catcher song


Shout out louds av moi!


Hej hej! Ännu en tisdag avklarad...Har pluggat matte och liite svenska. Har haft en ok dag, trött bara! Gick en promenad också, typ powerwalk (en kort dock). Imorn har jag en ganska lång dag, har italienska, webbdesign, matte och svenska. Ska försöka att inte bli för sen, vet inte hur det kommer gå. Ciao ciao!

don't say anything

Hallååå. Sitter och halvkollar på Beverly Hills 90210, och har hållt på lite med en webbdesign grej. Är trött...men snart är det i alla fall min födelsedag! Mjau.


från i somras


shout shout

Hej hej! Igår var det popaganda, dag två. Såg sound of arrows, shout out louds, lite av hurts, magic numbers, lite neon indian och hot chip. Efteråt var det "hej då-fest" hos Charlotte som åker till Norge på torsdag. Idag har jag bla. varit och fikat hos johan och magdalena, fick då se bilder från Barcelona! Ska dit på höstlovet också förresten. Kul! Är jäättetrött, eftersom jag gjort så mycket denna vecka och helg och kom hem sent igår. Behöver en till dag att bara vila på..aja. Sovmorgon imorn i alla fall! Nu ska jag vila lite..och sen middag. Hej svej!


shout out louds från igår!

pop pop!


Robyn igår, av mig.

Hej hej! Nu ska jag åka till erikdalsbadet och popaganda! Dags för dag två med bla. shout out louds, magic numbers och hot chip!


homelie

nämen hej hå! kom hem för ca 20 minuter sedan, från Popaganda! Har inte haft nån jättekul dag, förutom nu på kvällen då jag såg Belle and Sebastian och Robyn, vilka var superbra! Bilder kommer väl nån dag... :) Godnatt !

blö

Hallå hallå. Vilken jobbig vecka, är fruktansvärt trött..men ska dra nu till popaganda, o se belle and sebastian och robyn.


lykke li förra året

not very good

Hej. Min vecka har inte varit så himla kul eller bra o den här dagen var inte det direkt heller. Imorgon har jag min längsta dag.

Låtar jag lyssnat på mycket mycket mycket denna vecka:


sick of being sick

Hej. Mår inge bra idag, är jätteförskyld och fick gå hem från skolan. Får se om jag blir hemma imorn eller om jag får vara med om ett mirakel och bli helt frisk över natten, hoppas på det senare. Kul att bli sjuk efter en dag i skolan på första terminen.

love ain't on my side, love ain't special, love ain't great


b tagen av lin

ready to start

Hej o hå! Idag är det alltså söndag..den här helgen har gått snabbt. Känner mig fortfarande trött, inte konstigt kanske. Ska göra historia. Lyssnar just nu på Arcade Fires nya album "The Suburbs", låter riktigt bra faktiskt! Inte helt fel..aja ska väl plugga nu (tråkigt!!!!!). Hejsvej.

i sleep with the tv on

Hallåå hallå! Igår var första riktiga skoldagen, och min allra längsta dag. Började kl. 08.20 och slutade 16.50, härlig dag att börja på. Hade religionskunskap, webbdesign, italienska, matte C och samhälle. Kan säga att jag var lite trött efter den dagen. Johan, Micke, Magdalena och Cissi var här på middag, det var trevligt såklart, även om jag var sjukt trött.
Idag gick jag ändå upp strax efter elva (bra för att vara mig på en lördag), kollade på en film (en underbar dag) och försökte göra lite av min historiauppgift jag måste lämna in. Åt lunch och läste lite i min bok, men blev så himla trött (från igår tror jag) att jag gick och vilade, vilket slutade med att jag sov i några timmar. Har varit jättetrött resten av kvällen, men nu sitter jag o Sofia här i vardagsrummet och jag kollar på Sagan om de två tornen (såg min bästa väns bröllop innan dess). Skönt att bara kunna sitta o slappa. Imorn ska jag väl plugga lite och försöka lägga mig i tid inför skoldag nr. 2! Fyller ju år rätt snart förresten, tjoho!






bild 1 från london, bild 2 från Paris

18 augusti

Hallå hallå! Idag har jag haft sjukgymnastik (för sista gången för nu), tagit det lugnt och sedan ätit middag med Hettis, Johanna och Louise, trevligt såklart! Sedan fikade vi. När Hettis o Johanna åkt hem fortsatte jag o Louise och köpte lite godis och satt o prata. Sedan åkte jag hemmåt o nu sitter jag här!

Imorgon är det dags för skola igen..lite blandade känslor haha! Ska bli kul att se alla igen. Kommer dessutom ha några nya ämnen och lärare, får se hur det blir. Men har ett helt annat schema jämfört med förra året, då jag ofta började rätt sent och slutade rätt tidigt. Nu börjar jag tidigt och slutar sent nästan varje dag! Har, tillskillnad från nästan alla andra, jättemånga lektioner på t.ex. fredagen, då de flesta har håltimme. Men som sagt, jag får väl se hur det blir!

