Idag

Idag blev jag väckt vid tolv och var ändå trött. Mötte Lin vid Buylando vid tre ungrfär och sedan gick vi och tittade runt på stan. Jag hittade småsaker på H&M. Nu bakar jag och mamma mazariner. Eller, jag smakar mest.


Shopshopshopshopshop

Hejhejhej. Jag och mamma tog en sväng förbi Johan och Magdalenas lägenhet och såg till dem eftersom de är i Kina (Johan kom hem ikväll)! Efteråt tog vi en sväng om stan och hittade en tröja från Acne och ett linne. Blev visst rätt mycket shopping den här veckan...


Shoppingen den här veckan + två jeans

Knutpåmagen






Igår.

Städa




Det ser kanske inte ut så, men jag har städat lite idag. En av mina garderober som var fyllproppad med klänningar från när jag gick i lågstadiet, små söta koftor från när jag var bebis och mammas skor rensade jag ut i förrgår. Nu finns alla mina klänningar, som jag kan ha, i den. Idag har alla kläder (i alla fall nästan) blivit bortplockade och ihopvikta från min soffa! Har damsugit också, inte bara mitt rum utan även köket, hallen, gästtoaletten och vardagsrummet. Rätt duktigt tycker jag. Men som ni ser återstår en hel del.

Part One

Hejsan. Har försökt att somna i ungefär två timmar, har inte gått särskilt bra. Kan bero på att jag sovit ungefär hela dagen. Gjorde nämligen en gastroskopi (hur det nu stavas) imorse, och eftersom jag blev sövd har jag varit trött resten av dagen. Hela grejen gick i alla fall bra, vilket var skönt! Pappa kom förbi med blommor också, vilket gjorde mig glad!

Imorgon ska jag antagligen äta middag och se Sex and the City - The Movie med Lin. Det är ju faktiskt ett måste. Har inget att göra, så kan visa lite bilder från Nice:




















SHOPPAT

Är glad! Köpte igår två par jeans och en tröja på rean + en kofta. Idag köpte jag de gröna byxorna från Minimarket på deras utförsäljning! Kostade bara 400kr. Nu ska jag äta jordgubbar och forsätta titta på Project Runway! Puss


Idag hade jag på mig nya stentvättade jeans, vitt linne och en ny rosa kofta.

PASS

Hallå hallå! Idag åkte först jag och mamma till polishuset på Kungsholmen för att fixa ett pass till mig. Det var som vanligt mycket folk, men inte lika mycket som förra gången, som tur var. Medan vi väntade på min tur köpte vi te på ett gulligt café mitt emot och satte och sedan i solen. Vi fick även en lapp, med mindre väntetid, så vi sparade nog en massa tid.

När det var fixat åkte vi hem, åt lunch och sedan träffade jag Lin. Har tagit det lugnt idag, och imorgon ska jag på stan. Tänkte kolla på jeans. Senare i veckan ska jag till Minimarkets utförsäljning också. Vem vet vad man kan hitta där!

Nej, somnade sent i natt, så ska väl gå och göra något annat än att sitta vid datorn. Ciao!


Bjuder på en bild på mig ifrån skolavsutningen.

TJOLLAHOPP

Tjollahopp tjollahej. Idag har jag gått till Fältöversten och köpt nagellack. Tänkte inviga något av dem imorgon. Har också varit med Lin. Vi tog till exempel en lite promenad och så har vi varit hemma hos henne. Det regnar hemskt mycket ute, men det är rätt mysigt. Imorgon ska vi fixa pass till mig och vem vet som händer sedan? Nu ska jag gå och lägga mig och somna till regnet.


Bild på mig & Lin

FOTA

Hej! Idag har jag träffat Lin, först efter att hon slutat (eller någon timme efter det eller så eftersom hon är rätt seg) och senare på kvällen. Sminkade och fotade varandra, så nu ligger ett antal fler bilder på oss två i min dator. Undrar hur många det finns egentligen...

Har i alla fall haft en bra dag! Fick prata lite med Micke och Cissi eftersom de behövde låna min nyckel, det var trevligt! Hade inte träffat Cissi på jättelänge, eftersom hon har varit i Spanien. Vill höra mer om det senare.

Nej, jag ska försöka sova nu. Puss






IGÅR

Igår träffade Lin. Hon är duktig och sommarjobbar! Själv sitter jag mest och latar mig. Vi gick i alla fall runt och tittade, Lin köpte ett par skor och så fikade vi också. Trevligt trevligt. Lyckades också vara rätt pigg fast jag somnat vid ungefär halv sju på morgonen.

