come home, come snow

Tumblr_luml77hpak1r0renno1_500_large

Hej hej! Idag har jag varit lite julig, men det började redan igår då Ida och Lena kom och gjorde julkort i flera timmar! Väldigt trevligt. Idag har jag gjort ännu ett julkort, lyssnat på julmusik samt kollat på första delen av Mysteriet på Greveholm! Har träffat Lin också!

281111

Hej!

Idag har jag inte gjort särskilt mycket. Har mest tittat på True Blood och så var jag i skolan också förstås, och kollade på film, Falling Down! Nu äter jag mjuk pepparkaka. Louise hälsar till alla över telefon!

Nu ska jag kolla på True Blood! Surprise!

in my phone















--okt:




Utekväll med Hettis!


























for you i'd wait 'til kingdom come





<3

ttt

Imorgon är det fredag! Det peppar vi för! Får se vad jag hittar på..blir kanske lite utförsäljningar (märks verkligen att butikerna inte säljer så bra just nu!). Har ju pengar liksom (not!)! Nästa vecka tänkte jag ge ut lite personliga brev, ska inrikta mig på mataffärerna tänkte jag.
Nu ska jag kolla på True Blood, även om det inte är den bästa innan man går och lägger sig. Lyssnar i övrigt på X&Y (Coldplays skiva), det är ju himla bra.

snart är det jul igen






Stockholm 2009

Nu är Stockholms gator återigen julpyntade! Det gillar vi (i alla fall jag)! Har en hel del julkänsla just nu, det är härligt. Men skönt att det var okej "värme" idag i alla fall! Det borde snöa lite på kvällen den första december och sedan mer ordentligt närmare jul. Om jag får bestämma. Och så ingenting i nästan hela januari och hela februari. Och mars. Snart jul, pepp pepp! Den första decmber ska jag börja titta på Mysteriet på greveholm och så kan jag börja köpa julklappar!


i find myself there waiting at the shore

Som sagt lyckades jag vinna biljetter till Musikguiden än en gång. Himla himla kul! Det gjorde även Louise, så det var jag, Hettis, Louise och hennes syster Sara som fick vara där. Det var riktigt bra och det var inga andra band, och dessutom direktsändning! Inte nog med det så skulle både jag och Louise ställa varsin fråga till bandet!!

Det som var roligast var att han som spelade synt kom ihåg mig från när jag träffade dem på deras signering på Bengans för cirka en månad sedan!
Lite screencaps:


För att se klippet, kolla HÄR! Vi får ställa frågorna cirka 1.03

deportees

Jag måste vara bra på att komma på frågor, för nu ska jag till radiohuset för att se Deportees!! Ni hör mig och dem ikväll, live. Hörs sen!

weii!

Hallå hallå! Idag har jag mest kollat på True Blood (började imorse) och så hade jag filmkunskap. Imorgon har jag fullt upp, kommer åka väldigt mycket fram och tillbaka. Men det ska bli kul att ha saker att göra för en gångs skull! Mer om morgondagen får ni höra..imorn! Antagligen!


all down the line


Hej hej hej! Idag har jag sett klart United states of Tara säsong 3 och städat. Har bland annat flyttat in bokhyllan från köket, ja det är sant! Har städat i köket också och sådant. Har även försökt kolla efter lite jobb!

Imorgon väntar filmkunskapslektion, spännande spännande.

you must stick up for yourself son

Hallå!
Har haft en riktigt bra vecka faktiskt. I tisdags, session med Foster the people. I onsdags, Breaking Dawn p. 1 med Louise. I torsdags, Foster the People på Desbaser. Igår fredag, kontorsfest och utgång med Louise! Idag har vi firat farmor, som fyller 90 år på lördag. Hurra för henne!!

Insåg också att det är första advent om en vecka, alltså nästa söndag. Nu går det snabbt. I övrigt funderar jag starkt på om jag ska gå på Vaccines konsert, när de spelar på Debaser Slussen. Riktigt sugen faktisk. Någon som skulle vilja gå med?


And every day that you want to wake up, you can

Hej hej hej! Har sovit, var himla trött när jag kom hem. Hade en lite powerpoint redovisning (inget speciellt) och fick reda på att nästa tisdag är den sista datorkunskapslektionen! Igår var jag på Foster the People konserten, sjukt bra! Ända minuset var de jobbiga tjejerna framför oss som var fulla och störde alla runt omkring. Men annars, perfekt!
bilder från min telefon!

oh yeah it's okay!

Åh åh åh vilken bra kväll! Bra dag över huvud taget. Men speciellt kvällen!

Det var kanske 60 personer och jag och Louise var två av dem! Först spelade Thomas Stenström och blev intervjuad och lite sådant. Sedan äntligen Foster the People! Tyvärr kunde jag inte slappna av helt (fast ganska så bra på ftp) för jag hade fått reda på att jag och fyra andra skulle gå upp på scen och säga frågan på engelska direkt till bandmedlemarna! Jag trodde inte det var något seriöst! Haha, men jag gjorde det i alla fall, och frågade först! Det var riktigt roligt. Snacka om adrenalin efteråt, wiho!

Jag och Louise var jättejättejättejättejättenöjda och supersupersuperglada efteråt. Åh det var så bra! Det var väldigt akustiskt, men super bra. Gillade verkligen bland annat versionen på Houdini (kolla klippet nedan). Får väl ta och lyssna på Musikguiden imorgon och lyssna på allt igen! En himla bra dag alltså. Tog en cider på Retro med alla fotbollsfans också. En dag att minnas!



ikväll!



