Out on the desert now and feeling lost

Heeelllo! Idag har jag bara haft en lektion, italienska. Skönt. Åt lite lunch med Charlotte sen efteråt och sedan åkte jag hem, sov en timme och satte mig sedan och pluggade matte. Fick hjälp av mamma, tack! Sedan på kvällen fick jag hjälp av Johan, jättesnällt tack! Så håll en tumme imorn kl. 12.40-13.30 så hoppas vi på det bästa! NU måste jag packa väskan och se till att jag får med mig miniräknare och så där...och sen bums i säng!

inte så speciellt

hej hopp! Är glad att jag klarat av skoldagen och kan vara hemma och ta det lugnt. Hade talet idag, gick bra tror jag! Ikväll blir det matte, nu ska jag vila. tjo tjo!

love is the answer

Puh! Svenska talet är klart och har övat några gånger nu med stödord inför imorn. Kommer vara lite nervös, men det känns ändå rätt så bra. Ska se till att komma i säng så jag får sova ordentligt, annars kommer det inte gå bra att prata imorn.


London 09


Paris 09

Två bilder, lite redigerade. Tagna av mig.

i was a dancer all along


bild från lins födelsedag förra året

Hej hej! Idag har varit en helt okej dag. Hade två lektioner, och sedan sjukgymnastik.
Har skrivit kklart mitt tal som jag ska ha imorgon, om mänskliga rättigheter. Tror att det kan bli bra! Måste bara fixa stödord och sånt där.
Nu måste jag däremot plugga matte eftersom jag har prov på torsdag och inte hunnit plugga så mycket och missat en massa genomgångar. See you later

hurra hurra hurra

Idag är det min fina mammas födelsedag! Hurra hurra hurra! Gjorde frukost på sängen och på kvällen blev det middag på restaurangen Kouzina med Johan och Magdalena! Mysigt o trevligt. Lite bilder:












i say mjauuu






live tomorrow



Hallå hallå! Lin drog med mig på gratis konsert i Kungträdgården, Earth Hour grejen. Det var trevligt att komma ut lite även fast det var lite små kallt! Såg bla. Darin och Laleh, inte riktigt min musik men det var kul i alla fall. Jag och Lin hängde vid de som höll på med eldfacklor hehe. Ska nog ta och försöka slå in ett paket nu. Det gillar ju jag!

hattifnatt

Om man inte har något att göra kan man ju alltid ta någon bild och leka med den. Har haft en bra dag idag! Hoppas ni också haft det. Äntligen helg, måste visserligen plugga mycket, men en viss mamma fyller år på söndag, nämligen min!Och i morgon måste jag fixa en viss grej..så det så! Nu är det dags att sova för mig, är jäättetrött.
Godnatt hattifnatt!







laugh until you cry

Oj oj oj trött idag eller vad? Började klockan tio över åtta med prov! Nationellt prov i svenska. Satt i två timmar på morgonen och typ 3 på eftermiddagen. Har haft matte och samhälle också. Är inte van att gå i skolan så många timmar! Vaknade förresten i natt klockan 02.20 och kom på att jag glömt ställa klockan! Hade inte varit bra om jag inte kommit på det, haha. Men har inte sovit så himla himla mycket inatt dock, kan var en anledning till att jag varit rätt flummig hela dagen. Har skrattat så att jag gråtit (även fast det inte var särskilt roligt haha). Men man har ju såna dagar! Haha. När jag kom hem var jag så konstig i huvudet så jag kröp ner i sängen, åt massa goda saker och tittade på Gilmore Girls. Blir nog inte så mycket plugg idag, det lär inte funka! Imorrn ska jag däremot göra lite..har tal på tisdag! har hittat en bild jag ska prata om, men har inte valt inriktning eller text än. Lär lösa sig (i hope!). Har ett litet matteprov på torsdag också (alltså om en vecka) som inte känns sådär jättejätteroligt! Men men jag ska inte klaga utan vara positiv! Jag är av med filosofiprovet och svenska NT skriftligt och det är ju alldeles strålande! Så det så! Dessutom sitter jag och lyssnar på Simon and Garfunkel, The Velvet Underground och Josh Ritter och det är mer än bra!

vårtecken nr 6

Idag uppmuntrar jag våren med klänning och strumpbyxor (två par visserligen)! Har filosofiprov idag, håll en tumme 12.50-14.00! Det lär behövas. Nu måste jag kila, italienska väntar. Ciao ciao!

The girl does what she wants to do


moi! bilden är tagen och fixad av lin!

har en pluggpaus..lyssnar på lite bra musik och kollar runt på olika bloggar. trevligt trevligt! nu måste jag strax dock plugga igen!

blääääääääääää

Åhh mitt huvud känns fullsmockat. Har så himla mycket att göra, och det känns som om det aldrig tar slut. Dessutom är jag helt slut efter en lång dag i skolan och att över huvud taget börjat skolan igen.
Imorgon har jag filosofiprov som jag haft två dagar på mig att öva på, och dessutom är det mycket och flummigt. Fick reda på att vi har ett matteprov nästa vecka (som jag missat mycket på) och dessutom måste jag göra ett tal till svenska NP muntligt. Nej, nu måste jag ta och plugga. Wish me luck.

dance dance dance



Körde lite hippie-inspirerat idag. Peace y'all!

lite vad jag gjort om dagarna

Tittat på sista delen på walk the line (såg en del för några helger sen). Fint.:



Ätit god mat, yummie:


Plockade in lite klänningar som legat på balkongen, kommer bli fin fint att ha dem när det blir lite varmare:


Fotat söta katter i fönstret


Gått omkring i fina strumpbyxor (det kan man ju göra när man är inomhus)



jiiha

Har precis unnat mig att köpa två nya skivor. Tjoho!

i believe in miracles


Jag o Liiin, popaganda


Konstig dag i dag. Har fått i mig nått skit, något virus, så har i princip bara sovit hela dagen. Har varit så himla trött. Imorgon ska jag se till o bli frisk och plugga, har studiedag. Nu ska jag sova. Godnatt

I'll be your mirror, reflect what you are, in case you don't know



Pretend the dove from above is a dragon and your feet are on fire


Jag o min bästis kameran :D

Ho ho ho! Är rätt trött så om inlägget blir lite flummigt så vet ni varför, hehe.
Har precis proppat i mig 4 hembakta kokostoppar myycket gott!
Tidigare idag började dagen med italienska lektion, det var trevligt. Sedan hade några konsert i musiksalen (bla. charlotte) så jag kollade såklart! Sedan åt jag lunch och när jag kom hem råkade jag somna och sov tills mamma ringde vid fem. Gick över till Lin och hjälpte henne att locka håret med hennes nya locktång blev finfint! Hon fick låna en korsett av mig också. Nu på kvällen har jag tittat på let's dance och nu ska jag lägga mig o titta på ett avsnitt och sedan sova för jag är tröttitrött! Hoppas alla haft en bra fredag, ciaooo!

Jag säger Kom, här är världen, här är livet vi ska leva i


snart kan man sitta på balkongen igen. även fast man måste ha en riktigt tjock tröja och filtar.

Musik. Te. Plugg.


wrapped up in books



Sitter och skriver på ett idrottsarbete..dagen har varit rätt bra. Gått i skolan, hade jättesen lunch. Har filosofiprov nästa vecka, undrar hur det kommer gå. Allt är bara så flummigt ha ha. Hade tänkt börja plugga vid fyra men var så trött så jag tänkte att jag börjar vid fem men det slutade med att jag började vid typ åtta eftersom jag var så himla trött. Började nämligen ganska tidigt idag! Ointressant, jag vet haha. Jaja imorn är det onsdag och allt kan hända. Ciaoo

lala

Sitter och gör det sista på historiarapporten...ska verkligen bli skönt att ha den avklarad! Speciellt eftersom jag varit tyungen att göra 97% av allt..ska skicka inte den idag/imorn i alla fall!
Idag har jag mest tagit det lugnt, och tog en promenad till fältan med mami. Köpte några strumpbyxor på nya h&m. Imorn är det dags för skola igen!

nostalgi

Hej hej! Är hemma från Louise. Vi fikade och planerade inför P100 (projektarbetet i trean). Gäller bara att få med minst en person till. Hoppas verkligen det funkar!
 Sen gick vi hem till henne och lyssnade bla. på låtar från när vi var små. Satte på Excellence och jag kom ihåg hur jag brukade stå och dansa till dem i vardagsrummet. Det var tider det! Hahaha. Den här låten var sååå bra då:

sat ur day

Har precis lyckats ta mig upp ur sängen efter att ha ätit frukost och tittat på ett avsnitt Gilmore Girls. Lin åkte till London igår, hade inte haft något emot att följa med haha. Men det är i alla fall sol och fågelkvitter ute, och det är ju inte helt fel! Ikväll ska jag träffa Louise, inte fel det heller! Nu ska jag duscha, byee


fredaag


måndags

lite bilder från i måndags:



sen frukost. det är alltid trevligt att ha en fin kopp att dricka ur.


solen kom fram och sken på vår balkong. tjoho!


så fick jag en väldig lust att prova mina nya knästrumpor!


innan jag skulle plugga var jag tvungen att spela lite på gitarren. jag gillar att stå vid fönstret


efter att ha pluggat ett tag var det
dags för en promenad!


det började bli mörkt och det var kallt. då är det tur att det finns lyktstolpar





sedan blev jag jättekonstig i huvudet och mådde illa och behövde vila. ville mer än vad jag orkade. det blev te och pappan och havet


dags att laga middag!



pasta med ceranoskinka, paprikasås, ruccola och sånt. jättegott!


cecilia you're breaking my heart



Uhh har fått matsjunk. Hoppas jag kommer ur det snart för jag vill iiiiiiinte vara trött! Jag är trött på att vara trött!!

show me show me show me how you do that trick

Hej hoj! Gick inte upp förrens kanske klockan halv ett idag. Skönt! Fast tiden går väldigt snabbt...
Idag har jag gjort historia (fortfarande inte klar än), diskat och sånt. Duktigt va? Senare ska jag och Lin kolla på nån film o så tror jag...mysigt! Första dagen jag känt mig någorlunda pigg, vilket är jätteskönt!


frukost med hembakt bröd, glamour och gunnar imorse

shout out loud

Idag träffade jag den här tjejen:



Först gick vi till Fältan, köpte två par knästrumpor. Sedan tog vi fram kamerorna:


Och fotade lite utomhus för första gången på väldigt, väldigt länge!

Lin hade köpt en mycket fin hatt, så hon trotsade vädret och hade på sig den! Mycket bra tycker jag.




Och mina ray bans fick följa med också!

Det var kul att äntligen orka träffa kompisar och göra annat än att ligga framför tv. Fast nu på kvällen är jag rätt trött. Det var allt för tillfället!

snön det bara öser ner..men det är noll-gradigt i alla fall!

Hallå! Ska precis äta lunch och sedan ringa Lin och se om hon är vaken...haha. Vi ska ner till fältan. Första dagen jag är utomhus på nästan en vecka! Typ. Nu blir det lunch!


haha