Får se vad som händer idag. Puss


TILLBAKS I SVERIGE

I förrgår kom jag tillbaka från Frankrike! Har haft en väldigt bra resa, fast mådde dock inte så bra när jag kom hem. Kände mig trött och allmänt dålig och ungefär 22.30 började jag kräkas och det gjorde jag till och från tills klockan 05.00. Sov inte så mycket den natten, om man säger så. Hade antagligen blivit matförgiftad.

Känns i alla fall väldigt skönt att ha sommarlov, och imorgon ska jag träffa Lin. Har inte så mycket pengar (tyvärr) men skulle vilja köpa något, gärna något fint och billigt. Har shoppat en del i Frankrike också, till exempel en väska, världens mysigaste randiga tröja och en blommig bustier.

Hoppas på fint väder i Stockholm imorgon. Pussar!


LÖRDAGEN















IMORGON

Hej, hej och hej.


Dagen började med att jag vaknade av att mamma ringde och väckte mig. Klockan jag ställt hade visst inte ringt. Låg kvar en stund i sängen, åt lunch osv. och så åkte jag och mötte mamma vid hennes jobb. Hon följde med mig när jag tog blodprov och efteråt köpte vi med oss fika och satte oss en stund på hennes jobbs balkong.

Efteråt åkte jag hem igen, packade lite och la mig i sängen och kollade på tv, och senare kom pappa och hämtade upp mig och så åkte vi tillsammans till ön. Har förövrigt haft en trevlig kväll och tänkte nu läsa lite Gossip Girl och sedan sova.

Imorgon (idag!) ska jag och Lin på Lasse Lindh!! <33


SOMMARLOV!

SOMMARLOV! Yes, nu är jag ledig. Igår var själva skolavslutningen, och jag fick ingen vidare start. Lyckades missa bussen och eftersom nästa skulle komma om nio minuter bestämde jag mig för att halvspringa, i mina höga klackar, till tunnelbanan. Där var det också nio minuter, och därför gick jag till busstationen utanför istället. Där stod inga minuter, och när jag väl såg bussen komma var självklart en lastbil tvungen att ställa framför den så att bussen var tvungen att stå kvar i korsningen. När den tillslut kom upp så körde den jättelångsamt hela vägen och jag fick halvspringa till allén utanför kyrkan. Där fick vi stå ett, och eftersom jag inte ätit mycket frukost mådde jag extremt illa. Tillslut fick vi gå in, och min klass spelade upp min låt, vilket gick bra.

Efteråt delades Alfa upp i sina mentorsgrupper, och Seila hade gjort jättefint med cider, popcorn, salta pinnar och kringlor samt chips. Betygen delades ut och blommor och presenter gavs till olika lärare. Betygen är jag verkligen jättenöjd med eftersom jag ökat rätt mycket.
Jag och min klass gav i alla fall Magnus och Seila varsin present och jag gav blommor till både Seila och Ruben. Väl i skolan var det väldigt många som grät, det blev som ett stort gråtkalas.

Efteråt åt jag, mamma, Micke och Johan lunch i Tessinparken och satt där ett bra tag. Jag och mamma gick hem och tog det lugnt eftersom jag kände mig väldigt trött och på kvällen blev jag upphämtad av Kicki, Johan och Sofia. Vi åkte till en italiensk restuarang där vi mötte Micke och Johan. Maten var verkligen jättegod, och hade en jättebra kväll.

Fick även ett par vita dr. Martens, som avslutningspresent, blev jätteglad. Invigde dem idag. Snart ska jag till Lidingö. Pussar.

SÖTNOS

image60
Oj vilken söt Lisa. Kom till Sverige snart!

TOMORROW

Imorgon är det skolavslutning. Då blir det sång i kyrkan, ny klänning och förhoppningsvis en riktigt bra dag. Jag går ut efter 10 år i Gärdetsskolan. Hoppas verkligen att det blir en bra sista avslutning i Gärdetsskolan. Nu blir det Gossip Girl.

TESSIN


Gick till Fältöversten med mamma, köpte olika saker, till exempel bananer. Åt varsin glass. Gick till stället i Tessinparken. Johan och Magdalena kom dit. Vi åt lunch-middag. Satt där i två timmar. Mamma och jag gick hem. Det var väl dagen ungefär. Lite blider!:
image930

image929

image931

image932

image933

IDAG

image923

Lunch i Tessinparken, balkongen, nektariner, gitarr, Oceans Thirteen, cola, salta kringlor, sol.