Memory tells me that these times are worth working for

Hej hörrni! Har försökt plugga no, men känner att jag är alldeles för trött. Ska istället skriva det här inlägget, gå och lägga mig och vakna lite tidigare för att kunna snabb plugga en kortis på morgonen. Därmed står väckarklockan på 05.40, ouch!

Idag var en dag med tråkiga lektioner, kan vara för att 2 av dem var med anita. Psykologin var okej, men annars var det inte överdrivet roligt. Roliga kompisar såklart, men seg dag.
Åkte hem ,var hemma en stund, men bestämde mig sedan för att åka snabbt till stan! Spontan-gick in på Urban Outfitters, kom ut med en ring och Surfer Bloods skriva Astro Coast! Glad! Skivan kostade bara 70kr också, det kallar jag nice!

Efter det gick jag vidare till H&M och köpte hängslen, tror jag gillar det faktiskt! Också najs. 70 spänn där med förresten. Sedan skyndade jag vidare till t-jarlen, köpte frukt, sprang ned för trapporna, hann med Ropsten och kom hem typ svettigt! Mmm trevligt! Höhö. Nej men så har jag försökt plugga osv..

Hämtade ut några skivbiljetter idag också så ni som ska komma och läser det här kan köpa nu! Wiho!

Imorgon blir det naturkunskapsprov 08.10 -->, håll tummarna! Sedan två lektioner till, sedan ska jag träffa Micke o kanske Cissi för lite P100 hjälp och så blir det plugg, plugg, plugg! Känner att jag börjar tröttna, men det är bara att hålla ut. På onsdag ska jag gå på mitt första Friskis & Svettis pass någonsin, *stolt*.

Skriver väl imorn antagligen om ni vill veta. Fortsättning följer alltså. Cliffhanger! Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback