I will hold on hope

Hej svej! Mamma har rensat ut lite i hennes garderob, så att jag ska få mer plats i en garderob i mitt rum som haft handdukar. Detta har också resulterat till att jag tagit över några kläder haha. Ett billigt sätt att få nya kläder! Perfekt väder att vara inne och fixa sånt också. Det var allt för denna sekund!

Right now

Trotsar allt borrande med musik på högsta volym, haha!

remember what we said

Ho ho! Lin gick för typ en timme sen. Jag följde med henne och handlade och så var vi hemma hos mig. Nice price! Annars har jag varit inne ungefär hela dagen, förutom när jag tog en liten promenad med mamma och satt en stund i solen (skönt). ´Har varit väldigt trött idag. Får se hur morgondagen blir. Bra hoppas jag! Godnatt

 






wiho!

Heey! Nu är det bara 49 dagar kvar till jag fyller arton! Mindre än två månader alltså. Det var allt jag ville säga, he he!

we're dancing through the garden

Hallåååå! Igår var jag med lin, vi tog bland annat en jättelång promenad (blev väldigt trött i benen/fötterna!), det var härligt.


Is it cruel or kind not to speak my mind and to lie to you rather than hurt you?

Jaha vad har jag gjort idag då?

Jo, ca kvart över två mötte jag Louise för att gå på bio. Vi såg Eclipse. Ganska bra ändå! Åkte hem för att äta middag osv. och sedan runt halv åtta träffade jag Charlotte! Vi hängde hemma hos henne..hon verkade ha haft det superbra i Florida/Bahamas! Nu sitter jag här, tror det ska bli finare väder imorn?

Dagens låt:

ho ho


hello

Hallå hallå! Strax ska jag dra iväg o träffa Louise. Trevligt trevligt! Blir nog fika eller nåt sånt. Ikväll kommer Johan, Micke, Cissi o Magdalena på middag. Trevligt det med! Dags att gå. Ciao ciao!


mjoo

Nämen hur gick det här till? Var så himla trött förut..nu känns det bättre. Aja, borde inte bli för sen, har varit så himla trött på dagarna. Imorn kommer jag träffa Lin! Och på söndag ska jag träffa Louise. Inte pjåkigt alls! NU ska jag gå, ciao!



mjau


Harper Simon




Hoj hoj hoj. Idag har det ju inte varit skinande sol direkt. Men det har inte gjort mig så mycket. Jag har tittat på tv-serier, städat i köket (fint nu!) och sånt. Har varit en bra dag ändå, lugn. Jag vill kunna spela munspel, banjo, trummor och typ allt annat :P när jag är gammal ska jag kunna spela alla instrument jag vill kunna spela!


jag har försökt att träffa andra, men det är inte så lätt



Hallå hallå hallå! Jag gör ingenting speciellt egentligen, borde väl gå o lägga mig för jag är trött.

Idag har jag som sagt varit på Kampe. Simmade lite lite, läste lite i en bok och solade (även om det inte var jättesoligt så var det varmt). Sedan har jag suttit mycket på balkongen med gitarren i knät. Skönt att kunna sitta ute så mycket! I helgen kommer Louise hem från Italien, kommer förhoppningsvis träffa henne nåt! O lin såklart när hon kommer från Danmark. Kan tänka mig att hon kommer ha mycket att berätta! Aja, dags att gå nu. Godnatt kära läsare!


ciao

Hrmm...jag har en trötthet/sömnighet som inte riktigt vill försvinna. Borde kanske sovit nån timme, men men. Har varit på Kampe och simmat lite, och så har jag börjat fixa i min bokhylla. Har inte kommit så långt, men har i alla fall börjat. Nej nu måste jag sätta på lite "pigga upp musik". Ciao!

onsdagen den tjugoförsta juli


Hej! Idag bar det av till utförsäljning av Carin Wester!


Tre saker hittade jag! Såhär såg jag ut


Efter att ha varit hemma några timmar tog vi tunnelbanan till Slussen


den nya kjolen fick följa med


och så gick vi till..




...Fotografiska museet!






Sedan gick vi till Gamla stan




Vi satte oss och åt middag!


Mums!


Sedan drog vi oss hemåt!

ljus stanna kvar




Ska gå o lägga mig nu, men först lyssna på Lasse en gång till

tisdagen den tjugonde juli

Idag åkte jag ner till stan för att träffa Hettis!:


Vi satte oss på Wienerkonditoriet. Så här såg jag ut!


Jag & Hettis!







Sedan vattnade jag blommorna hos pappa! Min fina orkidee




När jag kom hem hade mamma dukat på balkongen.


Goood tårta!


Sedan blev det kvällspromenad, här är jag


Mami och jag







På kvällen tittade jag på en film och satt på balkongen (till halv tolv typ!). Hoppas alla har haft en bra tisdag, det har jag! Godnatt!

little lion man



Mumford and sons (ovan) kommer till Way Out West. Vill se!

back to the city

Hej! Nu är jag hemma i Stockholm igen. Har tagit det lugnt, och på kvällen träffade jag lin! Det var härligt. Vi hängde hemma hos mig och gick en promenad. Hon åker till Köpenhamn imorn, jag hoppas hon kommer hem levande! Nu blir det te, mackor och kanske ett Cityakuten avsnitt. Tjo!


Du får allt se till att komma hem igen! :)

sommar sommar sommar

Hej hoj! Sitter här på landet, håller på att baka bröd faktiskt! Ska bli gott..Har snart varit här på landet i två veckor! Kommer nog hem snart ett tag, och åker tillbaka igen senare. Har spelat badminton (ont i armen!), badat, solat och sånt. Härligt härligt! Snart är mitt bröd klart, blir spännande att se hur den blir. Nu ska jag göra annat!



it's a beautiful day

Hejsvej! Har suttit ute i solen på balkongen länge! Läst bok och tagit det lugnt. Skönt skönt. Ikväll ska jag träffa Louise, kanske se Eclipse. Blir kuligt! Nu ska jag fortsätta läsa och äta sorbet!


weird

Hej. Har varit sjuukt trött idag. Är det fortfarande. Har tagit TBE spruta också. Och ätit lite godis. Nu orkar jag inte skriva mer, roligt inlägg haha. Hejdå