IGÅR O IDAG

image552Lin påväg hem från skolan:)

Ja, jag kan börja att berätta om igår.

Igår träffade jag Josefin vid McDonalds i fältan och så gick vi tillsammans till Sandys där vi åt deras mumsiga mackor - så goda! Så gick vi omkring på stan, Josefin hittade bla. ett par shorts från Zara och 4 böcker, 10kr st, bra fyndat! Efter ett tag på stan ringde vi Cornelia och vi sa att vi skulle mötas i Gallerian. Jag och Josefin gick omkring i Gallerian och kollade på bla. Topshop, Vila med mera. Vi träffade Cornelia vid montis och sedan gick jag och köpte en brownie med glass (hur god som helst!!!) och de annat och så satte vi oss där i gallerian.

Jag blev törsig så jag köpte en apelsinjuice, också mucho god. Vi bestämde att vi skulle åka till min pappa, men Cornelia behövde kolla på vårjacka och skor och jag behövde hämta saker hos mamma så jag började gå hemåt medan de stannade kvar.
Hade tänkt ta buss/tunnelbana men jag hade bara 13kr så jag fick helt enkelt gå! Och dessutom behövde jag gå på toa mitt i allt ihop, hur jobbigt som helst.

Tillslut kom jag hem, men då var klockan endel så vi sa att det fick bli en annan gång. Så jag la mig och vilade och sedan kom pappa och hämtade mig och så köpte vi glass som vi åt när vi kom hem i solen. Mysigt! Sedan gjorde jag faktiskt lite So, duktigt jag. Vi åt middag och efter Brothers and Sisters, dvs vid 21.00 ungefär skjussade de mig till gärdet igen.

Idag när jag vaknade var jag riktigt trött, ville verkligen gå och lägga mig igen, mer en någonsin. Sprang ner för trapporna vid 07.40 så hann med en tidigare buss, ingen som var tänkt i förväg. Kom till skolan 10 minuter innan vi började, skönt. Kunde ta det lugnt. Första lektionen var med Wilfreid där han hittat min mapp och jag fortsatte på mitt linne. Ganska tråkig lektion.

Sedan var det då håltimme igen där jag fick sällskap hem med Cornelia vilket var trevligt. Gunnar hälsade mig välkommen när jag kom hem(eller ja, igentligen ville han nog bara gå ut lite i korridoren) och jag satte mig vid datorn (som vanligt).

Kom tillbaka till skolan och hade matte, lunch, No och engelska, och var blev riktigt glad när skoldagen var över.
Jag gick ensam hem, men pratade med Lin ungefär från konsum. Satte mig på balkongen och solade, super mysigt. Såg när Lin kom och sedan kom hon över till  mig eftersom hon frågat om jag ville gå på en promenad så vi gick till fältan där jag bla. köptre en pastasallade och den nya Meren, Grapefruit och apelsin, rätt god. Vi satte oss i tessinparken också supermysigt. Vi drog hem för att Lin inte hade några nycklar. Vi gick hem till mig och vid middagen gick hon hem till sig.

Har nu pluggat lite so och ska lägga mig snart. Puss och kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback