ett gäng till ett ställe och åt lunch och satt där ett tag. Hettis följde med mig hem och vi tog det bara lugnt och kollade på film. Har precis sminkat mig och ska strax åka o fika med Hettis och så får vi se om Louise kommer också. Sommarloooov!

stan

Hej svejs! Har varit på stan med Lin! Hon köpte ett par skor och så kollade vi efter klänning till henne. Kom hem för typ 20 min sen och ikväll kommer Hettis o Louise hit. Kuligt kuligt! So long!


I can’t do well when I think you’re gonna leave me, but I know I try

Hej hej hej! Sista riktiga skoldagen idag. Började halv tre, och innan det träffades jag och Hettis för att åka till stan och kolla efter en klänning jag skulle kunna ha på skolavslutningen. Hittade en på Topshop, vilket var perfekt eftersom jag hade presentkort där. Efteråt fikade vi på Espresso House och åkte senare vidare till skolan. Där hade vi bara två lektioner, då vi utvärderade kurserna/lärarna och åt glass.

Efter att jag slutat skolan gick jag till Lin och var där en liten stund innan jag gick hem. Har tagit det lugnt och det hade jag tänkt fortsätta med. De ända planerna jag är att kolla på Grey's Anatomy. Skönt skönt! Imorgon ska jag träffa Lin och gå på stan tror jag, och på kvällen vara med Hettis och Louise, vi har inga lektioner. Och tillsist är det skolavslutning på fredag. Tjoho!


Empire of the sun - We are the people

äta och sova

Hej! Nu blir det yoghurt med banan innan jag drar till sängen. Börjar två imorgon tror jag och innan dess ska jag titta på Topshop efter en klänning till skolavslutningen och så en grej på Mango. Godnatt.


Erin Wasson

We are the people

Hej! Sitter och lyssnar på musik och klappar på en kelig kenny. Idag har jag varit hemma hos Hettis, vi tittade på första säsongen av Desperate Housewives. Det var passande eftersom det regnade. Var där några timmar och ska snart laga lite middag till mig själv. Mamma är på bio, men det klarar jag ju faktiskt själv. Hej så länge!

Your rocky spine



Idag lyssnar jag på Great Lake Swimmers och äter jordgubbar. Klockan tio: Project Runway