Kommer åka buss med L,H och J imorn till skolan, har samling och grej i aulan och på kvällen ska jag nog se The Ark på grönan, de kan nog vara rätt roliga att se! Nej nu ska jag lägga mig och läsa. Godnatt!!



(nästa helg är det Popaganda med Lin! inte pjåkigt alls!)

way out west dag två (fredag)


Så kom den första dagen på festivalen! Vi kom dit runt fyra, och det var en väldigt lång kö som väntade på oss vid Slottsskogen.


Vi gick direkt till scenen Linné och tittade på Beach House!


Lin!


Och såhär såg jag ut, hej!


Lin och den låånga kön med fotografer!

Vi i väntan på Soundtrack of our lives!


Soundtrack of our lives och Göteborgs symfoniorkester


Efter en liten stund sprang vi vidare till Local Natives, som var superbra!




Och så gick vi vidare för att se:


The National!




Sedan var det en vakt som lutade sig fram och frågade om han skulle ta ett kort, haha! Blev lite förvånad..


Lin o jag satte oss ner för att äta och lyssna på Miike Snow!


sjunga med måste man ju göra


Miike Snow


Sen gick vi iväg o väntade på Iggy! Han var hur rolig som helst




Han tog upp minst 25 personer från publiken till scenen




Sedan gick vi vidare och lyssnade på Jónsi






Sedan kollade vi på the xx, men gick och köpa något till lin att äta


Sen gick vi tillbaka o tittade lite mer

När de hade kört klart traskade vi hemåt efter en bra dag på Way out west!

17 augusti

Hejsan svejsan! Idag har jag mest tagit det lugnt, skönt. Har pluggat liite, men gjort annat också. Tog en kvällspromenad förut, jätteskönt. Ska nog ta och gå o lägga mig och läsa. Imorn ska jag på sjukgymnastik, vilket jag inte alls är sugen på. Klockan 11.15 är det också. Blä. Jaja. Ska äta middag med Johanna, Louise och Hettis sen däremot och det blir ju jätteroligt! Har förresten fått mitt schema nu också, lite skillnad från mitt förra kan jag säga! Börjar senast 08.40 och slutar rätt sent. Inte så roligt! Men men, får lite nya lärare, blir kul att se hur de är. Och lite nya ämnen! Kan inte fatta att jag börjar skolan i övermorgon! Trean dessutom, sista året i gymnasiet. Och att jag fyller 18 snart (exakt en månad!!). Nej, läsa var det. Lägger upp två bilder från wow sålänge!


Mumford and sons!!


Iggy Pop !!

lite musik en dag som denna


way out west dag ett (på väg), torsdagen


Vi var rätt trötta (minst sagt) när vi tog ett tidigt tåg mot centralen!

Väntan på tåget mot Göteborg (min packning var
lite större än lins)

På tåget




Framme efter 3 timmars tågresa!

Vi gick ut i spöregnet för att eventuellt se Tallest man on earth i Annedalskyrkan, men kön var så sjukt lång att vi inte skulle komma in.

Vi skyddade oss från regnet en stund i en telefonkiosk!

Sedan gick vi hemåt i spöregnet, alldeles dyngsura


Så avslutades kvällen med te och kort!

i came back for you

nu har jag precis sett åter till Cold Mountain:

Still of Jude Law in Cold Mountain

Still of Nicole Kidman and Jude Law in Cold Mountain

Still of Nicole Kidman and Jude Law in Cold Mountain

Still of Jude Law in Cold Mountain

Still of Nicole Kidman and Renée Zellweger in Cold Mountain

Still of Nicole Kidman in Cold Mountain

bubbles

Hallå hallå! Har varit på bra humör idag, fast blev jättetrött sen. Har ju varit full fart hela helgen. Har suttit och fixat med bilder från Wayoutwest, det var inte lite bilder jag har tagit. Orkar inte ladda upp alla nu, så bjuder på en bild från när vi såg The Drums istället (och en massa såpbubblor!):


home home home

Hej hej hej!! Nu är jag hemma igen. Har sett en väldans massa artister och hört en massa bra musik! Är nu dock rätt trött, så ska krypa ner i sängen nu. Bilder och mer lär komma!!

kvällen innan

Nämen hallå hallå! Har precis tagit ett bad så nu är jag ren o fräsch. Har nästan packat klart allt nu. Har haft lite resfeber idag tror jag hihi. Har också fikat med Cissi o Micke, det var trevligt! Jättetrevligt folk på fiken vi var på också, lite ovanligt sådär (tråkigt nog). Har fixat till imorn resten av dan. Kan inte fatta att jag sitter på ett tåg mot göteborg imorgon tillsammans med lin! Har köpt regnkläder också efter tips från Micke, och såg senare att det tydligen ska ösa ner just över Göteborg på fredag. Så nu är det klappat o klart!