Åh vad glad jag blev när jag såg detta mejl idag! Jag ska få se Foster the people idag!!! Ikväll!!! Ska se dem på torsdag också på debaser medis, men det här känns ju mer intimt. Åh vad kul det ska bli, ni ska veta hur taggad och glad jag varit resten av dagen sedan jag såg det här. Tyvärr kunde inte Lin följa med eftersom hon är sjuk (krya på dig!), så Louise ställde upp som ersättare. Åh åh åh!!

we've got nothing to lose

Åh är så glad just nu!! Ni får veta varför senare!

freak

Nu ska jag städa för att tjäna ihop lite pengar! Det blir hög musik, bland annat Urban Cones nyligen släppta singel "Freak". Kommer ju förresten se dem på torsdag, då de är förband till Foster the people. Så taggad!!

12.48

Halloj! Har precis sett klart Suits, superbra. Frågan är bara vad man ska se nu! Funderar på The united states of Tara, får se. Idag ska jag till IKEA!

don’t talk about reasons why you don’t want to talk about reasons why you don’t wanna talk

Johanna!


Idag:

- Skypeade med Johanna idag, top of the day som hon skulle säga! Louise och Elin var med också, suprise!
- Elin hade med sig kladdkaka. Gott. Ätit.
- Kollade idol. Passar bra när man är lite sjuk och trött.
- Bokat Feist-biljetter. Pumped!
- Kollat Suits. Såklart.

how come you never go there

62035_468265987812_6519137812_6623194_7701354_n_large
Pjuh. Ställde klockan bara för att köpa ett par konsertbiljetter, till Feist som kommer och spelar på Cirkus i mars. Inte helt lätt kan jag säga! Först låg Ticnet nere, man var tvungen att gå genom luger för att hitta eventet över huvud taget och så var det några avdra problem på vägen, men nu är det gjort! Nu ska jag äta frukost och kolla på Suits. Halv tolv ska jag skypea med Johanna, woop woop!

you need a suit

Tumblr_lnc32yvgoq1qjxkzbo1_500_large
Har varit sjuk idag, och eftersom jag tittat klart på Six feet under behövde jag något nytt att titta på. Det fick bli Suits, riktigt riktigt bra!!

make it better

Har ont i halsen idag, så då får man ligga i sängen och kolla på program så som Frisörakuten och 7th heaven.

and i heard your voice

Har lyssnat på den här idag.

fuck you, no you fuck you!

Vet inte hur jag lyckades, men jag gick in med armbågen i min dörr, gjorde så helvetes ont. När jag försökte fortsätta göra mig i ordning upptäckte jag att det blödde också, bra där. Alltså verkligen mitt på armbågen! Det blev ganska komiskt också, eftersom jag gick och sjöng med till Jens Lekmans låt "An argument with myself", och gjorde illa mig precis när han (och jag) sjöng "Why you hittin' yourself, why you hittin' yourself?". Ska träffa Louise om en timme i alla fall!

gone

Tumblr_lpitcjhmoh1qzkueso1_r2_500_large

Precis sett det tredje sista avsnittet i six feet under säsong 5. Var det sorgligaste av alla avsnitt. Jag brukar inte gråta, men tårarna rann genom hela avsnittet. Nu ska jag försöka sova..

how can anybody know how they got to be this way

Wim_wenders_pina_large
Har varit och sett Pina. Trodde det skulle vara om hennes liv, så när det visade sig vara hennes koregrafier, modern dans, i 1 timme och 40 minuter så blev både jag och mamma lite förvånade. Helt enkelt inte min typ av film! Dock var det den film med de bästa 3d effekterna jag sett någonsin, verkligen. Nu har jag ätit upp min godispåse. Urgh.

baby, we'll be fine


My mind's not right


i once had a girl, or should i say, she once had me


she ran away in her sleep and dreamed of paradise


Från Coldplays senaste skiva som ni säkert alla vet. Elefanterna<3

00.15

Ska bli skönt att gå och lägga sig i sängen och titta på ett avsnitt Six feet under (det sista säsong 4 närmare bestämt)

give your tears to the tide

Har idag köpt en skjorta, även fast jag kanske inte borde. Ska verkligen försöka skaffa jobb! Tänkte först spendera hela kvällen hemma, jag kollade på idol och städade innan dess så nu är vardagsrummet fint! Men så lyckades Louise övertala mig att gå ut, så vi drog till Bonden, och där träffade vi Linn! Trevlig kväll och nu ska jag nog sova, ska nämligen upp i tid imorgon. Ska städa lite till, sedan blir det biljard och på kvällen middag med JMCM!


i got a love that keeps me waiting

Har varit på Ace, trevlans! Har förresten lyssnat på denna (nedan), låg i min Spotify inbox skickad av min far. Riktigt bra tycker jag!

Snygga moves btw. Hahah.

lonely boy

Hallå hallå, glad onsdag på er! Idag sov jag rätt länge, drömde otrevliga drömmar och kollade sedan på Six feet under, på ett hemskt avsnitt. Men dagen har varit skön, har försökt städa lite grann och har handlat, ska strax laga middag! Köpte förresten en jättegod choklad, har svårt att sluta äta den.




Har inga andra bilder att visa, så ni får helt enkelt se hur jag såg ut i lördags när jag skulle ut!

a heart like yours in a time like this





Så här såg jag ut när och jag och Lin gick på stan för x antal dagar sedan. Om ni skulle undra alltså.

höhö