Ska snart fortsätta packa, hoppas kunna sova bra inatt fastän jag ska vakna rätt tidigt. Drömde imorse hur jag skulle åka iväg till Göteborg, men Lin var inte där och jag saknade en massa saker jag skulle packat. Hoppas det inte blir så imorn! Godnatt!




jag o lin!

ahaa

Idag blir det packning, planering och att fixa allt till Göteborg (åker imorn!!!). Och så fika med de här


:

måndagen den nionde augusti 2010


Igår tog jag, Lin och Louise till Gröna lund för att se Tingsek spela!








Så spelade han på Gröna lunds lilla scen. Han var bra, men kunde inte så många av låtarna!






Hejdå gröna lund!


Påväg hemåt!



Bra kväll!

let it shine



Hejsvejs! Jag har varit och sett Tingsek med Lin och Louise på Gröna lund, inte så pjåkigt! Det var trevligt. Ska försöka lägga mig, har varit så himla trött idag. Snart åker jag till Göteborg, jag kan inte fatta det riktigt. Måste packa på onsdag haha. Och baka! Aja sova var det. Godnatt!

world of its own



bild tagen av liiin

Heeej. Är hemma nu. Jag och Louise gick runt och satte oss sedan o fikade. Det var mysigt! Men eftersom vi var omringade av folk som rökte så luktar jag nu rök. Aja man kan ha det värre.
Imorgon blir det Tingsek på grönan, blir nog bra tror jag! Ska försöka lägga mig snart. Godnatt!

time to go

Hallå hallå! Jag är väldigt trött just nu. Men snart ska jag åka o träffa Louise, då lär jag bli piggare. Idag har jag inte gjort mycket!  Men det har varit skönt. Ska ta och fixa till mig och sedan dra. Tjo tjo!


louisen


l-l-l-m-m-m

Hallelåja!

Idag på dagen har jag mest tagit det lugnt, och städat lite och handlat! På kvällen gick jag och lin för att hyra en film, men det slutade med att vi inte hyrde någon film i alla fall! Vi gick och köpte saker att äta istället, hehe. Sedan gick vi hem till henne och tittade på en svensk film. Men det blev inte hela, eftersom det var ett galet åskväder utanför! En massa blixtar och dunder. Tillslut spelade vi ett spel och kollade sen på roliga klipp. Mysig och skön kväll!!

Imorn ska jag träffa Louise. Vet inte när dock..hrm, bra att ta reda på kanske? Och på måndag och tisdag är det konsert på grönan..och torsdag är det tågresa som gäller!

Mamma har bakat så jag ska nog ta lite...mums!


linis

Please don't confront me with my failures,I had not forgotten them.


there's nothing like you and i

Halloo!
Idag var jag som sagt ett tag med lin, vi gick till fältan och fortsatte ner till stan. Blev inget köp, men jag funderar på en tröja. Hmm..aa och nu på kvällen har jag varit rätt trött, har tagit en promenad och sett en film. Har börjat planera inför Göteborg också! Känns fortfarande overkligt..men jag tror det blir kul! Jag o Lin i Göteborg, kan inte bli fel tror jag!

Dags att gå o lägga sig kanske..får väl se. Godnatt!

Bjuder på några riktigt fina bilder på mig o Lin..haha:







world of its own

Tjenis! Är trött idag, tog lång tid att somna igår och så bestämde jag mig för att vakna "tidigt" idag (dvs. klockan 10). Nu ska jag gå till fältan med Lin!


kvällspromenad

Hej hej. Var på en liten kvällspromenad förut:














Näää nu är jag trött. Ska gå o lägga mig (även om jag inte kommer kunna somna på ett tag eftersom jag sov till tolv).


you and I were born to roam

Hej svej! Idag har jag sovit och suttit på balkongen och solat. Det har varit skönt. Är lite trött idag. Tror jag ska promenixa ner till fältan och kolla efter lite ämnesblock (det är ju faktiskt bara två veckor kvar tills skolan börjar (!!) och dessutom har jag hört ett rykte om att det fanns fina där..och så kommer rabattkuppongen till användning!). Nej, dags att gå innan jag somnar här o nu.


tjobro

Hallåå hallåå! Filmen var mycket bra, ganska komplicerad dock! Känns lite overkligt att jag o Lin kommer åka iväg om bara en vecka..men jag tror det blir härligt. Lite bilder på oss från mobilen:













I'll find strength in pain

Hej hej! Nu är jag tillbaka i Stockholm. Idag ska jag bla. gå och se filmen Inception på bio. Bara en vecka kvar tills jag o Lin åker till Göteborg och Way Out West! Ska fixa mig i ordning, och lyssna på The Cave med Mumford & Sons: